ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خريد مودم adsl2+ وايرلس

gmt325gh
01-06-2009, 20:20
سلام
من ميخوام براي adsl مودم با اكسس پوينت داخلي بگيرم. ترجيح ميدم lan هم در كنار وايرلس داشته باشه.
خواستم بدونم تو ايران چه برند و مدلي عملكرد بهتر داره ؟؟؟ و قيمتش رو هم اگه بدين ممنون ميشم.

نميدونم فرقي ميكنه يا نه ولي سرويسم رو از شاتل گرفتم.

متشكرم.

max313
01-06-2009, 20:35
من از Symphony استفاده میکنم
100 تومن خریدم
4 تا لن داره با وایرلس
تا الان که بد نبوده

vioman
02-06-2009, 00:42
سلام
من ميخوام براي adsl مودم با اكسس پوينت داخلي بگيرم. ترجيح ميدم lan هم در كنار وايرلس داشته باشه.
خواستم بدونم تو ايران چه برند و مدلي عملكرد بهتر داره ؟؟؟ و قيمتش رو هم اگه بدين ممنون ميشم.

نميدونم فرقي ميكنه يا نه ولي سرويسم رو از شاتل گرفتم.

متشكرم.

دوست عزیز

مودم پایین تعدادی از مدل های معمول و پر مصرف بازار ایران هستش.

D-Link DSL2640T

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asus AM604G

TP Link TD8920G

Planet ADW-4302

TP Link 8610G

Linksys WAG54G2

Linksys WAG160N

و ...
مدل های زیادی وجود داره
اما طی تحقیق من توی این چند روزه این مدل های خیلی پر مخاطب تر هستند.

غیر از مدل آخر که از وایرلس N بهره میبره با قیمتی حدود 170 هزار تومان ، همه ی مدل ها قیمتی حدود 100 هزار تومان (از 80 تا 100 هزار تومان) دارند ، اکثرا 4 پورت هستند و وایرلس G هستند.:20:

موفق باشید:11:

p30sezar
02-06-2009, 00:46
من Asus 604 را دارم کاملاً هم راضی ام

1111azade
02-06-2009, 13:47
من Asus 604 را دارم کاملاً هم راضی ام

سلام
این مودم asus شما بردش چه طوریه؟
من می خوام بدونم که اگه طبقه دوم بذارم ، طبقه اول جواب می ده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی ها می گن d-link خوبه چون همه باهاش کارکردن
بعض ها میگن datasheen

rassool
02-06-2009, 14:15
Linksys WAG54G2 من خودم اين مدل رو دارم خوبه با مدل WAG200G هم كار كردم واقعا عالي بوده پيشنهاد من wag200g هست.

minanami
02-06-2009, 15:58
به نظر من هم LinkSys بگير. ضرر نمي كني !

p30sezar
03-06-2009, 12:30
سلام
این مودم asus شما بردش چه طوریه؟
من می خوام بدونم که اگه طبقه دوم بذارم ، طبقه اول جواب می ده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی ها می گن d-link خوبه چون همه باهاش کارکردن
بعض ها میگن datasheen

والا طبقاتش را امتحان نکردم
به نظر من D-Link توی تجهیزات شبکه عالیه

vioman
03-06-2009, 13:29
Linksys WAG54G2 من خودم اين مدل رو دارم خوبه با مدل WAG200G هم كار كردم واقعا عالي بوده پيشنهاد من wag200g هست.

دوست عزیز

فکر میکنم که مدل Wag200 دیسکانتینو شده باشه:13:

هنوز تو بازار هست؟

mohammadking2005
03-06-2009, 14:08
دوستان یه نمونه معرفی کنید که 200 متر رو هم ساپورت کنه البته قیمت مناسب

vioman
04-06-2009, 01:24
دوستان یه نمونه معرفی کنید که 200 متر رو هم ساپورت کنه البته قیمت مناسب

دوست عزیز
مدل های بالا همه وایرلس وژن G هستند که روی کاغذ تا 200 متر بدون مانع رو پوشش میدن
قیمت همشون هم زیر 100 هزار تومانه
به غیر از مدل آخر که وایرلس N هستش و خیلی رنج بالاتری داره.
قیمتش هم بالای 150 هزار تومانه

تفاوت وایرلس ها در تصاویر زیر مشهوده.

