ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیگیری مزاحمت از طرف خط ایرانسل؟؟

V E S T A
29-05-2009, 20:59
سلام

بچه ها چطور میشه از یه نفر که با چن خط ایرانسل مزاحم میشه شکایت کرد...:19:

اگه سیم کارتا ثبت نامی نباشه چطور میشه شکایت کرد اگه باشه چی؟؟؟

ممنون اگه کمک کنید:11:

hoseinsoft
29-05-2009, 21:42
عزيز و گرامي
متاسفانه يكي از ايراداتي كه شركت مخابرات به ايرانسل گرفته همين مزاحمتهايي است كه از طريق سيم كارت اعتباري ايرانسل ايجاد ميشه و فعلا هم نميشه كاريش كرد.
يك پيشنهاد: برنامه Black List را در گوشيت نصب كن و شماره مورد نظر را بلوكه كن.
با تشكر

iBoy
29-05-2009, 22:00
ایرانسل کارش درسته، هیچ جای دنیا ثبت نام سیم کارت prepaid اجباری نیست.
مشکل ما فرهنگی هست، امیدوارم که قانون براش ساخته نشه بلکه کار فرهنگی بشه ، به نظرم باید ایرانسل یک سری فعالیت های فرهنگی رو برای این قبیل استفاده های ناصحیح از خدماتش شروع کنه.

Viren
30-05-2009, 00:44
آقا الان ثبت نام اجباریه

حتما اونا ثبت نام شدن

V E S T A
31-05-2009, 16:34
عزيز و گرامي
متاسفانه يكي از ايراداتي كه شركت مخابرات به ايرانسل گرفته همين مزاحمتهايي است كه از طريق سيم كارت اعتباري ايرانسل ايجاد ميشه و فعلا هم نميشه كاريش كرد.
يك پيشنهاد: برنامه Black List را در گوشيت نصب كن و شماره مورد نظر را بلوكه كن.
با تشكر

عزیز بخاطر مراحمت مجبور شدم گوشیمو خاموش کنم..کسی که مزاحم هس هم با شماره های مختلف مزاحم

میشه.. حتی اگه بلوکه کنم با شماره های مختلف مزاحم میشه

من مجبور شدم به کسی بگم که باهاش برخورد کنه حالا اونو تهدید میکنه...من حاظرم سیم کارتمو کاملا از بین

ببرم ولی اتفاقی برا کسی نیفته..حالا که مزاحمت برا کس دیگه ای هم پیش اومده واقعا نمیدونم چکار باید

کنم..:41:

لطفا کمک کنید

moooohamad
31-05-2009, 16:47
سلام

اگر حتما بخوای پیداش کنی باید از طرف دادگاه نامه داشته باشی که اونو به قسمت قضایی ایرانسل
بده اگه سیم کارت طرف سند نخورده باشه بررسی میکنن اونو قطع میکنن

Hadi King
01-06-2009, 16:10
کاری نمیشــه کرد چون اون طرف داره میفهـــمه که سیم کارتش ثبت نام نشـــده و پیگیری نمیشـــه کـــرد :41:
وهیچ دردسری براش پیش نمیــــاد ؟!؟
سیم کارتش هم قطع کنن با یــــه سیم کارت دیـــگه میاد!!!
ایرانسل هم خوب ارزون شـــده کار مزاحم هاااا و راحـــت کرده :13:
موفق باشید!:40:

ADEL_r
01-06-2009, 16:31
حتي اگه سيم كارت ايرانسل رو هم پيگيري كنيد و طرف رو اعدام كنيد يكي ديگه پيدا ميشه كه با تلفن عمومي مزاحم ميشه

اين مشكلات فرهنگي هستند نه فني تخصصي

eMer@lD
01-06-2009, 16:36
عزیز بخاطر مراحمت مجبور شدم گوشیمو خاموش کنم..کسی که مزاحم هس هم با شماره های مختلف مزاحم

میشه.. حتی اگه بلوکه کنم با شماره های مختلف مزاحم میشه

من مجبور شدم به کسی بگم که باهاش برخورد کنه حالا اونو تهدید میکنه...من حاظرم سیم کارتمو کاملا از بین

ببرم ولی اتفاقی برا کسی نیفته..حالا که مزاحمت برا کس دیگه ای هم پیش اومده واقعا نمیدونم چکار باید

کنم..:41:

لطفا کمک کنید

سلام
کاملا قابل درکی

من سیم کارتم و الان دو ماهی میشه خاموش کردم و به اون ا شخاصی که مدام مزاحمت داشتند گفتم : تمام شماره هاشون رو به مخابرات میدم و جالب اینجاست یه تیم بودن ...((مدام با یه شماره دیگه زنگ میخورد...

یک ایرانسل تهیه کنید و در اختیار دوستان و فامیل درجه ی یک تون قرار بدید.

تا شش یا یک سال هم از این شماره استفاده نکنید.:)

V E S T A
02-06-2009, 11:49
سلام
کاملا قابل درکی

من سیم کارتم و الان دو ماهی میشه خاموش کردم و به اون ا شخاصی که مدام مزاحمت داشتند گفتم : تمام شماره هاشون رو به مخابرات میدم و جالب اینجاست یه تیم بودن ...((مدام با یه شماره دیگه زنگ میخورد...

یک ایرانسل تهیه کنید و در اختیار دوستان و فامیل درجه ی یک تون قرار بدید.

تا شش یا یک سال هم از این شماره استفاده نکنید.:)

سلام

همینکارو کردم تا حالا که خاموشه..:41:

چرا مملکت ما قانون نداره..:41:

اصلن سیم کارتم مهم نیس فقط نگران اینم که خدایی نکرده برا اون کسی که با مزاحم صحبت کرده اتفاقی بیفته .
.اونوقت دیگه کاری نمیشه کرد:41:

چون هنوزم در حال دعوا با همن ..اون مزاحم هم روانی هستش ...

بچه ها از کمک همتون ممنونم:11:

Viren
02-06-2009, 19:19
خب یه راه دیگه هم هست

شماره مزاحم رو بده دسته جمعی اذیتش کنیم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

V E S T A
02-06-2009, 21:14
خب یه راه دیگه هم هست

شماره مزاحم رو بده دسته جمعی اذیتش کنیم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:38:

یعنی ما هم مزاحمش شیم؟!!

اون روانیه عزیز ...خدایی نکرده اتفاقی میفته..:13:

بچه ها از خود خط ایرانسل با شماره 141 به اوپراتور وصل میشیم با خط ثابت یا همراه اول با چه شماره ای باید تماس

بگیرم تا به اوپراتور وصل شم؟ برا اینکه بفهمم خطش ثبت نامی هس یا نه...

Mohandes_mansour
03-06-2009, 11:55
هیچ فایده ای نداره،همین طور که همه ی دوستان گفتن،سیم کارتای اعتباری اکثرا ثبت نامی نیستند...پس عملا هیچ پیگیری گرد...
مگه اینکه شکایت کنی و سیم رو بسوزنن

Ba SaFa
11-06-2009, 12:19
یه نامه ی قضایی بگیر ، مبنی بر اینکه مزاحمت داری ، بعد شهرتو هم بهم بگو ،
بعد به من یه پیام خصوصی بده که بهت بگم چه کار کنی !!!!!!!!!!!

sinasalar2007
11-06-2009, 12:51
یه راه دیگه هم هست : شمارشو ( شماره هاشو ) بدی به دادگاه برات ردشو میزنن ، مثل این فیلم ها هستا که نشون میدن که گوشیه مجرم رو تحت نظر میگیرن و مکانشو گیر میارن
دوستم همچین مشکلی براش پیش اومد و رفت دادگاه و طرف رو هم گیر اورد .

V E S T A
14-06-2009, 23:02
ممنون بچه ها

سیم کارتم از اون موقع تا حالا خاموشه...:41::41:

نامه قضایی؟

میشه توضیح بدین... کجا باید برم؟یعنی باید اول شکایت کنم؟

ببخشین من نمیدونم اینا روو :23: :43:

Xo0oX
26-06-2009, 11:11
ممنون بچه ها

سیم کارتم از اون موقع تا حالا خاموشه...:41::41:

نامه قضایی؟

میشه توضیح بدین... کجا باید برم؟یعنی باید اول شکایت کنم؟

ببخشین من نمیدونم اینا روو :23: :43:
میری مخابرات در خواستی هست پر می کنی که فلان شماره یا شماره ها مزاحم من میشه .
بعد مخابرات پیگیری می کنه این میشه شکایت بعد هم اگه مخابرات هم نتونست باز هم مزاحم شد همون نامه ها رو ارجا میدی به دادگستری دادگستری هم اونو میاتره اخطار میده اگه باز ادامه داشت دستور بازداشت هم میده. اما بیخ خیلی نمی کشه:5:

heivan
19-04-2015, 02:05
سلام.حدود 2 هفتست من با یه خانوم متاهل دوست شدم تو واتس اپ..فقط پیام و عکس بود...حالا شوهرش فهمیده دیشب بهم پیام داد که شکایت کردم.در ضمن 6-7 بار اون خانوم به من زنگ زد و صحبت کردیم...حالا میخوام بدونم اگه شکایت کنه من مقصرم؟؟؟در ضمن خط به نام دایی من هست اگه میشه توضیح بدین.درضمن جرمش چیه؟