مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره وارد كردن كلمه درcombobox
matrix_malihe
31-05-2009, 22:13
براي اينكه بتوانيم هنگاميكه برنامه مان در حال اجرا است ، در combobox كلمه اي را وارد كنيم بايد چكار بكنيم
من مي خواهم در حين اجراي برنامه وقتي كلمه اي را زياد بايد وارد كنم وقتي كه يكبار آن را وارد كردم آن كلمه بطور اتوماتيك وارد combobox بشود و نيازي نباشد كه قبل از اجراي برنامه هنگاميكه من combobox را ميگذارم خودم آن را وارد كنم و درحين اجراي برنامه خودش وارد شود.
لطفا كمكم كنيد.
براي اينكه بتوانيم هنگاميكه برنامه مان در حال اجرا است ، در combobox كلمه اي را وارد كنيم بايد چكار بكنيم
من مي خواهم در حين اجراي برنامه وقتي كلمه اي را زياد بايد وارد كنم وقتي كه يكبار آن را وارد كردم آن كلمه بطور اتوماتيك وارد combobox بشود و نيازي نباشد كه قبل از اجراي برنامه هنگاميكه من combobox را ميگذارم خودم آن را وارد كنم و درحين اجراي برنامه خودش وارد شود.
لطفا كمكم كنيد.
سلام دوست عزیز میتونی از کد زیر استفاده کنی مشکلی بود حتماً بگید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کد هر وقت هرچی در کومبو وارد کنی در لیست آن اضافه میشه.
matrix_malihe
31-05-2009, 23:15
سلام دوست عزیز میتونی از کد زیر استفاده کنی مشکلی بود حتماً بگید:
این کد هر وقت هرچی در کومبو وارد کنی در لیست آن اضافه میشه.
ببخشيد ولي من رفتم و روي combo دابل كليد كردم و اين كد را نوشتم ولي اصلا AddItem در آن نداشت .
ببخشيد ولي من رفتم و روي combo دابل كليد كردم و اين كد را نوشتم ولي اصلا AddItem در آن نداشت .
سلام مگه شما با ویبی 6 نمیخواستین؟
مگه میشه!!!!! :18:.
حتماً یه جا اشتباه کردین.لطفاً کدتونو بدید ببینم چی نوشتین.!!و خطا رو هم بگید.
matrix_malihe
01-06-2009, 14:51
سلام مگه شما با ویبی 6 نمیخواستین؟
مگه میشه!!!!! :18:.
حتماً یه جا اشتباه کردین.لطفاً کدتونو بدید ببینم چی نوشتین.!!و خطا رو هم بگید.
نه من با VB.net 2005 برنامه مي نويسم راستي خيلي متشكرم مشكلم حل شد و كدش را پيدا كردم:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.