مشاهده نسخه کامل
: دنبال یه installer خوب با پشتیبانی فارسی می گردم؟؟!!
سلام. یه سوال از حرفه ای ها داشتم.
من یه برنامه vb.net دارم. می خواستم یک Setup واسش درست کنم. خود ویژوال استودیو که امکاناتش خیلی محدوده. مثلا dialogها رو نمیشه تغییر داد.
یه برنامه wise studio پیدا کردم کار باهاش سخته ولی میشه همه چی رو فارسی کرد به جز مساله right to left که برای عنوان فرم نمیشه درستش کرد (یعنی عنوان فرسی فرم رو هم سمت چپ نشون میده)
کسی یه برنامه خوب سراغ داره که این مسائل زبان فارسی رو نداشته باشه.
ممنون میشم
سلام دوست من
بهتون windows inestaler رو پیشنهاد می کنم
این لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آموزشش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و ممنون از نظرتون
حقیقتش یه مقداری ساده هست. این مراحل رو خودم انجام دادم. آدم نمیتونه با هاش یک Installer فارسی تر وتمیز درست کنه.
بازم ممنون
شاید من جای نامناسبی پست زدم. نه ؟
سلام و ممنون از نظرتون
حقیقتش یه مقداری ساده هست. این مراحل رو خودم انجام دادم. آدم نمیتونه با هاش یک Installer فارسی تر وتمیز درست کنه.
بازم ممنون
شاید من جای نامناسبی پست زدم. نه ؟
سلام.
شما که ماشاالله کار با ویژوال استادیو رو بلدین چرا خودتون یه ستاپ با دستای خودتون مثل یه برنامه،نمینویسین؟
اگه میخواین شروع کنم البته امکان داره یه خورده پیچیده باشه!باشه؟:5:.
سلام.
شما که ماشاالله کار با ویژوال استادیو رو بلدین چرا خودتون یه ستاپ با دستای خودتون مثل یه برنامه،نمینویسین؟
اگه میخواین شروع کنم البته امکان داره یه خورده پیچیده باشه!باشه؟:5:.
والله حقیقتش بار اوله که لازم میشه یه setup حرفه ای برای برنامه ام تهیه کنم. واسه همین رفتم دنبالش ببینم چه امکاناتی هست.
InstallShield 2008 که خیلی خوب بود. همه چی رو آماده داشت غیر از اون نکته در مورد عنوان فرم ها.
Wise Studio هم مثل اون خیلی خوب بود ولی اون هم همین ایراد رو داشت.
خب وقتی آدم می بینه یه همچین نرم افزارهایی هستند که کار رو انجام میدن دیگه حال نمی کنه یکی خودش بنویسه.
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.