ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : avi ? به عنوان bitmap

dejavu
29-05-2009, 11:32
من یه آموزش تو help مکس دیدم که فایل avi رو به عنوان bitmap تو material editor استفاده کرده بود .

من هر کاری کردم نشد !!! ؟؟؟:41::41::41:

چیکار کنم ؟

SSS_HHH_OOO
29-05-2009, 13:31
چرا نشه؟
روی اسلات مورد نظرت مثلا diffuse کلیک کن و bitmap رو انتخاب کن
بعد اونجا فرمت رو بذار رو avi و فایلت رو انتخاب کن
به همین سادگیمن همیشه همینکارو میکنم
جواب میده...

pcforlife
29-05-2009, 15:00
من یه آموزش تو help مکس دیدم که فایل avi رو به عنوان bitmap تو material editor استفاده کرده بود .

من هر کاری کردم نشد !!! ؟؟؟:41::41::41:

چیکار کنم ؟

با SSS_HHH_OOO موافقم. این کار کاملا شدنیه. یادمه زمانی که Help مکس 5 را می خوندم (جوونی هام رو می گم!):31:، به جای ساخت آتش در انفجار، از یک فیلم آماده انفجار استفاده کرده بود و ضمنا فرمتش هم avi بود که خیلی راحت میشد اونو از طریق bitmap وارد mat editor کرد.

dejavu
29-05-2009, 18:02
با SSS_HHH_OOO موافقم. این کار کاملا شدنیه. یادمه زمانی که Help مکس 5 را می خوندم (جوونی هام رو می گم!):31:، به جای ساخت آتش در انفجار، از یک فیلم آماده انفجار استفاده کرده بود و ضمنا فرمتش هم avi بود که خیلی راحت میشد اونو از طریق bitmap وارد mat editor کرد.

بله کاملا ساده است !! منم دقیقا مشکلم همینه . وقتی میخوام این کارو بکنم هیچ اتفاقی نمیافته و هرچی رو دکمه open کلیک میکنم پنجره بسته نمیشه :19::18::41::41::41:

pcforlife
30-05-2009, 01:13
بله کاملا ساده است !! منم دقیقا مشکلم همینه . وقتی میخوام این کارو بکنم هیچ اتفاقی نمیافته و هرچی رو دکمه open کلیک میکنم پنجره بسته نمیشه :19::18::41::41::41:
دوست عزیز احتمال داره که ایراد از فرمت شما باشه. نه اینکه فکر کنید میگم که فرمت شما avi نیست بلکه میگم امکان داره که فایل شما با فرمت avi با کیفیت DivX یا Xvid باشه.
هر چند تا حالا خودم تو مکس تست نکردم ببینم که مثلا، فیلمی با فرمت avi و کیفیت DivX ،قابلیت وارد شدن به محیط متریال ادیتور را داره یا نه....:41:

dejavu
30-05-2009, 18:48
من فایل(avi) تمرینی هلپ مکس رو آزمایش کردم و نشد !! ؟؟

pcforlife
30-05-2009, 21:36
من فایل(avi) تمرینی هلپ مکس رو آزمایش کردم و نشد !! ؟؟
خیلی عجیبه....:18::13: میگم بیاید از یه فرمت دیگه ویدئویی استفاده کنید مثلا mpg (چون خودم تستش کردم و وارد برنامه یا بهتر بگم وارد ورژن 9 مکس شده) اگر باز هم به مشکل بر خوردید یه بار دیگه مکستون رو نصب کنید.:41: