ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در کار با نرم افزارVideo Editor 8.0

sp1362
30-05-2009, 17:46
سلام دوستان
من با نرم افزار میکس Video Editor 8.0کار می کنم متاسفانه در این نرم افزار نمی توان جملات را به فارسی نوشت حروف را جدا می نویسد و فقط به انگلیسی جواب می دهد نمی دونم تونستم مطلب را برسونم یا نه در کل می خوام بگم که جملاتی را که هنگام نمایش فیلم می آید اگر به فارسی بنویسم حروف جدا و از چپ نوشته می شود ولی با انگلیسی هیچ مشکلی ندارد خواهش می کنم اگه کسی می تونه به من کمک کنه برام ضروری است .
با تشکر

علي طهماسبي
30-05-2009, 18:35
با سلام
دوست عزيز شما بايد از يه فارسي نويس مثل مريم -نسل جوان و يا ..... استفاده كني طرز كارشم اينجوريه كه مطلب رو توي فارسي نويس مي نويسي و بعد يه كپي از مطلبت كه توي فارسي نويس نوشتي مي گيري و در برنامت در قسمت تايتلش با انتخاب فونت خود برنامه فارسي نويس پيست ميكني و آموزش اون هم رو يكي ازدوستان زحمتشو كشيده البته نه در مورد Video Editor 8.0 بلكه در مورد يوليده فرق نمي كنند فقط محيط برنامه فرق ميكنه آدرسش:

URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]]

sp1362
31-05-2009, 10:18
علی آقا سلام
من نرم افزار مریم را دانلود کردم هنگام تایپ در این نرم افزار مشکل ندارد اما هنگام انتقال به برنامهVideo Editor 8.0 بعضی حروف مثل ع ،ق و ... را به صورت علامت سوال نشون میده
از راهنمایی شما ممنون هستم
خوشحال می شم با از تجربیات شما استفاده کنم

علي طهماسبي
31-05-2009, 11:21
از فونت خود برنامه استفاده مي كني اگه بله ببين ويندوزت فارسي سازي شده (در قسمت regional and language option ) اگه بله از يه فارسي نويس ديگه استفاده كن ببينم چطور ميشه نتيجه رو برام بگو موفق باشي

sp1362
12-06-2009, 12:21
علی آقا متاسفانه با چند حرف مشکل دارد
ع ،ل،ی،ق
به جای این حروف علامت سوال می گذارد
ممنون از راهنمایی شما خوشحال می شود از تجربیات شما استفاده کنم

علي طهماسبي
12-06-2009, 19:57
دوست عزيز اولا هر كاري انجام بدم (با اين اينترنت زغالي كه من دارم ) وظيفه است دوما به هيچ كدوم از سوالات من در بالا جواب ندادي در ضمن وقتي ويندوز از فارسي سازي نشده باشه اينجور مشكلي پيش مياد به اينجا يه نگاهي بنداز شايد كمكت كنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]