مشاهده نسخه کامل
: تغيير مختصات نمايش اطلاعات
arash_black
29-05-2009, 23:21
سلام
فرض مي كنيم كه يك متغير داريم ،
اگر بخوام كه محتويات اين متغير رو در نقطه خاصي از صفحه مثلا (10,30) ، echo كنم بايد از چه دستوري استفاده كنم؟؟
mamadfelfel1988
31-05-2009, 23:12
خوب شما يك div بسازيد هر جايي صفحه كه ميخواهيد قرارش بديد بد تو div دستور echo رو بنويسيد
خوب شما يك div بسازيد هر جايي صفحه كه ميخواهيد قرارش بديد بد تو div دستور echo رو بنويسيد
البته باید position ش رو absolute بذارید
arash_black
03-06-2009, 10:06
منظورم اينه كه بايد دقيقا از چه دستوري استفاده كنم كه بتونم اطلاعات شامل عكس يا متن رو در هر لحظه در يك مختصات خاص نشون بدم ؟
من دقيقا نام تابعي در php رو نياز دارم كه بتونه اطلاعات من رو در مختصات خاصي از صفحه echo كنه.
neopersia
03-06-2009, 13:04
منظورم اينه كه بايد دقيقا از چه دستوري استفاده كنم كه بتونم اطلاعات شامل عكس يا متن رو در هر لحظه در يك مختصات خاص نشون بدم ؟
من دقيقا نام تابعي در php رو نياز دارم كه بتونه اطلاعات من رو در مختصات خاصي از صفحه echo كنه.
اصلا برای php فرقی نمیکنه که کدی که ایجاد میکنه تو مرورگر نمایش داده بشه یا توی یک ادیتور متن یا اینکه توسط یک ماشین خونده بشه!
php سرور ساید هست و کاری با نحوه نمایش صفحه نداره! اگر میخواید المنتی در محل خاصی نمایش داده بشه باید از طریق اضافه کردن کد css مربوطه به اون قسمتی از اسکرپت php که کد رو اکو میکنه این کار رو انجام بدید. مثلاً اینجوری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arash_black
04-06-2009, 01:01
من هنوز نتونستم منظورم رو بيان كنم!!
مثال مي زنم:
فرض كنيد من عكس يك توپ فوتبال رو در يك قسمت خاص از صفحه (مثلا بالاي صفحه) نمايش دادم ، حالا قصد دارم به صورت آهسته و ملموس اين توپ رو به پايين صفحه انتقال بدم .
خوب حالا فرض كنيد كه مختصات نمايش اين عكس در ابتدا (30و10) بوده . حالا ايده اي كه من دارم اينه كه در قدم بعدي بايد عكس رو در مختصات (30و11) و بعد (30و12) و ..... نمايش بدم تا به نظر برسه كه توپ در حال حركت هست.
البته در php تابعي وجود داره كه در اجراي خط به خط كدها delay ايجاد ميكنه و اين باعث ميشه كه بتونيم سرعت حركت توپ رو كنترل كنيم يعني مثلا زمانيكه در مختصات(30و10) عكس نمايش داده شد از اين تابع استفاده ميكنم و مثلا 1 ثانيه تاخير ايجاد ميكنم و سپس عكس رو در مختصات (30و11) echo ميكنم و الي آخر .
حالا سوال من اينه كه از چه دستوري در php بايد استفاده كنم كه مختصات نمايش رو از من بگيره و عكس اين توپ رو در مختصات داده شده به كمك html چاپ كنه؟
neopersia
04-06-2009, 01:35
مثل اینکه شما منظور منو متوجه نشدید!
اصلاً به php ربطی نداره که بیاد نحوه نمایش اطلاعات رو کنترل کنه! کد php یکبار تفسیر میشه و به مرورگر فرستاده میشه و ارتباط با سرور قطع میشه بقیه کارا بستگی به مرورگر داره!
برای این چیزی هم که میخواید باید تو مباحث جاوا اسکرپت دنبال جواب باشید نه php
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.