ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Aino جاوای لمسی اسلایدر با دوربین 8 مگاپیکسل

صفحه ها : 1 [2]

tamhanks
31-01-2010, 23:48
سلام من فردا دارم می رم یه آینو بخرم(بالاخره بین اینو n97 مینی خودم رو راضی کردم آینو بگیرم)
چنتا سوال داشتم
اگه بشه یه عکس از سستم اینفورمیشن گوشی برام بزار
یه عکسم از باطریه گوشیت تا فردا تقلبیشو بهم نندازن

چرا با ضمانت نامه پارس کامتل نمی خری حداقل خیالت راحت میشه که اصله من امروز قیمت کردم 480 با ضمانت یکساله:11:

SAEED_BARCELONA
01-02-2010, 10:49
یه عکسم از باطریه گوشیت تا فردا تقلبیشو بهم نندازن [/QUOTE]

سلام من فردا دارم می رم یه آینو بخرم(بالاخره بین اینو n97 مینی خودم رو راضی کردم آینو بگیرم)
چنتا سوال داشتم
1. سی پی یوش چه مدلیه فرکانسش چیه؟
2. منوی دوربین و قابلیتاش مثل اسمایل شاتر به اندازه ی کافی کار بردی هستن؟
3. عکساش قابل قبولن؟
4. فیلم برداریش چه طور؟
5. میکروفنش تو ضبط صدا به خر خر نمی افته؟
6. میشه از میکروفن هدست بلوتوسش برا ضبط صدا استفاده کرد یعنی تو دانشگاه بزاریش رو میزه استاد و بری سر جات بشینی و صداس استاد رو با میکرو فن هدست ضبط کنی؟ این یکی خیلی مهمه
7.سرعت گوشی و وضعیت هنگ کردنش چه طوره
8. وقتی از مانیتورش استفاده می کنی پایین بودن پیکسلش بیشتر اذیتت میکنه یا کنتراست و رنگ عالیش توجهتو جلب میکنه
9. برا اینکه با تاچش کار کنی چقدر باید به تاچش فشار بیاری منظورم انه که اگه لمسش کنی جواب میده یا حتمی باید رو مانیتور فشار بیاری تا بازخود نشون بده به خاطره خازنی بودنش دارم می پرسم
10. آخرین آپ دیتی که براش اومده چه ورژنیه؟ (منظورم همونیه که بازی لوکاروکو رو داره)
11. می شه باپلی استیشن ریموتش به PSP وصل شد ؟
12. منویه موزیک پلیر گوشی تا چه حد کاربردیه؟
13. تاثیر اکولایزر صداش تا چه حدیه قابل قبول هست؟
13. بیشترین رزولویشنی که تاحالا تو ودوپلیرش پخش کردی چقدر بوده؟
14. بیشترین حجم ودیو و عکس چی؟
15. تو نشون دادن عکسایه دوربینه خودش که مثل N86 تاخیره مرگ آور نداره؟

اگه بشه یه عکس از سستم اینفورمیشن گوشی برام بزار
یه عکسم از باطریه گوشیت تا فردا تقلبیشو بهم نندازن

این سوالارو تو تاپیکه آینو هم کردم اگه بشه اونجا بهشون جواب بده
1- سونی اریکسون مدل و فرکانس گوشیهای جاوا رو اعلام نمیکنه. هیچ جایی پیداش نکردم!
2- اسمایل شاتر نداره. جای تعجب داره برام که چرا تنظیمات دوربینش اینقدر کمه. white balance هم نداره. ولی مقایسه ای که خودم کردم با C905 عکسای آینو بهتر بود. gsmarena هم گفته بود که عکساش از C905 و W995 بهتره
3- بالا جواب دادم
4-قیلماش خوبن. البته پیشنهاد میکنم وقتی گرفتی رزولوشن فیلمبرداری رو روی واید نزار که فریم ریتش میاد پائین
5-اگه جای پرسر و صدا باشه چرا میفته
6-همین الان امتحان کردم نشد
7-هنگ نمیکنه. سرعتش عالی نیست ولی بد هم نیست. تو مدباپلیر سرعتش کم میشه
8- بالا بودن کنتراست و برایتنس بیشتر به چشم میاد. واقعا کیفیت lcdـش عالیه
9-تاچش خوبه. با اشاره کهر میکنه. فشار نمیخواد. مقاومتی که نیست
10- یه آپدیت بیشتر براش نیومده که لوکوروکو داره اونم
11-فکر نکنم. psp ندارم نمیدونم. فکر کنم فقط با ps3 بشه
12-به همون اندازه که امکانات داره. هرگزینه ای که داره کاربردیه
13-زیاد دنبالش نبودم. با media go که ویدئو توش بریزی رزولوشن فیلم رو با گوشی ست میکنه. 2گیگ حجم داشت فیلمی که باش پخش کردم
14-بالا جواب دادم
15-نه مثل هلو نشون میده ولی وقتی عکس میگیری خیلی طول میکشه تا سیوش کنه لامصب

Hamid..God
01-02-2010, 11:38
خیلی ممنون که اینقدر زود جوابمو دادی

1.ممنون
2. عجب آخه تو جی اس ام ارنا زده
Touch focus, geo-tagging, face detection, video stabilizer, videocalling
یعنی باسه تو هیچ کدوم اینا رو نداره (البته تشخیص لبخند نداره)
3. اگه اینطور باشه که عالیه
4. عجب!!!
5.پس خر خر میکنه! تا چه حد مثلا من خودم یه p990 دارم که اگه موقع فیلم برداری حتا حرفم بزنم اسپیکر به خر خر می افته که خیلی اذیتم می کنه این که این طور نیست؟
6. اینکه خیلی بد شد حالا کیفیت ضبط صدایه خودش چه طوره می تونی برام یه سمپل بزاری چون برام خیلی مهمه
7. کلا جواب میده یا نه اذیت می کنه؟
8. این خیلی خوبه
9. پس اگه لمس هم به جواب می ده آخه دیروز که رفتم بخرم تو الاادین با سامی جت هم کار کردم که اونم مقاومتی که نه ولی حرارتی بود که اصلا به درد نمی خورد باید ناخونتو می کردی تو مانبتور تا جواب بده
11. اینو تو ویکی پدیا خوندم
12 منظورم این بود که تا حالا شده بخوای یه کاری تو موزیک پلیرش بکنی ولی امکانش نباشه مثل ادیت اینفورمیشن موزیک؟
13.ok
14.اینمok
15.مثلا چه قدر طول می کشه تا سیو کنه؟اگه خیلی زیاد باشه که اذیت می کنه!

