مشاهده نسخه کامل
: امکان بازیاب اطلاعات پس از سوختن هارد هست یا نه ؟
meisam317
31-05-2009, 10:27
تعمیر کار من گفته غلط زدن کابل برق باعث سوختن برد و قسمت مکانیکی هارد شده ایا امکان بازیابی اطلاعات ان وجود دارد ؟
بله هست باید به یک جای معتبر بروید مثلا به شرکت گارانتی هارد دیسک خود بروید و با مبلغی که اونها اعلام میکنند اطلاعاتتون را بازیابی کنید.
یکی از دوستان من هاردش سوخت و به گارانتی هاردش یعنی شرکت سازگار ارقام مراجعه کرد و با دادن هزینه ای اطلاعات هاردش را دریافت کرد
تعمیر کار من گفته غلط زدن کابل برق باعث سوختن برد و قسمت مکانیکی هارد شده ایا امکان بازیابی اطلاعات ان وجود دارد ؟
دوست عزیز
اگر پلیت هارد شما سالم باشه در هر شرایطی دیتای روی پلیت بازبابی میشه (البته با هزینه ی نسبتا بالا)
اما اگر پلیت هارد براش مشکلی پیش اومده باشه به سختی میشه هارد رو به روز اول برگردوند.
موارد خرابی برد هارد خیلی پیچیدگی خاص نداره و مراحل تعمیر ساده تری داره.
منظور شما از قسمت مکانیکی کدام قسمت هارده؟
هزیش بالاست ولی میشه اینکاروانجام داد
بله امکاش هست ولی هزینش بالاست
meisam317
03-06-2009, 13:25
بله امکاش هست ولی هزینش بالاست
هزیش بالاست ولی میشه اینکاروانجام داد
دوست عزیز
اگر پلیت هارد شما سالم باشه در هر شرایطی دیتای روی پلیت بازبابی میشه (البته با هزینه ی نسبتا بالا)
اما اگر پلیت هارد براش مشکلی پیش اومده باشه به سختی میشه هارد رو به روز اول برگردوند.
موارد خرابی برد هارد خیلی پیچیدگی خاص نداره و مراحل تعمیر ساده تری داره.
منظور شما از قسمت مکانیکی کدام قسمت هارده؟
بله هست باید به یک جای معتبر بروید مثلا به شرکت گارانتی هارد دیسک خود بروید و با مبلغی که اونها اعلام میکنند اطلاعاتتون را بازیابی کنید.
یکی از دوستان من هاردش سوخت و به گارانتی هاردش یعنی شرکت سازگار ارقام مراجعه کرد و با دادن هزینه ای اطلاعات هاردش را دریافت کرد
یه سئوال بازیابی مثل بازیابی برنامه های ریکاوری نباشه یعنی فایلها درهم و برهم نمیان و مثل سابق با همون نظم و ترتیب میان :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.