ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در حل مشکل عجیب از کارت صداهای Onboard

Black Eyes
02-06-2009, 15:56
با سلام
چند وقته با یه مشکل بزرگ و عجیب روبرو شدم از 2 ماه پیش چند نفر از مشتریهای شرکتم صدای کارت کامپیوترشون دیگه در نمیاد با عوض کردن ویندوز یا سرویس پک یا فلش کردن دوباره بایوس و آپدیتشون هم کار بجایی نبردم حتی تو لینوکس هم درست نشد این درحالیه که درایور کارت صدا کاملا نصب میشه و هیچ چیز نصب نشده ای باقی نمی مونه
حتی درایورشون رو مجددا از اینترنت دانلود کردم ولی بازم نشد که نشد این مشکل رو با مادربردهای asus داشتم
خوشحال میشم مهندسین کمکم کنن

Lord_theOne
04-06-2009, 12:50
احتمالا از اسپیکر یا فیش هست یا درست نصب نکردی

Hammer
04-06-2009, 12:52
اگر از سالم بودن اسپیکر هات مطمن هستی به احتمال 99 درصد جک خروجی کارت صدا مشکل داره بهتره ببری گارانتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Black Eyes
04-06-2009, 16:48
احتمالا از اسپیکر یا فیش هست یا درست نصب نکردی
انتظار جواب تخصصی تری داشتم گفتم که مشکلم عجیبه تمامی احتمالات معمول رو چک کردم با مادربرد نو هم همین مشکل رو داشتم یعنی وقتی تحویل مشتری دادم سالم بود دو روز بعد دیگه صدا در نمی اومد اگه جک فیش مشکل داشت از جلوی کیس باید صدا داشته باشم ولی اینطور نشد
خواهشا تخصصی جواب بدین
ممنونم

vioman
05-06-2009, 01:53
انتظار جواب تخصصی تری داشتم گفتم که مشکلم عجیبه تمامی احتمالات معمول رو چک کردم با مادربرد نو هم همین مشکل رو داشتم یعنی وقتی تحویل مشتری دادم سالم بود دو روز بعد دیگه صدا در نمی اومد اگه جک فیش مشکل داشت از جلوی کیس باید صدا داشته باشم ولی اینطور نشد
خواهشا تخصصی جواب بدین
ممنونم

دوست عزیز
شما با یک مادربورد این مشکل رو داشتید یا همه ی مادربورد ها این مشکل رو داشتند؟

iran_javidaan
05-06-2009, 09:03
با سلام
چند وقته با یه مشکل بزرگ و عجیب روبرو شدم از 2 ماه پیش چند نفر از مشتریهای شرکتم صدای کارت کامپیوترشون دیگه در نمیاد با عوض کردن ویندوز یا سرویس پک یا فلش کردن دوباره بایوس و آپدیتشون هم کار بجایی نبردم حتی تو لینوکس هم درست نشد این درحالیه که درایور کارت صدا کاملا نصب میشه و هیچ چیز نصب نشده ای باقی نمی مونه
حتی درایورشون رو مجددا از اینترنت دانلود کردم ولی بازم نشد که نشد این مشکل رو با مادربردهای asus داشتم
دوست عزيز مثل اينكه اين مشكل عموميت داره چون چند وقت پيش صداي مادر برد من كه اتفاقا asus p5q هستش صداش قطع شد و هر كاري كردم با اينكه درايور كاملا نصب ميشه صداش در نمياد مجبور شدم يه كارت صدا بگيرم فكر كنم بايد با گارانتيش تماس بگيرم

Black Eyes
06-06-2009, 08:57
دوست عزیز
شما با یک مادربورد این مشکل رو داشتید یا همه ی مادربورد ها این مشکل رو داشتند؟
نه این سومین مادربردی هست که این مشکل رو داره

Persian_Gun's
07-06-2009, 17:39
با سلام
منم همین امروز که ویندوزمو عوض کردم با این مشکل مواجه شدم!!
مادربوردمم ایسوز هست....
چیکار باید کرد!!!؟

Lord_theOne
08-06-2009, 14:42
نمی دونم شاید Config های تنظیمات کارت صدا را درست تنظیم نکردید

Persian_Gun's
08-06-2009, 15:06
نمی دونم شاید Config های تنظیمات کارت صدا را درست تنظیم نکردید
لطفا" بیشتر توضیح بدید!!...

iran_javidaan
08-06-2009, 22:45
نكته جالبتر من يه كارت صدا گذاشتم رو مادر بردم ولي اون هم بعد از چند روز همون طور شد

Behrouz_se60
09-06-2009, 13:59
تو مادربورد یک خروجی داره واسه کیس که فیش صدا و میکروفون بهش بزنید تست کردید؟
بایوس ها را تست کردید؟
تمامی جک ها از جمله میکروفون ، خروجی اسپیکر ، ور.ودی صدا و ساب ووفر چطور؟
مطمئن هستی که اونقدر تسلط داری بر ویندوز که تمامی تنظیمات تست کرده باشی ؟ اگر اینطوری باید این مدل از مارک مشکل سخت افزاری داشته باشه رفتی تو فروم خارجی ؟ توی اینترنت سرچ کردی ببینی کسی از این مدل داشته همین موارد داشته؟