راستی اکولایزر رو یادت رفت بگی اون چه طوره؟

بازم ممنون بابت جوابات

SAEED_BARCELONA
01-02-2010, 12:01
2-نه اینارو داره. گفتم smile detection و white balance نداره!
5- نه در اون حد. صدای سنج و دمام تا حالا شنیدی؟:دی من باشون در حد 1متر فاصله داشتم اون موقع خرخر کرد!
کیفیت صدای خودش خوبه. (چه کارای سختی ازم میخوای:دی)
7-جواب میده. زیاد کند نمیشه که عصبیت کنه:دی
9-جت رو با آینو مقایسه میکنی؟
12-نه نمیشه اینفورمیشن آهنگارو تغییر داد
15- 4-5 ثانیه

Hamid..God
01-02-2010, 12:55
چرا با ضمانت نامه پارس کامتل نمی خری حداقل خیالت راحت میشه که اصله من امروز قیمت کردم 480 با ضمانت یکساله:11:

نه من امروز قیمت گرفتم گارانتی کامتل بود قیمتش رو 430 می گفت

Hamid..God
01-02-2010, 13:34
من یه جا شنیده بودم که cpu این گوشی 720 هست به نظر تو میتونه درست باشه؟

mostafa_khan001
01-02-2010, 15:02
من یه جا شنیده بودم که cpu این گوشی 720 هست به نظر تو میتونه درست باشه؟
کجا؟!احتمالا دروغ 13 فوریه شون بوده!:دی

tamhanks
01-02-2010, 17:58
نه من امروز قیمت گرفتم گارانتی کامتل بود قیمتش رو 430 می گفت

از کجا قیمت گرفتی؟من از دفتر مرکزی توی گاندی قیمت گرفتم؟

Hamid..God
01-02-2010, 18:07
بازار موبایل(اون ساختمون گنده شیکه ی کنار علاادینکه البته 435 میگفت)
یه جا هم می گفت 428 ،هفت تومن کمتر می گفت ولی با یارو حال نکردم

Hamid..God
01-02-2010, 18:23
سلام من این دوتا پست رو تو موبایلستان پیدا کردم که طرف آینو رو می خره و اصلا راضیش نمی کنه بعدم می فروشتش
می زارم اینجا بگو نظرت چیه(یه جورایی دوباره دو دلم کرده :41:

دوستان من امروز این گوشیرو گرفتم.470 بدون گارانتی .خیلی تعریف صداشو شنیده بودم اما اصلا راضی نیستم اسپیکرش صدای متوسطی داره که برام مهم نیست.توی هدفون با کیفیته اما صداش کمه.کیفیت صفحه نمایش عالیه تاچش خوبو روونه.اما دوربین. فلشش اصلا قدرت کافی رو نداره.بیرونه خونه عکساش در حد 8 هست توی خونه اصلا. فیلمبرداریش خوبه سونی اریکسون تازه از خواب بیدار شده نسبت به گوشیهای قبلش عالیه اما در حد 8 نیست.هندزفری بلوتوثش برد خوبی داره.صادقانه بگم نسبت به پولی که دادم راضی نیستم اگه پلی استیشن 3 نداشتم شاید میفروختمش به نظرم اگه دوست دارید بگیرید صبر کنید قیمتش پایین بیاد.با این امکاناتی که من دیدم 350 می ارزه گوله ظاهر فریبندشو خوردم

بعدیشم:

full touch نیست فقط تو مولتی مدیا لمسیه نخر من با ضرر فروختم صداش کم بود دوربینش 5 هم نبود فیلمبرداریشم بد بود مخصوصا صداش .350 می ارزه

Hamid..God
01-02-2010, 22:33
آقا بالاخره رفتم خریدم 430 کامتل
با آخرین فریم ویر
راستی یادهته گفتی اگه با D1 فیلم بگیری فریم ریت فیلم پایین میاد تو باسه من به هیچ عنوان همچین مشکلی وجود نداره فیلم می گیره کره
تو نور شب فیلم گرفتم خدا تا حالا ندیدیه بودم موبایل که هیچ دوربین دیجیتال تو اون نور اونطور فیلم بگیره
مانیتورم گرفتم زیره پرژکتر خفن هنوز خواناییش خدا بود

در کل خداست!!!!!
در ضمن تا حالا نشده فول تاچ نبودنش اذیتم کنه اصلا با جاهایه غیر تاچش کاری ندارم!
راستی مگه دست نباید تاچ خازنی رو لمس کنه این که از رویه برچسبشم فرفره کار می کنه!!!!تاچش واقعا عالیه کافیه دستم در حد اپسیلون مانیتور لمس کنه تا جواب بده!!! (تازه از رویه برچسب)

SAEED_BARCELONA
01-02-2010, 23:21
راستی یادهته گفتی اگه با D1 فیلم بگیری فریم ریت فیلم پایین میاد تو باسه من به هیچ عنوان همچین مشکلی وجود نداره فیلم می گیره کره
روی حالت nHD مطمئنم 2-3فریم میاد پائین تر. اونقدر تابلو نیست که بفهمی! درضمن اون D1 نیست. کمتره

tamhanks
02-02-2010, 01:19
بازار موبایل(اون ساختمون گنده شیکه ی کنار علاادینکه البته 435 میگفت)
یه جا هم می گفت 428 ،هفت تومن کمتر می گفت ولی با یارو حال نکردم

10009999 این شماره پارس کامتله.شماره سریال گوشیتو به این شماره اس ام اس کن بهت جواب میده ضمانت نامه گوشیت اعتبارش به چه صورتیه.(تایید اصلی بودن شماره سریال)

tamhanks
02-02-2010, 01:27
[QUOTE=Hamid..God;4629224]سلام من این دوتا پست رو تو موبایلستان پیدا کردم که طرف آینو رو می خره و اصلا راضیش نمی کنه بعدم می فروشتش

نقل قول:
دوستان من امروز این گوشیرو گرفتم.470 بدون گارانتی .خیلی تعریف صداشو شنیده بودم اما اصلا راضی نیستم اسپیکرش صدای متوسطی داره که برام مهم نیست.توی هدفون با کیفیته اما صداش کمه.کیفیت صفحه نمایش عالیه تاچش خوبو روونه.اما دوربین. فلشش اصلا قدرت کافی رو نداره.بیرونه خونه عکساش در حد 8 هست توی خونه اصلا. فیلمبرداریش خوبه سونی اریکسون تازه از خواب بیدار شده نسبت به گوشیهای قبلش عالیه اما در حد 8 نیست.هندزفری بلوتوثش برد خوبی داره.صادقانه بگم نسبت به پولی که دادم راضی نیستم اگه پلی استیشن 3 نداشتم شاید میفروختمش به نظرم اگه دوست دارید بگیرید صبر کنید قیمتش پایین بیاد.با این امکاناتی که من دیدم 350 می ارزه گوله ظاهر فریبندشو خوردم
بعدیشم:

نقل قول:
full touch نیست فقط تو مولتی مدیا لمسیه نخر من با ضرر فروختم صداش کم بود دوربینش 5 هم نبود فیلمبرداریشم بد بود مخصوصا صداش .350 می ارزه

حالا که خریدی این نقل قول را تایید میکنی؟لطفا حتمانظرت را بگو.:11:

Hamid..God
02-02-2010, 12:53
[QUOTE=Hamid..God;4629224]سلام من این دوتا پست رو تو موبایلستان پیدا کردم که طرف آینو رو می خره و اصلا راضیش نمی کنه بعدم می فروشتش

نقل قول:
بعدیشم:

نقل قول:

حالا که خریدی این نقل قول را تایید میکنی؟لطفا حتمانظرت را بگو.:11:
صدی اسپیکرش کیفیت خوبی داره ولی تو بلندی مثل بقیه ی سونی اریکسوناست(اگه دنبال صدای بلند بودم می رفتم گوشی چینی می خریدم)
فلاششم که LED مثل بقیسه ی LED هاست نه کمتر نه بیشتر از اولم توقع بالایی ازش نداشتم
فیلم برداریش عالیه تو nHD گرفتن هم اصلا افت فریم نداره شاید به خاطره آپدیتشه اگرم داره هیچ فرقی با بقیه ی رزولویشنا توش دیده نمی شه پس اصلا مهم نیست
قیافشم که واااااااااااااااااای هنوز هر وقت نگاش می کنم کفم می بره

فول تاچ نبودنش مرگ آور نیست فقط بعضی وقتا اشتباهی تو منوی غیر تاچ به جای دکمه رو مانیتور Back رو می زنم(یه سوالی که اینجا هست اینه که دکمه ها و اینترفیس گوشی طوری طراحی شدن که انگار برا تاچ ساخته شدن منظورم اینه که دکمه ها بزرگ و قرار گیریشون شدیدا شبیه یه منوی فول تاچه(فکر کنم اول قرار بوده فول تاچ باشه بعدا بنا به دلایلی این کارو نکردن،امان از سیاست این شرکتا اگه این گوشی فول تاچ بود دیگه هیچ گوشی جاوای فول تاچ دیگه ای قدرت نفس کشیدن نداشت)

یه چیزی بگم کفتون عین خودم ببره من چند وقت پیش به خاطره این که همیشه موزیک گوش می دم و کیفیت آهنگ برام خیلی مهمه رفتم یه هدفون NC-22 سونی خریدم 90.000 تومن که کیفیتش غوغاست دیروز خواستم کیفیت هدفون آینو رو با این هدفونم مقایسه کنم ،اول هدفون آینو رو زدم به PSP به حدی صدای این هدفون از هدفون قبلیم شفاف تر بود ،می خواستم گریه کنم دیگه حتی لازم نبود اون یکی رو امتحان کنم،شفافیت صدا چند برابر از هدفون قبلیم بهتر بود

فیلم برداریش خیلی خوب بود (تو شب فیلم گرفتم ،تو اتوبان دقیقا همون چیزی رو که می دیدم گرفته اصلا نورش کمتر نیست اما اگه نوری تو محیط نباشه دیگه سیاه می گیره و از چشم که دیافراگم رو باز میکنه و هنوز میتونه ببینه کم میاره)

عکساش تو خونه که نور کم زیاد جالب نبود (به خواطره الگوریتم پردازشش که مثل N95 یه لایه بلار رو کله عکس میکشه که نویزا از بین برن که تو نور کم جواب خوبی نمی ده خیلی از دیتیلارو از بین می بره) بیرون هنوز عکس نگرفتم(راستی من با 6 مگا عکس می گیرم تاخیر سیو کردن عکس نداره تا حالا هم با 8 نگرفتم،کلا عادتمه یه دوربین دیجیتال حرفه ای هم دارم تا وقتی لازم نباشه از 5 بالا تر نمی رم، اکثرا با 3 عکس میگیرم!)

منم صادقانه بگم نصبت به پولی که دادم شدیدا راضیم
بابا اون طرف داشته حرص پولی که داده رو میخورده!!!!!

راستی با تم و اینتر فیس گوشی که ور می رم می بینم شدیدا فانتزی طراحی شده و یه جورایی دخترونست تصمیم دارم وقتی باباشون اومد(X10) اینو بدم به خواهرم خودم اونو بگیرم

tamhanks
02-02-2010, 14:50
[QUOTE=tamhanks;4630447]
صدی اسپیکرش کیفیت خوبی داره ولی تو بلندی مثل بقیه ی سونی اریکسوناست(اگه دنبال صدای بلند بودم می رفتم گوشی چینی می خریدم)
فلاششم که LED مثل بقیسه ی LED هاست نه کمتر نه بیشتر از اولم توقع بالایی ازش نداشتم
فیلم برداریش عالیه تو nHD گرفتن هم اصلا افت فریم نداره شاید به خاطره آپدیتشه اگرم داره هیچ فرقی با بقیه ی رزولویشنا توش دیده نمی شه پس اصلا مهم نیست
قیافشم که واااااااااااااااااای هنوز هر وقت نگاش می کنم کفم می بره

فول تاچ نبودنش مرگ آور نیست فقط بعضی وقتا اشتباهی تو منوی غیر تاچ به جای دکمه رو مانیتور Back رو می زنم(یه سوالی که اینجا هست اینه که دکمه ها و اینترفیس گوشی طوری طراحی شدن که انگار برا تاچ ساخته شدن منظورم اینه که دکمه ها بزرگ و قرار گیریشون شدیدا شبیه یه منوی فول تاچه(فکر کنم اول قرار بوده فول تاچ باشه بعدا بنا به دلایلی این کارو نکردن،امان از سیاست این شرکتا اگه این گوشی فول تاچ بود دیگه هیچ گوشی جاوای فول تاچ دیگه ای قدرت نفس کشیدن نداشت)

یه چیزی بگم کفتون عین خودم ببره من چند وقت پیش به خاطره این که همیشه موزیک گوش می دم و کیفیت آهنگ برام خیلی مهمه رفتم یه هدفون NC-22 سونی خریدم 90.000 تومن که کیفیتش غوغاست دیروز خواستم کیفیت هدفون آینو رو با این هدفونم مقایسه کنم ،اول هدفون آینو رو زدم به PSP به حدی صدای این هدفون از هدفون قبلیم شفاف تر بود ،می خواستم گریه کنم دیگه حتی لازم نبود اون یکی رو امتحان کنم،شفافیت صدا چند برابر از هدفون قبلیم بهتر بود

فیلم برداریش خیلی خوب بود (تو شب فیلم گرفتم ،تو اتوبان دقیقا همون چیزی رو که می دیدم گرفته اصلا نورش کمتر نیست اما اگه نوری تو محیط نباشه دیگه سیاه می گیره و از چشم که دیافراگم رو باز میکنه و هنوز میتونه ببینه کم میاره)

عکساش تو خونه که نور کم زیاد جالب نبود (به خواطره الگوریتم پردازشش که مثل N95 یه لایه بلار رو کله عکس میکشه که نویزا از بین برن که تو نور کم جواب خوبی نمی ده خیلی از دیتیلارو از بین می بره) بیرون هنوز عکس نگرفتم(راستی من با 6 مگا عکس می گیرم تاخیر سیو کردن عکس نداره تا حالا هم با 8 نگرفتم،کلا عادتمه یه دوربین دیجیتال حرفه ای هم دارم تا وقتی لازم نباشه از 5 بالا تر نمی رم، اکثرا با 3 عکس میگیرم!)

منم صادقانه بگم نصبت به پولی که دادم شدیدا راضیم
بابا اون طرف داشته حرص پولی که داده رو میخورده!!!!!

راستی با تم و اینتر فیس گوشی که ور می رم می بینم شدیدا فانتزی طراحی شده و یه جورایی دخترونست تصمیم دارم وقتی باباشون اومد(X10) اینو بدم به خواهرم خودم اونو بگیرم

چه رنگی گرفتی؟ سفیدش قشنگ تره یا مشکیش؟صدای هدستش توی جاهای شلوغ مثلا داخل اتوبوس جواب میده؟صدای فیلمبرداریش توی جاهای شلوغ چطوره؟لطفا یه تست بزن به من خبر بده .:11:

Hamid..God
02-02-2010, 17:58
سیاه من با سیاش بیشتر حال کردم (سفیدش یه حس ارزون قیمتی داشت، به نظر من البته)
هد ستشو هنوز تو اون شرایط تست نکردم ولی چیزه خوبیه
صدای فیلم برداریشم باید تو کامپیوتر برسی کنم که هنوز نکردم حتمی بهت خبر می دم
بقیشم بعدا بهت می گم

حالا سوالی که دارم:
چه طور تو این نرم افزار نصب کنم ؟ باید کلا چی کار کنم فقط سریع که کلی نرم افزار باحال دان کردم
این فایل منیجر نداره؟
ریکورد که می کنم بعد ریکورد کجا باید دوباره ریکورد رو پخش کنم؟

SAEED_BARCELONA
02-02-2010, 23:03
اتفاقا سفیدش گرونتره:دی
برای نصب نرم افزار باید فایل رو بریزی تو این مسیر other>Conversation
بعد هم که نصبش میکنی دیگه:دی
صدا که ضبط میکنی میره تو music. وقتی سیوش میکنی پائینش مینویسه که میره کجا و اسمش چیه
فایل منجر هم این مسیر. Menu>Organizer>File Manager

adrenalin
02-02-2010, 23:07
میگم سعید جون اگه وقت کردی یه سری عکس از محیط داخلی گوشی بگیر بینیم چیکار کرده SE تو این سری جدیداش :31:

SAEED_BARCELONA
02-02-2010, 23:09
محیط داخلیش همونه. یه فیلم گرفته بودم سرچ کنی پیدا میکنی تو همین تاپیک. فیلم بهتره:دی

arefooo
03-02-2010, 00:57
اقا ضبط صداش چطوره مثلا تو کلاس کسفیت ضبطش چطوره؟

farhooode
03-02-2010, 09:53
یه چیزی هنزفری گشوی بلوتوث داره؟
مثل Ds220

اسم دقیق مدلش چیه؟

Original Titan
03-02-2010, 10:14
MH100 اسمشه
......

Hamid..God
03-02-2010, 11:37
سعید یکی از نرم افزارایی که دان کردم iBeer :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جوریه انگار تو گوشی پر میشه از آب جو و بعد هم اگه گوشی رو خم کنی (مثل لیوان) از گوشی یا همون لیوان می ریزه بیرون
کلا چیزه باحالیه ولی هنوز امتحانش نکردم نمی دونم رو آینو جوب می ده یا نه

لینکشم اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی اگه نرم افزارو اونجا که گفتی بریزم ،بعد که گوشی رو از PC جدا کردم کجا باید برم تا نصب شروع بشه؟

SAEED_BARCELONA
03-02-2010, 13:51
حمید این جور برنامه ها حتما باید با رزولوشن گوشی ست باشن تا کار کنه. آینو هم به خاطر رزولوشن کم یابش یا بهتر بگم نایابش زیاد برنامه براش نیست!

راستی اگه نرم افزارو اونجا که گفتی بریزم ،بعد که گوشی رو از PC جدا کردم کجا باید برم تا نصب شروع بشه؟
بعد هم به همون مسیر برو و روش کلیک کن تا نصب بشه. اگه فرمتش درست باشه یه علامت کوچولویه جاوا میاد جفتش

farhooode
03-02-2010, 16:55
این هنزفری بلوتوث همراش چه شکلیه؟
چه قابلیت هایی داره

Hamid..God
03-02-2010, 20:12

همه ی قابلیت هایه مورد نیاز رو داره
کم و زیاد کردن صدا توقف و جلو و عقب کردن موزیک جواب دادن به زنگ موبایل و آنتن رادیو(یعنی وقتی وصله می تونه نقش آنتن رادیو رو هم بازی کنه
وقتی هم روشن م کنی به ثانیه نمی کشه گوشی میشناستش

بابا من دارم با ضبط صدایه این دچار مشکل می شم بعد اینکه ضبط میکنم می ره تو موزیک درست از فایل منیجر هم می تونم پیداش کنم ولی وقتی پخشش می کنم دیگه نمی تونم نگه هش دارم اگه این کارو بکنم دوباره از اول پخش میشه
چه طوری باید این مشکلمو حل کنم؟

SAEED_BARCELONA
03-02-2010, 23:47
حمید نه فقط فابلهای ضبط شده بلکه هر فابل صوتی دیگه که فرمتش AMR باشه همین طوره. تو پلیر نمیتونی پخشش کنی. همین طوری باید باش بسازی دیگه!

tamhanks
04-02-2010, 00:50
سعید جان یک کم در رابطه با رادیوی آینو بگو؟چطوره؟امکانات جانبی هم داره؟سیگنال خوب میده؟

دوربینش در حد ان 86 هست یا بالاتره؟:11:

R@R#M@N
04-02-2010, 09:32
KD player اگه جواب میده بریزین روش ! AMR رو پاز میکنه !

SAEED_BARCELONA
04-02-2010, 10:48
سعید جان یک کم در رابطه با رادیوی آینو بگو؟چطوره؟امکانات جانبی هم داره؟سیگنال خوب میده؟
چی بگم؟ من زیاد با رادیو کار ندارم. امکاناتش اینه که لمسیه:دی سیگنال بهت میده در حد هاتبرد:دی!

دوربینش در حد ان 86 هست یا بالاتره؟
والا با N86 مقایسه نکردم تا حالا ولی توی ریویوی GSMArena گفته بود که عکساش از C905 و W995 بهتره. از C905 که واقعا بهتره چون خودم تست کردم. حالا میرم سرچ میکنم یه C905 و N86 گیر میارم مقایسه میزارم براتون
ولی دوربینش 3تا عیب مسخره داره:
1-موقع سیو عکس آدم پاره میشه!
2-تنظیمات خاصی نداره. یعنی white balance نداره!
3-هرچی فکر میکنم یادم نمیاد. فراموش کردم مورد 3 رو:دی

bache shelakhte
04-02-2010, 13:57
بابا این آینو که قدیمی شد بحث گوشی های جدیدو بیارین :5:

tamhanks
06-02-2010, 18:42
حمید چی شد ؟من منتظرم؟تست کردی؟
بلندی صدای هدستش توی جاهای شلوغ مثلا داخل اتوبوس جواب میده؟صدای فیلمبرداریش توی جاهای شلوغ چطوره؟لطفا یه تست بزن به من خبر بده .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

حمید اگه برات امکانش هست چند تا عکس 8 با دوربینت بنداز ببینیم کیفیت عکساش در چه حدیه ؟یه مقایسه ای با عکسهای آی8910 سامسونگ بکنیم.:10::11:

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------

:دی

والا با N86 مقایسه نکردم تا حالا ولی توی ریویوی GSMArena گفته بود که عکساش از C905 و W995 بهتره. از C905 که واقعا بهتره چون خودم تست کردم. حالا میرم سرچ میکنم یه C905 و N86 گیر میارم مقایسه میزارم براتون

سعید چند تا عکس با دوربینش بگیر ببینیم کیفیتش در چه حدیه ؟اگه برات امکانش بود هم از داخل خونه بگیر و هم از محیط بیرون:11:

SAEED_BARCELONA
06-02-2010, 22:07
با C905 مقایسه دارم میخوای؟ میزارم الان
تو جاهای شلوغ جواب میده هدفونش. 5شنبه تست کردم!!:دی

SAEED_BARCELONA
06-02-2010, 22:43
این مقایسه مختصر و مفیده که گفتم انجام بدم شاید کمکی کنه به دوستان! بد بود به بزرگیه خودتون ببخشید

آبنو:

C905:

آینو: در مورد این عکس لازمه که بگم موقع عکس گرفتن یه دفه باد اومد یه مقدار بالا پائین شد. شرمنده:دی

C905:

آینو:

C905:

یه مقایسه از فلش هم داشتم که به خاطر اختلاف زیاد بین C905 و آینو دیگه آپلود نکردم. dial upـه دیگه!
خودم نتیجه گیری نکردم که به کسی بر نخوره دیگه!

tamhanks
07-02-2010, 00:21
ممنون سعید از عکسایی که گذاشتی:10:

سعید به فیلم از گوشیت گرفته بودی که توی صفحات اولیه گذاشته بودی؟یه سوال ازت دارم؟صدایی که پخش میشد صدای اسپیکرش بود به نظرم صداش خوب میومد ؟یه سوال موقع فیلمبرداری اسپیکر گوشیت خیلی نزدیک بود به دستگاه فیلمبرداری یا صداش به همین بلندیه؟:11:

R@R#M@N
07-02-2010, 00:32
به به ! حاج سعید :دی
مرسی بابت مقایسه
دوربینش خیلی خوبه !
اون گله اصلآ یکم جلو تره آینو :دی
بدم فوکوس کردی (بخاطر نزدیک بودن)

SAEED_BARCELONA
07-02-2010, 00:48
@ tomhanks
صداش همونطوره. فاصله با گوشی زیاد نبود در حد 40 - 50 سانت میشد. صداش خوبه با کیفیته ولی خیلی بلند نیست
@بهراد
کلا باد اومد درخت و از ریشه آورد حلوتر:دی. یه عکس دیگه دارم که فاصلشون دورتره اون یکی بهتره ولی جزئیاته این بیشتره

R@R#M@N
07-02-2010, 00:54
من فک کنم مشکل از سی905 ه :دی
زیادی خوفه :دی ! خیلی خوب انداخته !

tamhanks
07-02-2010, 01:22
آقا حمید خبری ازت نیست؟گوشیو داری یا فروختیش؟:31::41::11:

SAEED_BARCELONA
07-02-2010, 11:27
بهراد منم همین نظرو دارم. C905 جزئیات بیشتریرو نشون داده. آینو یه مقدار عکساش آبرنگی شده بد مصب:دی

Hamid..God
07-02-2010, 13:36
بابا چرا خبری نیست
نه گوشی رو دارم کلی هم باهاش حال می کنم (اینمدت داشتم لوکاروکو شو بازی می کردم،سر گرم اون شده بودم شرمنده)
کیفیت هفون رو هم تست کردم عالی از صدای دو رو بر فقط نویز های با باس زیاد رو می شنوی (مثل صدای مترو تو واگونای مترو ی در حرکت )البته اونفدر کمه که شاید هر کسی احساسش نکنه(من گوشم یه مقدار قوی می زنه بعضی از فرکانسارو که بعضیا نمی شنون رو می شنوه(مثلا حرکت برق تو سیم پیچ مانیتور آیفون تصویری ی خونه یه صدا با قرکانس بالا ایجاد می کنه تو خونه ی ما کسی نمی شنوه ولی من شدید می شنوم) باسه همین شاید شما احساسش نکنین

سعید تازگی ها یه چیزی فهمیدم یادته گفتم گوش من موقع فیلم برداری افت فریم نداره ،دیشب که داشتم با ستینگش ور می رفتم نایت مودو رو تو nHD روشن کردم فیلم افت فریم کرد شدید یه نگاه بنداز ببین نایت مود فیلم برداریت روشنه یا نه
یه چیزه دیگه آینو لرزش گیره دست داره خودم تست کردم تو عکس برداری همیشه رو شنه تو فیلم برداری هم می تونی رو شن یا خواموشش کنی(همون آیکن پایه دوربینه) کار کردشم خوبه فیلم طوری میشه انگار رو پایه گرفتیش

اینم یه عکس که خوانای آینو رو زیره نور خورشید نشون می ده

نوره شدیده ظهر و برایتنس P900 رو 100 و Aino رو 50 (چون دیگه بیشتر از اون لازم نیست)

bache shelakhte
07-02-2010, 13:52
مرسی آقا سعید توضیحات خوبی در مورد Aino دادی از بقیه گوشیهای سونی اریکسون هم توضیحاتی بده مرسی :31:

bache shelakhte
07-02-2010, 13:56
مرسی آقا سعید دستت درد نکنه واسه عکسایی که گذاشتی در ضمن مرسی از راهنماییت در مورد گوشی

بطلمیوس
07-02-2010, 16:57
سلام
میشه عکس ها رو انتخابی فرستاد تو مدیا سنتر ؟
خود گوشی بعضی ها رو می فرسته ، بعضی ها رو نه !!:41: :19:( حتی عکسهایی که با بلوتوث از بقیه گرفتم یکی در میون میان تو مدیا سنتر !! فقط عکس های گوشیه که 100% هستن ! )
کسی می دونه چیکار باید کرد که حداقل همه عکسها تو مدیا سنتر نمایش داده بشن ؟؟؟

Hamid..God
07-02-2010, 17:09
شرمنده رفیق من تا حالا با همچین مشکلی رو به رو نشدم ولی یه مشکل دارم اونم عدم توانایی منوی تاچ گوشی تو نشون دادن یه تنالیته ی خواص از رنگ خواکستریه که خیلی عجیبه چون مانیتور 16 ملیون رنگه و این مشکل تو خود فایل منیجر و مدیا سنتر یا وجود نداره یا خیلی کمتره

بطلمیوس
07-02-2010, 17:28
شرمنده ! منظورم این بود که همه عکس ها تو قسمت تاچ نیستن ! حواس پرتیه دیگه !:blush::43:
منظورت چه طیف رنگی از خاکستریه ؟

tamhanks
07-02-2010, 17:42
حمید اگه میتونی یه 5 /10 ثانیه ای با گوشیت یه فیلمبرداری بکن ببینیم فیلمبرداریش چجوریاست؟یه سوال دیگه؟مشکلی که توگوشی آی 8910 سامسونگ موقع گرفتن فیلم در حرکات سریع به وجود میاد توی آینو هم هست؟اینو تستش کردی؟مثلا فیلمبرداری از حرکت ماشینها توی اتوبان؟

حمید یه چند تا عکس از خود گوشیت بگیر ببینیم آینو رنگ مشکیش چه حالی میده؟:10::11:

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

مرسی آقا سعید توضیحات خوبی در مورد Aino دادی از بقیه گوشیهای سونی اریکسون هم توضیحاتی بده مرسی :31:

دوست عزیز این تاپیک مربوط به گوشی آینو می باشد.برای گرفتن اطلاعات از سایر گوشی های سونی اریکسون تاپیک های جداگانه وجود داره که میتونی ازش استفاده کنی:11:

Hamid..God
08-02-2010, 15:30
حمید اگه میتونی یه 5 /10 ثانیه ای با گوشیت یه فیلمبرداری بکن ببینیم فیلمبرداریش چجوریاست؟یه سوال دیگه؟مشکلی که توگوشی آی 8910 سامسونگ موقع گرفتن فیلم در حرکات سریع به وجود میاد توی آینو هم هست؟اینو تستش کردی؟مثلا فیلمبرداری از حرکت ماشینها توی اتوبان؟

حمید یه چند تا عکس از خود گوشیت بگیر ببینیم آینو رنگ مشکیش چه حالی میده؟:10::11:

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

دوست عزیز این تاپیک مربوط به گوشی آینو می باشد.برای گرفتن اطلاعات از سایر گوشی های سونی اریکسون تاپیک های جداگانه وجود داره که میتونی ازش استفاده کنی:11:

چشم رفیق یه فیلم می گیرم می زارم
در مورد اون مشکل سامسونگ هم می تونی بیشتر توصیح بدی؟

عکسم چشم

tamhanks
08-02-2010, 16:23
چشم رفیق یه فیلم می گیرم می زارم
در مورد اون مشکل سامسونگ هم می تونی بیشتر توصیح بدی؟

عکسم چشم

منظورم مشکل فریز شدن فریم و چندتایی شدن تصویر در حرکات سریعه که در امینا اچ دی وجود داره.:11:

tamhanks
08-02-2010, 16:30
نقل قول از یکی از بچه های فروم::11:
فیلمبرداریش هم نمیدونم سامسونگ چرا رزولیشن بالا گذاشته در عوض کیفیتش مناسب نیست
همچنین کیفیت صدای خوبی نداره (علاوه بر این که بیت ریت صداش پائینه کلا هرجا صدای بلندی داشته باشه خش میفته در حالی که تو ان86 حتی توشلوغترین زمان ممکن که میشه عزاداری در مهرم با طبل و ... که در این زمان هم صداش خش نداشت ):11:

حمید این مشکلو هم امینا اچ دی داره؟منظورم این مشکل و مورد قبلی بود.هر دو تاش:11:

SAEED_BARCELONA
08-02-2010, 19:10
@بطلیموس
برای اینکه همه عکسا توی قسمت تاچ نشون داده بشن باید از طریق برنامه Media Go عکسارو بریزی تو گوشی

adrenalin
09-02-2010, 22:51
سعید جان لطف می کنی تم های فابریک گوشیتو بزاری :20:
می خوام ریسایز کنم برای گوشیم

SAEED_BARCELONA
10-02-2010, 01:13
چشم میزارم. البته فردا صبح چون الان کابل usb دم دستم نیست
فکر کنم سرج کنی پیدا کنی ها. من تم unlimited رو برا سایز 320*240 پیدا کردم!

بطلمیوس
11-02-2010, 18:46
ممنون:46:
لینک دانلودشو داری ؟

SAEED_BARCELONA
11-02-2010, 23:06
لینکشو ندارم ولی میدونم تو سابت mobile9 بود
آقا اومدم تم های گوشیو آپ کنم اصلا نمیشد از روی گوشی کپی کرد نمیدونم چرا اینطوری شده. گوشیای قبلیماینطوری نبود ولی این یکی نمیشه.

Hamid..God
15-02-2010, 00:41
سلام به دوستان یه چند روزی مسافرت بودم نشد بیام اینجا یه سری بزنم ولی یه تست تو این مسافرت گرفتم:
موقع برگشت به خواطره مشکل تو سیستم صدای ماشین مجبور شدم برا موزیک از گوشی و بلوتوث اون و یه اسپیکره استروی پرتیبل استفاده کنم ،قبلش بلوتوث رو کامل شارژ کردم و از ساعت 1.5 تا 9.5 شب که رسیدم خونه یه سره باهاش موزیک پخش کردم وقتی رسدم خونه علاوه بر اینکه شارژش تموم نشده بود هنوز دو تا از LED ها روشن بود شرمنه یادم رفت درصد شارژ دستگاه رو نگاه کنم (البته تا رسیدم خونه شارژ گوشی تموم شد ،البته قبل موزیک گوش دادن فول شارژ نبود)

SAEED_BARCELONA
15-02-2010, 19:00
ماشالا هندز فریش خیلی شارژ نگه میداره. بردشم خیلی خوبه.
حمید گوشیتو آپدیت کردی؟ بعد از آپدیت مصرف باتریش موقع استفاده از بلوتوث کمتر میشه

Hamid..God
16-02-2010, 14:06
آپ دیت هست
اون موقع هم باسه این تموم شئ که قبل سفر یائم رفت بزنمش شارژ!

Hamid..God
19-02-2010, 17:31
اینم چنتا عکس که دوستان خواسته بودند:

یه مقایسه بین آینو و 5800 از لحاظ کیفیت مانیتور:

همونطور که میبینید آینو کنتراست خیلی بهتری داره و رنگ ها رو خیلی بهتر نشون می ده ولی همونطور که تو عکس زیر معلومه پیکسل هایه کمتری داره و از این لحاظ به طور کامل از 5800 شکست می خوره

البته این پیکسل ها فقط تو زوم بالا توسط دوربین دیده می شن و من تاحالا تو حالت عادی متوجشون نشدم

Hamid..God
19-02-2010, 17:46
راستی دوستان چطوری میشه تم هایه بقیه ی سونی اریکسونارو برا این ریسایز کرد

الان 20 تا تم مبتنب بر فلش (مثل خودش متحرک) جم کردم ولی نمی دونم چه طوری با سایز گوشی هماهنگ کنم

کسی میتونه نرم افزاری معرفی کنه ؟چون یادمه با اون تم کریتوری که قبلا SE تو نت گزاشته بود فقط میشه تم هایه سابت درست کرد نه مبتنی بر فلش و متحرک

hamidkabiri6270
19-02-2010, 18:06
اینم چنتا عکس که دوستان خواسته بودند:

یه مقایسه بین آینو و 5800 از لحاظ کیفیت مانیتور:

سلام دوست عزیز

چد تا سوال ازت داشتم:

1 صفحه گوشی ضد خشه؟تو چه حالتهایی تاچ گوشی عمل میکنه؟توی اس ام اس دادن هم تاچه یا نه؟

2 صدای موزیک داخل هدفون غیر از کیفیت بلند هم هست یا نه؟بلندی نه در حد گوشیهای چینی

3 کیفیت عکسای گوشیت چطوره؟بعضی دوستان ادعا میکنند کیفیت عکسای آینو خوب نیست و به پای ان 86 هم نمیرسه؟تو با این نظر موافقی؟سعید بارسا تو هم نظرت بگو.البته من عکسایی که با آینو گرفته شده را دیده ام میخوام شما هم نظرتون را بگید.

نقل قول از موبایلستان:
full touch نیست نخرید من با ضرر فروختم صداش کم بود دوربینش 5 هم نبود فیلمبرداریشم بد بود مخصوصا صداش .350 می ارزه.
دوستان من امروز این گوشیرو گرفتم.470 بدون گارانتی .خیلی تعریف صداشو شنیده بودم اما اصلا راضی نیستم اسپیکرش صدای متوسطی داره که برام مهم نیست.توی هدفون با کیفیته اما صداش کمه.کیفیت صفحه نمایش عالیه تاچش خوبو روونه.اما دوربین. فلشش اصلا قدرت کافی رو نداره.بیرونه خونه عکساش در حد 8 هست توی خونه اصلا. فیلمبرداریش خوبه سونی اریکسون تازه از خواب بیدار شده نسبت به گوشیهای قبلش عالیه اما در حد 8 نیست.هندزفری بلوتوثش برد خوبی داره.گوله ظاهر فریبندشو خوردم.

نظرت راجع به این نقل قول چیه؟همه این موارد را شما هم تایید میکنی؟سعید بارسا نظر شما راجع به این نقل قول چیه؟بچه های دیگه هم که آینو دارند بیان نظر بدهند به یه نتیجه کلی برسیم.آپوش هم فکر کنم آینو را تست کرده باشه؟

SAEED_BARCELONA
19-02-2010, 18:18
صفحه گوشی ضد خشه؟تو چه حالتهایی تاچ گوشی عمل میکنه؟توی اس ام اس دادن هم تاچه یا نه؟
ضد خش فک نکنم باشه
وقتی که بستست کاملا تاچه. توی برنامه هایی که قابلیت تاچ رو دارن. مثل اپرا مینی یا سارا دیک!!!
نه خیر در حالت sms دادن تاچ نیست

صدای موزیک داخل هدفون غیر از کیفیت بلند هم هست یا نه؟بلندی نه در حد گوشیهای چینی
توی هندزفری صداش خوبه راضیت میکنه. هم کیفیت هم بلندی
سوال 3:
مقایسشو با c905 گذاشتم. به نظر خودم c905 بهتر بود! میتونید چند صفحه برید عقب که ببینید مقایسرو

اون نقل قول از موبایلستان هم قبلا جواب داده شده جز چرندیات چیز دیگه ای نگفته

Hamid..God
21-02-2010, 08:41
منم فکر نمی کنم ضد خش باشه البته نمیدونم چون من هنوز کاوری رو که روز اول رو گوشی بود رو نکندم
تاچ گوشی هم تو منوی مولتی مدیایه تاچ که تو کار پخش موزیک و ویدئو و عکس و رادیو هست کار می کنه و دوربین که تو حالت بسته می شه بهش دسترسی داشت
نرم افزار هم اگه روش بریزی تو هر دو حالت باز و بسته تاچش جواب میده من خودم یه ماشین حساب ریختم روش کاملا تاچه
SMS زدن هم نه متسفانه باید با کیبرد کار کنی
صدای هد فون توپه
من از دوربینش زیاد استفاده نمی کنم چون عکساش ارزام نمی کنه البته نه به این خاطر که دوربین ضعیفه ،دوربنه آینو تو گوشی ها جزو بهتریناست هرچند امکانات زیادی مثل تشخیص لبخند نداره،دلیلش اینه که من یه آلفا 500 دارم و کیفیت این دوربین به حدیه که اصلا نمی تونم عکس دوربینه دیگه ای رو تحمل کنم
اما باید بگم عکساش مثل C902 هست فقط یکم رنگاش تیز ترن و دیتیل در حد نانو کمتره
فیلم برداری هم معمولیه رو به خوبه یعنی فرم هیچ افتی نداره ولی کیفیت فرم در حد HD نیست(که البته نباید هم باشه)

این نظر رو من هم روز خرید دیدم و کلی روحیم رو ریخت به هم ولی بعد که گوشی رو گرفتم دیدم جز مهملات چیزی نیست
این طرف داشته حرص 400 تومن پولی رو که بابت گوشی داده رو می خرده

