مشاهده نسخه کامل
: M8910 Pixon12 » اولین گوشی سامسونگ با دوربین 12 مگاپیکسل با لنز 28 میلیمتری
hasanmotori
28-10-2009, 17:54
چرا تفاوت قیمت این گوشی با 8910 خیلی نیست و یه 20 تونی هست علتش چیه این 12 هست و 8910 8 مگاپیکسل چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظروت چیه ؟ ینی پیکسون گرونه یا 8910 ؟
اگه منظورت اینه که 8910 گرونه خب معلومه دیگه ... سیستم عامل داره ... مموری داخلی داره ... صفحه بزرگتر و تاچ خازنی داره .... سی پی یو از این چیزا داره ... تازه پیکسون هنوز ارزونترم میشه
اگه منظورت اینه که پیکسون گرونتره خب ارزونتر میشه و تا زیر 500 تومن میاد
mahyarSAMSUNG
29-10-2009, 10:43
علی جان حرفت غیر منطقیه . من الان i8910 16 گیگ دارم که 2ماه پیش گرفتم 630 تومان خوب اون موقع که من گرفتم
8گیگ بود 590 تومان (البته بگم که من از رفقیم که عمده فروشه گرفتم چون واقعا 16 گیگ تو تهران گیر نمیاد)
خوب 40 تومان اختلاف داریم که من با انداختن یه مموری 16 گیگ . 8گیگ هم فضا بیشتر شما دارم که خیلی به دردم میخوره
16 گیگ ؟ 630 تومن ؟ خیلی خوبه . خرید این گوشی برای من که فعلا کنسل شده ولی خوب اگه خواستم بگیرم شما 16 گیگ با همین قیمت یا ارزون تر می تونی برام گیر بیاری؟ :46:
ali racer
29-10-2009, 14:50
علی جان حرفت غیر منطقیه . من الان i8910 16 گیگ دارم که 2ماه پیش گرفتم 630 تومان خوب اون موقع که من گرفتم
8گیگ بود 590 تومان (البته بگم که من از رفقیم که عمده فروشه گرفتم چون واقعا 16 گیگ تو تهران گیر نمیاد)
خوب 40 تومان اختلاف داریم که من با انداختن یه مموری 16 گیگ . 8گیگ هم فضا بیشتر شما دارم که خیلی به دردم میخوره
والا من نمیدونم شما 16 گیگ از کجا گیر آوردی !:31:
چون به کل نایاب شده 16 گیگ:13:
بله با این اختلاف قیمت که شما میگی100 %خرید مموری کارت نمی ارزه!
ولی الان اگه به زور تو علا الدین 16 گیگ پیدا کنی و اختلاف قیمتش رو با8 گیگ بسنجی
اگه بیشتر از 70 تومن نباشه کمتر هم نیست !
16 گیگ ؟ 630 تومن ؟ خیلی خوبه . خرید این گوشی برای من که فعلا کنسل شده ولی خوب اگه خواستم بگیرم شما 16 گیگ با همین قیمت یا ارزون تر می تونی برام گیر بیاری؟ :46:
ما 650 دادیم 8 گیگ ای داد ای هوار :31::31::31:
mr_khodaei2008
29-10-2009, 17:24
منظروت چیه ؟ ینی پیکسون گرونه یا 8910 ؟
اگه منظورت اینه که 8910 گرونه خب معلومه دیگه ... سیستم عامل داره ... مموری داخلی داره ... صفحه بزرگتر و تاچ خازنی داره .... سی پی یو از این چیزا داره ... تازه پیکسون هنوز ارزونترم میشه
اگه منظورت اینه که پیکسون گرونتره خب ارزونتر میشه و تا زیر 500 تومن میاد
نه منظورم اینه که چرا تفاوت قیمت یه گوشی دوربین 12 با 8 فقط 20 تومنه یعنی چی ؟
یعنی 8910 بهتر از پیکسون است ؟
mahyarSAMSUNG
30-10-2009, 01:09
ما 650 دادیم 8 گیگ ای داد ای هوار
نه دیگه . 16 گیگ میخوام نه 8 گیگ .
نه منظورم اینه که چرا تفاوت قیمت یه گوشی دوربین 12 با 8 فقط 20 تومنه یعنی چی ؟
یعنی 8910 بهتر از پیکسون است ؟
برای اینکه این گوشی یعنی ام 8910 تازه اومده و خیلی هم ارزش داشته باشه 450 تومن پس حالا حالا این گوشی قیمتش پایین میاد . ولی آی 8910 حدود 2 ماه اومده و خیلی افت کرده البته نه زیاد از 700 تومن شده 630 تومن . تازه بعضی جاها هنوز همون 700 تومنه .
گفتم از چند جای مختلف گوشی عکس بگیرم که یه موقع کسی نگه عکسو از جایی برداشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این از گوشی خودم. ولی به نظر منم پیکسون به جز دوربین دیگه جذابیت خاصی نداره پس افت قیمت میکنه
که کسانی که میخوان دوربین موبایل قوی داشته باشن بتونن با قیمتی حدود 450-400 اونو بخرن
ولی ای8910 یه اسمارت فون هست که جذابیت زیادی واسه کاربر داره
و اینکه یه خبر مهم در مورد ای8910 اینه که یه سری ادم مخ دارن رو پرت کردن سیستم عامل اندورید برای 8910
کار میکنن که به نتایج خوبی هم رسیدن که اگه این مورد دست یافتنی بشه دیگه 8910 میشه بدون رقیب:40:
ali racer
31-10-2009, 16:46
و اینکه یه خبر مهم در مورد ای8910 اینه که یه سری ادم مخ دارن رو پرت کردن سیستم عامل اندورید برای 8910
کار میکنن که به نتایج خوبی هم رسیدن که اگه این مورد دست یافتنی بشه دیگه 8910 میشه بدون رقیب:40:
همین الان هم برنامه اجرای یه شبه آندوریدی روی ویتدوز موبایل اومده !
البته اندورید همچنان جا برای کار داره و کامل نیست
و فعلا سیمبین 8910 با تاچ ویز به نظرم من بهتره
همین الان هم برنامه اجرای یه شبه آندوریدی روی ویتدوز موبایل اومده !
البته اندورید همچنان جا برای کار داره و کامل نیست
و فعلا سیمبین 8910 با تاچ ویز به نظرم من بهتره
علی جان سیمبین خیلی محدوده و اجازه استفاده از این سخت افزار فوقالعاده رو نمیده
که با گوگل اندورید شاید بشه از این گوشی استفاده بهینه رو برد و اینکه هنوز کار داره درسته
ولی قطعا هیولایی مثل گوگل سیمبین رو میکشه
gmt325gh
31-10-2009, 20:04
ای بابا اینجا تاپیک پیکسون دوازدهه یا اومنیا اچ دی ؟؟؟
کسی هنوز این گوشی رو نخریده ؟
فارسی ساپورت میکنه یا نه ؟
شد 600 تومن
ایول داره میاد پایین
شد 600 تومن
ایول داره میاد پایین
دیروز تو علاالدین 590 هم می دادن.
M Like Mother
02-11-2009, 07:57
اونایی که این گوشی رو خریدن در مورد gps ش توضیح میدن
برنامه و نقشه هاش برای ایران هست ؟ خوب کار می کنه؟ ( برام خیلی مهمه ) وقتی گوشی سیستم عامل نداره مشکلی برای gps و برنامه هاش پیش نمیاد یا محدودش میکنه؟
hasanmotori
02-11-2009, 13:10
اونایی که این گوشی رو خریدن در مورد gps ش توضیح میدن
برنامه و نقشه هاش برای ایران هست ؟ خوب کار می کنه؟ ( برام خیلی مهمه ) وقتی گوشی سیستم عامل نداره مشکلی برای gps و برنامه هاش پیش نمیاد یا محدودش میکنه؟
شما میتونی ار گوگل مپ استفاده کنی که نقشه دقیق همه جا رو داره فقط باید gprs یا wifi داشته باشی
اگه زوم نکنی هر نقشه ای رو که یه باز لود کنه واسه همیشه میمونه
ینی میتونی بری یه جا که wifi داره همه نقشه هارو لود کنی و واسه همیشه ارشون استفاده کنی
شما میتونی ار گوگل مپ استفاده کنی که نقشه دقیق همه جا رو داره فقط باید gprs یا wifi داشته باشی
اگه زوم نکنی هر نقشه ای رو که یه باز لود کنه واسه همیشه میمونه
ینی میتونی بری یه جا که wifi داره همه نقشه هارو لود کنی و واسه همیشه ارشون استفاده کنی
اینی که میگی هزینه بره و معقول نیست در ضمن مثل یه gps واقعی هم عمل نمیکنه
حالا gps خودش خوب کار میکنه؟
hasanmotori
03-11-2009, 09:52
گفتم که اگه زوم نکنید واسه همیشه میمونه هزینشم خیلی بالا نیست
بعدشم میشه با wlan اینکارو بکنید
منظورتو از اینکه مثل gps واقعی عمل نمیکنه نفهمیدم
ببین بعضی از گوشیا gps داخلی ندارن ولی میشه روشون گوگل مپ بریزی که با استفاده از اپراتور خط میتونن مکان تقریبیو با خطای خیلی زیاد پیدا کنن که این بدرد نمیخوره
ولی بعضی گوشیا مثل همین گوشی gps داخلی دارن که تو خود گوگل مپم یه گزینه به اسم use gps داره و مثل برنامه های دیگه مثلاً smart com مکان دقیقو نشون میده و فقط از اینترنت نقشه ها رو میگیره
من خودم رو 8510 اینکارو انجام دادم .... میخاستم برم زنجان نقشه های اسمارکامشو نداشتم از گوگل مپ استفاده کردم و هنوزم نقشه هاش هست
ali racer
03-11-2009, 14:05
یه هر حال هنوز برنامه درست و حسابی که احتیاج به زوم نکردن نباشه:31:
برای گوشی های جاوا غیر نوکیا نیومده
نوکیا هم نوکیا مپس رو برای سری 40 اش استفاده میکنه
با وضع عدم دسترسی به وای فای در همه جا و هزینه بالای جی پی آر اس
عملا جی پی اس گوشی های جاوا مالیده
برین تو کار ویندوز موبایل و سیمبین اگه زیاد به جی پی اس احتیاج دارین
که تمام نقشه ها و برنامه هاشون خوب کار میکنن و بدون مشکل
اگه تا فردا پس فردا قیمتش تا 500 هم نیومد!!!
کلا من از فرمتخوندناش و حافظش خوشم اومد
البته امیدوارم که دوربینش واقعا 12 باشه چون هر گردی که گردو نیست مثل p990 که اگه خود سونی اریکسون نمیگفت دوربینش 2 من میگفتم :31:5
hasanmotori
03-11-2009, 15:08
من رو 8510 که اسمارت کامم روش هست چون نقشه های بعضی جاهارو نداشتم از گوگل مپ استفاده کردم کل زنجانو با 500 کیلوبایت لود کرد
فقط بدیش اینه که اگه زوم کنی میپره :27:
میشه تو یه سطح خوبی قرارش بدی و لود کنی و دیگه زوم نکنی
وای فایم که الان خیلی جاها هست
کسی که اینهمه پول گوشی میده حتماً adsl داره .... با 70 تومنم میتونه یه مودم وایرلس بخره
Ali_BlueBoy
03-11-2009, 17:44
اقا یه برنامه Track buddy که جاواست....مگه جواب نمیده......که اینقدر گیر دادید به گوگل مپس...!؟
M Like Mother
04-11-2009, 06:49
خب ممنون از همه
من بی خیال این گوشی شدم چون gps خیلی نیاز دارم و با این گوشی اذیت میشم
حیف شد
hasanmotori
04-11-2009, 10:16
خب ممنون از همه
من بی خیال این گوشی شدم چون gps خیلی نیاز دارم و با این گوشی اذیت میشم
حیف شد
اینهمه ما گفتیم آخرش نتیجه گیریت بر عکس شد
pulp_152
09-11-2009, 20:13
اخرین قیم ت با گارانتی مایکروتل در مشهد 639000
mr_khodaei2008
16-11-2009, 17:04
دوستان خواهشا یکی که این گوشی رو داره و از ریزکارها و معیب و محاسن خوب سر در میاره لطفا واقعا بکه که این گوشی چه معایبی داره حتی عیبهای ریز و جزئی راکاملا بگید چو ن میخوام بخرمش
S A M S U N G
17-11-2009, 11:46
این عکس باحال بود گفتم بذارم :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mr_khodaei2008
18-11-2009, 12:38
برای انانکه دنبال 12 بهتر هستند
تخصصی ترین برسی و مقایسه Pixon 12 & Satio
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا عکس از گوشی :
mr_khodaei2008
24-11-2009, 18:00
دوستان الان قیمت این گوشی چنده/
با سلام یه سوال از دوستان داشتم ایا این گوشی مثل جت اون ترنزیشن ها رو تو منو هاش و اون قفل هوشمند که با نوشتن حرف باز میشه روداره؟
دوستانی که گوشی رو دارن در مورد باطری یه ندایی بدن ببینیم در چه حدیه ایا مثل نوشته ها واقعا اونقدر ضعیفه؟
با سلام یه سوال از دوستان داشتم ایا این گوشی مثل جت اون ترنزیشن ها رو تو منو هاش و اون قفل هوشمند که با نوشتن حرف باز میشه روداره؟
سخت افزار و نرم افزارش مثله جته ... فقط اون مکعب سه بعدیو نداره
دوستانی که گوشی رو دارن در مورد باطری یه ندایی بدن ببینیم در چه حدیه ایا مثل نوشته ها واقعا اونقدر ضعیفه؟
کی گفته باتریش ضعیفه ؟
باتریش باید مثله جت باشه که خیلی خوبه
تو ریویو هم گفته 3 روز ب استفاده معمولی جواب میده
کی گفته باتریش ضعیفه ؟
باتریش باید مثله جت باشه که خیلی خوبه
تو ریویو هم گفته 3 روز ب استفاده معمولی جواب میده
اولا از بذل توجهتون ممنون بلاخره یکی تو این سایت از یاد رفته پیدا شد جواب ما رو بده .
در ثانی من به هر سایتی از جمله phonearena سر زدم به باطریه این گوشی نمره پایینی دادن حتی برای جت phonearena از 10 8.5 داده در حالی که برای پیکسون 12 6 داده که واقعا نگران کنندس مگر اینکه کسی که داره پس از استفاده نظر بده چون اگه باطری ضعیف باشه هر چقدر هم امکانات بالا باشه بدرد نمی خوره ابته خودتون هم اگه به مشخصاتش در سایتها مراجعه کنین باطری پیکسون از جت دارای talk time پایینی هست و نوشته 3 ساعت که اگه واقعا این طوری باشه که فاجعه هست . من نمیدونم این ریویویی که شما میگین چطور با این گوشی 3 روز کار کرده چون اون طوری باید به گوشی دست نزد . (البته به استناد حجم باطریه نوشته شده در مشخصات گوشی) .
و مورد دیگه اینگه کیفیت مکالمه گوشی رو هم پایین میگن. در این مورد هم اگه اطلاعی دارین ممنون میشم.
.::Farshad::.
30-01-2010, 11:40
درود
عکس های دوربینش سفید رنگند :13:
درود
عکس های دوربینش سفید رنگند :13:
کوووو ؟!!!
30-01-2010, 12:44
درود
کوووو ؟!!!
حسن جون یادم رفت ضمیمه کنم؛ : دی
حالا علی الحساب :
شاد و پیروز باشید
درود
حسن جون یادم رفت ضمیمه کنم؛ : دی
حالا علی الحساب :
شاد و پیروز باشید
اینی که من دیدم سفید نبود مه گرفته بود
یه نگا کن ببین گوشیش تقلبی نیست !
pooria.rio
30-01-2010, 18:54
کی میگه نیومده ؟
پس ترک بادی چیه ؟
من خودم رنوار دارم،الان دارم با جی پی اس اش کلی حال میکنم،حالا نمیدونم سامسونگ اوضاش چجوریه :27:
nafare_aval
31-01-2010, 21:19
سلام دوستان....داداش من میخواد این گوشی رو بخره....میخواستم بدونم مثل یکی دو تا از گوشی های جدید موتورولا قابلیت lackdo رو داره؟؟
سلام دوستان....داداش من میخواد این گوشی رو بخره....میخواستم بدونم مثل یکی دو تا از گوشی های جدید موتورولا قابلیت lackdo رو داره؟؟
lackdo چیه ؟! ...
01-02-2010, 11:29
درود بر دوستان گرامی
همین اول کار؛ چند تا چیز رو توضیح بدم؛ حال و حوصله ی فرافکنی های حسن :دی رو ندارم ؛
1. دوست من پیکسون 12 رو خریده؛ منم گفتم دوستان بی بهره نباشند.
2. من طرفدار الجی هستم؛ اما پدر کشتگی با سامسونگ ندارم.
3. هر کدوم از حرفهای من رو قبول ندارید؛ خیلی راحت میتونید پیکسون 12 رو بخرید و امتحان کنید.
4. اصلا و ابدا نمیگم که پیکسون 12 دوربین بدی داره. خیر. اصلا و ابدا. اما در حد تبلیغات سامسونگ و بزرگ کردن فن بوی ها؛ نیست.
برای بررسی دوربینش؛ بهتون پیشنهاد میکنم که ؛
حتما یه سری به لینک زیر بزنید و حتما چند صفحه بعدش رو هم مرور کنید تا بهتر بتونید در موردش نظر بدید.
( خیلی جالب هست :دی جلوی رنوار کم آورد )
نکته ی اول :
قصد کوبیدن هیچ چیزی رو ندارم، نمی گم که پیکسون 12 دوربین بدی داره؛ نه اصلا. (عکس زیر رو که از مقبره صائب تبریزی هست، ببینید. خیلی خوب عمل کرده). اما هدفم این هست که همونطور که دیدید (و میدونیم) سامسونگ در بوق و کرنا کردن یه چیزی خیلی ی ی ی استاده :دی مشکلی با اینکه جنبه تبلیغاتی سامسونگ خیلی قویه ندارم، اما خواستم بگم که زیاد هم فریب این بازار گرمی ها رو نخوریم و کمی هم فن بوی های عزیز سامی ترمز دستیشون رو بکشند : دی :دی اگرنه من نه مشکلی با سامسونگ دارم و نه میگم که پیکسون 12 افتضاحه. خودتون میتونید عکس هایی که در تاپیک رنوار (لینک بالا) بالا گذاشتم رو ببینید که همه چیز مشخص هست؛ اما گقتم، نمیخوام بگم پیکسون 12 بدترین دوربین رو داره؛ نه. مثلا اینجا خوب عمل کرده :
نکته ی دوم :
مربوط میشه به باتری، اینطور که دوستم میگفت، نمیشه نمره ی قبولی به باتریش داد. فعلا میشه گفت که دوستان در همین حد بدونند که باتریش آش دهن سوزی نیست تا این که اگر خدا بخواد! چند روز دیگه با دوستم گوشی هامون رو عوض و بدل میکنیم؛ اون موقع پیکسون دست خودم میافته و بهتر و دقیق تر میتونم نظر بدم.
نکته ی سوم :
تا اونجا که یادمه، منوی فارسی داشت اما برای ارسال پیامک، حروف فارسی (پ - چ - ژ - گ) رو نداشت.
نکته ی چهارم :
میگند؛ وقتی بد یه چیزی رو میگی، خوبش رو هم بگو. اینجا هدف همه ی ما اینه که به دور از هیاهو های تبلیغاتی و تعصب؛ بد و خوب دستگاه ها رو به عنوان یک استفاده کننده بگیم تا بقیه بتونند بهتر تصمیم گیری کنند.
عیب هایی که دیده بودم رو گفتم، ولی چون بیشتر تمرکز خودم رو در گرفتن عکس گذاشته بودم زیاد به مابقی قسمت ها توجهی نکردم، اما میشه گفت چیزهایی که تو همین مدت اندک چشم منو گرفته؛
یکی کیفیت عالی صفحه نمایشش هست و یکی دیگه هم اینکه موقعی که داشتم باهاش بلوتوث میفرستادم؛ با زدن دکمه وسطی، دوباره رفت به منو و میشد کارهای دیگه ای انجام داد.
شاد و پیروز و سربلند باشید
S A M S U N G
01-02-2010, 12:09
سلام دوست عزیز .
مرسی از مقایسه .
به هیچ عنوان عکسها قابل قبول نیست ( از نظر من ) . این عکسها حتی از Star هم بدتر گرفته !
گوشی دم دستم نیست ولی اگر تونستم جور میکنم و مطمئن هستم نظرت راجب این گوشی عوض میشه .
مخلصیم .
01-02-2010, 13:05
درود
سلام دوست عزیز .
مرسی از مقایسه .
به هیچ عنوان عکسها قابل قبول نیست ( از نظر من ) . این عکسها حتی از Star هم بدتر گرفته !
گوشی دم دستم نیست ولی اگر تونستم جور میکنم و مطمئن هستم نظرت راجب این گوشی عوض میشه .
مخلصیم .
خیلی لطف میکنی. منم خودم تعجب کردم؛ اما به هر حال یه سری ضعف (مثل لک) و همینطور در عکس انداختن داره که این آخری امیدواااارم :دی با آپدیت بر طرف بشه.
اما چیزی که مشهوده (از نظر من) در حد تبلیغات نیست اما نمیگم که دوربینش بده.
شاد و پیروز باشید
S A M S U N G
01-02-2010, 13:07
سلام دوست عزیز .
گوشی امروز دستم میرسه .
سعی میکنم تا فردا عکسهارو بذارم .
شیراز هستم :دی
سلام دوست عزیز .
گوشی امروز دستم میرسه .
سعی میکنم تا فردا عکسهارو بذارم .
شیراز هستم :دی
به شهر شهید پرور شیراز خوش اومدی :دی
یکی از بچه ها که ان86 داره میگه قبل از اپدیت به خاطر دیافراگم متغیرش مثل پیکسون عکسارو همینجوری مه گرفته میکرد ... بعد با آپدیت درست شد
البته این به عکسایی که فرشاد جون گزاشته ربطی نداره چون دستشو میکنه تو حلقوم بیچاره و کثیفش میکنه :27:
02-02-2010, 13:17
درود
سپاس از مهر شما امیر خان گرامی
من روی حرفهام هستم چون اون عکس ها رو بدون هیچ به قول حسن تقلبی گرفتم؛ گفتم دوربینش در حد تبلیغات نیست؛ نه اینکه افتضاحه.
اگر لطف کنی و یه عکس با تمام تنظیمات اتوماتیک شبیه به اون چیزی که من از فواره و درختها گرفتم؛ بذاری؛ ممنون میشم.
پیروز و سربلند و سبز باشید
S@nti@go_s&k
02-02-2010, 13:23
سلام
ممنون امیر جان عکاسم که هستی .
اگر لطف کنی و یه عکس با تمام تنظیمات اتوماتیک شبیه به اون چیزی که من از فواره و درختها گرفتم؛ بذاری؛ ممنون میشم.
فرشاد جان من تجربه ای که با گوشی های سامسونگ دارم اینه که تو حالت اتوماتیک هم خیلی عکسهای خوبی میندازه
ولی در کل واسه عکاسی شما دوربین 100 مگا کنون هم داشته باشی باید با تنظیماتش کار کنی تا بتونی عکسای خوبی بگیری
:20:
ali racer
04-02-2010, 01:42
تعصب تا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم خود شرکت سامسونگ خالی بندی میکنه هم فن بوی هاش :31:
با اون همه تبلیغی که روی فیلمبرداری hd و باتری i8910 و همچنین روی دوربین pixon 12 انجام شد چه توسط gsmarena خالی بند و چه توسط خود شرکت سامسونگ و مقایسه با واقعیتها و همچنین با توجه به تبلیغات منفی انجام شده برای ساتیو که همشون دروغ محض بودن به این نتیجه رسیدم که سامسونگ تبل تو خالیه:31:
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه ...
علی جان در این که تبلیغات سامسونگ زیاد از حده منم شک ندارم
از قضا خودمم امنیا اچ دی دارم و با مشکلاتش آشنا هستم!
ولی در مورد امیر(سامسونگ) نمی تونم نسبت خالی بندی رو بپذیرم
درسته امیر روی سامسونگ زیادی تعصب داره ولی به هیچ وجه فرد دروغگویی نیست
در مورد عکس ها هم من ازش سوال کردم که جریان چی بوده
این رو برای من فرستاد...البته بخاطر این موضوع و سو تفاهمی که پیش اومده
بسیار ناراحته و نمی خواد بیاد فروم !!
من بدون اجازه امیر جوابش رو اینجا کپی میکنم چون به نظرم رفاقت و روابط انسانی خیلی ارزشش از
4 تا مکعب پلاستیکی(گوشی موبایل) بیشتره
امیدوارم دوستانی که تا الان با لحن شوخی به امیر تیکه اومدن
این بار با لحن جدی نظر واقعی شون رو بنویسن تا امیر فکر نکنه جدانا در مورد همون طوری که شوخی میکردن بچه ها
فکر میکنن
اینم متن کامل جواب امیر بمن
من به یه مشکلی برخوردم که خدائیش عذاب وجدان گرفتم !
قرار بود من چندتا عکس با دوربین M8910 بگیرم بذارم . گوشی رسید دستم ولی متاسفانه همون موقعی که من داشتم برمیگشتم تهران . ( شیراز بودم ) .
به دوستم گفتم گوشیتو بده من ببرم گفت خداوکیلی لازم دارم . گفتم خب با گوشیت عکس گرفتی . گفت آره ! گفتم چندتا از اون خوباش را برام بلوتوث کن .
واسم 3 تا عکس بلوتوث کرد . گفتم کجا گرفتی گفت توی باغ توی نزدیکای دروازه قرآن . بعدش هم گفت بهار توی این باغ همیشه هست اگر باور نداری بیا بریم ببینیم .
گفتم اوکی من میخوام اینهارو به عنوان نمونه بذارم روی نت با اسم خودم . یه نیش خندی زد گفت اوکی اشکال نداره !
منم از هیجا بی خبر اومدم عکسهارو ریسایز کردم ، اسم خودمم هم گذاشتم بالاش گذاشتم توی کلوپ M8910 .
تا امروز یکی از بچه ها گفت که من این عکسها رو 3 ماه پیش از توی نت دانلود کردم و من نگرفتم .
اول باور نکردم ، بعد زنگ زدم به دوستم اول گفت نه بابا خودم گرفتم و اینجور اونجور تا بعدش گفت آره اینها قبل از اینکه گوشی رو بخرم واسه اینکه ببینم دوربینش چطوره ریختم توی کامپیتور .
منم نمیدونستم به بچه ها چی بگم ، باخنده ( حتما شنیدی میگن خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است ) یه جوری پیچوندم .
