مشاهده نسخه کامل
: مشکلات مقدماتی مایا
victoria1
31-05-2009, 14:45
سلام خدمت دوستان من تازه مایا رو شروع کردم یه سوال داشتم در رابطه با نحوه استفاده از ترکیب عکس و اجسام در محیط و چگونگی رندر کردنشون؟
با تشکر
سلام دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین؟
مثل اینکه منظورتون ترکیب عکس با جسم؟
دست؟
اگه بیشتر توضیح بدین بیشتر میشه کمک کرد.
victoria1
02-06-2009, 09:18
سلام استاد منظورم استفاده از عکس تو محیطه مثلا در ساخت یک سیلندر به جای رنگ دار کردن با لایه ای از عکس پوشیده بشه مثل یه بسته بندی تبلیغاتی .
victoria1
02-06-2009, 09:20
در باره لایه ها هم مشکل دارم نمیتونم بعد از ساخت لایه جدید اجسام رو لایه لایه مخفی کنم .
مرسی
سلام دوست عزیز خب منم منظورم همین بود.
واسه این کار یه lampert بسازید و پنجره مشخصاتشو وا کنید. حالا تو قسمت color سمت راستش یه مربع با علامت شطرنج
وجود داره اونو وا کنید تا یه پنجره واشه که توش یه مربع با نام file هستش که اونو انتخاب کنید تا یه پنجره واشه که از شما مکان
عکستونو روی کامپیوتر میخواد که شما هم جای عکسو وارد کنیدو حالا lampert رو به جسمتون نسبت بدین.
همین.
درمورد این مخفی کردن لایه لایه جسم بیشتر نوضیح بدین لطفا.
victoria1
02-06-2009, 14:25
در باره لایه ها هم مشکل دارم نمیتونم بعد از ساخت لایه جدید اجسام رو لایه لایه مخفی کنم .
مرسی
من هنوز در به در طره اون زلف سیاتم
victoria1
02-06-2009, 15:19
چطوری میشه لایه ای ساخت و یک جسم رو داخلش گذاشت ؟ و هر زمان که بهش در صحنه نیاز نبود پنهانش کرد؟
آخ جونم.اینو زودتر میگفتی دیگه یه لایه بساز.حالا جسمتو انتخاب کنو روی لایه راست کلیک کنو گزینه add selested object و
انتخاب کن.حالا برا مخفی کردن جسم رو لایه یه علامت v جود داره که اونو بزن.
همین
واسه ساختن یه لایه هم تو قسمت سمت راست.پایین یه نوار سفید رنگ وجود داره که روش نوشته layers حالا انتخابش کن
یخ منو باز میشه که create empty layer رو بزن تا یه لایه واست درس شه.
victoria1
06-06-2009, 10:03
تشکر tatuy جان
victoria1
07-06-2009, 16:05
سلام . برای دادن رنگهای متفاوت به چند تا جسم چه کار کنم مثلا یک توپ با رنگهای مختلف قرمز وآبی و...
مرسی.
سلام victoria یه چن روزی نبودم واسه همینه جوابتو ندادم.
امروز که اومدم جوابشو بهت فرستادم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.