مشاهده نسخه کامل
: مشخصات CPU
Pejvak61
03-06-2009, 14:01
سلام.
من ميخوام يه برنامه بنويسم كه خصوصيات CPU رو دريافت ميكنه و براي نگهداري سوابق سيستم كاملاً كاربرد داره.
من ميخوام بدونم براي CPU چه فيلدهايي رو بايد در بانك اطلاعاتي ايجاد كنم؟
چيزهايي كه به ذهنم ميرسه اينها هستن :
- Company : Intel/AMD
- مدل
- تعداد هسته
- تعداد L2 Cache
- حجم L2 Cache
- FSB
- BSB
- 45nm/65nm (عنوانش چي ميتونه باشه؟ من فكر ميكنم بايد بگم مهماري 45nm)
- سوكت
- ولتاژ مورد نياز
اگه چيز ديگري وجود داره لطفاً اضافه كنين.
در ضمن مواردي كه من در نظر گرفتم مال CPU هاي Intel هستا! اگه در مورد AMD يا احياناً شركت ديگه اي اطلاعاتي دارين بفرمائين.
Lord_theOne
04-06-2009, 09:59
برنامه CPU Z و PC Mark را نصب کن ببین چه مشخصاتی دارند می تونند بدهند دما و دور فن هم اضافه کن موفق باشی
hdtv_master
05-06-2009, 00:24
باسلام
MMX
SSL/SSL2
3D NOW برای AMD ها
یه چیزی به نظرم رسید بهترین برنامه این که تا
بحال برای CPU هست
CPU-Z هستش. اول ببینید . فکر نمی کنم نوشتن همچین برنامه ای
برای ما ها به این راحتی باشه
avecina.ir
05-06-2009, 09:52
سلام.
من ميخوام يه برنامه بنويسم كه خصوصيات CPU رو دريافت ميكنه و براي نگهداري سوابق سيستم كاملاً كاربرد داره.
من ميخوام بدونم براي CPU چه فيلدهايي رو بايد در بانك اطلاعاتي ايجاد كنم؟
چيزهايي كه به ذهنم ميرسه اينها هستن :
- Company : Intel/AMD
- مدل
- تعداد هسته
- تعداد L2 Cache
- حجم L2 Cache
- FSB
- BSB
- 45nm/65nm (عنوانش چي ميتونه باشه؟ من فكر ميكنم بايد بگم مهماري 45nm)
- سوكت
- ولتاژ مورد نياز
اگه چيز ديگري وجود داره لطفاً اضافه كنين.
در ضمن مواردي كه من در نظر گرفتم مال CPU هاي Intel هستا! اگه در مورد AMD يا احياناً شركت ديگه اي اطلاعاتي دارين بفرمائين.
اولش باید دقیقن بگی واسه چکاری میخوای؟؟
چونکه مثلن اگر واسه قفل گذاری روی برنامه میخوای مختصات پردازنده را بدی یه تاپیک توی انجمن برنامه نویسی وجود دار تاجایی که یادمه ماله تکنیک برتر هستش و کدهای آماده و خیلی ابزارهای خوبی گذاشته
ضمنن باید یه طوری مشخصات CPU را استخراج کنی که با اورکلاک کردن سیستم مشکلی واسه برنامه پیش نیاد!! مثلن سرعت هسته و ولتاژ و FSB را باید از لیستت حذف کنی و به مدل پردازنده و احیانن شماره سریالش((اگه بتونی بهش دسترسی پیدا کنی) اکتفا کنی.به همون تاپیکی که گفتم برو متوجه میشی:46:
Pejvak61
05-06-2009, 10:30
من فكر ميكنم شما اشتباه متوجه شدين.
من نميخوام برنامه اي بنويسم كه مشخصات CPU رو از سيستم بگيره. بلكه به صورت دستي اطلاعات توسط كاربر تو سيستم وارد ميشه.
من مسئول انفورماتيك يه شركت هستم كه ميخوام سوابق تمام قطعات سيستم هاي موجود در شركت رو كه تعدادشون كم هم نيست در سيستم نگه دارم و بتونم كارهاي جالبي باهاش انجام بدم ازقبيل ليست گيري قطعات، مقايسه سيستم ها، عمر قطعات تا حال، زمان تعويض قطعات براي پيشگيري ازكارافتادن آنها و خيلي مواردي كه در طول زمان هاي آتي قطعاً استفاده هاي مفيد خواهند داشت. به همين منظور هم ميخوام اين اطلاعات رو به دست بيارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.