ولی انصافاً از اونجائی که تا الان با این بچه ها صادق بودم ، از صبح تا الان ریختم بهم . چندبار اومدم اینهارو بنویسم ولی مطمئن بودم فکر میکنن دروغ دارم میگم .
خلاصه اون اعتمادی که بین من و بچه های فروم بود خیلی کمرنگ شد .
پستها رو بخونی هرکی رد شده یه تیکه بهم انداخته ، خدائیش حق بهشون میدم ولی خب نمیدونم چیکار کنم .
دیدم کسی جز خودت بهتر از همه نیست که یه کمکی چیزی به من بکنه .
انصافا میگم ناراحتم واقعا ناراحتم . گفتم دیگه نمیام به فروم . ولی این ماجرارو نتونستم همینطوری ول کنم
S A M S U N G
04-02-2010, 23:13
سلام .
لینک اصلی عکسها :
مخلصیم .
Majid393
05-02-2010, 11:27
متاسفانه بعضی از دوستان هیچی رو رعایت نمیکنن.
یه سوِء تفاهمی به وجود اومده که خودِ امیر اومده گفته معذرت میخوام و دوستانش هم قبول کردن و مسئله داشت تموم میشد.
چه معنی داره که یه نفر میاد یه پست میزنه بقیه میان از اون پست تشکر میکنن ؟ و بعدش هر کی یه چیزی میگی تا جایی میرسه که به هم دیگه بی احترامی میکنین ؟ خداییش یه گوشی اینقدر ارزش داره که به خاطرش رفاقت بینِ هم دیگه خراب بشه ؟
تاپیک پاکسازی شد. لطفا" دیگه این بحث رو ادامه ندید.
پستها هم بررسی میشه و اگه لازم باشه، اخطار داده میشه.
(دوستانی هم که سوال یا مشکلی در رابطه با حذف شدنِ پستشون دارن، از طریق پ.خ. با من در میون بذارن. اینجا مطرح نکنید!)
ممنون
Mojtaba N87
05-02-2010, 12:29
مجید جان زیاد سختگیری نکرد و فقط پست های اخیر رو پاک کرد. ولی من بررسی کردم و 3 صفحه آخر تقریبا کلا اسپم تلقی شد و پاک شد!
می دونین جالبیش چی بود؟ 80 درصد پست ها مربوط به کاربران قدیمی و فعال موبایل بود!
خسته نباشید!!
یه سوال داشتم . جی پی اس گوشیرو ازکدوم منو باید بیارم ( مثلا نوکیا ازاین قسمته : tools >> connectivity >> GPS data ) ( یا امنیا اچ دی از این منو : ابزارها >> مکان >>gps )
و اینکه برنامه جی پی اس مثل اسمارت کام یا گارمین هست که واسش نصب کنم .
ممنون
hasanmotori
07-03-2010, 22:40
یه سوال داشتم . جی پی اس گوشیرو ازکدوم منو باید بیارم ( مثلا نوکیا ازاین قسمته : tools >> connectivity >> GPS data ) ( یا امنیا اچ دی از این منو : ابزارها >> مکان >>gps )
و اینکه برنامه جی پی اس مثل اسمارت کام یا گارمین هست که واسش نصب کنم .
ممنون
برو تو games & more بعد گوگل مپو بزن
این گوشیو خریدی ؟
اگه آره یه چندتا عکس تو روز و شب ازش بزار ... دمت گرم
ممنون . جی پی اس رو پیدا کردم . این که شما گفتید جی پی اس نیست . باید به اینترنت وصل بشی که هزینه داره
پسر خالم خریده . قم هست . در دسترس نیست که عکس بزارم
من خودم i8910 خریدم
گوشی که سیستم عامل نداشته باشه اصلا به درد نمی خوره
یه چیزی تو مایه های s5233 ، فقط دوربین 12 روش نصبه
اصلا توصیه نمیکنم بخرید
مگه کسی بخواد با دوربینش کلاس بزاره ، یاعشق عکاسی باشه
Michael Ropy
08-03-2010, 15:44
پسر خالم خریده . قم هست . در دسترس نیست که عکس بزارمعجب! :دی چطوری میشه بهشون دسترسی پیدا کرد که گوشیشون رو یه زیارت بکنیم! :دی (با ویوتی اسمارت مقایسه کنیم! :18: :27:) من هم قم میشنیم.....
CHEGUEVARA.
20-03-2010, 01:39
سلام
قيمت اين مدل رو لطف ميكنين....:20:
Michael Ropy
20-03-2010, 10:40
حدود 500 هست قیمت دقیق ندارم....
SAEEDSAMSUNG
21-04-2010, 20:34
ببخشید الان چقدره؟
Michael Ropy
21-04-2010, 20:56
الان زیر 500 هم پیدا میشه ولی باید برید بازار قیمت بگیرید خیلی بهتره....
SAEEDSAMSUNG
27-04-2010, 23:24
فوقش مگه چقدر ارزونتر پیدا میشه؟
rahman1363
08-05-2010, 23:54
مگه چی داره که اینقد گرونه؟
مگه چی داره که اینقد گرونه؟
به جز سیستم عامل همه چی داره..........ولی عمده قیمتش بخاطر دوربین تقریبا حرفه ای هست که داره...........
سلام دوستان من دسشب 1 عکس با این گوشی گرفتم حیفم اومد این پستو ندم عجب کیفیتی داشت ولی ای کاش گوشی سیستم عامل داشت
S A M S U N G
26-05-2010, 12:49
سلام .
خب چرا عکسشو نذاشتی :دی شنیدن کی بود مانند دیدن :دی
مرسی.
مخلصیم .
دوستان آخرين فريم وير كه واسه اين گوشي اومده چيه و من چطوري ميتونم بفهمم كه ورژن گوشيم چيه؟:40:
Dark.Life
30-06-2010, 00:23
مگه شما این گوشیو داری ؟
میشه یه چندتا عکس که باهاش تو تاریکی گرفتیو بزاری
آخرین فریمور M8910ZHJA1 هست از اینجا دانلود کن :
بعدش اینو دانلود کن :
اول سیم کارتو مموری رو در بیار بعدش :
1- اول از همه درایور گوشی رو که تو cd ش هست نصب کن
2- دکمه های دوربین و کم کن صدا و پاور رو نگه دار تا بره به صفحه دانلود
3- وصل کن به pc
4- برنامه مولتی لودر همون دومی که دانلود کردیو اجرا کن
5- فریمور رو extract کن
6- تو مولتی لودر گزینه LSI6140 رو انتخاب کن
7- این سه گیزنه رو تیک بزنه
Boot Change
Full Download
Master Rom
8- همه گزینه ها رو بزن و مسیر فایلهای مربوط از فریمور رو بهشون بده به جز 3 تای آخری
9- تو قسمت Rsrc2 باید low رو انتخاب کنی
10- الان باید port search روشن باشه ... بزنش ... بعدش download رو بزنه
11- ولش کن تا بگه All files complete
12 - از pc جداش کن و باتری و در بیار و دوباره جا بنداز و روشنش کن و حالشو ببر :دی
این مطلب اولین بار توسط اینجانب منتشر شده و تکثیر آن به هر نحو فقط با ذکر نام hasanmotori مجاز میباشد :دی
عكس هم چشم ازش ميزارم به زودي:31:
چه كدي رو بزنم تا مشخص كنه ورژن فريم واير ش چيه؟
تو قسمت نوشين پيام هم عربي داره هم فارسي ولي با انتخاب زبان فارسي نميتونه فارسي تايپ بكنه و لي با انتخاب زبان عربي ميشه فارسي تايپ كرد فكر ميكنين ايراد از چيه؟:18:
من قبلا k800 داشتم دوربينش مثل دوربين ديجيتاليا يه نور قرمز مي نداخت كه تو تاريكي به درد ميخورد تا مشخص بشه از چي ميخواي عكس بگيري آيا تو اين گوشي هم چنين امكاناتي هست من كه نتونستم پيدا كنم.:13:
لطفا دوستان جواب بدين.:20:
mahroo_z1
02-07-2010, 12:19
عكس هم چشم ازش ميزارم به زودي:31:
چه كدي رو بزنم تا مشخص كنه ورژن فريم واير ش چيه؟
سلام دوست عزیز:5:
این کد رو بزنید:
#1234#*
mr_khodaei2008
05-07-2010, 18:30
سلام
دوستان ميشه قيمت اين گوشي را بديد هم با گارانتي هم بدون گارانتي
mg_mahyar
20-07-2010, 15:19
سلام
من یک گوشی میخواستم با این قابلیت ها که میگم دوستان گفتن از بین اونایی که مد نظرمه این بهتره M8910 Pixon12
ولی در مورد اینترنت وشک داشتیم گفتیم بپرسیم.
اینترنت این و مرورگرش چطوریه؟ میتونه اگر یه وقتی لازم شد سایتا خبری مثل فارس و مهر و ایسنا و سایت دانشگاهمون
رو باز بکنه؟
1- دوربین خوبی داشته باشه فقط عکس
2-مرورگر خوب اینترنت داشته باشه و بشه باهاش سایت مثل اینو باز کرد راحت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا سایتا مثل یاهوو و خبری فیلم نمیخوام توی اینترنت باهاش ببینم
3-تماشای فیلم و کلیپ و عکس باهاش خوب باشه کیفیت صداشم خوب باشه در حد گوشی فعلیم (U600 سامسونگ)
4-اگر لمسی هم باشه البته از ید کشیدن خوشم نمیاد و قلم دوست ندارم با دست باشه
5-اگر سیستم عامل نداشته باشه برام بهتره (ویندوز وسیمبین و... حوصله ویرووس ندارم)
گوشی فعلیم U600 هست کیفیت عکسش خوبه با خودش ولی وقتی میریزم تو کامپیوتر انگار از پشت یک شیشه تار عکس گرفتم برفکی و دون دونه نمیدونم منظورمو میتونم برسونم یا نه؟ این عکسه دست راستی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو یه نگاهی بندازید این مدلی میشه ولی بد تز از این
کلا اینا رو چشمم گرفته نظری دارید بدید یا اگر عکسی که خودتون گرفتی با یکی از این گوشی ها دارید بزارید ممنون میشم
ال جی KC910 Renoir
سامسونگ M8910 Pixon12
سونی اریکسون Aino
سامسونگ I8000 Omnia II
ممنون میشم راحنمایی کنید در مورد مرورگر و دوربین مخصوصا
Dark.Life
20-07-2010, 15:28
این صفحه اینترنت پیکسون 12 :
و قابلیت نمایش فیلمهای یوتیوب :
بروزر این گوشی دلفین هست که صفحات رو کامل نشون میده (فلش و...) و تو غیر اسمارت فونا بهترینه
mg_mahyar
20-07-2010, 15:31
پس مطمین باشم؟ چیزی از سافاری یاOpera کم نداره؟
online_amin
27-07-2010, 21:32
پس مطمین باشم؟ چیزی از سافاری یاOpera کم نداره؟
قیمتش تو چه مایه هایی هست؟
فقط برنامه های جاوا نصب میشه؟
آیا اگر بخریمش پول مون رو حروم نکردیم به خاطر نداشتن سیستم عامل؟ شبیه 5800 هست.
گرافيكار
29-07-2010, 16:11
قیمتش تو چه مایه هایی هست؟
فقط برنامه های جاوا نصب میشه؟
آیا اگر بخریمش پول مون رو حروم نکردیم به خاطر نداشتن سیستم عامل؟ شبیه 5800 هست.
منم دقيقا همين سوالات دوستمونو دارم
Dark.Life
29-07-2010, 16:22
قیمتش 300 تومنه
فقط جاوا میخوره
سخت افزار و نرم افزارش دقیقاً همون جته + دوربین 12
بستگی داره انتظارتون از گوشی چی باشه
اگه بهترین دوربین گوشی رو میخاین پشیمون نمیشین
Highbury
01-08-2010, 01:28
چند تا سوال:
1- دوربینش 12 واقعی هست؟یعنی از رنوار و ساتیو بهتره؟
2-فیلمبرداریش چطوره؟
3-خروجی تلویزیون داره؟
4-قیمتش چنده؟بدون گارانتی؟
5-جنس بدنش چه جوره؟
و...
Dark.Life
01-08-2010, 10:10
چند تا سوال:
1- دوربینش 12 واقعی هست؟یعنی از رنوار و ساتیو بهتره؟
2-فیلمبرداریش چطوره؟
3-خروجی تلویزیون داره؟
4-قیمتش چنده؟بدون گارانتی؟
5-جنس بدنش چه جوره؟
و...
1- دوربینش مطمعنن بهترینه تو گوشیا ... اگه خاسی برات عکساشو بزارم
2- بد نیست ... به اس8300 نمیرسه ... قابل قبوله
3- آره
4- گوشیشاپ بدون گارانتی میده 310 تو بازار بگردی تا 280 90 گیر میاد
5- در پشتش که فلزیه ... دورشم فلزیه
با وجود این گوشی خرید هر گونه گوشی جاوا زیر 300 تومن اشتباهه
بهترین دوربین ... کیفیت lcd عالی ... وای فای و gps و...
LiverBarca
01-08-2010, 11:11
واقعآ بهترینه تو بین گوشیها...
