مشاهده نسخه کامل
: session
سلام اين warning چه دليلي داره چه جوري مي تونم برطرفش كنم؟
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\xampp\htdocs\xampp\parsian\web\gallery.php:4) in D:\xampp\htdocs\xampp\parsian\inc\header.php on line 2
Bill Gates
30-05-2009, 18:52
سلام
دستور :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بالاترین نقطه صفحه باشه یا همون head :دی
سلام.
عزیز درباره این مطلب، به اندازه موهای سرمن بحث شده!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم اندازه ي موهاي سرم اين مطالب رو خوندم ولي مشكلش از اين ها نيست
تنها مشكلش utf 8 كه نمي تونم برش دارم
Bill Gates
31-05-2009, 00:22
سلام
یک خط پایین تر از sess... بزار توی یک echo
saghishab
31-05-2009, 10:21
بعضي اديتور ها يكسري علائم ناخواسته در ابتداي صفحه ايجاد مي كنند بايد اونها را پاك كني....
سيشن بايد اولين خط باشه.... utf8 رو چند خط پائين تر بنويس
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\xampp\htdocs\xampp\parsian\inc\header.php:10) in D:\xampp\htdocs\xampp\parsian\admin\login.php on line 18
اين يكي رو چه كارش كنم يه جايي خوندم اگر قبلش ob_start()و بهدش ob_flush() قرار بدم درست مي شه اما نشد
neopersia
01-06-2009, 17:49
خوب قبل از ob_start هم نباید چیزی به مرورگر فرستاده بشه!
انکودینگ فایلتون رو چک کنید. (از یه ادیتور استاندارد استفاده کنید و فایل رو با فرمت utf-8 without BOM ذخیره کنید)
چيزي به مرور گر فرستاده نمي شه
neopersia
02-06-2009, 01:32
چيزي به مرور گر فرستاده نمي شه
اگر نمیشد اون پیغام رو نمیداد
اینکه شما چیزی نمیبینید دلیل نمیشه که چیزی فرستاده نمیشه. همونی که گفتم از یک ادیتور استاندارد استفاده کنید و توی تنظیمات فایلش انکودینگ فایل رو utf-8 without bom انتخاب کنید
در مورد دلیلش هم چند صد مرتبه من و سایر دوستان توضیح دادیم اگر سرچ کنید حتماً دلیلش رو هم پیدا میکنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.