مشاهده نسخه کامل
: درخواست کد برای قرار دادن فایل صوتی فلش با پلیر ،بر روی وبسایت
pandemonium
29-05-2009, 17:55
سلام
من میخوام یک موسیقی روی وبلاگ قرار بدم همراه با دکمه های کنترل آهنگ(پلیر).
و حتما میخواستم فایل صوتیم از جنس فلش باشه (نه MP3) .
برای همین از طریق برنامه flash music studio آهنگ مورد نظرم رو به فلش(swf) تبدیل کردم .
فرض کنیم آهنگ مورد نظرم اسمش Sound باشه .
فایل های خروجی که این برنامه به من تحویل میده اینها هستند :
Sound.swf
player.swf
player.xml
player.html
از روی خود هارد که راحت با اجرای player.swf آهنگ همراه دکمه های کنترل بخوبی کار میکنه .
خب حالا من میخوام این آهنگ رو همراه پلیر در وبلاگم قرار بدم .
لطفا راهنمایی کنید چطور اینکار رو بکنم .
ممنون میشم کد قرار دادن آهنگ همراه با پلیر -با توجه به اسامی فایلهایی که در بالا برای مثال آوردم- در اینجا بگذارید .
flashman
29-05-2009, 18:22
دوسته عزیز فایل .swf خودتونو در محل مورد نظر(Your Url) قرار بدین و با استفاده از Width و Height اندازه فایل رو تغییر بدین .
البته اینو هم بگم که فایل خودتونو در یه مسیری Up کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pandemonium
29-05-2009, 20:24
دوسته عزیز فایل .swf خودتونو در محل مورد نظر(Your Url) قرار بدین و با استفاده از Width و Height اندازه فایل رو تغییر بدین .
البته اینو هم بگم که فایل خودتونو در یه مسیری Up کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون .
ولی فکر کنم کد شما فقط برای پخش شدن آهنگ هست . و شامل دکمه های کنترل نمیشه .
چون اینطور که نگاه میکنم هیچ جایی برای آدرس دادن فایل های پلیر مربوطه در این کد نیست .
درست گفتم ؟
در حال حاضر پخش آهنگم روی سایتم هیچ مشکلی نداره .
ولی من میخوام حتما پخش موسیقی روی سایتم همراه با دکمه های کنترل پخش باشه . تا بیننده بتونه به دلخواه آهنگ رو متوقف کنه یا دوباره پخش کنه .
فایل های پلیر رو که این برنامه بصورت آماده در اختیارم گذاشته .
ولی کدهای مربوطه برای قرار دادن این پلیر همراه با فایل آهنگ رو من نمیدونم .
ممنون میشم کدهای مربوطه رو قرار بدید .
flashman
29-05-2009, 21:25
دوسته عزیز فایل Swf شما همراه با دکمه های کنترلی نیست ؟
یعنی یک فایل فقط آهنگ پخش میکنه ؟ اگر ممکنه فایل Swf رو جایی Up کنید که بتونم ببینم چطوریه
pandemonium
29-05-2009, 23:14
دوسته عزیز فایل Swf شما همراه با دکمه های کنترلی نیست ؟
یعنی یک فایل فقط آهنگ پخش میکنه ؟ اگر ممکنه فایل Swf رو جایی Up کنید که بتونم ببینم چطوریه
در پست اول اشاره کردم :
4 فایل میسازه .
دو تا فایل swf مجزا میسازه .
- یکیش همون فایل صوتی فلش شده هست که حجیم تر هست .(در مثالم فایل sound.swf)
-یکیش هم مروبط به دکمه های کنترل(پلیر )هست با حجم بسیار پایین تر.(فایل player.swf)
فایل آهنگ فلش شده، فقط خود آهنگ هست . مثه یک فایل mp3 . ونه هیج چیز بیشتر .
فقط وقتی روی فایل player.swf روی هارد کلیک میکنم دکمه های کنترل همراه با فایل صوتی فلش اول که در همون مسیر قرار داره اجرا میشند .
و تازه : من امتحان کردم ، به غیر از این دو فایل swf، به فایلهای دیگر هم که مبدل ساخته احتیاج داره !
یعنی وقتی او دو فایل player.xml , player.html رو از کنار اون دو فایل فلش روی هاردم، برداشتم .دیگه پلیر کار نکرد !
یعنی به همه این فایل ها نیاز داره .
چه جوریه ؟ من چی کار باید بکنم ؟؟
flashman
29-05-2009, 23:18
دوسته عزیز به نظر من شما همه فایل ها رو در یه جایی Up کن مثله persiangig و بعد فایل .HTML رو باز کن ببین فلش با پلیر کار می کنه یا نه
pandemonium
30-05-2009, 16:42
دوسته عزیز به نظر من شما همه فایل ها رو در یه جایی Up کن مثله persiangig و بعد فایل .HTML رو باز کن ببین فلش با پلیر کار می کنه یا نه
ممنون .
بله .این کار رو کردم درست کار میکرد .
یعنی تمام این فایلها رو در یک مسیر در پرشین گیگ آپلود کردم .
و بعد روی فایل html که کلیک میکردم در یک صفحه جدیدی پلیر و آهنگ مربوطه به خوبی کار میکرد و قابل کنترل بود .
--------------
خب حالا چطوری باید کد مربوط به قرار دادن آدرس این فایل html رو در سایتم قرار بدم ؟؟
من در اون کدی که در پست 2 گذاشتید . در قسمت آدرس فایل ، آدرس فایل Html رو گذاشتم .
ولی کار نکرد و در سایتم بصورت یک کادر سفید خالی به در میاد .هیچ اثری هم از دکمه های پلیر نیست .
برای html باید یک نوع کد دیگه ای نوشت ؟
چه کدی باید برای اجرای این فایل html در سایتم قرار بدم ؟
flashman
30-05-2009, 17:58
دوسته عزیز فایل HTML رو داخل سایت قرار بده . البته ناگفته نمونه که این نرم افزار های کمکی همشون در آخر با یه مشکل بر خورد میکنی . با Front Page شاید بتونی
pandemonium
30-05-2009, 18:45
دوسته عزیز فایل HTML رو داخل سایت قرار بده . البته ناگفته نمونه که این نرم افزار های کمکی همشون در آخر با یه مشکل بر خورد میکنی . با Front Page شاید بتونی
خب مسئله و مشکلم همین قرار دادن فایل html مربوطه در وبلاگم هست .
توی قسمت تنظیمات وبلاگ -یک محلی در نظر گرفته شده برای قرار دادن کدهای اضافی و به دلخواه کاربر .
جدا از کدهای قالب وبلاگ .
--------------
کد قالب وبلاگ رو قبلا به فرانت پیج بردم .
کوچک ترین تغییری که در اون کد از طریق فرانت پیج انجام میدادم ،و بعد کد نهایی رو در وبلاگم کپی میکردم، کل وبلاگم به هم میریخت .
یه بار فقط رنگ و فونت تیتر رو با فرانت پیج عوض کردم کل وبلاگ به هم ریخت !
دیگه نوشته ها و داده های وبلاگم به نمایش در نمی اومد .
نمیدونم چرا .
وبلاگم هم بلاگفا هست .
--------------
یعنی یک کد مخصوص قرار دادن فایل html بر روی سایت، پیدا نمیشه ؟؟!
باید وجود داشته باشه .
flashman
01-06-2009, 09:16
دوسته من یه راه دیگه هست چون فلش شما 2 بخش داره و شما همشو در یه مسیر Up کردین .
فلش دوم که دکمه های پخش کننده هشت در فلش اول که فایل موسیقیه لود میشه بنابراین کد اولی رو که من دادم روی فلش اول اعمال کنید یعنی در محل لینک آدرش فلش اولی رو قرار بدین و فلش دوم هم که کناره اونه خودش لود میشه .
pandemonium
02-06-2009, 14:51
دوسته من یه راه دیگه هست چون فلش شما 2 بخش داره و شما همشو در یه مسیر Up کردین .
فلش دوم که دکمه های پخش کننده هشت در فلش اول که فایل موسیقیه لود میشه بنابراین کد اولی رو که من دادم روی فلش اول اعمال کنید یعنی در محل لینک آدرش فلش اولی رو قرار بدین و فلش دوم هم که کناره اونه خودش لود میشه .
همین کار رو هم کرده ام .
ولی در این حالت هم فقط خود موسیقی پخش میشه بدون نمایش دکمه های کنترل .
بدون هیچ کنترلی بر روی آهنگ .
نمیدونم چی کارش باید کرد .
یه سوال : این کدهای آماده ای که برای قرار دادن MP3 در وبلاگ موجود هست ، میشه بجای لینک MP3 بهش آدرس فایل صوتی فلش رو بدم ؟؟!
یعنی فلش رو میتونند بخونند یا نه ؟!
flashman
02-06-2009, 15:02
تا الان انتحان نکردم ولی بعید میدونم بخونه . معمولا پسوند های MP3 و WMA رو میخونه
دوستان من هم همین مشکل را دارم در پرشین اپلود کردم همه فابلها را و روی ادرس وقتی کلیک بکنم در صفحه ای جداگانه اجرا میشه اما نمی دونم این ها را چطور در وبلاگم اجرا کنم منظور اینکه چطور این پلیر را در وبلاگم فعال کنم که اجرا بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.