ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت انيميشن با مايا

computer_prospect
01-06-2009, 17:43
سلام خدمت شما دوست عزيزم :
من قصد دارم يك انيميشن با مايا طراحي كنم اما نميدونم از كجا بايد شروع كنم . تا صفحه هاي ابتدايي مايا خواندم اما مي دونم كافي نيست . هدفم اين است كه يك ساختمان مثلا 100 طبقه بسازم كه نشون بده انگار كسي داره وارد اين ساختمان ميشه و بعد به طرف آسانسور مي ره و روي طبقه مثلا 5 مي زنه و ميره طبقه 5 . چه جوري بايد همچين چيزي و بسازم لطفا كمكم كنيد .
لازم به ذكر است كه من اصلا طريقه نور دهي و ... بلد نيستم .
ساخت يه چيزي شبيه اين انيميشن چه قدر طول مي كشه .
يا اگه بخوام اينو از كسي ياد بگيرم فكر مي كنيد چه قدر هزينش بشه . آخه خيلي برام مهمه .
پيشاپيش از لطف بي كران شما سپاسگزارم.

tatuy
01-06-2009, 17:47
سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدین.
باید بکم چیزیرو که میخواین بسازین نیاز به مدل سازی.انیمیشن.تکسچر و رندر گیری داره که یاد گیری اینا خیلی وقت میگیره
البته بسته به سطح کار هم داره شما باید همه این مراحل بگذرونینو بعد کارتونو شروع کنین.
خب بهتر به نظرات دیگر دوستان عزیز هم توجه کنین.

computer_prospect
01-06-2009, 17:59
مي دونم دوست عزيز ، اما بايد از يه جايي شروع كنم . من در ايران زندگي نمي كنم واسه يه 2 هفته اي اومدم ايران . حتما بايد اين رو ياد بگيرم . پس لطفا بگيد از كجا شروع كنم و چه چيزي رو سريع بخونم .
ممنونم .

tatuy
01-06-2009, 21:59
سلامی دوباره دوست عزیزم نکنه داری شوخی میکنی.مگه میشه تو دو هفته چیزی از مایا یاد گرفت؟
ولی برای شروع میتونی به بخش مباحث آموزشی یه نیگا کنی که کمکت میکنه بهتر کارو شروع کنی.
ولی برای شروع بهتر اول با منوها و ابزارها آشنا شی وبعدش هم از مدلسازیت رو بهتر کنی.

88x88
01-06-2009, 22:41
اگر واقعا برای شما این دو هفته خیلی مهمه، پیشنهاد می کنم یکی از این اموزش های مولتی مدیاش رو بخری و بدون توقف تماشا کنی. خوبیش اینه که تو وقت کم سریع شما رو با برنامه اشنا می کنه ، و برای مبتدی تا وسطای کار خوبه. بعدش هم باید به منابع بهتر مثل اینجا مراجعه کنی.

ولی نظر شخصیم اینه که در حالت عادی نمی تونی تو دو هفته این انیمیشن رو بسازی. مخصوصا که ادم هم توش داره.