Highbury
01-08-2010, 12:09
اگه امکان داره چند تا عکس بذارید:
1- تاچ گوشی چطوره؟
2-باتریش در چه وضعیتی هست؟
3-توی پکش چه لوازمی داره؟
4-فلاش زنونش چطوره؟
5-صداش چطوره؟
گرافيكار
01-08-2010, 12:16
1- دوربینش مطمعنن بهترینه تو گوشیا ... اگه خاسی برات عکساشو بزارم
اگه زحمتي نيست نمونه عكساشو بزارين
در صورت امكان هم توي روز هم شب
Dark.Life
01-08-2010, 13:47
اینجا چندتاشو گزاشتم :
عکس ازش زیاد هست ... همشونم توسط کاربر گرفته شدن ولی فیلطره
Highbury
01-08-2010, 14:01
اگه میشه به پست 327 هم جواب بدین
LiverBarca
01-08-2010, 14:11
واقعآ شاهکاره...اینه قدرت پیکسون...
Dark.Life
01-08-2010, 14:35
اگه امکان داره چند تا عکس بذارید:
1- تاچ گوشی چطوره؟
2-باتریش در چه وضعیتی هست؟
3-توی پکش چه لوازمی داره؟
4-فلاش زنونش چطوره؟
5-صداش چطوره؟
تاچش احتمالاً مثله جته ... جت با آپدیت بهتر شد اینم یا از اولش خوبه یا با آپدیت بهتر میشه
باتریشم باید مثله جت باشه و مشکلی نداره
چیز خاصی نداره ... همون چیزای معمولی
فلاش عالی ... از ساتیو که بهتره
صداشم خوبه تقریباً مثله جت
alireza_hsi
09-08-2010, 23:22
سلام
دوستان من میخوام این گوشیرو بخرم اما موندم s8000 یا این؟
آخه من زیاد عکس نمیگیرم برام دوربین مهم نیست بیشتر سرعت نرم افزار و امکانات gps wifi برام مهمه دیدم این دو گوشی تقریبا یکی هستند اما 8000 ظاهرا با خودش رم 2 گیگ داره!!
نظر بدید من کدوم رو بگیرم اگر دوربین برام مهم نباشه.
RaS0oL.M
10-08-2010, 09:15
توی جعش دوتا باطریه؟؟؟؟؟؟:20:باطریاش خوب دووم میارن؟؟؟؟؟:10:
LiverBarca
12-08-2010, 16:16
s8000 bekhar
SAEEDSAMSUNG
12-08-2010, 20:10
سلام دوستای عزیز . کسی میتونه یه عکس با آخرین درجه کیفیت تو روز روشن و وقتی که آفتاب پشت ابر بگیره و لینکشو بزاره . هرچی تو اینترنت گشتم همچین عکسی نیافتم. حرفه ای ها حتما میدونم برای جی میخوام...
سلام
دوستان من میخوام این گوشیرو بخرم اما موندم s8000 یا این؟
آخه من زیاد عکس نمیگیرم برام دوربین مهم نیست بیشتر سرعت نرم افزار و امکانات gps wifi برام مهمه دیدم این دو گوشی تقریبا یکی هستند اما 8000 ظاهرا با خودش رم 2 گیگ داره!!
نظر بدید من کدوم رو بگیرم اگر دوربین برام مهم نباشه.
اگه جی پی اس مهمه هیچ کدومو نگیر.یه گوشی سیستم عامل دار بگیر.یا ویندوز موبایل یا سیمبین.
linuxboy
18-08-2010, 13:36
gps نقشه تهران داره یا میشه روش نصب کرد؟
با گوگل مپ اگر همه جا را زوم کنم بعد zoom out کنم دوباره رو همون جا zoom in کنم برام نشون میده یا اینترنت مصرف می کنه؟
مشکل خاصی از لحاظ فنی و سرعت نداره؟
من الان یک n97 دست دو تمیز 300 تومان سراغ دارم کدام را بگیرم بهتره؟
گرافيكار
18-08-2010, 14:18
gps نقشه تهران داره یا میشه روش نصب کرد؟
با گوگل مپ اگر همه جا را زوم کنم بعد zoom out کنم دوباره رو همون جا zoom in کنم برام نشون میده یا اینترنت مصرف می کنه؟
مشکل خاصی از لحاظ فنی و سرعت نداره؟
من الان یک n97 دست دو تمیز 300 تومان سراغ دارم کدام را بگیرم بهتره؟
به نظر من يه گوشي نو هر چي باشه به يه گوشي دست دو هرچي باشه مي ارزه
LiverBarca
21-08-2010, 02:05
من بالاخره نفهمیدم فیلم برداری پیکسون 12 در چه حدیه؟؟؟تو این سایت کسی جواب ادمو درست و حسابی نمیده!!!جت فیلم برداریش بهتره یا پیکسون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
Dark.Life
21-08-2010, 11:18
فیلم برداری پیکسون بین جت و اس8300 ه
یعنی از جت بهتره از اس8300 بدتر
سلام
دوستم الان 5800 داره و میخواد گوشی جدید بخره تا 300 تومن
من هر چی گشتم از این گوشی بهتر پیدا نکردم
این گوشی چه جوریاست؟
معایب و مزایاش چیه؟
دوربینش در چه حدیه؟
ببخشین وقت ندارم صفحه های قبلو بخونم
یه سوال
صفحه این گوشی مقاومتیه یا خازنی؟
edit : خب جوابمو پیدا کردم انگار مقاومتیه ...
ولی این سوالم رو لطفآ جواب بدین ... صفحش ضد خشه ؟
LiverBarca
26-08-2010, 02:45
سلام
دوستم الان 5800 داره و میخواد گوشی جدید بخره تا 300 تومن
من هر چی گشتم از این گوشی بهتر پیدا نکردم
این گوشی چه جوریاست؟
معایب و مزایاش چیه؟
دوربینش در چه حدیه؟
ببخشین وقت ندارم صفحه های قبلو بخونم
این گوشی به درد دوستت نمی خوره چون برنامه خور نیست...کسی که 5800 داشته نمیتونه با پیکسون 12 یا جت کنار بیاد!!!مطمئن باش...به دوستت هم بگو اگه میخواد گوشیش رو بفروشه(که به نظر من بهتره نفروشه) یه x6 بخره...ولی اگه نفروشه بهتره چون تو بین گوشیهای پایین 300 5800 یکی از بهترینهاست...
LiverBarca
29-08-2010, 02:42
من امروز یه چیز عجیبی دیدم!!!تو gsmaria جمعآ فقط 8 تا برنامه و بازی برای پیکسون 12 و جت بود و حدود 150 تا برای s8300 که این سایت نظر منو به طرف s8300 برد!!!ولی امروز تو gsm دیدم هر برنامه و بازی رو که واسه s8300 گذاشته بود دقیقآ همونا رو واسه پیکسون 12 هم گذاشته بود:18:...کسی این گوشی رو داره؟؟؟یعنی این گوشی این برنامه ها و بازیها رو اجرا میکنه مثل s8300؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حدود 200 تا برنامه و بازی تو gsm برای این گوشی گذاشته بود!!!میخوام بدونم واقعآ این برنامه و بازیها رو باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40:
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
خواهشآ زود جواب بدین:40::40::40:...
Dark.Life
29-08-2010, 10:48
من امروز یه چیز عجیبی دیدم!!!تو gsmaria جمعآ فقط 8 تا برنامه و بازی برای پیکسون 12 و جت بود و حدود 150 تا برای s8300 که این سایت نظر منو به طرف s8300 برد!!!ولی امروز تو gsm دیدم هر برنامه و بازی رو که واسه s8300 گذاشته بود دقیقآ همونا رو واسه پیکسون 12 هم گذاشته بود:18:...کسی این گوشی رو داره؟؟؟یعنی این گوشی این برنامه ها و بازیها رو اجرا میکنه مثل s8300؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حدود 200 تا برنامه و بازی تو gsm برای این گوشی گذاشته بود!!!میخوام بدونم واقعآ این برنامه و بازیها رو باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40:
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
خواهشآ زود جواب بدین:40::40::40:...
اینو جت تو بازیا و برنامه ها پایینشون دکمه 4 جهته و 2 تا دکمه دیگه و یه ok میارن که همه برنامه های غیر تاچو میشه روشون اجرا کرد
برنامه های تاچم که بدون اونا راحت میشه کار کنی
کلاً این از اس8300 بهتره
اینترفیسش جدیدتره
باتریش بهتره
وایرلس داره
صداش قویتره
رزولوشن صفحش خیلی بالاتره
دوربینشونم که قابل مقایسه نیست
بین اینو اس8300 100% اینو بخر
قیمتش 280 باید باشه
LiverBarca
29-08-2010, 14:00
اینو جت تو بازیا و برنامه ها پایینشون دکمه 4 جهته و 2 تا دکمه دیگه و یه ok میارن که همه برنامه های غیر تاچو میشه روشون اجرا کرد
برنامه های تاچم که بدون اونا راحت میشه کار کنی
یعنی 8300 تو بازیها این طوری نیست؟؟؟؟؟؟به نظر شما چند تا بازی و برنامه برای این گوشی وجود داره؟؟؟تو gsm نوشته بود حدود 200 تا برنامه و بازی برای این گوشی هست!!!یعنی این همه بازی و برنامه داره این گوشی؟؟؟؟؟؟؟در ضمن تاپیک این گوشی خیلی سوت و کوره و تا حالا ندیدم کسی بگه از این گوشی داره!!!اگر هم داره نمی اد به ادم کمک کنه!!!ولی 8300 با وجود محمدرضا و چند تا از بچه های دیگه همیشه فعاله و اگرم بعد از خرید گوشی مشکلی داشتم به خوبی راهنماییم میکنن ولی این تاپیک اصلآ این طوری نیست...برای همین میترسم اگه پیکسون 12 بخرم و جایی مشکل پیدا کنم کسی نیاد و یا نتونه بهم کمک کنه و سردرگم بشم:41:...کسی از بچه ها سایت پیکسون 12 داره؟؟؟؟؟؟جت رو هم که ول کن...اصلآ ازش خوشم نمیاد...:41:
Dark.Life
29-08-2010, 14:31
اس8300 خودش دکمه داره دیگه
هرچی بازی جاوا هست روش جواب میده یعنی خیلی بیشتر از 200 تا
این گوشی منوهاش مثله جته و هرجا مشکلی داشتی از کسایی که جت دارن کمک بگیر
واسه آپدیتم خودم آموزششو میزارم خیالت راحت
Hessam_7800gtx
29-08-2010, 17:25
من از این گوشی دارم هر چی دل تنگت میخواهد بگو از نظر بازی من هر چی روش ریختم کار کرده برنامه هم طبعا چون جاوا هستش نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی ولی اینو بگم که فوقولاعده برنامه ها رو روون میاره در مقایسه باn96 دوستم واقعا غولیه!!!
دوربینشم حرف نداره اگه میخوای بگو برات عکس بزارم قابلیت های پاناروما شاتتشخیص لبخند و چهرا و حتی iso 50 تا 1600 رو هم داره!
LiverBarca
29-08-2010, 19:41
اس8300 خودش دکمه داره دیگه
میدونم،ولی میخوام بدونم بدون دکمه هم میشه بازی کرد،دیگه 90% احتمال میدم که همین 8910 رو میخرم از راهنماییهاتون هم ممنون...
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
ضمننا تو gsm یه سری برنامه هم برای این گوشی هست، یعنی این برنامه ها رو هم باز میکنه؟؟؟
Dark.Life
29-08-2010, 20:35
میدونم،ولی میخوام بدونم بدون دکمه هم میشه بازی کرد،دیگه 90% احتمال میدم که همین 8910 رو میخرم از راهنماییهاتون هم ممنون...
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
ضمننا تو gsm یه سری برنامه هم برای این گوشی هست، یعنی این برنامه ها رو هم باز میکنه؟؟؟
احتمالاً اونا جاوای تاچ هستن
LiverBarca
29-08-2010, 23:59
منظورت برنامه هاست...یعنی باز میکنه؟؟؟
LiverBarca
01-09-2010, 00:36
این تاپیکو باید تشییع جنازه بکنیم!!!:41:کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
Dark.Life
01-09-2010, 14:47
منظورت برنامه هاست...یعنی باز میکنه؟؟؟
واضح توضیح دادم دیگه!
ببین یه سری برنامه و بازی جاوا هست که تاچن و بدون نیاز به دکمه چه مجازی چه واقعی ندارن
یه سری بازی و برنامه و بازی جاوا هست که تاچ نیستن و به دکمه نیاز دارن که تو پیکسون برای اینا دکمه های مجازی رو صفجه میاره و میشه کار کنی باهاش
LiverBarca
01-09-2010, 15:26
گرفتم چی شد...ممنون
Hessam_7800gtx
02-09-2010, 01:35
البته یه مشکلی داره اونم که اگر بازی تاچ هم جواب بده باز اون صفحه کلید مجازی رو میاره...
LiverBarca
02-09-2010, 02:56
یعنی نمیشه به راحتی بازی رو اجرا کرد و اون صفحه کلید مجازی روی بازی می افته؟؟؟؟؟؟؟؟
skyman53
02-09-2010, 09:23
سلام
دوستان لطفا کسانی که این گوشی رو دارند و با جت هم کار کردند (تکرار میکنم کسانیکه عملا این دو گوشی رو باهاشون کار کردند نه مثل من تو نت خونده باشن) لطف کنند تفاوت و شباهتشونو کامل توضیح بدهند
1 از نظر ساخت
2 قیافه ظاهری
3رابط کاربری
4 سرعت پاسخ دهی
5 کیفیت صفحه
6کیفیت عکس (کار به سایز ندارم که کدوم 5 یا 12 هستش)
7 محتویات بسته بندی
8 کیفیت فیلمبرداری
9 مالتی مدیا
10 هر چی که خودتون میدونید
ممنون زودتر جواب بدین من میخوام بخرم
اگر هم مقایسه ای بین این دو گوشی و اولترا تاچ انجام دادین ممنون میشم بگین
Hessam_7800gtx
02-09-2010, 10:57
پایین بازی میفته و اوقدری مشکلی ایجاد نمیکنه چون زیاد بزرگ نیست ولی خوب من دوست ندارم!
