مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره تبدیل Fill به Line - لطفا کمک کنید...
pcforlife
31-05-2009, 12:14
سلام
دوستان در نرم افزار فلش در بخش Modify و در بخش Shape مدیفایری به نام Convert Lines To Fills وجود داره. همانطور که دوستان و اساتید می دونن این گزینه Line ها و Stroke ها و در کل خطوط برنامه را به Fill تبدیل می کنه.
سوال من اینه که آیا بر عکس این گزینه هم در برنامه وجود داره؟ یعنی ما بیایم برای مثال یک Fill که به شکل یک چهار ضلعی است را بدیم و برنامه بیاد دور اونو خط بندازه....:13:
flashman
31-05-2009, 14:34
دوسته عزیز من منظورتونو متوجه نشدم . مگه Convert Lines To Fills برای تبدیل line ها نیست ؟
شما میخواین یه چهار ضلعی بدون کادر رو کادر دار کنید ؟
pcforlife
31-05-2009, 16:43
دوسته عزیز من منظورتونو متوجه نشدم . مگه Convert Lines To Fills برای تبدیل line ها نیست ؟
بله برای تبدیل لاین ها است. من می گم آیا ابزاری است که بشه باهاش عکس این گزینه را انجام داد؟
pcforlife
31-05-2009, 16:57
شما میخواین یه چهار ضلعی بدون کادر رو کادر دار کنید ؟
ببینید فرض کنید یک چهار ضلعی در برنامه رسم می کنیم. این چهار ضلعی از دو بخش Fill و Line تشکیل شده. حالا اگر ما بخش Line این چهار ضلعی را حذف کنیم، با چه ابزاری از برنامه می توانیم دور Fill باقی مانده لاین رسم کنیم. (ctrl + z را فراموش کنید:31:) در کل به قول شما می خوام یه چهار ضلعی (یا هر شکل دیگه ای) که کادر نداره را کادر دار کنم. عکس زیر را ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید به نظرتون مثالم خیلی ساده و احمقانه باشه، ولی اگر یک Fill داشته باشید و بیشتر از خود Fill به لاین دور اون احتیاج داشته باشید قضیه فرق می کنه.:18::13:
flashman
31-05-2009, 21:20
دوسته عزیز شکل مورد نظر رو انتخاب کنید و با استفاده از گزینه Ink Bottle این کارو انجام بدین
pcforlife
31-05-2009, 21:52
آقا واقعا مرسی... کارم راه افتاد.:8::11: می گن معما چو حل گشت آسان شود....:31: عجیبه چرا این راه به فکر خودم نرسیده بود!!:20::question:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.