ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلی بزرگ در عین حال کوچک - اساتید کمک دیگه چل شدم

rezapassword
31-05-2009, 18:19
سلام دوستان
دیگه چل شدم از دست این وی بی
من یه برنامه دارم و در اون از کامپوننت irisskin.dll استفاده میکنم
همون کامپوننت قالب برای برنامه
حالا مشکل اینجاست که روی سیستم خودم کار می کنه اما وقتی روی یه سیستم دیگه میره کار نمیکنه ؟
مشکل از کجاست
برنامه نویسی من که درسته ؟( حداقل ):5:
یعنی چشه ؟
ببیند من کامپوونت رو دی اکتوی کردم و اکتیو و غیر اکتوی بودنش رو با یه ستینگ بهش می فهمونم ولی مثل اینکه زبون ادم میزاد حالیش نمیشه
این اینو اینم شما:11:

عــــلی
31-05-2009, 21:06
سلام دوستان
دیگه چل شدم از دست این وی بی
من یه برنامه دارم و در اون از کامپوننت irisskin.dll استفاده میکنم
همون کامپوننت قالب برای برنامه
حالا مشکل اینجاست که روی سیستم خودم کار می کنه اما وقتی روی یه سیستم دیگه میره کار نمیکنه ؟
مشکل از کجاست
برنامه نویسی من که درسته ؟( حداقل ):5:
یعنی چشه ؟
ببیند من کامپوونت رو دی اکتوی کردم و اکتیو و غیر اکتوی بودنش رو با یه ستینگ بهش می فهمونم ولی مثل اینکه زبون ادم میزاد حالیش نمیشه
این اینو اینم شما:11:
سلام دوست من.
اون dll حتماً باید همرا برنامت باشه تا درست اجرا بشه ها.چک کن ببین irisskin.dll همراه برنامت هست یا نه.

mahdi7610
31-05-2009, 22:58
اگه به پوشه Debug نگاه کنی همراه فایل exe یک فایل dll هم وجود داره که در واقع همون اسکینی هست که شما برای برنامه استفاده کردید .
همین فایل exe را روی سیستم خودتون اجرا کنید به شرطی که فایل dll را از کنارش بردارید میبینید که برنامتون اجرا نمی شه . پس برای اجرا شدن و تغییر چهره دادن نیاز به اون فایل dll داره .

موفق باشید .

rezapassword
01-06-2009, 13:06
از کمکتون ممنونم
ولی تازه کار نیستم که اینو بهم میگید !
خودم میدونم ولی باز کار نمیکنه

shalineh
01-06-2009, 19:32
مطمئنی که Dll رو در کامپیوتر مقصد رجیستر می کنی؟

_H2_
02-06-2009, 02:12
سلام
من dll فوق را نمیشناسم ولی همانطور که shalineh هم اشاره کردند، احتمالاً dll فوق فرآیند نصب و رجیستر خواصی را دارد.
در شکل ساده ان مثل کریستال باید فایل exe یا msi و... در رایانه مقصد نصب شود و یا activex است که باید با regsvr32 رجیستر شود و در شکل بد ان میتواند مشکلات قفل و لایسنز و کرک و... هم داشته باشد.

پیشنهاد میکنم اول چک کنید و ببینید اصلاً COM است یا NET. و به سایت شرکت سازنده هم سری بزنید و اگر setup ای دارید، ان را هم آزمایش کنید.

=====

سالها قبل یکبار از یک کامپونت در برنامه ام استفاده کردم، برنامه را که تحویل دادم، سه چهار ماه بعد تا برنامه اجرا میشد، دیالوگی برای خرید و رجیستر کردن آنلاین کامپونت می امد روی صفحه ... !!!
از آن زمان سالها است بجز دو تا dll دیگر هیچ کامپونت dll و ocx غیر مایکروسافتی دانلود نکردم و نه خریدم و سعی میکنم هر چه را میخواهم خودم با صرف وقت بیشتری بسازم !!!!
(هم از کدنویسی و باگهایش مطمئن هستم و هم از قفل و کرکش !!!!)