خدمت اون دوستمون هم بگم از لحاظ عکس برداری خیلی خیلی قدرتمنده حتی n86 رو به راحتی قورت میده حالا جت رو نمیدونم چیز دیگه هم که داره هم فلاش led داره و هم زنون فیلمبرداری رو نمیدونم
mehryazdan
02-09-2010, 11:52
من خودم جت دارم برادرم پیکسون از نظر ساخت عین هم هستند قیافه ظاهری جت به نظر من خیلی خوشگلتر هست و البته خیلی تو دست و جیب آدم احساس راحتی میکنه چون ضخامتش کمتر هست دوربین پیکسون چون بزرگ هست و بیرون اومده واسه همین وقتی تو جیب میذاری یا تو دست میگیری آدمو اذیت میکنه رابط کاربری عیت هم هستند هیچ فرقی ندارن سرعت پاسخدهی هم باز هم مثل هم هستند کیفیت صفحه عین هم
کیفیت عکس پیکسون بسیار عالی اصلا با جت قابل مقایسه نیست
هر کدوم تو جعبه یک کیف و شارزر و کابل و یک رم 2 گیگ تو پیکسون
فیلمبرداری مثل هم هستند و مالتی مدیا
کلا پیکسون همون جت هست فقط دوربینش بسیار عالی شده و قیافش به نظر من بدتر شده من جت رو خیلی دوست دارم تو دست یا جیب خیلی آدم احساس راحتی میکنه اگر این جت میتونست تو این بدنه دوربینه پیکسون رو بزاره بهترین گوشی میشد اگر به دوربین زیاد اهمیت نمیدی جت بخر اگر اهمیت میدی حتما پیکسون بخر چون خداییش عکسهاش استثنایی هست لنز 28 میلیمتری هم داره
LiverBarca
03-09-2010, 06:34
بچه ها من شنیدم فیلم برداری پیکسون از جت بهتره ولی این دوستمون گفت عین هم هستن!!!!!!!!!بالاخره حرف کی رو باید باور کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
---------- Post added at 07:34 AM ---------- Previous post was at 07:31 AM ----------
در ضمن بچه ها اون دکمه ی وسطی پیکسون چیه؟؟؟چهار جهت رو میره دیگه...:23:
mehryazdan
03-09-2010, 11:09
دگمه وسطی پیکسون چهار جهته نیست فقط با زدنش منوی اصلی ظاهر میشه
سلام علیکم
دوستان محترم چند سوال"
1-فریمور جدید(به غیر از فریمور اولیه ی گوشی)برای پیکسون 12 اومده؟
2-اگه اومده,با آپدیت فریمور,فیلمبرداری گوشی بهتر می شه؟(از لحاظ کیفیت مثل رنوار یا ستیو)
3-برنامه ای برای کار با gps این گوشی اومده که از اینترنت استفاده نشه؟
skyman53
06-09-2010, 08:47
من خودم جت دارم برادرم پیکسون از نظر ساخت عین هم هستند قیافه ظاهری جت به نظر من خیلی خوشگلتر هست و البته خیلی تو دست و جیب آدم احساس راحتی میکنه چون ضخامتش کمتر هست دوربین پیکسون چون بزرگ هست و بیرون اومده واسه همین وقتی تو جیب میذاری یا تو دست میگیری آدمو اذیت میکنه رابط کاربری عیت هم هستند هیچ فرقی ندارن سرعت پاسخدهی هم باز هم مثل هم هستند کیفیت صفحه عین هم
کیفیت عکس پیکسون بسیار عالی اصلا با جت قابل مقایسه نیست
هر کدوم تو جعبه یک کیف و شارزر و کابل و یک رم 2 گیگ تو پیکسون
فیلمبرداری مثل هم هستند و مالتی مدیا
کلا پیکسون همون جت هست فقط دوربینش بسیار عالی شده و قیافش به نظر من بدتر شده من جت رو خیلی دوست دارم تو دست یا جیب خیلی آدم احساس راحتی میکنه اگر این جت میتونست تو این بدنه دوربینه پیکسون رو بزاره بهترین گوشی میشد اگر به دوربین زیاد اهمیت نمیدی جت بخر اگر اهمیت میدی حتما پیکسون بخر چون خداییش عکسهاش استثنایی هست لنز 28 میلیمتری هم داره
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمای شما
پس انجور که شما فرمودین نباید نگران آپدیت فریمور باشم یا برنامه و بازی چون میتونم از کلوپ جت اونها رو بگیرم درسته؟؟؟
اگه بدون گارانتی اصلی بخرم مشکلی داره؟نمیخوام پول اضافه بدم
راستی فیلمبرداریش رو مطمئنی مثل هم هستن؟
فیلمبرداری vga کیفیتش بهتر از خویبهای این رزولیشنه؟مثل n95 (مقایسه کردین؟دقت کنین فیلمبرداری d1 رو نمیگم ها )
یه سوال دیگه .برای استفاده از این گوشی به عنوان مودم که به پی سی وصل کنم از gprs اینترنت بگیرم مشکلی وجود نداره؟
یکی از دوستان در مورد gps گوشی s8300 توضیحات خوب داده بود میشه شما هم لطف کنین نحوه اتصال و کیفیت کار با نقشه و نرم افزارشو بگین؟نقشه های شهرهای ایران رو داره؟رایگانه؟؟
قربون دستتون
یا علی
mehryazdan
06-09-2010, 16:03
من n82 داشتم رزولیشن فیلمبرداری اون 480*640 بود ولی اینا 480*720 فیلم برمیدارند ولی کیفیت فیلمبرداری 82 سابقم از اینا تا حدودی بهتر بود فریمور من فکر نمیکنم با جت مشترک باشه ولی از لحاظ نرم افزار با جت مشترک هستند البته اگر برنامه خور یا گیم خور هستید به نظرم اینا رو نگیرید چون برنامه واسه این گوشیها به سختی پیدا میشه در مورد جی پی اس هم من از ترک بادی استفاده میکنم رایگان هست نقشه هم واسه شهرهای بزرگ داره ولی امکاناتش نسبت به برنامه سیمبن مثلا جارمین نوکیا کمتر هست ولی بد نیست متاسفانه جواب بقیه سوالاتتون رو هم نمیدونم من با گارانتی خریدم ولی برادرم بدون گارانتی که فکر کنم برادرم کار خوبی کرد
از لحاظ سخت افزاری جی پی اسش واقعا قوی هست ولی در مورد برنامه میتونست بهتر عمل کنه ولی بد هم نیست من راضیم فقط قابلیت مسیر یابی نداره
عوضش کیفیت ال سی دی هر دو استثنایی هست
سلام علیکم
دوستان محترم چند سوال"
1-فریمور جدید(به غیر از فریمور اولیه ی گوشی)برای پیکسون 12 اومده؟
2-اگه اومده,با آپدیت فریمور,فیلمبرداری گوشی بهتر می شه؟(از لحاظ کیفیت مثل رنوار یا ستیو)
سلام علیکم.
دوستان لطف می کنید پاسخ بفرمایید, تا بنده ی حقیر مطمئن بشم این گوشی رو بگیرم یا نه.
ممنون.
Highbury
08-09-2010, 16:11
اقا صدای این گوشی چه جوره؟هم هدفون و هم اسپیکر اگه میشه با گوشیهایی مثل کوکی استار جت و...مقایسه کنید
باتریش چند روز با استفاده ی معمولی دوام میاره؟
حساسیت لمس کوکی خوب نبود اما استار بهتره.حساسیت لمس پیکسون چه طوره؟
سومین سوالم اینه که آیا منشی تلفن داره؟
Hessam_7800gtx
09-09-2010, 20:32
بلندی صداش در حد n95 هستش ولی یکم زیرتره با اونهایی که گفتی کار نکردم
برای من معمولا 3 روز یک بار شارژ میکنم آهنگ با گوشی زیاد گوش میدم کمی هم بازی و فیلمبرداری زیاد :دی
خوبه من ازش راضیم
بله داره
Highbury
10-09-2010, 01:21
یه سوال دیگه دارم فیلم هایی با فرمت divx و avi رو پخش میکنه.آخرین قیمت بازار چنده
Hessam_7800gtx
10-09-2010, 01:43
بله ولی به شرطی که سایزشو تنظیم کرده باشید (زیر 800*480) من خودم 285 بدون گارانتی گرفتم مطمینا الان ارزونتر شده
Highbury
10-09-2010, 09:17
در کل مهمترین معایب و مزایای گوشی رو بفرمایید.
از لحاظ استحکام هم بررسی کنید
LiverBarca
10-09-2010, 18:28
بله ولی به شرطی که سایزشو تنظیم کرده باشید (زیر 800*480) من خودم 285 بدون گارانتی گرفتم مطمینا الان ارزونتر شده
فیلم برداری این گوشی چه طوره؟؟؟ازش راضی هستی؟؟؟
Hessam_7800gtx
11-09-2010, 17:53
مزایاش که عکس برداری فوقوالعاده (پاناروما شات ایزو 50 تا 1600 تشخیص لبخند چهره و...) و همچنین دو فلاش یکی led و دیگری زنون که این زنونه یه چیزی تو مایه های رعدو برق میمونه!!! صفحه اش هم بسیار با کیفیت و سی پی یو قوی تاچش هم خیلی خوبه موزیک پلیر خوبی هم داره ولی معایبش :
من کلا زیاد با فیلمبرداریش حال نکردم اگه توی نور باشه خیلی خوبه ولی به محض این که نور یکم کم بشه اول کیفیت پایین میاد بعد فریمش به طور وحشتناکی کم میشه. فیلمهای hd پخش نمیکنه سیستم عامل هم که نداره فقط جاوا روش جواب میده ولی انقدر امکانات و تجهیزات!! داره که کلی طول میکشه همرو کشف کنید حتی میشه باهاش فلش بسازید که برای خود من خیلی جالب بود
استحکام که والا تا حالا از دستم نیوفتاده ولی قیافش به نظر نازک نارنجی میاد حالا واقعا چطوری رو نمیدونم
یه چیز رو یادم رفت یکی از بزرگنرین عیب هاش نداشتن پورت 3.5 میلیمتریه
skyman53
13-09-2010, 09:07
دوستان من دیروز علائ الدین بودم
از تعجب شاخ دراوردم
یکی میگفت با گارانتی پارس مایکروتل 280 تومن یکی میگفت 380 تومان
از 280 پرسیدم گارانتی اصلیه؟گفت بله منو فارسی با لوازم اصلی
راستش شک کردم چون قیمتش با گارانتی پارس مایکروتل حدود 330 هستش
خلاصه نتونستم خودمو قانع کنم که بخرم
لطفا راهنمایی کنین
S!N!STeR
17-09-2010, 16:48
سلام
بچه ها از بین پیکسون و سونی اریکسون ویواز کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟
ممنون
LiverBarca
18-09-2010, 13:30
اگه سیستم عامل میخوای ویواز وگرنه پیکسون...
بچه ها باطریش چطوره؟
تو مشخصاتش که به نظر خیلی ضعیف میاد
لطفا با کار زیاد و متوسط و کار کم بگید چقدر جواب میده .البته بگید با نور ال سی دی کم یا زیاد
اگر تونستید باطریشو با استار یا wave و یا corby و امنیا(I900) مقایسه کنید
:11:
panther99
21-09-2010, 09:55
آقا آخرین قیمت این گوشی در تهران چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mr_khodaei2008
21-09-2010, 18:04
تو گوشی شاپ که زده 300 تومن
panther99
22-09-2010, 00:34
نه تو بازار چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Dark.Life
22-09-2010, 00:41
یکی میگفت با گارانتی متفرقه 280 تومن
skyman53
24-09-2010, 13:48
دوستان فیلمبرداری پیکسون واقعا خیلی بدههههههههههههه؟
با آبدیت بهتر شده؟
اصلا آپدیت این گوشی اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه فیلمبرداریش راضیییم کنه قید ویواز رو میزنم
شایدم برم همون 8300 رو بگیرم
LiverBarca
24-09-2010, 15:35
نه فیلم برداریش بد نیست...
من امروز این گوشیو گرفتم دستم،تو عکسها اصلآ از قیافش خوشم نمیومد و 8300 رو به این ترجیح میدادم،ولی امروز از نزدیک دیدمش...خیلی خوشکل بود خیلی..........دیگه هیچ شکی ندارم...میخوام همینو بخرم....sky تو هم اینو بخر...
دوستان فیلمبرداری پیکسون واقعا خیلی بدههههههههههههه؟
سايز فيلبرداري D1 هستش. اما كيفيتش زياد دلچسب نيست. ميشه گفت نه خوبه و نه بد ، كاملا معمولي.
=========
چندتا سوال داشتم :
1- اين گوشي منشي تلفني داره ؟
2- كيبرد فارسي QWERTY داره ( روي صفحه نمايش )؟
3- مشكلات JET توي اين گوشي هم هست ؟ مثلا جت ظرفيت SMS ش 200 تاست كه خيلي كمه - يا نميشه براش تم گذاشت و....
