ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چاپ يك شكل كاراكتر در وسط صفحه

Open-Source
02-06-2009, 17:56
ببخشيد دوستان يك پروژه نياز دارم كه يك كاراكتر از كاربر بگيره و بصورت بزرگ در صفحه چاپ كند.:10:

تورو جون اوباما اگه كسي ميتونه كمك كنه كه وقت نوشتن اين پروژه و تحويل به استاد رو ندارم.:41:

بايد تو پروژه از ماتريس استفاده كرد (16*16) ولي شبيه سازي همه كاراكتر ها وقت ميگيره.:18:

hamidreza_buddy
03-06-2009, 01:43
به چه زبونی؟
گرافیکی یا کنسول باشه؟

Ship Storm
03-06-2009, 07:26
سوالتون رو یکمی بیشتر توضیح بدین
منظورتون اینه که با فونت بزرگ نوشته بشه
یا مثلا با یه شکل خاص او حرف رو بسازیم؟

Open-Source
03-06-2009, 11:14
حرف بزرگ كه نه.
يه شكل از حرف بزرگ از حرف مثلا حرف A يا a ميزني شكل زير رو تو خروجي چاپ كنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DaneshD
03-06-2009, 11:37
خیلی ساده هست. لازم نیست اطلاعات هر حرف رو به صورتی که نمایش میدید ذخیره کنید. مثل شمارنده های دیجیتالی عمل کنید. صفحه رو یک مستطیل شامل 11 خط (دقیقا مثل شمارنده دیجیتالی) که 4 عمودی و 3 افقی3 و 4 اریب هست درنظر بگیر. در یک آرایه اطلاعات مربوط به هر حرف رو به صورت برداری ذخیره کن.

حالا حرف B تشکیل شده از 4 افقی و 3 عمودی که میشه اینجوری کد بشه و در اون آرایه ذخیربشه: H1 H2 H3 V1 V2 V3 V4 که H وV به ترتیب نماینده خطوط افقی و عمودی هستند و هرکدوم باید یک شماره هم داشته باشند. تمام حروف رو میتونی اینجوری کد کنی و با هر scale که بخوای بزرگ وکوچک نمایش بدی.

Open-Source
03-06-2009, 18:36
خیلی ساده هست. لازم نیست اطلاعات هر حرف رو به صورتی که نمایش میدید ذخیره کنید. مثل شمارنده های دیجیتالی عمل کنید. صفحه رو یک مستطیل شامل 11 خط (دقیقا مثل شمارنده دیجیتالی) که 4 عمودی و 3 افقی3 و 4 اریب هست درنظر بگیر. در یک آرایه اطلاعات مربوط به هر حرف رو به صورت برداری ذخیره کن.

حالا حرف B تشکیل شده از 4 افقی و 3 عمودی که میشه اینجوری کد بشه و در اون آرایه ذخیربشه: H1 H2 H3 V1 V2 V3 V4 که H وV به ترتیب نماینده خطوط افقی و عمودی هستند و هرکدوم باید یک شماره هم داشته باشند. تمام حروف رو میتونی اینجوری کد کنی و با هر scale که بخوای بزرگ وکوچک نمایش بدی.

داداش راه حل رو بلدم اگه به پست اول نگاه میکردی یه اشاره بهش کردم.:31:

ولی وقت ندارم که بنویسم.
میخواستم ببینم اگه اماده هست تو کت استاد کنم.:27:

sin2x=2sinxcosx
03-06-2009, 20:44
داداش راه حل رو بلدم اگه به پست اول نگاه میکردی یه اشاره بهش کردم.:31:

ولی وقت ندارم که بنویسم.
میخواستم ببینم اگه اماده هست تو کت استاد کنم.:27:

اگه شما وقت نداشته باشي اينجا هيشکي وقت نداره . :46:

فاطـمه
04-06-2009, 19:07
تا اونجایی که من از حرفای دوست مون فهمیدم یه ساختاری به شکل زیر باید در نظر بگیرین
بعد آرایه ای از این ساختار تعریف کنید و هرکدوم از عناصر آرایه رو با حرفی که مد نظرتون هست پر کنید
می تونید خونه های خالی رو صفر و بقیه رو یک بذارین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید