مشاهده نسخه کامل
: کدام نسخه فلش را قبول دارید؟
flashman
29-05-2009, 10:43
دوستان این نظر سنجی راه انداختم تا ببینیم بین کار بر های سایت کدام نسخه محبوب تره و از کدام نسخه استفاده می کنند و دلیل استفاده از اونو بگن
flashman
29-05-2009, 10:47
من خودم از Adobe Flash Cs3 استفاده میکنم چون به نظر من از تمامی نسخه ها بهتره دلیل اینکه از Cs4 استفاده نمیکنم اینه که این نسخه فقط در فلش پلیر 10 قابل نمایشه . البته قسمت هایی که در Cs 3 نیست
pcforlife
29-05-2009, 15:07
اصولا هر چی ورژن نرم افزار بالاتر بره، امکاناتش بیشتر میشه. من خودم اول CS4 و بعد اون CS3 را می پسندم. ولی در مجموع از زمانی که Flash از Macromedia رفت Adobe خیلی بهتر شده... یادش بخیر... اون موقعی که با Flash MX کار می کردم....
به نظره من از وقتی Adobe اومد Macromedia رو خرید فلش مثل برنامه های Adobeسنگین و حجیم شد
flashman
03-06-2009, 20:39
بله به نظر من هم سنگین شده ولی نه به اندازه ای که اعصاب خورد کن بشه . علت شنگینی اون هم امکاناته زیادی که به این نرم افزار اضافه شده
iflashlord
08-06-2009, 00:34
بنده هم با cs4 و هم با cs3 هم با ... کار کردم ولی اگه زیاد به بخش های جدید و پشتیبانی از AS3 (بیشتر از نسخ قبل) نیازی ندارید بهترین CS3 می باشد سرعت بالاتری هم نسبت به CS4 داره
البته توی CS4 تعدای از کلید های میان بر هم عوض شده که اعصاب من که عدت دارم رو خراب کرد و خودم تغیرشون دادم
مثلا زوم زوم از Z به M تغییر داده و Z رو برای امکنات جدید سه بعدی قرار داده و...
من از اون اول با flash 8 کار کردم و ازش راضیم، کار منو که را میندازه، یه خورده PC هم قدیمیه دیگه، هندلی شده، واسه همین CS3 رو تجربه نکره بودم تا حالا
دیروز رفتم CS3 رو بگیرم، نداشت یارو، CS4 رو گرفتم بینم چطوره
نمیدونم فتوشاپ cs3 از فلش cs4 سبکتره یعنی؟ نیم ساعت طول میکشه تا بیاد بالا cs4،
اولین چیزی که توش نیگا میکنمم شورتکاتاست، که اولیشم از شانس همین z بود که iflashlord فرمودن، خورد تو حالم اساسی
من به خمون فلش 8 وفادارم :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.