ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای انتخاب یک cms برای فروشگاه اینترنتی

beautifulmind_i
31-05-2009, 17:12
سلام دوستان
من دنبال یک سیستم مدیریت محتوای open source برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی هستم که از لحاظ امکانات جهت خرید اینترنتی به درد ایران بخوره ( مثلا به جای سیستم پرداخت آنلاین با کارت های اعتباری ، بتونه سفارش و آدرس کاربر را ذخیره کنه و یا بخشی جهت ثبت فیش داشته باشه )
لطفا اگر کسی سیستم مدیریت محتوای خوبی را با شرایط فوق می شناسد به من معرفی کند .
یه سوال دیگه ، به نظر شما آیا oscommerce به درد فروشگاه اینترنتی در ایران می خوره یا اگه کسی بخواد از اون فقط برای ثبت سفارش ( و در صورت امکان ثبت فیش ) استفاده کنه امکانش هست یا نه ؟

aaref1369
01-06-2009, 07:43
بله امکان ثبت فیش و اطلاعات کاربر هست ولی باید کمی برنامه نویسی هم بلد باشید
بعضی ماژول ها رو داره ولی خودت باید ویرایششون کنی یا بدی دست یکی که با گرفتن پول ویرایش کنه
برای اطلا عات بیشتر به این آدرس برو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکلت حل شد یه خبری به من بده

beautifulmind_i
01-06-2009, 12:33
راستش من برنامه نویسی را با PHP & My SQL بلد نیستم و تنها می توانم کدهای HTML و CSS اون رو تغییر بدم و برای نوشتن برنامه های تحت وب از ASP.NET & SQL Server استفاده می کنم و تنها قادر به نوشتن ماژول برای CMS های نوشته شده با ASP.NET هستم
ولی در حال حاضر هیچ کدام فروشگاه های نوشته شده با دات نت به زبان فارسی ترجمه نشده است و یا اگر هم موردی موجود باشد در مقایسه با فروشگاه های نوشته شده با PHP بسیار ضعیف هستند ، برای همین هم من دنبال یک فروشگاه با PHP بودم ولی حالا فکر می کنم همان طور که شما فرمودید برای کار با CMS های PHP حداقل لازم است مقداری با PHP آشنا بود و صرق آشنایی با HTML&CSS کفایت نمی کند .
من تصمیم گرفتم تنبلی رو کنار بذارم و خودم یک سیستم مدیریت فروشگاه نوشته شده با دات نت به نام dotnetcommerce را به فارسی ترجمه کنم .
از راهنمایی شما ممنون .

Reza goli
01-06-2009, 18:59
اگر خواستی ما می تونیم براتون وی بولیتن رو با فروشگاه کامل با فارسی ساز وی بولتین نصب کنیم
البته نسبت به سلیقه ی شماست...

راستی ما اینو برای شما به صورت رایگان نصب می کنیم
نسخه ی وی بولتین هم نال شده است
ببخشید که از کلام وی بولتین استفاده کردم!

porya_spy
01-06-2009, 19:16
سلام
من چند تا cms فرئشگاه فارسی دارم گه هر گونه امکاناتی که بخوای دارند
اگه خواستی با من تماس بگیر
id :porya_sm10
09369643829

iriranir
15-07-2009, 22:25
من میتونم راهنمائیت کنم با من تماس بگیر
p30nic@gmail .com

pichak1999
24-07-2009, 18:31
از ماركت ساز استفاده كن. رايگان و زيبا و آسان. روي هاست رايگان هم نصب ميشه.
دانلود كتاب هاي فارسي كامپيوتر در

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahmoodcmm@gmail.com