ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يكي منو نجات بده

مريم گچين زاده
02-06-2009, 17:44
وقتي من ميخوام پيام خصوصي بفرستم اين ميياد (شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید ) بايد چهكار كنم كمكم كنيد ممنون ميشوم

Hadi King
02-06-2009, 17:59
یعنی پست هاتون بالای 10 تا باشـــه الان شما تازه عضو شدین و 1 پست بیشتر ندادین:11:
اینو هم مد نظر داشته باشین که عضو های جدید امکان فرستادن پیغام خصوصی رو ندارن
و باید از تاریخ و عضویتتون چند روزی گذشته باشـــه و با فعالــــیت خوب نه اسپم دادن :20:
موفق باشید!:40:

raz72592
02-06-2009, 18:25
سلام .
دوست عزيز خير مقدم ورودتون رو به پي پس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه مطلبي كه از اون مشكل ياد كردييد .اين يك قانون است!

ببينيد توي كدام زمينه اطلاعات داريد اونجا وارد يكي از انجمنها بشيد و بيش از ده نظر يا مطلب( پشت سرهم توي

يك تاپيك هم نباشه و با اين شرايط كوتاه وتك خطي نباشه \ بيربط وهرزه نباشد\و مرتبط باموضوع اون تاپيك باشه)

بگذاريد تا آمار تون بيش از 12 تابشه معمولا" نيز بايدچند روز هم از عضويت تون نيز بگذرد (طي دوره آموزشي )

اون وقت پي ام خصوصي شما فعال ميشه.

موفق با شيد.

vahid_vaezinia
02-06-2009, 18:27
باید از تاریخ و عضویتتون چند روزی گذشته باشـــه

فکر کنم دقیقش 40 روز باشه ! :31:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

راستی هادی چه امضات باحاله :31:

zahra kh
02-06-2009, 19:09
میشه خواهش کنم یه توضیح مختصری در مورد سایتتون بدین من اصلا سر در نمی یارم با تشکر از سایت عالیتون

Ship Storm
02-06-2009, 20:14
از تاپیک زیر کمک بگیرید

آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

minanami
02-06-2009, 22:54
من كه 22 تا پست دادم هنوز نمي تونم پيغام خصوصي بدم.

چرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررا؟

minanami
03-06-2009, 12:26
من پست هام شد 34 تا ولي هنوز هم محدود هستم.

اين محدوديت چقدر طول ميكشه؟

vahid_vaezinia
03-06-2009, 15:58

اين محدوديت چقدر طول ميكشه؟

اینه : :31:

فکر کنم دقیقش 40 روز باشه !

raz72592
03-06-2009, 16:45

اين رو بايد با سينا عزيز در ميون بگذاريد واسه من چند روز بيشتر نبود مديريت رو در جريان بگذاريد اين آدرس پروفايلشون هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

minanami
03-06-2009, 21:08
اين رو بايد با سينا عزيز در ميون بگذاريد واسه من چند روز بيشتر نبود مديريت رو در جريان بگذاريد اين آدرس پروفايلشون هست.

من كه نمي تونم پست بدم.

پس چجوري بهش خبر بدم؟

oapw
03-06-2009, 21:33
خب ماهم اینجوری بودیم

minanami
03-06-2009, 21:48
خب ماهم اینجوری بودیم

الان چطوري كه تو با 15 تا پست از حالت عضو جديد اوموي بيرون ولي من با 50 تا پست هنوز عضو جديدم؟

Cyberlife
03-06-2009, 21:51
منم اینجوری بودم ، ولی بعد از چند روز اونجوری شدم ، ولی حالا نمیدونم چجوریم ، کسی چه میدونه شاید در آینده یک جوره دیگه بشیم .

Dreamland
04-06-2009, 11:44
الان چطوري كه تو با 15 تا پست از حالت عضو جديد اوموي بيرون ولي من با 50 تا پست هنوز عضو جديدم؟
خب فعالیتش بیشتره
نور چشمی تره

minanami
04-06-2009, 12:19
خب فعالیتش بیشتره
نور چشمی تره

به نظر من به اين ميگن نامردي كامل . . .

minanami
04-06-2009, 17:35
من يه سوال دارم:

پست يا تاپيكي كه ميدم بايد توسط يه نفر تاييد بشه يا مسئولين همون انجمن؟

minanami
04-06-2009, 17:36
راستي من با سينا بايد چجوري ارتباط برقرار كنم؟

bersam
04-06-2009, 23:16
هنوز كسي شما رو نجات نداده ؟

شما مي توني با يكي از مديرا صحبت كني : اين جا لينك بروفايل جندتاشون هست !!! :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpop رو بهتره بيخيالش شي !!! توصيه مي كنم به مافيا يا شاهين كينك بيغام بفرستي !!! سينا هم كه مدرتوره و كارش بن كردنه و دور و بر اين كارا نمي اد !!!

ولي به دور از شوخي تمام مدير هاي بي سي ورلد خوب هستن و كارت رو راه مي ندازن !!!(البته اكه هي اخطار ندن و بن نكنن !!!):27:

پست يا تاپيكي كه ميدم بايد توسط يه نفر تاييد بشه يا مسئولين همون انجمن؟ اصولا هر كسي كه دسترسي به اون بخش داشته باشه ! مسوول هر انجمن مي تونه مدرتور ها هم هر از جند كاهي كل بست ها رو تاييد مي كنن !

الان چطوري كه تو با 15 تا پست از حالت عضو جديد اوموي بيرون ولي من با 50 تا پست هنوز عضو جديدم؟ به دليل اين كه جون كه زيرا !

ببين اكه اينا رو عوض نكرده باشن تا جايي كه من ياد داشتم اين بود :

10 تا بست و 1 هفته عضو جديد بودن ! (يه بار هم شايعه شده بود 40 روز كه ....!!! :دي )

البته اكه فعاليتت زياد باشه حتي شده خيلي زود تر از اين حرفا كاربر فعال هم بشي !!! اين مورد رو هم داشتيم كه فوت شد متاسفانه !!! :دي

من كه نمي تونم پست بدم.

پس چجوري بهش خبر بدم؟

به نكته ي ظريفي اشاره كردي !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين لينك بالا ادرس محليه كه ميكن بهش ارايه بيشنهاد و انتقادات !(همون تراش !!!)

شما مي توني توي اين جا يه تابيك باز كني و مشكلت رو بيان كني ! ايشالله بلاخره يكي بهت جواب مي ده !!!

بيشنهاد هم اينكه والله مع الصصصصصصصصصصصصصصصابرين !!! يه خورده صبر كني مشكلت بر طرف مي شه !!!

Sina
05-06-2009, 00:19
سلام
در رابطه با مشکلات دوستان عرض کنم طبق پیغام های سایت عمل کنند تا به نتیجه برسند
برای اون دوستی که هنوز محدودیت عضو جدید دارند باید عرض کنم که باید مدتی از عضویت شما بگذره :)
من تاپیک رو قفل میکنم اگر دوستان نیاز به راهنمایی دقیق تر داشتند در انجمن ارایه پیشنهادات مطلب رو قرار بدن
ممنون