ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا کسی کمک نمیکنه ؟؟؟؟؟؟ برنامه نویسی !!

forgan
30-05-2009, 19:11
:41:

سلام دوستان
اگه کسی هست که تجربه داره تو زبانهای برنامه نویسی منو راهنمایی کنه !!
من می خوام شروع کنم برای برنامه نویس شدن باید چکار کنم ؟؟؟
شاید بگین باید اصول اصلی برنامه نویسی رو یاد بگیر ؟؟؟
سوال من این جاست که چطور ؟ یعنی با چه زبانی ؟؟؟؟؟

گهگاهی به من سر بزنید

باتشکر جواد ...

DaneshD
31-05-2009, 15:07
از یادگیری مفاهیم الگوریتم و فلوچارت شروع کنید. بعد هم شروع کنید به یادگیری زبان برنامه نویسی BASIC. کامپایلر رایگان FreeBASIC برای سیستم عاملهای ویندوز و لینوکس رو از اینجا بیارید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فاطـمه
31-05-2009, 17:51
اون قسمت که گفتین اول الگوریتم بخونین رو قبول دارم
ولی فکر نمی کنم وقت گذاشتن روی Basic کار درستی باشه

mahdi7610
31-05-2009, 19:03
از یادگیری مفاهیم الگوریتم و فلوچارت شروع کنید. بعد هم شروع کنید به یادگیری زبان برنامه نویسی BASIC. کامپایلر رایگان FreeBASIC برای سیستم عاملهای ویندوز و لینوکس رو از اینجا بیارید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سعی کنید موقع راهنمایی کردن طوری راهنمایی نکنید که دوستمون بعد از چند ماه یا چند سال پشیمون بشن .

بارها این سوال مطرح شده

به ادرس زیر سر بزنید و پست 2 را مطالعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

sin2x=2sinxcosx
31-05-2009, 20:08
ولي من که الگوريتم اصلا نخوندم و يکسره رفتم سراغ برنامه نويسي .
الان هم اگه بگن فلان برنامه رو به زبان C بنويس شايد بتونم ولي الگوريتم رو اصلا نمي تونم .

DaneshD
31-05-2009, 20:58
سعی کنید موقع راهنمایی کردن طوری راهنمایی نکنید که دوستمون بعد از چند ماه یا چند سال پشیمون بشن .

بارها این سوال مطرح شده

به ادرس زیر سر بزنید و پست 2 را مطالعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

دوستان عزیز (including فاطمه). من به اندازه کافی در رشته خودم کارکشته هستم که حرفم کاملا قابل دفاع باشه. جهت اطلاعتون، هنوز هم در دانشگاههای معتبر اروپایی، مبانی برنامه سازی رو از زبان BASIC شروع می کنند و بعد معمولا با جاوا و بنا به انتخاب دانشجو با زبان C ادامه میدن. منظور از دانشگاههای معتبر هم، دانشگاه ETHZ زوریخ، KTH استکهلم و LTU سوئد که خودم در مقطع دکترای کامپیوتر مشغول تحصیل هستم، هست. زبان BASIC مخصوصا نسخه ای که معرفی کردم، برای شروع بهترین گزینه هست وگرنه با استفاده از یکی از زبانهای رایج مثل C و مفاهیم پیشرفته، دانشجو فقط از علم کامپیوتر زده میشه. این شامل تجربه خود من با داشتن دو دانشجوی فوق لیسانس و یک کلاس درسی (Computer Secrity) هم میشه. اینکه توی ایران که یک مساله مسخره دزدی مثل n وزیر که تمام فرومها پر شده از پستهایی که درخواست تقلب و راه حل رو میکنن یا ترانهاده ماتریس مرتبا توسط اساتیدش تکرار میشه، چی تدریس می کنند، اصلا اهمیت نداره. چون اگر این آقایون صاحب نظر بودند، مقاله نخواستیم، یکی دوتا مساله از خودشون می ساختند!

