مشاهده نسخه کامل
: ویستا نمی خوام ، بازم Quad بگیرم ؟؟
سلام دوستان
من فقط با XP SP2 32bit کار می کنم (بخاط برنامه های خاص مهندسی)
میخواستم یه Q8200 بگیرم .
ولی یکی از دوستان گفت با این OS ، هر چهار تا هسته بکار نمیآد و بهتره یه Dual بگیری. حتی سرعت بیشتر هم میشه !!
نظر دوستان چیه ؟ یعنی فقط Vista میتونه از 4 تا هسته استفاده کنه ؟
ضمناً واسه CPU و M.B مجموعا 300 درنظر گرفتم. مادر برد Asus-P5Q-Pro یا Biostar - TP45-D2-A7 .
ممنون . . .
happyboy_maram
01-06-2009, 11:13
حرف دوست شما كاملا صحيح و منطقي بود وقتي فقط با xp كار ميكني بهتره dual بگيري
سلام دوستان
من فقط با XP SP2 32bit کار می کنم (بخاط برنامه های خاص مهندسی)
میخواستم یه Q8200 بگیرم .
ولی یکی از دوستان گفت با این OS ، هر چهار تا هسته بکار نمیآد و بهتره یه Dual بگیری. حتی سرعت بیشتر هم میشه !!
نظر دوستان چیه ؟ یعنی فقط Vista میتونه از 4 تا هسته استفاده کنه ؟
ضمناً واسه CPU و M.B مجموعا 300 درنظر گرفتم. مادر برد Asus-P5Q-Pro یا Biostar - Tp43-HP .
ممنون . . .
نه دوست من اگه بودجه شو داری حتما چهار هسته ای بگیر درسته که سیستم عامل xp به تنهایی به طور کامل از چهار هسته پشتیبانی نمیکنه ولی تقریبا اکثر برنامه هایی که جدیدا میاد برای چهارهسته ای بهینه شدند وداشتن سی پی یوی چهار هسته ای خیلی می تونه در سرعت کار اونها تاثیر داشته باشه...درضمن خود ویندوز به تنهایی که اصلا باری نداره که به فکر سرعتش هستی مهم برنامه ایه که باهاش اجرا میکنی...
ممنون
من خودم با Q8200 موافقم و بیکار موندن دوهسته تو بعضی برنامه ها واسم مهم نیست.
ولی دوستان میگن درکل سرعت کار Xp و درنتیجه برنامه ها با Dual بهتر از Quad هستش. البته این موضوع رو خودم تو برخی بنچ مارک ها هم دیدم که E8600 نسبت به Q8200 تو اجرای برنامه هایی مثل فوتوشاپ و . . . تو XP سر بوده !!!!!
مبلغ مهم نیست ، مهم سرعت فعلی با XP هست. موندم اساساً این حرف درسته یه نه !!
از دوستان کسی تجربه Quad و Dual رو تو Xp داشته ؟
engehsan
01-06-2009, 11:58
منم با مهدی موفقم . با توجه به پیشرفت در حد تیم ملی کامپیوترها و نرم افزار ها و بازیها و ...
هر چی سیتمت رو بتونی بالاتر داشته باشی بهتره دیرتر مجبور میشی که ارتقا بدی .
engehsan
01-06-2009, 11:59
تازشم امروزه ارتقا دادن مستازم عوض کردن بیشتر قطعات کیس هستش پس ...
علي طهماسبي
01-06-2009, 15:15
يه موقع ويندوز xp مثل مليينيوم و 98 قديمي ميشه ومجبوري از ويستا استفاده كني اگه نظر من برات مهمه چهار هسته ايي بهتره
YGhorbani
01-06-2009, 17:59
براي کار با ويندوز XP دو هسته اي بهتره ولي چهار هسته اي يک انتخاب آينده نگرانه هست و به قول آقاي طهماسبي ويندوز XP يک روز قديمي ميشه و جاي خودش رو به ويستا ميده. مخصوصا اينکه تا چند وقت ديگه ويندوز 7 به بازار مياد.