4- كسي باهاش به اينترنت وصل شده ؟ سرعت وبگرديش خوبه ؟
5- بعضي از سايتهاي نقد و بررسي گفتن كه كيفيت صداي تماسش پايينه ، ايا اين درسته ؟
6- از باتريش خيلي مينالن ، واقعا اينقدر باتريش ضعيفه ؟
7- Divx با زيرنويس فارسي پخش ميكنه ؟
8- سنسور مجاورت داره ؟
9- سنسور نور محيط داره ؟
سايز فيلبرداري D1 هستش. اما كيفيتش زياد دلچسب نيست. ميشه گفت نه خوبه و نه بد ، كاملا معمولي.
=========
چندتا سوال داشتم :
3- مشكلات JET توي اين گوشي هم هست ؟ مثلا جت ظرفيت SMS ش 200 تاست كه خيلي كمه - يا نميشه براش تم گذاشت و....
5- بعضي از سايتهاي نقد و بررسي گفتن كه كيفيت صداي تماسش پايينه ، ايا اين درسته ؟
8- سنسور مجاورت داره ؟
9- سنسور نور محيط داره ؟
از تمام بر ور بچ سامسونگ ممنونم كه سوالات رو بي جواب گذاشتن !
Dark.Life
12-10-2010, 13:03
=========
چندتا سوال داشتم :
8- سنسور مجاورت داره ؟
9- سنسور نور محيط داره ؟
1- آره
2- نه فارسی نداره
3- دقیقاً مثله جته
4- مثله جته ... آره خوبه
5- نمیدونم
6- باتریش ضعیف نیست متوسطه
7- فک نمیکنم زیرنویس بخونه
8 - آره
9- آره
کلاً همون جته + دوربین 12
1-
کلاً همون جته + دوربین 12
البته تا جايي كه من ميدونم به غير از دوربين همه چيش از جت پايينتره.
اينجا رو ببيند :
جت اين امكانات رو داره كه پيكسون نداره :
- 3.5 mm audio jack
- DNSe (Digital Natural Sound Engine)
- Virtual 5.1 channel Dolby surround
- Accelerometer sensor for auto-rotate and Motion UI
- Proximity sensor for auto turn-off
- Smart unlock
- Digital compass
- Media Gate 3D
Dark.Life
12-10-2010, 13:33
جت اين امكانات رو داره كه پيكسون نداره :
- 3.5 mm audio jack
- DNSe (Digital Natural Sound Engine)
- Virtual 5.1 channel Dolby surround
- Accelerometer sensor for auto-rotate and Motion UI
- Proximity sensor for auto turn-off
- Smart unlock
- Digital compass
- Media Gate 3D
Built-in accelerometer
Smart Unlock
digital compas جت نوشته داره ولی من ندیدمش ینی فک کنم نداره
مدیا گیتم که چیز بدردبخوری نیست
یه مورد دیگه که جت داره 2 گیگ مموری داخلیه
برتری دیگه ای نداره
کلاً چیز خاصی نداره که بخای از یکی از بهترین دوربینها بگزری به خاطرش
فقط سوکت 3.5 میلیمتری نداره
اون DNSe و 5.1 باید تو عمل ببینی چجوریه ... هدفون پیکسون کیفیت مناسبی داره شاید اینارم داشته باشه
اگه ریویوشو بخونی اینا رو نوشته :
Built-in accelerometer
Smart Unlock
digital compas جت نوشته داره ولی من ندیدمش ینی فک کنم نداره
مدیا گیتم که چیز بدردبخوری نیست
یه مورد دیگه که جت داره 2 گیگ مموری داخلیه
برتری دیگه ای نداره
کلاً چیز خاصی نداره که بخای از یکی از بهترین دوربینها بگزری به خاطرش
توضيح بسيار خوبي بود.ممنون.
البته الان با پيكسون رم 2 گيگ ميدن.
سلام
برای ارتقاء باطری پیکسون میشه کاری کرد؟
از باطری جایگزین استفاده کرد؟
اگر بله لطفا مارک و مدل باطری رو بگین
LiverBarca
13-10-2010, 23:36
نه دوست عزیز...شدنی نیست....
Dark.Life
13-10-2010, 23:40
توضيح بسيار خوبي بود.ممنون.
البته الان با پيكسون رم 2 گيگ ميدن.
ببین این گوشی یه سری محدودیت داره و بیشتر بدرد کسی میخوره که سیستم عامل نخاد ولی خب دوربینش هنوزم کم نمیاره ... حتا فلشش از ان8 قویتره ... حالا شما خودت ببین دوربین برات انقدر مهم هست که با این محدودیتاش کنار بیای یا نه
سلام
برای ارتقاء باطری پیکسون میشه کاری کرد؟
از باطری جایگزین استفاده کرد؟
اگر بله لطفا مارک و مدل باطری رو بگین
باتریش نباید مشکلی داشته باشه ... بعضیا میگن باتری جت ضعیفه ولی دوستم داره و باتریش خیلی خوبه اینم ممکنه یه تنظیمی چیزی داشته باشه که باتریو میخوره ... مثلاً 3g ش روشن باشه یا....
حالا شما یه آپدیتی بکن ببین چی میشه
بازم سلام
چندتا سوال
1-همراه اول پیکسون رو نمیشناسه و تنظیمات gprs رو برام نمی فرسته چکار کنم؟
2-این برنامه ی فارسی که روش نصب کردن تو اس ام اس در حالت افقی اصلا تو لیست زبان ها نیست،در حالت عمودی هم فقط بصورت دست خط قابل استفادس!!! من چکار کنم؟کسی که ازش خریدم 28 تومن فقط بابت نصب همین چرت و پرتا گرفته!!!
ببرم خودش درست کنه یا راسا اقدام کنم!
3-این واسه خودش هی خاموش میشه!!!!الان باید ببرم گارانتی یا ببرم پیش فروشنده ؟
AmirSAMSUNG
14-10-2010, 22:41
1 دستی وارد کن
2 باید میبردی نمایندگی 10 تومن بود هزینش
3 فقط گارانتی اونم پارس مایکروتل
خب این ذلیل مرده هم گفت من نمایندگیم!!!!
بعد الان کارت گارانتی من پارس ماکروتله!
ببرم اونجا!
بعد آدرس تعمیرگاه داره یهنی الان باید بره تعمیرگاه :((
بعدم تو قسمت ستینگ دوربین لرزش گیر دست نه خاموش میشه نه روشن!!!!
سام بادی هلپ می:sad:
LiverBarca
16-10-2010, 00:06
واقعآ چه ادمهایی متقلبی پیدا میشن:13:...شما ببر نمایندگی اصلی...
میشه آدرس نمایندگی سامسونگ رو بدین بی زحمت!
اگر کسی پیکسون خان جان داره لطف کنه به من پ.خ بده کلی سوال دارم
ممنون
يه سوال ذهن منو مشغول كرده :
اين گوشي از نظر سخت افزار خيلي به Jet شبيه هستش ، پس چرا اينقدر از نظر باتري با Jet فرق داره ؟
مدت زمان مكالمه جت = 8 ساعت
مدت زمان مكالمه پيكسون 12 = 3 ساعت
واقعا اين اختلاف از كجاست ؟!!
گرافيكار
17-10-2010, 00:14
ميگم اين پيكسون مثل جت پردازنده داره؟
LiverBarca
17-10-2010, 01:18
ميگم اين پيكسون مثل جت پردازنده داره؟
cpu هر دو 800 هستش:46:
گرافيكار
17-10-2010, 02:51
خب پس با اين وجود پيكسون خريدنش يه مقدار باصرفه تره
LiverBarca
17-10-2010, 15:40
100% همینطوره...:46:
hasankachal
23-10-2010, 20:37
pixon 12 هم مثل jet آپدیت فریمور داره؟؟ بعد اگه گوشیم گارانتی داشته باشه مجانی آپدیت می کنن؟
Hessam_7800gtx
24-10-2010, 20:32
همه ی گوشی ها آپدیت میشند
فکر نکنم
سلام
من هر چي ميگردم نرم افزار gpsتو گوشي پيدا نميكنم ميشه كمكم كنيد؟:11:
Hessam_7800gtx
27-10-2010, 22:38
اول از توی setting>application setting> navigation فعالش کنینی بعد گوشی ریست میشه و توی منو ظاهر میشه ولی باید مپ هاشو دانلود کنین
اول از توی setting>application setting> navigation فعالش کنینی بعد گوشی ریست میشه و توی منو ظاهر میشه ولی باید مپ هاشو دانلود کنین
ممنون دوست عزيز درست شد.
zeinab832
05-11-2010, 12:50
سلام کسی در مورد دیکشنری و برنامه هایی که توی این گوشی جواب بده اطلاعی داره؟
من هرچی میریزم نمیشه . یا نصب نمیشه یا اجرا .
سلام کسی در مورد دیکشنری و برنامه هایی که توی این گوشی جواب بده اطلاعی داره؟
من هرچی میریزم نمیشه . یا نصب نمیشه یا اجرا .
سلام
من Saradic mobile dictionary v1.5 اينو بدون هيچ مشكلي نصب كردم و راحت هم اجرا ميشه.
zeinab832
07-11-2010, 21:57
ممنون دوست عزیز . در مورد سایر برنامه هایی که جواب میده هم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه.
من gps رو پیدا کردم و نقشه ها رو هم تو مپ کپی کردم اما نمی دونم چرا جواب نمیده . راهنماییییییییییییییییی لطفا
sunrise07
15-11-2010, 11:03
سلام دوستان ، من قصد دارم اگه خدا بخواد این گوشی رو تهیه کنم . سوالی که دارم اینه که با گارانتی بگیرم یا بی گارانتی . چون اختلاف قیمتش حدود 40 تومنه و این واسم مهمه
لطفا بگید با گارنتی اصل بگیرم چه مزایایی داره و کلا ارزش داره با گارانتی یا نه
ممنونم
hasanmotori
15-11-2010, 11:39
سلام دوستان ، من قصد دارم اگه خدا بخواد این گوشی رو تهیه کنم . سوالی که دارم اینه که با گارانتی بگیرم یا بی گارانتی . چون اختلاف قیمتش حدود 40 تومنه و این واسم مهمه
لطفا بگید با گارنتی اصل بگیرم چه مزایایی داره و کلا ارزش داره با گارانتی یا نه
ممنونم
گارانتی پارس مایکروتل بهترین گارانتی ایرانه یعنی دیگه خیالت راحته که هر طوریش بشه برات درست میکنن
ولی احتمال اینکه طوریش بشه کمه و واسه یه گوشی 300 تومنی 40 تومن گارانتی دادن صرف نداره
به نظر من بدون گارانتی بگیر
به نظر من که اون 40 تومن رو صرف خرید مموری و کیف برای گوشیت کنی خیلی بهتره
sunrise07
20-11-2010, 12:22
دوستان اخرین فریموری که برای این گوشی اومده چی هست و از کجا میتونم بفهمم گوشیم چه فریموری داره
ممنون
loramina123
07-12-2010, 11:09
سلام دوشتان من میخام یا pixon بگیرم یا vivoaz لطفا اگه میشه برام مشکلاتی که یبا pixon 12 داشتید رو لیست کنید
ممنون میشم
فیلمبردای پیکسون چیجوری ؟
گوشی قبلی من ویوتی ke990 بود فیلبرداریش عالی بود با دوربین 5 مگ حالا این پیکسون فیلمبرداریش در اون حد هست یا نه
اگه زود تر جواب بدین ممون میشم
نظرتون را جع به ویواز چیه؟
loramina123
07-12-2010, 22:24
هیشکی نیست جواب بده
hasanmotori
07-12-2010, 22:43
سلام دوشتان من میخام یا pixon بگیرم یا vivoaz لطفا اگه میشه برام مشکلاتی که یبا pixon 12 داشتید رو لیست کنید
ممنون میشم
فیلمبردای پیکسون چیجوری ؟
گوشی قبلی من ویوتی ke990 بود فیلبرداریش عالی بود با دوربین 5 مگ حالا این پیکسون فیلمبرداریش در اون حد هست یا نه
اگه زود تر جواب بدین ممون میشم
نظرتون را جع به ویواز چیه؟
مشکل خاصی که نداره ... فقط سیستم عامل نداره که خب مشکل نیست ... سوکت 3.5 میلیمتریم نداره
فیلم برداریش در حد همون ویوتیه
loramina123
08-12-2010, 10:40
کسی فیلم پیکسون را داره نمونه بذاره؟
loramina123
08-12-2010, 17:21
یه جا خوندم که پیکسون تو نسب برنامه های جاوا هم مشکل داره
این درسته یا نه؟؟
برنامه های معمولی جاوا توش نصب میشه؟
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
این مسئله خش افتادن رو محافظ لنز چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
:19:
loramina123
08-12-2010, 18:13
پیکسون کیبرد فارسی هم داره
اگه داره گ-چ-پ-ژ هم دارده؟
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
چرا کسی جواب نمیده چقدر ای تاپیک غیر فعاله؟
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
برای استفاده از GPS باید به اینترنت وصل بود یا نه؟
majid2662
09-12-2010, 10:04
با سلام خدمت دوستان
مدت شارژ اين گوشي چند ساعت است با استفاده زياد مثل موسيقي...
3 ساعت يا 6ساعت يا 10ساعت ؟؟؟؟؟
لطفا دقيق
گوشي جت 7ساعت شارژ دهي در شرايط فوق دارد اگه m8910 به اين صورت باشد خوب است
loramina123
09-12-2010, 13:50
یه جا خوندم که پیکسون تو نسب برنامه های جاوا هم مشکل داره
این درسته یا نه؟؟
برنامه های معمولی جاوا توش نصب میشه؟
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
این مسئله خش افتادن رو محافظ لنز چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
:19:
پیکسون کیبرد فارسی هم داره
اگه داره گ-چ-پ-ژ هم دارده؟
برای استفاده از GPS باید به اینترنت وصل بود یا نه؟
کسی فیلم پیکسون را داره نمونه بذاره؟
بابا چرا کسی جواب نمیده؟:19:
loramina123
10-12-2010, 00:27
کیفیت ظبط صدای pixon چطوری
یه جا خوندم محدودیت 60 دقیه داره میشه برنامه ای ریخت که این محدودیت بر طرف بشه یا نه؟؟
Hessam_7800gtx
10-12-2010, 00:56
دوست عزیز کمی صبر داشته باشید بهتون جواب میدن.