sin2x=2sinxcosx
31-05-2009, 21:56
دوستان عزیز (including فاطمه). من به اندازه کافی در رشته خودم کارکشته هستم که حرفم کاملا قابل دفاع باشه. جهت اطلاعتون، هنوز هم در دانشگاههای معتبر اروپایی، مبانی برنامه سازی رو از زبان BASIC شروع می کنند و بعد معمولا با جاوا و بنا به انتخاب دانشجو با زبان C ادامه میدن. منظور از دانشگاههای معتبر هم، دانشگاه ETHZ زوریخ، KTH استکهلم و LTU سوئد که خودم در مقطع دکترای کامپیوتر مشغول تحصیل هستم، هست. زبان BASIC مخصوصا نسخه ای که معرفی کردم، برای شروع بهترین گزینه هست وگرنه با استفاده از یکی از زبانهای رایج مثل C و مفاهیم پیشرفته، دانشجو فقط از علم کامپیوتر زده میشه. این شامل تجربه خود من با داشتن دو دانشجوی فوق لیسانس و یک کلاس درسی (Computer Secrity) هم میشه. اینکه توی ایران که یک مساله مسخره دزدی مثل n وزیر که تمام فرومها پر شده از پستهایی که درخواست تقلب و راه حل رو میکنن یا ترانهاده ماتریس مرتبا توسط اساتیدش تکرار میشه، چی تدریس می کنند، اصلا اهمیت نداره. چون اگر این آقایون صاحب نظر بودند، مقاله نخواستیم، یکی دوتا مساله از خودشون می ساختند!

دوست عزيز خوب تدريس بشه اين که دليل نمي شه . اين قدر اروپا رو ... نکنين . :46:
من + خيلي هاي ديگه از همکلاسي ها مثل اکثر ايراني ها از ++C شروع کرديم و به اندازه خودمون ( و البته وقتي که گذاشته ايم . چون مثل شما و اروپايي ها هنوز دکتر نيستيم ) کارکشته هستيم . Basic هم نخونديم .
اتفاقا من اوايل با ويژوال بيسيک کار مي کردم . هيچي سر در نميووردم .
++C رو که شروع کردم مباني کامپيوتر و برنامه سازي اومد دستم .
ضمنا تو شروع هم با Kernel سيستم عامل شروع به برنامه نويسي نمي کنن . با همين n وزير مسخره شروع مي کنن.
در مورد افراد هم خواهشا قضاوت نکنين که نه مقاله نوشتن و نه مساله ساختن .
من تو فوروم هاي اروپايي هم گشتم . اون جا هم چنان گلي به سر آدم نمي زنن . همين N وزير و ساير برنامه هاي مسخره هست .
موفق باشي ........

Mehran NZ
31-05-2009, 22:26
دوستان عزیز چرا زود جبهه گیری می کنید اینکه یک استاد مثل ایشون تو فوروم هست باعث افتخاره و اینکه دانشگاههای ما با اون سیستم پشمی آموزشی به پای دانشگاههای اروپایی نمی رسن عین واقعیت
بگذریم ! بنظر من هم اینکه اول از c++ شروع بشه اصلا جالب نیست من با Pascal شروع کردم و خیلی بهم توی یادگیری زبان کمک کرد
و به هیچ وجه زبان c++ رو برای شروع پیشنهاد نمی کنم زبان C هم رو نه برای شروع و نه وسط نه آخر پیشنهاد نمی شه چون کاملا منسوخ هست
آزاد باشید

sin2x=2sinxcosx
31-05-2009, 22:55
دوستان عزیز چرا زود جبهه گیری می کنید اینکه یک استاد مثل ایشون تو فوروم هست باعث افتخاره و اینکه دانشگاههای ما با اون سیستم پشمی آموزشی به پای دانشگاههای اروپایی نمی رسن عین واقعیت
بگذریم ! بنظر من هم اینکه اول از c++ شروع بشه اصلا جالب نیست من با Pascal شروع کردم و خیلی بهم توی یادگیری زبان کمک کرد
و به هیچ وجه زبان c++ رو برای شروع پیشنهاد نمی کنم زبان C هم رو نه برای شروع و نه وسط نه آخر پیشنهاد نمی شه چون کاملا منسوخ هست
آزاد باشید