Reza82N
06-06-2009, 13:24
سلام دوستان
نظرتون راجع به
linksys wag54g2 چيه ؟

كسي قيمت دقيق اينو داره؟

vioman
06-06-2009, 19:25
سلام دوستان
نظرتون راجع به
linksys wag54g2 چيه ؟

كسي قيمت دقيق اينو داره؟

دوست عزیز
من هم مثل شما درگیر خرید روتر وایرلس بودم
به نظر من بین 2 یا 3 براند اول و مدل های خوب و خوش قیمت اونها لینکسیس خیلی حرف برا گفتن داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من چند روزی هست که 2 تا از روتر ها رو خریدم (هرکدام 90 تومان با گارانتی ساخت سیستم) و راضی هم هستم.

تقریبا 150 الا 200 متر مساحت رو پوشش داده ، البته اگر نیاز به سرعت و برد بیشتری دارید باید از سری N استفاده کنید . مثل WAG160N

موفق باشید.:11:

surpriser
06-06-2009, 19:38
سلام دوستان.نظرتون در مورد مودم SMC 7904WBRA2 چیه؟

Reza82N
06-06-2009, 20:11
دوست عزیز
من هم مثل شما درگیر خرید روتر وایرلس بودم
به نظر من بین 2 یا 3 براند اول و مدل های خوب و خوش قیمت اونها لینکسیس خیلی حرف برا گفتن داره

من چند روزی هست که 2 تا از روتر ها رو خریدم (هرکدام 90 تومان با گارانتی ساخت سیستم) و راضی هم هستم.

تقریبا 150 الا 200 متر مساحت رو پوشش داده ، البته اگر نیاز به سرعت و برد بیشتری دارید باید از سری N استفاده کنید . مثل WAG160N

موفق باشید.:11:

سلام دوست عزيزم:11:
ممنونم از راهنماييت منم گفتم واسم يه 54g2 بيارن - تعريفشو زياد شنيدم .

سري N به كارم نمياد همين حدود برد و سرعت براي تو خونه خوبه

علي يارت:40:

rassool
07-06-2009, 10:01
دوست عزیز

فکر میکنم که مدل Wag200 دیسکانتینو شده باشه:13:

هنوز تو بازار هست؟
توی بازار هست فکر نکنم دیسکانتینو شده باشه شیراز که پره کاراییش هم به نظر من عالی هست بردش 4 تا دیوار رو به راحتی رد میکنه.:10:

vioman
07-06-2009, 22:52
توی بازار هست فکر نکنم دیسکانتینو شده باشه شیراز که پره کاراییش هم به نظر من عالی هست بردش 4 تا دیوار رو به راحتی رد میکنه.:10:

دوست عزیز

راستش من هم روی این مودم نظر داشتم اما سایت لینکسیز این خبر عدم تولید رو تائید کرد.

خوب طبیعیه که تا چند وقتی در بازار بمونه :46:

surpriser
08-06-2009, 10:29
سلام بچه ها.کسی نظری نداشت؟

vioman
09-06-2009, 03:56

سلام بچه ها.کسی نظری نداشت؟

دوست عزیز

شرکت وارد کننده ی محصولات SMC ساخت سیستم هستش که محصولات Linksys رو هم وارد میکنه و گارانتی میکنه.

شما قابلیت خاصی رو در این روتر دیدید که روی اون تاکید دارید؟

surpriser
09-06-2009, 11:20
دوست عزیز

شرکت وارد کننده ی محصولات SMC ساخت سیستم هستش که محصولات Linksys رو هم وارد میکنه و گارانتی میکنه.