موفق باشید.

rezapassword
02-06-2009, 10:25
مطمئنی که Dll رو در کامپیوتر مقصد رجیستر می کنی؟
ریجستر نمیدونم داره یا نه

سلام
من dll فوق را نمیشناسم ولی همانطور که shalineh هم اشاره کردند، احتمالاً dll فوق فرآیند نصب و رجیستر خواصی را دارد.
در شکل ساده ان مثل کریستال باید فایل exe یا msi و... در رایانه مقصد نصب شود و یا activex است که باید با regsvr32 رجیستر شود و در شکل بد ان میتواند مشکلات قفل و لایسنز و کرک و... هم داشته باشد.

من فایل رو براتون قرار میدم یه تست ازش بکنین خواهشا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یشنهاد میکنم اول چک کنید و ببینید اصلاً COM است یا NET. و به سایت شرکت سازنده هم سری بزنید و اگر setup ای دارید، ان را هم آزمایش کنید.
دات نت است

rezapassword
02-06-2009, 10:29
ببخشید این هم یک نمونه اسکین

shalineh
02-06-2009, 14:12
ریجستر نمیدونم داره یا نه
من فایل رو براتون قرار میدم یه تست ازش بکنین خواهشا
دات نت است
رضا خان، منظور من از رجیستر این نبود که یوزر و پسوورد وارد کنی. :20:
بلکه منظور از رجیستر اینه که DLL رو در کامپیوتر مقصد به ثبت برسونی با دستور معروف:
regsvr32 "path & filename of dll or ocx"i

دات نت است
نخیر. این COM هستش نه دات نت.

فایل رو داون کردم . باید رجیستر بشه.
شما فایل IrisSkin2.dll رو در دایرکتوری Windows/System32 کپی کنید و دستور زیر را در دیالوگ Run ویندوز بنویسید و اجرا کنید:

_H2_
02-06-2009, 16:31
سلام

سایت شرکت سازنده:
sunisoft.com

دانلود نسخه demo همراه setup !
sunisoft.com/download.htm
(قیمت استفاده تک نسخه اش 200 دلار و استفاده چند کاربری اش 800 دلار است!)

من نسخه demo خود سایت را دانلود کردم.
سه فایل Reg2VS2k3.exe و Reg2VS2k8.exe و Reg2VS2k5.exe در پوشه bin بسته فوق موجود بود.
VS2003-VS2005-VS2008

درنهایت من کمی جستجو کردم و نسخه کرک شده خاصی پیدا نکردم.

متاسفانه و باعرض شرمندگی وقت کافی برای برسی و تحقیق دقیق تر ندارم و نمیتوانم راه حل قطعی برایتان ارائه کنم. شرمنده ... :11:

پیشنهاد میکنم ...

1- جستجو کامل و دقیقی انجام دهید و سعی کنید چند نسخه کرک شده از نت پیدا و دانلود و تست کنید.

2- به نظر ربطی ندارد و مربوط به vs-toolbox میشود ولی سعی کنید سه Exe فوق را هم برای رجیستر در مقصد تست کنید.

3- سایت شرکت سازنده و help نسخه demo را بررسی و مطالعه کنید و سعی کنید اطلاعاتی در خصوص نصب و راه اندازی و رجیستر dll در رایانه مقصد پیدا کنید.

4- سعی کنید در رایانه مقصد setup نسخه demo را اجرا کرده و آنرا نصب کنید و سپس dll خودتان را replace و جایگزین dll نسخه demo کنید. (به فرض کرک شده بودن dll خودتان)

5- در آینده سعی کنید صورت مسئله را پاک کنید! و هر dll و کامپونتی در نت به صرف جذابیتش استفاده نکنید.
(باور کنید از موقعی که دیگر این کامپونتهای رنگارنگ اینترنت را دانلود نکرده ام، کلی آرامش فکری و روحی پیدا کردم!)

=====

... این COM هستش نه دات نت... regsvr32 ...
خیلی میبخشید ... :11::11::11:
ولی گمانم باید یکبار دیگر برسی کنید :11:
شاید عجله داشتید و سریع بررسی کردید و ... :11:
:11:
dll اصلاً COM نیست
تمام اجزای COM قابل رجیستر چهار api زیر را دارند:

و برای استفاده از regsvr32 داشتن حداقل DllRegisterServer الزامی است.

dll فوق هیچ کدام از شرایط را ندارد
و به صورت مشخص و واضح کاملاً با خود دات نت طراحی شده است
و احتمال نزدیک به یقین با C#.Net نوشته شده است
و فقط در مقاطعی از توابع کتابخانه های gdi32 و kernel32 و user32 استفاده کرده است
و در نهایت با نرم افزار xenocode رمزنگاری شده است.
ضمن اینکه کد اولیه هم در VS2003 بوده و احتمالاً با بی دقتی و سهل انگاری به VS2005 آپگراید شده است.

درصورت تردید میتوانید regsvr32 را رویش اجرا کنید، بدون تردید با خطایی مواجه خواهید شد.

=====

جمیعاً موفق و پیروز باشید.

shalineh
02-06-2009, 16:38
خطاب به H2: درسته ، حق با شماست. من اشتباه کردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

خطاب به رضا: آیا شما فایل اسکین رو در کنار برنامه نهایی قراد داده اید؟ اگه اشتباه نکنم فایلی با پسوند SSKهست.

rezapassword
02-06-2009, 17:44
سلام

رضا خان، منظور من از رجیستر این نبود که یوزر و پسوورد وارد کنی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلکه منظور از رجیستر اینه که DLL رو در کامپیوتر مقصد به ثبت برسونی با دستور معروف:
regsvr32 "path & filename of dll or ocx"i

اخه دات نته ! مگه دات نت رو هم باید تو سیستم 32 ریخت ؟

متاسفانه و باعرض شرمندگی وقت کافی برای برسی و تحقیق دقیق تر ندارم و نمیتوانم راه حل قطعی برایتان ارائه کنم. شرمنده ...
تا همین جا که وقت گذاشتی خیلی ممنونم

پیشنهاد میکنم ...
حتما دنبالش میرم

خطاب به رضا: آیا شما فایل اسکین رو در کنار برنامه نهایی قراد داده اید؟ اگه اشتباه نکنم فایلی با پسوند SSKهست.
شالینه جان
خودش اسکین رو میگیره و در خودش کامپایل میکنه . منظورم اینه لازم نیست کنارش باشه . اینو در پروپرتیس میبینید نوشته skin file و مسیر رو بهش میدی !

srh124
02-06-2009, 18:27
بابا ای ول H2
یه سوال از بچه هایی که اینون استفاده کرده اند. این کامپوننت یا dll یا هر چیز دیگه چی کار میکنه؟
اسکین !!!!

shalineh
02-06-2009, 18:56
یه سوال از بچه هایی که اینون استفاده کرده اند. این کامپوننت یا dll یا هر چیز دیگه چی کار میکنه؟

فرم برنامه رو میتونی باهاش به شکلهای گرافیکی و غیر معمول در بیاری. یعنی فرمی غیر از فرم استاندارد ویندوز.

شالینه جان
خودش اسکین رو میگیره و در خودش کامپایل میکنه . منظورم اینه لازم نیست کنارش باشه . اینو در پروپرتیس میبینید نوشته skin file و مسیر رو بهش میدی !
رضای عزیز، این فایل رو بگیر و امتحان کن. واسن آپ کردم. احتمالا مشکلت حل بشه. :20:
نیازی به رجیستر و اینجور دنگ و فنگ ها رو هم نداره. :31:

rezapassword
03-06-2009, 11:19
کرک شدست ؟
دادم تست کنن

rezapassword
04-06-2009, 17:50
حل نشده شالینه جون
همون طوره
چیش کنم ؟

rezapassword