Black Eyes
09-06-2009, 17:39
تو مادربورد یک خروجی داره واسه کیس که فیش صدا و میکروفون بهش بزنید تست کردید؟
بایوس ها را تست کردید؟
تمامی جک ها از جمله میکروفون ، خروجی اسپیکر ، ور.ودی صدا و ساب ووفر چطور؟
مطمئن هستی که اونقدر تسلط داری بر ویندوز که تمامی تنظیمات تست کرده باشی ؟ اگر اینطوری باید این مدل از مارک مشکل سخت افزاری داشته باشه رفتی تو فروم خارجی ؟ توی اینترنت سرچ کردی ببینی کسی از این مدل داشته همین موارد داشته؟
دوست عزیز حداقل روزی 5 تا سیستم برا تعمیر میاد پیشم تمام موارد ، خیلی بیشتر از اینکه فکرش رو کنی روش انجام دادم

Black Eyes
09-06-2009, 17:43
منم همین امروز که ویندوزمو عوض کردم با این مشکل مواجه شدم!!
مادربوردمم ایسوز هست....
چیکار باید کرد!!!؟
مواردی رو که من تو فروم گذاشتم امتحان کردی؟

Persian_Gun's
09-06-2009, 19:37
مواردی رو که من تو فروم گذاشتم امتحان کردی؟
آره همه رو امتحان کردم...

Behrouz_se60
09-06-2009, 20:13
ها من فکر کردم ماله مادربورد میگی و من متوجه نشدم که کارت صدا است نه صدا روی مادربورد.
حالا نگفتی که کارت چیه چه مدلی؟
بر روی مادربورد amd تست کردی که جواب بده؟ اگر اگر نشد حتما یک جایی از تراشه سوخته که وظیفه انتقال داره مثلا من مودم داشتم قشنگ می شناخت و نصب شد ولی اصلا وصل نمیشد مثلا اینکه رابط مودم با فیش یا کانکتور قطع بود.شاید اینطوری شده

Persian_Gun's
09-06-2009, 20:28
ها من فکر کردم ماله مادربورد میگی و من متوجه نشدم که کارت صدا است نه صدا روی مادربورد.
حالا نگفتی که کارت چیه چه مدلی؟
بر روی مادربورد amd تست کردی که جواب بده؟ اگر اگر نشد حتما یک جایی از تراشه سوخته که وظیفه انتقال داره مثلا من مودم داشتم قشنگ می شناخت و نصب شد ولی اصلا وصل نمیشد مثلا اینکه رابط مودم با فیش یا کانکتور قطع بود.شاید اینطوری شده
;کارت صدا آنبرد هست...

Black Eyes
10-06-2009, 15:27
آره همه رو امتحان کردم...
از سایت ایسوز bios مادربردت رو اگه آپدیت کردی برو به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تو قسمت درایور آخرین آپدیت Realtek High-Definition Audio Driver رو دانلود کن اگه بازم نشد بفکر یه کارت صدا باش

Lord_theOne
10-06-2009, 19:29
اول چیپست مادربرد را نصب کن بعدش درایور صدا بعد که درایور نصب کردی یک آیکونی اون پایین در قسمت sYSTEM tRAY هست اونجا روی آیکون کلیک کن باهاش کمی ور برو ببین چیزی پیدا می کنی؟

Persian_Gun's
10-06-2009, 23:00
از سایت ایسوز bios مادربردت رو اگه آپدیت کردی برو به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تو قسمت درایور آخرین آپدیت Realtek High-Definition Audio Driver رو دانلود کن اگه بازم نشد بفکر یه کارت صدا باش
اینکار هم کردم جواب نداد!!

Persian_Gun's
10-06-2009, 23:01
اول چیپست مادربرد را نصب کن بعدش درایور صدا بعد که درایور نصب کردی یک آیکونی اون پایین در قسمت sYSTEM tRAY هست اونجا روی آیکون کلیک کن باهاش کمی ور برو ببین چیزی پیدا می کنی؟
system tray دیگه کجاست؟!!!

Persian_Gun's
11-06-2009, 21:40
بچه ها من یه کارت صدا از دوستام قرض گرفتم ببینم با خریدن کارت صدا مشکلم حل میشه یا نه؟ولی الان که نصب کردم میبینم بازم صدا ندارم!!!!
این در صورتیه که بلندگوی کناره ساعت هم اومده!
دیگه کم کم دارم شاخ در میارم!!!

Lord_theOne
11-06-2009, 21:49
کنار ساعت اون منطقه را SYSTEM TRY می گویند
شما فکر کنم مشکل نرم افزاری دارید COnfig یک HeadSet بگیر بگذار توی گوشت صدا می دهد یا نه

Persian_Gun's
11-06-2009, 22:39
بچه ها الان درایوره صدای آنبردمو دوباره نصب کردم درست شد!!!!