شما قابلیت خاصی رو در این روتر دیدید که روی اون تاکید دارید؟

سلام دوست عزيز.اخه شاتل به لينك سيس سرويس نميده و در ضمن اس ام سي تخصصش فقط در زمينه شبكست.حالا به نظرتون مودم خوبيه؟

vioman
10-06-2009, 00:10
سلام دوست عزيز.اخه شاتل به لينك سيس سرويس نميده و در ضمن اس ام سي تخصصش فقط در زمينه شبكست.حالا به نظرتون مودم خوبيه؟

دوست عزیز

راستش من خونه ی پدربزرگم یک پنکه ی سقفی قدیمی بود که اون هم مارکش SMC بود:46:

SMC شاید اخیرا وارد تخصص صرف شبکه شده باشه اما همیشه اینطور نبوده.

Cisco به عنوان یکی از 3 قدرت برتر شبکه در جهان اقدام خرید کامل شرکت Linksys کرد (یعنی اول ورشکستش کرد ، بعد خریدش:5:) و اکنون محصولات لینکسیز تحت لیسانس شرکت سیسکو عرضه میشن.

میشه گفت که جزو محصولات خیلی خوبه بازار دنیا هستند.

من امروز با مسئول فروش شاتل کلی بحث کردم (داشت به دعوا ختم میشد:31::13:)

توی آئین نامه ی شاتل نوشته مودم های ممنوعه ی شاتل:

...
...
...
ایسوسی که از شاتل خریداری نشده باشد!!!

این نشون میده که فقط و فقط این جریان جنبه ی تجاری داره .

من امروز خطم وصل شد و هیچ مشکلی و کانفلیگی هم با شاتل نداشتم ، از مودم لینکسیز هم استفاده میکنم:46:

شما فقط کافیه که هنگام سفارش سرویس بگید که نیاز به مودم ندارید ، و خودتون جداگانه مودم رو خریداری کنید.:20:

موفق باشید
یا علی:11:

surpriser
10-06-2009, 19:24
دوست عزیز

راستش من خونه ی پدربزرگم یک پنکه ی سقفی قدیمی بود که اون هم مارکش SMC بود:46:

SMC شاید اخیرا وارد تخصص صرف شبکه شده باشه اما همیشه اینطور نبوده.

Cisco به عنوان یکی از 3 قدرت برتر شبکه در جهان اقدام خرید کامل شرکت Linksys کرد (یعنی اول ورشکستش کرد ، بعد خریدش:5:) و اکنون محصولات لینکسیز تحت لیسانس شرکت سیسکو عرضه میشن.

میشه گفت که جزو محصولات خیلی خوبه بازار دنیا هستند.

من امروز با مسئول فروش شاتل کلی بحث کردم (داشت به دعوا ختم میشد:31::13:)

توی آئین نامه ی شاتل نوشته مودم های ممنوعه ی شاتل:

...
...
...
ایسوسی که از شاتل خریداری نشده باشد!!!

این نشون میده که فقط و فقط این جریان جنبه ی تجاری داره .

من امروز خطم وصل شد و هیچ مشکلی و کانفلیگی هم با شاتل نداشتم ، از مودم لینکسیز هم استفاده میکنم:46:

شما فقط کافیه که هنگام سفارش سرویس بگید که نیاز به مودم ندارید ، و خودتون جداگانه مودم رو خریداری کنید.:20:

موفق باشید
یا علی:11:
سلام.ممنون از جوابتون.راستش من در حیرتم چون یکی از آشنایان که مهندس شبکست SMC رو به من معرفی کرد.البته نه اینکه گول مدرکشو بخورم ها(بگم چون مهندسه پس راست میگه!!!) من کلی هم تحقیق کردم و هیچ کدوم از مصرف کنندگان مشکلی با SMC نداشتند ولی باید قبول كرد كه محصولات لينكسيس هم بسيار عاليه ولی باز هم نمیتونم یه نتیجه گیری کنم چه لینک سیس چه برتری بر SMS داره و همین طور SMC چه برتری بر لینک سیس داره.حالا ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر

vioman
11-06-2009, 05:38
سلام.ممنون از جوابتون.راستش من در حیرتم چون یکی از آشنایان که مهندس شبکست SMC رو به من معرفی کرد.البته نه اینکه گول مدرکشو بخورم ها(بگم چون مهندسه پس راست میگه!!!) من کلی هم تحقیق کردم و هیچ کدوم از مصرف کنندگان مشکلی با SMC نداشتند ولی باید قبول كرد كه محصولات لينكسيس هم بسيار عاليه ولی باز هم نمیتونم یه نتیجه گیری کنم چه لینک سیس چه برتری بر SMS داره و همین طور SMC چه برتری بر لینک سیس داره.حالا ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر

دوست عزیز

راستش من نمیخوام SMC رو نهی کنم یا اینکه روی لینکسیز تاکید داشته باشم.
هردوشون خوب هستند اما شما باید بر اساس نیاز خودتون خرید کنید ، درگیر براند ها شدن باعث دو دل شدن میشه.