سلام آقا مهران . حرفاتونو تقريبا قبول دارم . ولي ....
بله حضور ايشون باعث افتخاره به شرطي که افتخارات ديگران هم سر جاش بمونه . !!!!‌؟؟؟ :13:
من با ايشون ابدا مشکلي ندارم . تقريبا حرفام کلي بود . حالا کاري با پشمي بودن دانشگاه هاي ايران ندارم .
حالا شايد وقت اضافي داشته باشيم ميريم Basic و Pascal و ... رو ياد مي گيريم بعد ميايم ++C . ولي اگه هم از همون اول با ++C شروع بشه چندان مشکلي نيست .

DaneshD
31-05-2009, 23:53
اختیار دارید! کاش بودم. من خودم در دانشگاه شهید بهشتی مهندسی کامپیوتر سخت افزار خوندم (البته سالها پیش). اینه که با سیستم آموزش اونجا تا حدی آشنا هستم. زمانیکه به اینور مهاجرت کردم و ادامه تحصیل دادم، واقعا واقعا تاسف میخوردم که چرا عمرم رو تلف کردم، یک مشت مطالب بی سروته در ایران خوندم. امیدوارم، شرایط برای شما هم فراهم بشه، تا خودتون از نزدیک فرق رو ببینید.
همین الان هم، متاسفانه میبینم که همون روند داره دنبال میشه. توی یک فروم دیگه هم این حرفها رو گفتم که اونها هم مثل شما ناراحت میشدند که چرا به کشور ما توهین میکنی! اما واقعیت هست. من سمینارها و کنفرانسهای زیادی رفتم. همه جا هم گفتم ایرانی هستم و بهش افتخار میکنم، اما دریغ از یک، فقط یک مقاله ارائه شده از ایران! حتی از ترکیه و کویت (!) هم مقاله دیدم، اما ایران هیچ! برای همین هست که میگم، اساتید بی خاصیت و بیسواد ایران! اینا که از استاد بودن فقط به خودشون دکتر و مهندس گفتن رو یاد گرفتند، اگر خیلی هنر دارند، بیان به جای کپی و دزدی آثار دیگران، یه کمی هم خودشون تولید علم کنند. تولید علم، ارسال مقاله به کنفرانس یا همایشهای شیراز و اصفهان نیست! اگر راست میگن، به کنفرانسهای معتبر بین المللی ارسال کنید! اینها ملاک پیشرفت و اعتبار علمی یک کشور هست.
علاوه بر این، این همه شرکت کامپیوتری از در و دیوار بالا میره اما یه دونشون کار به معنای واقعی تحقیقاتی رو انجام نمیدن! به جای اون استاد، کراک و دزدی و کپی کردن! اینهمه کاربر و مهندس با استعداد در ایران، یه دونه پروژه (شاید باشه البته ولی بسیار بسیار کم) متن باز در ایران وجود نداره که بشه اسم برد.

سر این موضوعی که دوستمون هم صحبت کرده، کاربرای اینجا اکثرا با تجربه و استاد فن هستند و خب نظرات مختلف دارند. حرف منهم سند و ملاک نیست، اما چیزی که گفتم فقط حاصل تجربیاتم در اینجا و ایران (بیشتر اینجا) چه در درس و چه در شرکتهایی بوده که که کار کردم.