بله بعضی اوقات پیش اومده که برنامه ای که روی k750 نصب میکردم روی این نصب نشده ولی خیلی کم در حد سه چهار تا برنامه
چون روی لنز یه لایه شیشه داره بعد یه مدت روش خش میوفته ولی برای من بعد از 6 ماه هنور که هنوزه خش نیوفتاده
کیبرد فارسی داره ولی اونی که گفتی (منظورت به شکل کیبرد کامپیوتره دیگه؟) نداره.
نه نیازی به وصل بودن به نت نیست ولی باید برنامه شو نصب کنین.
فیلمشم چیز خاصی نیست خیلی معمولیه در حد n95 حالا یکم بهتر
حقیقتشو بگم ضبط صداش تا حالا به کارم نیومده!!
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
با سلام خدمت دوستان
مدت شارژ اين گوشي چند ساعت است با استفاده زياد مثل موسيقي...
3 ساعت يا 6ساعت يا 10ساعت ؟؟؟؟؟
لطفا دقيق
گوشي جت 7ساعت شارژ دهي در شرايط فوق دارد اگه m8910 به اين صورت باشد خوب است
موسیقی استفاده زیادی نیست من هر روز حداقل 2 ساعت موزیک گوش میدم و 3 روز یک بار شارژ میکنم ولی عکس برداری به خصوص با فلاش و استفاده از وای فای به سرعت شارژشو تموم میکنه.
loramina123
10-12-2010, 15:49
میشه این بکگراند نارنجی که تو منو هاست رنگشو عوض کرد زیاد جالب نیست؟
در مورد Vioce recoder آیا با آپدیت گوشی یا نصب برنامه جاوا میشه محدودیت 1 ساعت رو برداشت؟
loramina123
11-12-2010, 13:50
آیا میشه رو پیکسون تم نصب کرد؟
Hessam_7800gtx
11-12-2010, 18:13
تم 3 تا رنگ نارنجی سبز و مشکی داره
احتمالا برنامه باید باشه ولی من تا حالا دنبالش نرفتم
ramin1988
12-12-2010, 15:44
سلام دوستان من موندم pixon 12بگیرم یا vivaz
می شه کمکم کنید :11:
loramina123
14-12-2010, 14:53
سلام به همه دوستان
از همه به خاطر راهنمایی هایی که کردن تشکر میکنم
بلا خره دیروز بین ویواز و pixon 12 پیکسون 12 رو انتخاب کردم
و از علا ئدین خریدمش بدون گارانتی 286 تومن
مداد همد نداست
البته از خود نمایندگی سامسونگ پرسیدم گفت که مداد نداره
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
سلام دوستان من موندم pixon 12بگیرم یا vivaz
می شه کمکم کنید :11:
سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رو داشتم
اگه به سیستم عامل خیلی اهمیت میدی ویواز رو بگیر
وگرنه پیکسون گوشی خوبیه کیفیت فیلمش کمتر از ویواز هست ولی عکسی بهتره
تنها موردی که دیدم اینه که ظبط صداش 60 دقیقه هست حد اکثر و ویواز هم همینطو هست ولی رو اون میشه برنامه ریخت مورد دیگه های که داره اینه که شیشه محافظ لنز رو باید تمیز کنی چون به اثر انگشت خیلی حساسه
کلا پیکسون گوشی سریع و خوبیه :8:
loramina123
14-12-2010, 15:08
راستی این برنامه جی پی اس چیجوری کجاست
باید برنامه ای نصب کنیم
اگه آره لینک برنامه بدین دانلود کنم
ممنون
دوستان اخرین فریمور گوشی چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من اینه:m8910jpja1
راستی اگه فرق اخرین نسخه فریمور رو با این فیرمور من بگین بینهایت ممنون میشم:11:...
mohsenjxj
27-12-2010, 20:10
سلام به همه اساتید کلوپ
من هرچی گشتم نتونستم کابل خروجی تی وی واسه این گوشی (pixon12) گیر بیارم. از اونجاییکه به علت مشغله کاری نمیتونم به خاطر یه کابل برم تهران و تو جاهایی مثل علاالدین دنبالش بگردم اگه شما دوستان و اساتید لطف کنیدو آدرس یه فروشگاه اینترنتی را برام بفرستن یا pm بدیدتا بتونم این کابل را اینترنتی تهیه کنم ممنون میشم ازتون. چون خودم حتی تو اینترنت هم گشتم چیزی پیدا نکردم.:11:
LiverBarca
28-12-2010, 21:39
سلام خدمت دوستان گلم،منم بالاخره این گوشی رو خریدم(چه بلاهایی که برای خرید این گوشی سرم نیومد ولی اخرش خریدمش:21::31:)
دوستان چندتا سوال داشتم که به مرور زمان میپرسم ولی الان چندتا مهمش که تو ذهنم هست رو میپرسم
1-اخرین فریمور این گوشی و فرقش با قدیمیها چیه؟؟؟؟
2-بهترین تنظیمات عکاسی برای این گوشی چیه؟؟؟
3-از این سی دیش چطوری باید استفاده کرد؟؟؟؟؟
4-چرا زیر نویس فیلمها رو نشون نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
جون هرکی دوست دارین سریعتر جواب بدین...
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
راستی مدت زمان شارز شدن گوشی شما چه قدره؟؟؟؟
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
راستی مدت زمان شارز شدن گوشی شما چه قدره؟؟؟؟
loramina123
31-12-2010, 21:58
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
عکس نیمیاد ولی این لینکشه
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
mohsenjxj
01-01-2011, 19:13
سلام به همه اساتید کلوپ
من هرچی گشتم نتونستم کابل خروجی تی وی واسه این گوشی (pixon12) گیر بیارم. از اونجاییکه به علت مشغله کاری نمیتونم به خاطر یه کابل برم تهران و تو جاهایی مثل علاالدین دنبالش بگردم اگه شما دوستان و اساتید لطف کنیدو آدرس یه فروشگاه اینترنتی را برام بفرستن یا pm بدیدتا بتونم این کابل را اینترنتی تهیه کنم ممنون میشم ازتون. چون خودم حتی تو اینترنت هم گشتم چیزی پیدا نکردم.
__________________بالاخره کسی نبود جواب مارم بده؟:19:
LiverBarca
05-01-2011, 21:45
دوستان نمیدونم چرا ولی پشت قاب گوشی من کمی لق شده(بسیار کم)...
تا حالا 5 بارم بازش نکردم..
میخواستم بدونم مال همه اینطوره و من الان متوجه شدم یا نه مشکل از گوشی منه و اگه مشکل از گوشی منه یعنی چه اتفاقی براش افتاده؟؟؟؟
نه از دستم افتاده و نه قاب پشتش زیاد باز شده....
گیج شدم!!!
شما هم گوشیتون رو یه امتحانی بکنید و نتیجه رو بهم بگین ،ممنون
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
در ضمن اخرین فریمور فارسی که برای گوشی اومده اینه:m8910jpja1
Hessam_7800gtx
06-01-2011, 21:39
مال ما که سفته دکمه اش هم شل شده؟؟؟
mohsenjxj
07-01-2011, 19:00
دوستان نمیدونم چرا ولی پشت قاب گوشی من کمی لق شده(بسیار کم)...
تا حالا 5 بارم بازش نکردم..
میخواستم بدونم مال همه اینطوره و من الان متوجه شدم یا نه مشکل از گوشی منه و اگه مشکل از گوشی منه یعنی چه اتفاقی براش افتاده؟؟؟؟
نه از دستم افتاده و نه قاب پشتش زیاد باز شده....
گیج شدم!!!
شما هم گوشیتون رو یه امتحانی بکنید و نتیجه رو بهم بگین ،ممنون
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
در ضمن اخرین فریمور فارسی که برای گوشی اومده اینه:m8910jpja1
سلام برادر گوشی ما که تا حالا الحمدالله اینطوری نشده
راستی یه سوال درمورد فریمور داشتم و اونم این که اصلا این فیمور که میفرمایید چی هست اگه امکان داره یه توضیح کامل و جامع بدید تا ما هم ازش استفاده کنیم.
با تشکر فراوان:11::11::11::11::11::11::11::11::11:
ascari a10
08-01-2011, 00:26
سلام دوستان عزيز ميخوام براي داداشم پيكسون12 بگيرم فقط عمر باطري براش خيلي مهمه عمر باطريش چه جوريه به طور متوسط هر چند روز به شارژ ميزنينش..:41::41::41:
Hessam_7800gtx
08-01-2011, 17:22
متوسط 2 روز یک بار اگه کم استفاده کنی 4 روز هم جواب میده و اگه زیاد باهاش ور بری 1 روز
Ami R 940
08-01-2011, 23:59
کمی از دوربین وصدای تو هدفونش بگید دوستان همچنین کیفیت صفحه نمایشگرش . جی اپ اسش میشه نقشه تهران واسش گذاشت؟
عکسش چطوره؟ کیفیتش نسبت به گوشی های دیگر چشمگیر بوده یا سرفا در حال پیشرفت بوده و..
ascari a10
09-01-2011, 00:08
از اين كه به سوالم جواب دادي ممنون پس به اين چند سوال زير جواب بده
1-كيفيت دوربينش توي 12مگاپيكسليا چه جوريه
2-سرعتش توي گالري چه جوري هنگ نميكنه
3-كرت حافظه رو تا 16ميشه ارتقاع داد يا 32 چون تو سايت ها مختلف بود
4-ميشه يه توزيح كوچيك بدي كه سيستم عامل نداره يعني چه مشكلاتي ممكنه براي كاربر پيش بياد
Hessam_7800gtx
09-01-2011, 00:58
کیفیت صفحه ی نمایشش واقعا عالیه رزولوشن 800*480 رو من توی کمتر گوشیی دیدم هدفونش رو راستیشو بگم من از تو گوشی ها متنفرم و از هدفون دیگه استفاده میکنم
کیفیت دوربین واقعا فوقواعادست و اصلا نمیشه با موبایل مقایسه اش کنی در حد دوربین دیجیتالای کتابیه
توی گالری خوبه ولی یکمی کند میشه
رو خودش زده 16
یعنی فقط برنامه های جاوا روش کار میکنند
Ami R 940
09-01-2011, 11:04
کیفیت صفحه ی نمایشش واقعا عالیه رزولوشن 800*480 رو من توی کمتر گوشیی دیدم هدفونش رو راستیشو بگم من از تو گوشی ها متنفرم و از هدفون دیگه استفاده میکنم
کیفیت دوربین واقعا فوقواعادست و اصلا نمیشه با موبایل مقایسه اش کنی در حد دوربین دیجیتالای کتابیه
توی گالری خوبه ولی یکمی کند میشه
رو خودش زده 16
یعنی فقط برنامه های جاوا روش کار میکنند
لطف می کنی یه نمونه از عکس هاش در شب و روز قرار دهید ممنون میشم لطف بزرگی می کنی :10: شما چند خریدید ؟ از نقاط قوت و ضعف دیگه اش هم مشاهده کرده اید لطفا بیان کنید مسی.
mohsenjxj
10-01-2011, 17:29
با سلام خدمت تمام اساتید
میخواستم بدونم چطوری میشه این گوشی را به کامپیوتر وصل کرد و از اینترنت gprs تو کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده کرد؟
منظورم اینه که با چه برنامه ای و و از کدوم قسمتش باید وصل شد چون من وقتی برنامه Studio را که داخل cd خود گوشی بود نصب کردم قسمتی را واسه کانکت شدن ندیدم اگه امکان داره به صورت کامل و مرحله به مرحله راهنمایی کنید. با تشکر فراوان.:11::11::11:
Hessam_7800gtx
10-01-2011, 21:46
نمونه عکس توی تاپیک عکس های سامسونگ هست. من 285 بدون گارانتی گرفتم مرداد امسال. پورت 3.5 میل نداره و ویدیو هایی که وضوحشون از صفحه نمایشش بیشتر باشه پخش نمیکنه تاچ خوبی داره و صداش هم قویه.
برای استفاده از gprs باید با بلوتوث گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و یک دایل اپ کانکشن جدید بسازید که مومش موبایل باشه
mohsenjxj
11-01-2011, 21:55
نمونه عکس توی تاپیک عکس های سامسونگ هست. من 285 بدون گارانتی گرفتم مرداد امسال. پورت 3.5 میل نداره و ویدیو هایی که وضوحشون از صفحه نمایشش بیشتر باشه پخش نمیکنه تاچ خوبی داره و صداش هم قویه.
برای استفاده از gprs باید با بلوتوث گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و یک دایل اپ کانکشن جدید بسازید که مومش موبایل باشه
سلام ممنون میشم اگه در مورد gprs کاملتر توضیح بدید:11::11::11::11:
LiverBarca
13-01-2011, 23:50
سلام برادر گوشی ما که تا حالا الحمدالله اینطوری نشده
راستی یه سوال درمورد فریمور داشتم و اونم این که اصلا این فیمور که میفرمایید چی هست اگه امکان داره یه توضیح کامل و جامع بدید تا ما هم ازش استفاده کنیم.
با تشکر فراوان:11::11::11::11::11::11::11::11::11:
تو موبایلستان پرسیدم و گفتن این لقی پشت گوشی به خاطر اون دایره ی پشت گوشی طبیعیه،اگه کمی پشت قاب رو به چپ و راست فشار بدین متوجه میشین...:46:
این فریمور هم که گفتم اخرین فریمور فارسی موجود برای گوشی هستش و من چون فقط اینو دیدم نمیتونم با فریمورهای دیگه مقایسش کنم....
راستی تو این فریمور وقتی دکمه ی فیلم برداری رو زدی و گوشی شروع کرد به فیلم برداری نمیشه فیلم رو زوم کرد،قبل از زدن دکمه ی شروع میشه زوم کرد...:31:
میخواستم بدونم مال شماها هم اینطوریه؟؟؟؟؟:19:یعنی میتونید تو جریان فیلم برداری زوم کنید؟؟؟؟؟:40:
Hessam_7800gtx
14-01-2011, 01:31
مال ما هم زوم نمیشه جالبه تا حالا متوجه نشده بودم!
LiverBarca
14-01-2011, 13:24
جت چی،کسی میدونه جت زوم میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟
سلام . دوستان من گوشی pixson 12 به مبلغ 310 از علاء الدین خریدم.
و ازش راضی هستم اما متاسفانه کمبود نرم افزار ، والپیپر باعث شده همچین دلمو بزنه
چون واقعاً پیدا کردن تم ، نرم افزار واسش کمه
میشه سایت یا منبعی رو معرفی کنید؟
ممنون از همتون
ascari a10
14-01-2011, 22:41
سلام كسي اطلاعي از اين باطري اتمي ها كه ميگن داره عمر نگه داشتن شارژش چه جوري و براي گوشي ضرري نداره
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
سلام . دوستان من گوشی pixson 12 به مبلغ 310 از علاء الدین خریدم.
و ازش راضی هستم اما متاسفانه کمبود نرم افزار ، والپیپر باعث شده همچین دلمو بزنه
چون واقعاً پیدا کردن تم ، نرم افزار واسش کمه
میشه سایت یا منبعی رو معرفی کنید؟
ممنون از همتون
داداشم خيلي تم دانلود كرده ولي متأسفانه سايتشو يادش نمياد فقط يادشه تو گوگل سرچ كرده و تو سايتاي ايراني هم بود
LiverBarca
15-01-2011, 11:45
دوست عزیز برو سایت موبایلستان...
tired friend
15-01-2011, 18:56
جت چی،کسی میدونه جت زوم میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟
می تونه.....
LiverBarca
15-01-2011, 23:03
دوستان فکر کنم با فریمورهای جدید این مشکل برطرف بشه...
ascari a10
16-01-2011, 22:40
كسي از اين باطري ها خبري نداره بگيرم يا نه قيمتش هم 25000تومانه
ascari a10
18-01-2011, 22:48
ميشه يكي بگه زمان سيو عكسش در حالت نورمال چند سانيه است
ascari a10
26-01-2011, 13:10
چرا اينجا كسي جوابمو نميده يكم ميخواستم دربارهwi fiيكي برام توضيح بده كه چهجوري كار ميكنه يا اصلا چه كار ميكنه ممنون
farhad61
02-02-2011, 18:05
سلام آقا داداش ما یه بیکسون خریده میخاد روش gps نصب کنه میشه یه راهنمایی بکنین مراحلش رو
ممنونم
Hessam_7800gtx
03-02-2011, 22:32
یه تاپیکی توی بخش جاوا هست به نام TreckBuddy اونجا جی پی اس رو گفته چجور درست کنین
Ami R 940
07-02-2011, 16:36
از دوستان کسی اگر پیکسونش رو خواست بفروشه پیغام خصوصی بفرسته ممنون میشم .
alisam44
13-02-2011, 19:53
با سلام
گوشي پيكسون 12 امروز دوربينش يكهو تار شد!!!عكس كه مي گيرد تاره، فيلمبرداري تاره!!تنظيماتش هم چك كرديم همه چيز درست بود!!اصلاً فوكوس نمي تواند بكند كادرش هميشه زرد است!
تازه هفته پيش گوشي را خريديم!!چكارش بايد كرد؟
Hessam_7800gtx
15-02-2011, 20:58
رو لنزش چیزی نریخته؟؟گارانتی داره؟؟
alisam44
16-02-2011, 08:28
رو لنزش چیزی نریخته؟؟گارانتی داره؟؟
نه چيزي نريخته!!آره گارانتي اصلي مايكروتل هست!
گفتم شايد دستمون به تنظيماتي چيزي خورده اينجوري شده!آخه روزهاي اول درست بود يكهو اينجوري شد
loramina123
17-02-2011, 01:12
یه راه ساده داره ببرش گارانتی:31:
loramina123
17-02-2011, 01:18
چرا اينجا كسي جوابمو نميده يكم ميخواستم دربارهwi fiيكي برام توضيح بده كه چهجوري كار ميكنه يا اصلا چه كار ميكنه ممنون
wi fi برای وصل شدن به شبکه های وایرلس استفاده میشه
اگه بخایی به شبکه وصل شی استفاده میکنی
مثلا اگه جایی شبکه وایرلس اینترنت بده تو میتونی بهش وصل شی و از اینترنتش استفاده کنی
بعضی پاساژ ها و رستوران ها این کار رو میکنن
Hessam_7800gtx
21-02-2011, 11:58
نه چيزي نريخته!!آره گارانتي اصلي مايكروتل هست!
گفتم شايد دستمون به تنظيماتي چيزي خورده اينجوري شده!آخه روزهاي اول درست بود يكهو اينجوري شد
شما ببین focus mode یک وقت روی macro نرفته باشه
ascari a10
21-02-2011, 20:03
يه راه ديگه هم هست كل گوشي رو به حالت بازگشت به حالت كارخونه يا همونreset settingsدر بيار ...
LiverBarca
23-02-2011, 11:39
دوستان من یه مموری 8 رو گوشی انداختم خیلی کند شده گوشی،یعنی چون مموری خوب نیست اینطوری شده یا با همه مموریها این مشکل رو داره؟؟؟؟
Hessam_7800gtx
23-02-2011, 19:31
منم 8 گیگ توشیبا انداخنم هیچ مشکلی نداره
mohsenjxj
23-02-2011, 21:20
منم 8 گیگ توشیبا انداخنم هیچ مشکلی نداره
سلام منم 8 گیگ روش انداختم اما الحمدلله مشکلی نداره. احتمالا رم شما مشکل داره عوضش کن انشاالله نتیجه میگیری.:11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11:
Yashar Cross
24-02-2011, 12:26
سلام دوستان
1-اين گوشي divx رو پخش ميكنه؟(زير نويس چطور)
2-دوربينش 12 واقعي هست؟
3- ميشه از جي پي اسش استفاده كرد؟(افلاين)
4- ارزش داره بگيرم؟
بعد يكي از رفيقامون يك پيكسون داره يكساله كار كرده.خط وخش هم نداره (تميزه)ميگه 200 تومن ميارزه يا پايين تر؟؟؟(خواهشا سريع بگيد)
دوستدار شما ياشار
Hessam_7800gtx
24-02-2011, 13:17
1_بله (نه)
2_بله
3_بله (ولی باید برنامه نصب کنی)
4_200 خوبه
ascari a10
28-02-2011, 22:52
بگير پشيمون نميشي به نظر من تو اين قيمت رقيب نداره
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
دوستان من یه مموری 8 رو گوشی انداختم خیلی کند شده گوشی،یعنی چون مموری خوب نیست اینطوری شده یا با همه مموریها این مشکل رو داره؟؟؟؟
من 16 رو گوشيم وصل كردم صرعتش با 2 فابريكش هيچ فرقي نداره
ascari a10
28-02-2011, 23:01
من فيلمهاي معمولي با پسوند wmvيا همون فايلهاي تصويري معمولي رو ريختم تو گوشي ولي نشون نميده divx هم تا حالا ازمايش نكردم دليلش چي ميتونه باشه .متشكر؟
Hessam_7800gtx
01-03-2011, 14:46
با بعضی رزولوشن ها مشکل داره باید ازش ریپ بگیری و رزولوشنشو اصلاح کنی
sajigivilix
01-03-2011, 14:57
سلام
از دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید من موندم بین 1100 نوکیا با این گوشی کدومو بخرم؟:21:ها ها ها
Hessam_7800gtx
02-03-2011, 10:24
1100 بیشتر به کلاست میخوره اینو خز نکن :27:
Highbury
18-03-2011, 14:24
کسانی که دارند مشکلی با جی پی اس نداشتن و راحت نصب میشه؟شهرها رو نشون میده؟
نرم افزار میشه نصب کرد؟مثلا اپرا مینی و ...
Hessam_7800gtx
20-03-2011, 20:42
بله جفتش میشه :دی
aftab_azad20
31-03-2011, 12:51
من امنیا لایت داشتم فروختم اینو خریدم،حالم داشت از ویندوز بهم میخورد،از خریدم راضیم ولی کار کردن باهاش بیش از اندازه ساده است:31:،شاید واسه اینه که من قبلا win phoneداشتم.:5:
aftab_azad20
02-04-2011, 10:37
سلام دوستان من چطوری میتونم جی پی اس گوشی رو فعال کنم،اگه میشه لینک دانلود نرم افزار به همراه نقشه شهرها رو بزارید
Hessam_7800gtx
02-04-2011, 11:01
اینجا رو چک کنید:
aftab_azad20
02-04-2011, 19:24
چه تنظیماتی رو میتونم انجام بدم که دوربین در حد یه 12مگاپیکسلی واقعی عمل کنه؟
firefox7
02-04-2011, 19:32
گوشی سونی 14 مگا پیکسل هم توی بازار داریم
بهتره از اون استفاده کنیم
little jack
02-04-2011, 19:38
این گوشی برای پیام رسانی و چت کردن چطوره؟برنامه ی چت براش هست مثل نیم بوز؟خواهشا تست کنید
Hessam_7800gtx
02-04-2011, 23:12
من خودم برای چت از shad-e و ebuddy استفاده میکنم دوربین هموالا ما هر چی میگیریم خوب میگیره!!اگه زیاد با دوربین آشنا نیستید روی smart auto عکس بگیرید
loramina123
29-04-2011, 11:55
dostan man nemitoonam ba gps ghooshi kar konam
bayad be internet vasl basham?
vaghti barnamero baz mikonam azam license mikhad
badam error mide
nemitoone be jaii vasl she
lotf konid tarze karesho behem begid
Trekbuddy 1.0.0
ham daram vali oonam erroor vasl shodan be server mide
ascari a10
02-05-2011, 14:11
با بعضی رزولوشن ها مشکل داره باید ازش ریپ بگیری و رزولوشنشو اصلاح کنی
میشه ریپ و توضیح بدی یعنی باید چه کار کنم تو گوشی یا کامپیوتر
Hessam_7800gtx
02-05-2011, 19:16
خوب با یه بربرنامه ی converter ( من خودم از total video converter استفاده میکنم خیلی کامله) ویدیو رو رو تغییر فرمت میدی به avi x264 (من همیشه این کارو میکنم ولی خوب شاید جیزای دیگه هم جواب بده)و رزولوشن رو هر چیزی کمتر از 800*480 میزاری
LiverBarca
06-05-2011, 18:25
سلام دوستان...
راستش این گوشی من نمیدونم چش شده!!!
با یه سیم کارت که از اول روش انداختم کار میکنه ولی با سیم کارتهای دیگه وقتی باز میشه میگه (رمز کارت=sim lock)که نمیدونم چیه و هر چی میزنم نمیره،با 7 8 تا سیم کارت امتحان کردم...
الان اینو چیکارش کنم؟؟؟
با ریسیت کلی درست میشه؟؟؟
رمز ریسیت کلی چیه؟؟؟؟؟
اگه رمزی هم دادم یادم رفته و با چند رمز که اکثرآ اونا رو میزارم هم امتحان کردم ولی میگه اشتباه هست!!!
تو رو خدا یکی کمک کنه،میخوام سیم کارتمو عوض کنم...:11:
remi_pishtaz
26-05-2011, 14:03
من چند ماه پیش یه پیکسون12 گرفتم. هم رو باطریش و هم رو هندز فریش نوشته made in chin . همه pixon12 ها اینطورین یا سر من کلاه رفته؟!!!
در ضمن درب پشتیش یک مقدار به طرفین لغ میزنه، البته گوشی یبار از دستم افتاد نمیدونم قبل از اون هم اینطوری بود یا بعد از اون اینطوری شده، همه زوار و اطراف قاب و درشو چک کردم هیچ آسیبی به چشم نمیخوره! اما کمی لغ میزنه، علت چیه؟!!
Hessam_7800gtx
29-05-2011, 00:41
باطری من که ژاپنیه! یکی از دوستان هم میگفت که درش یکم لقه ولی من که لقیی توی گوشیم نمیبینم 1 سالم هست که دارمش
ascari a10
22-08-2011, 12:34
اس ام اسام ميره تو سيم كارت زخيره ميشه بعد هي پيغام ميده كه پر شده هر چي گشتم پيدا نكردم چه جوري بره تو حافظه گوشي عصابم داره خورد ميشه يكي كمكم كنه
Devicestreet
14-07-2012, 22:06
سلام
این گوشی نوش پیدا میشه؟ قیمت چنده؟:42:
این گوشی بعنوان گوش دوم میخوام بخرم پلمبش پیدامیشه؟؟؟
حدودا چقدره؟؟؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.