شما اول نیاز های خودت رو بنویس ، ببین چه انتظاراتی از یک روتر داری ،
بعد چند مدل رو بر اساس نیاز هایی که نوشتی انتخاب کن ،
از هر مدل یک لیست مشخصات فنی (که توی اینترنت فراوونه) تهیه کن و با هم مقایسه کن.

مطمئن باش این روش به یک یا 2 انتخاب ختم خواهد شد ، اون موقع راحت میتونی تصمیم بگیری:46:

اکثر روتر های از یک سری استاندارد ها و پروتکل ها پشتیبانی میکنند.
تفاوت این دستگاه ها (اگر از براند ها صرف نظر کنیم ) در سطح پشتیبانیشون از این استاندارد هاست.
شما در صورت آشنایی با این استاندارد ها میتونید راحت تصمیم بگیرید اما اگر فکر میکنید تصمیم براتون مشکل شده انتظارات و نیاز های خودتون رو بفرمایید تا بتونیم با همفکری به یک انتخاب برسیم:10:

surpriser
11-06-2009, 07:48
سلام.حق با شماست و باعث دو دلي ميشه.راستش فعلا تنها موردي كه برام مهمه اينه كه بشه وايرلسش رو غير فعال كرد و از لنش استفاده كرد.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
با تشكر

vioman
12-06-2009, 04:15
سلام.حق با شماست و باعث دو دلي ميشه.راستش فعلا تنها موردي كه برام مهمه اينه كه بشه وايرلسش رو غير فعال كرد و از لنش استفاده كرد.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
با تشكر

دوست عزیز

تقریبا اکثر روتر های وایرلس این قابلیت رو دارند.

فکر میکنم پست های صفحه ی قبل به نمونه های خوبی اشاره کرده.

شما بین کدام مدل ها شک داری؟

:11:

surpriser
12-06-2009, 06:46
سلام.شكم فقط رو اس ام سي هست.بعد يه سوال ديكه:به نظرتون اين مودم ارزش خريد رؤ داره؟آخه قيمتش خيلي مناسبه و حدود 64 تومنه.

m_tajvari
12-06-2009, 14:49
سلام دوستان
من با قصد خريد يك مودم D-Link DSL-2640T به بازار رفتم و يك مودم D-Link DSL-2640U خريدم! وقتي در مورد تفاوت بين T و U از فروشنده سوال كردم گفت اين مدل جديدتريه و يك سري امكانات بيشتر داره. الآن هرچقدر دنبال تفاوت اين دو مدل مي‌گردم چيزي دستگيرم نمي‌شه. و همين مسئله يه كمي گيجم كرده. مي‌خواستم بدونم آيا كسي از تفاوت اين دو مدل با هم خبر داره يا نه؟
با توجه به اينكه هنوز بسته‌بندي‌اش را باز نكردم و با توجه به اينكه من بين اين مودم و Linksys WAG200G شك داشتم، آيا بهتر نيست اين را پس بدهم و اون يكي را بگيرم؟

Kou_Jal
12-06-2009, 16:50
میگم این D-link که صفحه اول معرفی کردید میشه من توی این اتاق بزارم بعد توی سالن هم جواب بده؟دیوار بینشون مانع هست یعنی جواب نمیده؟؟؟؟

vioman
13-06-2009, 05:06
سلام.شكم فقط رو اس ام سي هست.بعد يه سوال ديكه:به نظرتون اين مودم ارزش خريد رؤ داره؟آخه قيمتش خيلي مناسبه و حدود 64 تومنه.