عصر بازار رضا بودم. چون حتما کش 6 MB و فرکانس حدود 3 میخوام به سه گزینه زیر ( موجود بازار ) رسیدم :
Q9400 - تومن 227 - کش 6 - فرکانس 2.66
Q9550 - تومن 275 - کش12 - فرکانس 2.83
E8400 - تومن 168 - کش 6 - فرکانس 3.00
به سرم زده Q9550 رو بگیرم . با یه مادربرد Asus - P5Q C ( تومن 148 ) که هم DDR2 رو ساپورت میکنه و هم DDR3 رو . ( آینده نگری )
اما به اینهم توجه کن که با گذشت زمان قیمت اینها به سرعت پایین میاد درصورتیکه الان خیلی هم کارایی ندارند
عصر بازار رضا بودم. چون حتما کش 6 MB و فرکانس حدود 3 میخوام به سه گزینه زیر ( موجود بازار ) رسیدم :
Q9400 - تومن 227 - کش 6 - فرکانس 2.66
Q9550 - تومن 275 - کش12 - فرکانس 2.83
E8400 - تومن 168 - کش 6 - فرکانس 3.00
به سرم زده Q9550 رو بگیرم . با یه مادربرد Asus - P5Q C ( تومن 148 ) که هم DDR2 رو ساپورت میکنه و هم DDR3 رو . ( آینده نگری )
ddr3 رو که اصلا فکرشم نکن چون اصلا به درد سی پی یوهای کنونی نمیخوره و فقط برای سری i7 کاربرد داره که اصلا سوکتش به این مادربوردها نمیخوره...
سی پی یوهای از این قبیا دوتا رم باس 800 هم که در حالت daul کارکنند بسشونه...
شما برای مادربوردت زیاد نمیخواد آینده نگر باشی مگه اینکه پول داشته باشی که بالای یه مادربورد x58 با یه i7 بدی وگرنه این مادربورهای lga 775 دیگه اصولا رده خارجه...
علي طهماسبي
02-06-2009, 17:18
اما به اینهم توجه کن که با گذشت زمان قیمت اینها به سرعت پایین میاد درصورتیکه الان خیلی هم کارایی ندارند
دوست عزيز اگه بخواي روي قيمت حساب كني روزي كه قيمت سي پي يوهاي چهار هسته ايي بياد پايين اونقت ممكنه هشت هسته ايي بياد و وسوسه هشت هسته داشته باشي
سلام دوستان
امروز ظهر مادربرد و cpu رو از پایتخت گرفتم. Asus-p5q-c (الماس - تومن 146) و Q9550 ( تومن 272) .
پیام هاتون رو دیر دیدم وگرنه قطعا P5Q میگرفتم. بی خیال ، همینو عشقه !
فقط به یه مشکل برخوردم :
رم های قبلیم 4 تا Apacer-512MB - UNB- PC2-4300 CL4 هستن ( Part Nomber : 78.91G66.9L0 ) که باس 533 دارن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرصورتیکه رنج رم p5q ها حداقل از 667 شروع میشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان همه چی رو وصل کردم ولی سیستم بالا نمیآد. ( هنوز پیچ نکردم )
ممکنه از رم ها باشه ؟
دوست عزيز اگه بخواي روي قيمت حساب كني روزي كه قيمت سي پي يوهاي چهار هسته ايي بياد پايين اونقت ممكنه هشت هسته ايي بياد و وسوسه هشت هسته داشته باشي
من با صحبت شما موافقم
اما بعضی وقتها قیمتها بصورت کاذب بالاست و من منظورم این بود که کمی صبر کنید تا قیمتها منطقی بشه. درست مثل یه مدل گوشی میمونه که جدید بازار میاد و در عرض یک ماه قیمتش نصف میشه.من نگفتم انقدر دیر بگیره که 8هسته ای بیاد!!
علي طهماسبي
22-06-2009, 16:07
الان همه چی رو وصل کردم ولی سیستم بالا نمیآد. ( هنوز پیچ نکردم )
ممکنه از رم ها باشه ؟
فكر كنم بالا نياوردن مال مادر بردته كه نمي تونه سي پي يو رو ساپورت كنه با P5Q DELUX عوضش كن ببين چي ميبيني دقيقا مثل سيستمي كه من دارم
اصلا به جیبت فشار نیاور و یک 2 هسته ای بگیر با توجه به درست بودن حرف اکثر دوستان در مورد آینده نگری ولی باید متوجه تعویض نسلهم بود و ضمنا شما حد اقل تا 2 سال آینده احتیاجی به تعویض cpu نخواهی داشت در مورد مادر بورد پیشنهاد فنی که به درد آلان بخورد و هم آینده مادر بورد با سوکت AM3 است به هزار و یک دلیل بالاخص در مورد هسته های CPU که در آینده نه چندان دور برا دسکتاپ به 8 هسته می رسد .
در نگاه اول شاید تعجب کنی ولی این حرف را از روی تجربه به شما می گویم . اگر خواستی اطلاعات بیشتری هم به شما می دهم.
ممنون
مشکل بوت نشدن از رم های قبلیم بود. این مادربرد asus-p5qc رم 533 رو قبول نمیکنه. دوتا رم Geil-Black Dragon 2GB انداختم . حل شد .
یا حق . .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.