مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی راجع به محیط این برنامه دلفی
سلام دوستان
من این برنامه رو ( شکل زیر )دیدم.میخوام بدونم برای همچین ساختاری بهترین و زیباترین کامپوننت چیه؟ لینک دانلود هم لطف کنید . ممنون
--[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Administrator\Desktop\pic g\sample comp2.GIF
shahrokhkian
02-06-2009, 11:40
کدوم برنامه
یه نگاه به پست خودت بنداز ببین چیزی ازش متوجه میشی.
توضیحات را کامل کنید.
شما یا گیراییت ضعیفه یا دلت از جایی پره وگرنه مشخصه که برنامه عکسش تو لینک آپلود شده.
shahrokhkian
02-06-2009, 15:48
شما یا گیراییت ضعیفه یا دلت از جایی پره وگرنه مشخصه که برنامه عکسش تو لینک آپلود شده. من پستم را در ساعت 12:40 دقیقه زدم و شما 12:46 دقیقه پستت را بدلیل زیر اصلاح کردی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداومدی یک دستی بزنی اما به لطف پیشرفت تکنولوژی موفق نشدی ... البته مهم نیست.
اما این کامپوننتها را در مجموعه DevExpr میتونی پیداش کنی
اینم لینک دانلود DevExpr v43 به تاریخ09/04/2009
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن برای تغییر ظاهر برنامه میتونی به این تاپیک سر بزنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
F A R H A D
02-06-2009, 23:26
شما یا گیراییت ضعیفه یا دلت از جایی پره وگرنه مشخصه که برنامه عکسش تو لینک آپلود شده.
سلام. این طرز صحبت به هیچ وجه صحیح نیست، حتی اگر اشتباه از shahrokhkian باشه (که نبوده). مخصوصا برای افرادی مثل شما که تقریبا کاربر دائمی این بخش هستید.
لطفا رعایت کنید
سلام. من از سوء تفاهم پیش اومده متاسفم.
ضمن تشکر میخواستم اگر میشه اسم کامپاننت و نام خصوصیت گرد کردن لبه ها رو بگین چون خیلی با DevExpr ور رفتم و سروکله زدم ولی مثل اون کامپاننت نیست. مثلا" این فلش سمت راست بالا که با زدنش آیتم باز میشه کجاست؟
ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.