دوست عزیز

اگر بحث قیمت باشه ، روتر های وایرلس 4 پورت ارزون تر هم گیر میاد
مثل مدل وایرلس Alfex که دقیقا مشخصاتی مثل روتر های گرون تر براش ذکر شده اما با قیمت 57 هزار تومان(فکر میکنم 3 سال هم گارانتی داشته باشه)

قیمت پایین این روتر دلیل بر عدم کیفیتش نیست ، شرکتش شاید خواسته کمتر سود بخوره ، روی بعضی از این دستگاه ها بیش از 2 برابر سود میخورند!:13:

مشخصات کامل روتر مد نظر شما در لینک زیر قابل مشاهده هستش.

:11:

vioman
13-06-2009, 05:15
میگم این D-link که صفحه اول معرفی کردید میشه من توی این اتاق بزارم بعد توی سالن هم جواب بده؟دیوار بینشون مانع هست یعنی جواب نمیده؟؟؟؟

دوست عزیز

بستگی به دیوار مد نظر شما داره

شعاع تقریبی وایرلس G پوشش دادن فضای کره ای شکل به شعاع حدودی 100 تا 150 متر در بهترین حالت 200 متره.

اگر در دیوار پنچره ای باشه یا روتر جای مناسبی قرار بگیره مشکلی از لحاظ ارتباط پیش نمیاد:20:

ehbas
12-07-2009, 14:25
سلام به همگی

منم میخوام یه مودم adsl از نوع wireless بگیرم.

این مدل هایی که تو صفحه اول دوست عزیزمون عکسشون رو گذاشتن، دیدم. چندتاشو قیمت دارم:

Asus AM604G: 85000 پاساژ ایران

D-Link DSL2640T: 69000 پاساژ پارسیان ( زیرزمین ) با گارانتی easy یک سال
D-Link DSL2640U: 73000 پاساژ پارسیان ( زیرزمین ) با گارانتی easy یک سال

در مورد asus میخواستم بپرسم گارانتی داره یا نه؟

قیمت مدل های Planet ADW-4302 ، TP Link TD8920G ، TP Link 8610G ، Linksys WAG54G2 رو هم اگه دارید لطف کنید.

ما دوتا لپ تاپ و یه pc تو خونه داریم. برد فرستنده برام مهمه، کدوم بردش بهتره؟ میخوام router رو تو اتاق بذارم و تو پذیرایی با لپتاپ به اینترنت وصل شم.

از مارک Linksys کدوم مدلشو پیشنهاد میدید؟ ارزونترین wireless ش چنده؟ گارانتیش چه مدته و آیا Linksys بگیرم یا Asus. یعنی تو همون قیمت 85000 کدوم بهتره؟

Planet چطوره؟ چون من دارم از صبانت میگیرم. مودمای خودشون Planet هست.

الآن شاتل زنگ بزنی بگی مودم Dlink دارم، میگه Dlink رو ساپورت نمیکنیم؟ یعنی مشتریش رو میپرونه؟ اینکه به ضررشونه؟!

ببخشید که زیاد شد

REZAt1980
12-07-2009, 18:10
سلام.
دوستان من همين روزها ميخوام adsl‏ بگيرم.تقريبا اطلاعاتي در موردش ندارم. اگه ممكنه يه مقدار توضيح بديد.
در مورد مودم وايرلس بهتره يا معمولي?
و اين مطالبي كه دوستان در مورد فاصله گفتن(200 متر) فاصله مودم با كجاست?با مركز مخابرات? و آيا اينترنال هم دارن?
و اگه ميشه بفرماييد كه مودم رو شخصا تهيه كنم يا از خود شركت ها?
با تشكر.

s_sarvi
06-08-2009, 20:19
سلام دوستان.من 2تا مشکل دارم بچه ها:
من میخوام از صبا نت یه اشتراک بگیرم شرکتش گفتن که ما خودمون یه مودم TP LINK مدلشم نگفت میدیم 88 تومان اول قصد داشتم برم از بیرون مودم وایرلس بگیرم ولی یه بنده خدایی گفت ممکنه با خطوط صبا نخوره یا فردا روز اگه تو شبکه اونها مشکلی پیش بیاد هی بگن از مودمته نظر شما چیه؟
قیمتی که اونا گفتن خوبه؟(ارزون ترین مدل TP LINK چنده؟)

