مشاهده نسخه کامل
: ♥♥♥QT♥♥♥
سلام ، اگه میشه در مورد انتخاب کردن version برنامه QT Designer در LINUX UBUNTU اطلاعاتی به من بدهید:31:
دوست من مطمئنی سوالت رو جای درستی مطرح کردی؟
اینی که شما می گی ربطی به برنامه نویسی c داره؟
البته که ربط داره. Qt Designer یک IDE برای زبان ++C با پشتیبانی تمام سیستم عاملها هست. pishi اگر از لینوکس 64 بیت استفاده میکنی، Qt SDK for Linux/X11 64-bit و اگر از 32 بیت استفاده میکنی Qt SDK for Linux/X11 32-bit رو از این محل دانلود و نصب کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتخاب خیلی خوبی هم کردی. کدی که مینویسی تقریبا بدون هیچ تغییری قابل کامپلیل شدن روی ویندوز و اپل مکینتاش هست.
دوست عزیز از راهنماییتان بسیار سپاسگذارم، اگر شما با این برنامه کار کرده اید بگویید تا من چند تا سوال تخصصی بپرسم :دی
باهاش کار کردم، بپرسید اگر تونستم جواب میدم.
کاش این شروعی باشه تا بقیه هم با این ابزار و ابزارهای از این دست آشنا بشن و بجای استفاده مرتب از محصولات ماکروسافت که بعضی اوقات واقعا نیاز به اونها نیست، از برنامه های متن باز، سبک و ضد گلوله ای مثل Qt استفاده کنند. البته اگر، مثلا به صورت خاص قصد استفاده از #C یا NET. رو داشته باشید که هیچ، اما به عنوان یک IDE برای ++C، واقعا Qt نظیر نداره. پروژه های بسیار مهمی هم با این نرم افزار انجام دادن. خود من کد شبیه سازی که روی سوپرکامپیوتری با حدودا 4000 پرازنده نوشته بودم رو، بوسیله Qt تبدیل به یک نرم افزار کاربردی و user-friendly کردم!
البته که ربط داره. Qt Designer یک IDE برای زبان ++C با پشتیبانی تمام سیستم عاملها هست. pishi اگر از لینوکس 64 بیت استفاده میکنی، Qt SDK for Linux/X11 64-bit و اگر از 32 بیت استفاده میکنی Qt SDK for Linux/X11 32-bit رو از این محل دانلود و نصب کن.
انتخاب خیلی خوبی هم کردی. کدی که مینویسی تقریبا بدون هیچ تغییری قابل کامپلیل شدن روی ویندوز و اپل مکینتاش هست.
سلام میشه بیشتر توضیح بدین:20:
سلامی دوباره :دی
من وقتی میخواهم پروژه ام را بیلد کنم ارور میده که از tools->options ورژن qt رو آدرسش رو بنویس(آدرس برنامه رو) منم یه سرچ تو کامپیوتر زدم و آدرس رو گذاشتم و مشکل حل شد اما دوباره که بیلد رو زدم ارور داد و وقتی که متن ارور رو خوندم دیدم هنگام کامپایل کردن یکی از فایلایی که برا کامپایل ازش استفاده میکنه آرگومنتی رو که برنامه بهش میده رو نداره حالا چیکا کنم؟؟؟:11:
من وقتی میخواهم پروژه ام را بیلد کنم ارور میده که از tools->options ورژن qt رو آدرسش رو بنویس(آدرس برنامه رو) منم یه سرچ تو کامپیوتر زدم و آدرس رو گذاشتم و مشکل حل شد اما دوباره که بیلد رو زدم ارور داد و وقتی که متن ارور رو خوندم دیدم هنگام کامپایل کردن یکی از فایلایی که برا کامپایل ازش استفاده میکنه آرگومنتی رو که برنامه بهش میده رو نداره حالا چیکا کنم؟؟؟:11:
میشه اون error که میده رو بنویسید؟
سلام میشه بیشتر توضیح بدین:20:
Qt یک کتابخانه بسیار غنی از توابع و component های لازم برای طراحی user interface در لینوکس بود که اواخر دهه نود توسط شرکت نروژی Trolltech ابداع شد و خیلی زود به دلیل نبود چنین چیزی در لینوکس که در واقع نقطه ضعف لینوکس در تولید نرم افزارهای با ظاهر زیبا در مقابل ویندوز بود، تبدیل به یکی از استانداردهای پرطرفدار لینوکس بود. تا مدتی قبل Qt با ارائه یک برنامه جانبی فقط در لینوکس این امکان را میداد تا شما user interface خودتان رو بسازید و بعد اونرو درون IDE های دیگه استفاده کنید و براش کد بنویسید.