فاطـمه
01-06-2009, 09:42
اختیار دارید! کاش بودم. من خودم در دانشگاه شهید بهشتی مهندسی کامپیوتر سخت افزار خوندم (البته سالها پیش). اینه که با سیستم آموزش اونجا تا حدی آشنا هستم. زمانیکه به اینور مهاجرت کردم و ادامه تحصیل دادم، واقعا واقعا تاسف میخوردم که چرا عمرم رو تلف کردم، یک مشت مطالب بی سروته در ایران خوندم. امیدوارم، شرایط برای شما هم فراهم بشه، تا خودتون از نزدیک فرق رو ببینید.
همین الان هم، متاسفانه میبینم که همون روند داره دنبال میشه. توی یک فروم دیگه هم این حرفها رو گفتم که اونها هم مثل شما ناراحت میشدند که چرا به کشور ما توهین میکنی! اما واقعیت هست. من سمینارها و کنفرانسهای زیادی رفتم. همه جا هم گفتم ایرانی هستم و بهش افتخار میکنم، اما دریغ از یک، فقط یک مقاله ارائه شده از ایران! حتی از ترکیه و کویت (!) هم مقاله دیدم، اما ایران هیچ! برای همین هست که میگم، اساتید بی خاصیت و بیسواد ایران! اینا که از استاد بودن فقط به خودشون دکتر و مهندس گفتن رو یاد گرفتند، اگر خیلی هنر دارند، بیان به جای کپی و دزدی آثار دیگران، یه کمی هم خودشون تولید علم کنند. تولید علم، ارسال مقاله به کنفرانس یا همایشهای شیراز و اصفهان نیست! اگر راست میگن، به کنفرانسهای معتبر بین المللی ارسال کنید! اینها ملاک پیشرفت و اعتبار علمی یک کشور هست.
علاوه بر این، این همه شرکت کامپیوتری از در و دیوار بالا میره اما یه دونشون کار به معنای واقعی تحقیقاتی رو انجام نمیدن! به جای اون استاد، کراک و دزدی و کپی کردن! اینهمه کاربر و مهندس با استعداد در ایران، یه دونه پروژه (شاید باشه البته ولی بسیار بسیار کم) متن باز در ایران وجود نداره که بشه اسم برد.

سر این موضوعی که دوستمون هم صحبت کرده، کاربرای اینجا اکثرا با تجربه و استاد فن هستند و خب نظرات مختلف دارند. حرف منهم سند و ملاک نیست، اما چیزی که گفتم فقط حاصل تجربیاتم در اینجا و ایران (بیشتر اینجا) چه در درس و چه در شرکتهایی بوده که که کار کردم.
دوست من اینکه همه از حرفای شما ناراحت میشن ، به نظر من دلیل اصلیش اینه که شما خیلی تند صحبت م کنید
و در مورد تفاوت این ور و اون ورم باید بگم
اینو همه قبول دارن که این تفاوت هست و دانشگاههای اونجا بهترن
ولی باید این و در نظر داشته باشی که خیلی از استادای دانشگاههای بی خاصیت ما( البته به نظر شما) همون جا درس خوندن و تا جایی که می دونم انقد دستشون باز هست که چی درس بدن
و دیگه اینکه درسته که سیستم آموزش ما خیلی خوب نیست ولی فک نمی کنم با این حرفای شمام درس شه

V i r u s e r
09-06-2009, 11:09
ُلام
منم تجربه ی شخصیم رو بگم:
من اول با VB شروع کردم (نه basic) بعد از حدود 1.5 سال با Cpp اشنا شدم که خوشم نیومد
سال دوم با Basic اشنا شدم و دیدم گاهی اوغات به دردم میخوره و از اونجایی که دستورات هردو یکی هستن مشکلی توش نداشتم
بعد از 2.5 سال بازم رفتم به VCpp سر زدم به علت سختیش وا دادم
حالا بعد از 3 سال دوباره اومدم سراغ سی و الا خیلی بهتر متوجه میشم زبان قدرتمند یعنی چی
ولی خوب تو یادگیریش مشکل دارم یخورده (بای نوشتن برنامه های 32 بیتی میگم وگرنه کنسول که کاری نداره)