سوال دیگمم اینه که روی مودم وایرلس چه طوری میشه پسورد گذاشت که کسی از نت من استفاده نکنه؟:10:
ممنونم:20:

omidbooter
07-08-2009, 02:28
سلام.
دوستان من همين روزها ميخوام adsl‏ بگيرم.تقريبا اطلاعاتي در موردش ندارم. اگه ممكنه يه مقدار توضيح بديد.
و اين مطالبي كه دوستان در مورد فاصله گفتن(200 متر) فاصله مودم با كجاست?با مركز مخابرات? و آيا اينترنال هم دارن?
با تشكر.

سلام دوستان.من 2تا مشکل دارم بچه ها:
من میخوام از صبا نت یه اشتراک بگیرم شرکتش گفتن که ما خودمون یه مودم TP LINK مدلشم نگفت میدیم 88 تومان اول قصد داشتم برم از بیرون مودم وایرلس بگیرم ولی یه بنده خدایی گفت ممکنه با خطوط صبا نخوره یا فردا روز اگه تو شبکه اونها مشکلی پیش بیاد هی بگن از مودمته نظر شما چیه؟
قیمتی که اونا گفتن خوبه؟(ارزون ترین مدل TP LINK چنده؟)

سوال دیگمم اینه که روی مودم وایرلس چه طوری میشه پسورد گذاشت که کسی از نت من استفاده نکنه؟:10:
ممنونم:20:

منم در مورد اینها راهنمایی میخوام لطفا جواب بدید

asemanekavir38
08-01-2011, 22:02
دوستان میشه نظرتون رو در مورد datasheen????
پهنای باندش چنده؟؟
دیتاشین بهتره یا TP-LINK ؟

alpha007
09-01-2011, 09:06
دوستان میشه نظرتون رو در مورد datasheen????
پهنای باندش چنده؟؟
دیتاشین بهتره یا TP-LINK ؟
میبینم که تو کنکاش تاپیکهای زیر خاکی هستین...
datasheen بازار فروش متوسطی داره اطلاعات تکمیلی رو میتونید اینجا بخونید:

tp-link هم مدلهای مختلفی داره که خیلی از دوستان همین انجمن در حال استفاده ازش هستن

ps3amir
15-01-2011, 17:28
سلام
من چند تا سوال داشتم گفتم دیگه تاپیک درست نکنم:
میخوام که اینترنت dsl که دارم را به صورت وایرلس درست کنم
مودم هم یک خروجی usb و یکی هم lan داره
برد هم با شعاع 20 متر نیاز دارم
با تشکر

solo8
16-01-2011, 12:11
سلام دوستان
منم یه مودم ADSL میخوام که همزمان باهاش از دو تا دستگاه استفاده کنم.برد هم میخوام بین 30 تا 40 متر رو راحت جواب بده.
البته میخوام مودمو توی یه اتاق بذارم و به فاصله حدود 35 متر از یه اتاق دیگه هم بتونم استفاده کنم.
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
قیمتش چجوریه؟
گارانتی هم داشته باشه...

arashlolos
31-03-2011, 18:43
سلام.
با تشكر.
سلام من بعد از کلی تحقیق در مورد بهترین شرکت adsl در منطقه خودمون یکیو انتخاب کردم امروزم ثبت نام کردم الانم میخوام مودم بگیرم که تا اینجاش tp-linke رو انتخاب کردم
شما برو تو نت (مخصوصا همین سایت) تو بخش adsl از بچه های همشهریت بپرس بهترین نوع شرکت adsl تو منطقتون از لحاظ قیمت سرعت و پایداری سرعت و اینکه بی دردسر باشه کدومه.
من تو رشت از اندیشه گرفتم که فقط و فقط پول 23000 طرح ماهانه دادم 128 کیلو 8 گیگ.یه مودمم گرفتم دیگه تموم خودم مینصبم.
شاتل اکثر جاها هستش با پارس آنلاین ولی یخورده گرونن.
برو تحقیق کن