به تازگی شرکت Nokia این شرکت نروژی رو خرید و بلافاصله پس از این، Nokia یک IDE کامل برای زبان ++C ارائه داد که شما همونجا user interface خودتون رو میسازید و همونجا براش کد مینویسید و debug میکنید. خلاصه یک محیط برنامه نویسی بسیار کارآمد. همچنین Nokia این IDE تازه رو برای تمام سیستم عاملها از جمله ویندوز و مکینتاش هم ارائه کرد. تمام اینها، البته 100% مجانی و متن باز هست! علاوه بر این، Nokia امکان کد نویسی با ظاهر زیبا و کاربر پسند برای گوسی های موبایل، با استفاده از Qt رو هم به این نرم افزار اضافه کرده. اگر خواستین امتحانش کنید، اسمش Qt Designer هست و کار باهاش خیلی ساده هست. البته الان ورژن 1 هست، ولی از همین الان انقلابی ایجاد کرده. فروم بسیار فعال و خوبی هم داره. من اینجا با نویسنده یکی از کتابهای Qt در تماس هستم و اشکالاتم رو از اون میپرسم اما پشتیبانی اضافی برای شرکتها، قابل خریدن هم هست.
من وقتی میخواهم پروژه ام را بیلد کنم ارور میده که از tools->options ورژن qt رو آدرسش رو بنویس
اصلاحیه : منظور آدرس برنامه ی QT
احتمالا ایراد در نصب هست. شما هنوز نگفتین اون error message دقیقا چی هست. در ضمن شما از ویندوز استفاده می کنید یا لینوکس؟ چه برنامه ای از Qt رو نصب کردید؟ شما باید Qt SDK رو نصب کنید که همه چی از جمله Qt Designer و Qt Creator رو در خودش داره.
سلام تو لینوکس کار میکنم ، امشب نمیتونم متن ارور را بذارم اگه خدا بخواد فردا ، نمیدونم فکر کنم SDK بود 272MB و خوردی دان کردم
شما لینوکس SDK 32 بیت رو دارید. برنامه درست دانلود کردید. باید کار کنه. error message رو بذارید معلوم میشه اشکال از کجاست.
ارور اول :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدارور دوم :
Qt4 library رو نصب نکردی. توی Ubuntu اسم این package هست 'libqt4-dev'. اول این رو نصب کن و بعد توی Qt Creator برو درقسمت
Tools->Options->Qt->Qt Versions و Default Qt Version رو روی Auto-detected Qt قرار بده. باید درست بشه.
Qt4 library رو نصب نکردی. توی Ubuntu اسم این package هست 'libqt4-dev'. اول این رو نصب کن و بعد توی Qt Creator برو درقسمت
Tools->Options->Qt->Qt Versions و Default Qt Version رو روی Auto-detected Qt قرار بده. باید درست بشه.
چطوری نصب کنم؟ یعنی فایلش کجاست؟؟؟ بزنم sudo apt-get libqt4-dev ؟:46:
فایلش باید تو خود repository اوبونتو باشه. اینجوری نصب کن:
sudo apt-get install libqt4-dev
سعی کن با همون apt-get نصب کنی اما package آماده اون اینجا هم هست:
وای چقدر پیچیدس نصبش! چه پکیجای دیگری براش نیاز دارم ؟
داغون شدم تا حالا qt4-devtools و libqt4-dev و libqt4-dbus رو دان کردم باید
qt4-doc رو هم دانلود کنم : 24مگ
راستش من از OpenSuSE استفاده میکنم ولی حتما Ubuntu هم GUI برای نصب package داره. اونجا اگر یک package مثلا همین libqt4-dev رو انتخاب کنی که نصب بشه، خودش تمام dependency ها رو میگه چی هستن و همراه اون میاره. ولی اینهایی که میگی احتمالا لازمه همش. سختیش یکباره. اینقدر این ابزار عالی هست که میارزه.
آخه میدونی من از Windows به اینترنت وصل میشم و هی باید برم تو ububntu تا ببینم چیا باید بگیرم(درایورای مودمم تو اینترنت همه برا windows است)
DaneshD jan az zahamatet mamnoon az tarighe Add/Remove khode UBUNTU QTDesigner va ATCreator ro Download kardam
سلام میشه برایQT4 کتاب الکترونیکی برای Download معرفی کنید؟
کسی اطلاعی در مورد کتاب رایگان برا QT نداره؟؟؟
من یه کتاب بسیار خوب نوشته Johan Thelin از انتشارات A-Press که بهترین مرجع هست رو به صورت PDF دارم اما اون رو خریدم و با خود Johan Thelin هم در تماسم. ولی اینرو به شما میدم به شرطی که برای کسی کپی نکنید و ازش استفاده تجاری نکنید. من به شما البته اعتماد دارم. چطور براتون بفرستم؟
من یه کتاب بسیار خوب نوشته Johan Thelin از انتشارات A-Press که بهترین مرجع هست رو به صورت PDF دارم اما اون رو خریدم و با خود Johan Thelin هم در تماسم. ولی اینرو به شما میدم به شرطی که برای کسی کپی نکنید و ازش استفاده تجاری نکنید. من به شما البته اعتماد دارم. چطور براتون بفرستم؟
سلام ، با تشکر از شما ، من قول میدم که برای احدی کپی نکنم، اگه میشه لطف کنین به ایمیلم بفرستید:
pishi0014@gmail.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.