کلا این گوشی به درد کسایی میخوره که هنوض گوشی هایه تمام تاچ رو قبول نکردن و دنبال یه گوشی با حالت سنتیش می گردن ولی می خوان تاچ رو هم نجربه کنن(منظورم کسایی هستن که اعتقاد دارن کار کردن با گوشی هایه غیر تاچ به علت در دسترس بودن دکمه ها و نیاز کمتر به مانور انگشتا سریع تر و راحت تره و مثل چی هم سریع و بدونه نگاه کردن دکمه ها رو می زنن)

dark fear
13-03-2010, 18:21
کسانی که میخان مقایسه ی دوربین Aino و Renoir رو ببینن میتونن اینجا رو نگاه کنن :46:

من امروز یکم با گوشی کار کردم .. اگه اجازه بدید نظرمو بدم :46:
راستش من که زیاد خوشم نیومد .. اولا از جنس بدنش زیاد خوشم نیومد .. (البته چون
مال دوستم سفید بود ، یکم کثیف شده بود) .. به نظرم اصلا تاچ و دکمه رو خوب ادغام نکردن
البته من زیاد کار نکردم .. شاید روی تنظیمات نا مناسبی بوده ..
مثلا اسلاید رو که ببندی قفل میشه .. اگه بازش هم کنی یه سری آیکون های جالب (تنها قسمتی که
خوشم اومد) رو میاره .. یعنی از صفحه ای که قبلا توش بودیم تو حالت اسلاید خبری نیست
من که اصلا نمیفهمم چرا کاری نکردن بشه از تاچ توی همه جاش استفاده کرد .. اینترفیسش جالبه
ولی به درد تاچ میخوره (اگه تاچ بود خیلی خوب بود)
باید یه جورایی مثل سامسونگ s8300 میساختنش ..
کیفیت صفحه ی خوبی داشت هرچند به پای رنوار نمیرسید (حتی دوستم هم قبول داشت)
خلاصه به نظر من میشه با پولی که بابت این گوشی میپردازید چیزای خیلی بهتری بخرید :46:

tyrannosaurus
19-03-2010, 19:55
چطوری میشه هدفون رو فعال کنم
هر کاری میکنم صدا تو هدفون نمیاد

Hamid..God
22-03-2010, 18:07
خوب بلوتوث گوشی رو روشن می کنی بعدم هدست رو روشن می کنی خیلی سزیع خود گوشی بدونه هیچ کاری هدست رو میشناسه

باز اگه نشد تو منویه بلوتوث تو نیودیوایس وقتی هدست روشنه یه سرچ بزن باید پیداش کنه
اگه نه که باید یه مشکلی تو سخت افزار گوشی یا هدست وجود داشته باشه

SAEED_BARCELONA
22-03-2010, 18:39
ببین قبلا هم گفتم. هدفون آینو از قبل پیر شدست با گوشی ئلی اگه فعال نبود.
گزینه new device رو بزن بعد دکمه پاور هدفون رو بگیر به مدت 5ثانیه. یعنی وفتی روشن شد ولش نکن تا زمانی که چراغاش چشمک بزنن. اون موقع پیدا میشه

---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

ببین قبلا هم گفتم. هدفون آینو از قبل پیر شدست با گوشی ئلی اگه فعال نبود.
گزینه new device رو بزن بعد دکمه پاور هدفون رو بگیر به مدت 5ثانیه. یعنی وفتی روشن شد ولش نکن تا زمانی که چراغاش چشمک بزنن. اون موقع پیدا میشه

tyrannosaurus
24-03-2010, 21:50
آقا خیلی گلی ممنون

گوموش
02-04-2010, 21:54
کسانی که میخان مقایسه ی دوربین Aino و Renoir رو ببینن میتونن اینجا رو نگاه کنن :46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن امروز یکم با گوشی کار کردم .. اگه اجازه بدید نظرمو بدم :46:
راستش من که زیاد خوشم نیومد .. اولا از جنس بدنش زیاد خوشم نیومد .. (البته چون
مال دوستم سفید بود ، یکم کثیف شده بود) .. به نظرم اصلا تاچ و دکمه رو خوب ادغام نکردن
البته من زیاد کار نکردم .. شاید روی تنظیمات نا مناسبی بوده ..
مثلا اسلاید رو که ببندی قفل میشه .. اگه بازش هم کنی یه سری آیکون های جالب (تنها قسمتی که
خوشم اومد) رو میاره .. یعنی از صفحه ای که قبلا توش بودیم تو حالت اسلاید خبری نیست
من که اصلا نمیفهمم چرا کاری نکردن بشه از تاچ توی همه جاش استفاده کرد .. اینترفیسش جالبه
ولی به درد تاچ میخوره (اگه تاچ بود خیلی خوب بود)
باید یه جورایی مثل سامسونگ s8300 میساختنش ..
کیفیت صفحه ی خوبی داشت هرچند به پای رنوار نمیرسید (حتی دوستم هم قبول داشت)
خلاصه به نظر من میشه با پولی که بابت این گوشی میپردازید چیزای خیلی بهتری بخرید :46:
تاييد ميشه واقعا همينطوره منم تستش كردم واين حرفها اصلا تعصبي نيست مقا يسه كنيد:11:

Hamid..God
04-04-2010, 21:22
لطفا لنز رو تميز کنيد!!!

سلام، سال نو مبارک
خواستم برا اينکه دوستان بتونن بهتر از دوربينه آينو استفاده کنند يه مورد مهم رو گوش زد کنم
همونطور که مي دونين لنز دوربينه آينو محافظ نداره و واسه همين خيلي راحت توسط دست و چيزايه ديگه کثيف ميشه واسه همين هم تو اکثر عکسايه آينو يه حالت مه گرفتگي ديده مي شه که اشتباهي دوستان اونو به کيفيت دوربين ربط ميدن در حالي که با يه تميز کردن راحت لنز ، کيفيت عکسايه دوربين از اين رو به اون رو مي شه (شدید) برا اينکه بيشتر متوجه تفاوت بشين دو تا عکسه زيرو در حالت کثيفي لنز و تميزيش گرفتم که اينجا ميزارمشون

شرمنده که صفحه سنگین شد ولی برا مقایسه ی خوب لازم بود تو این سایز باشن

Aino -peyman
06-04-2010, 11:14
سلام من هم به تازگی از طرفدارای پروپاقرص این گوشی شدم

فقط 5 هفته دیگه مونده تا این گوشی رو بخرم

با گارانتی اصل پارس کامتل

قیمتش تا اون موقع فکر کنم دور وبر 380-400 باشه:31:

Aino -peyman
06-04-2010, 11:19
این گوشی وsatio وN86 ,وOmnia hd و sumsung s8000 jet یعنی بهترین گوشی های دنیا

,واقعا وقتی اینو رو دیدم میخواستم بخرم
ولی صبر کردم تا قیمتش یه ذره بیاد پایین

حالا وقت خریدنشه:40::40:

Hamid..God
07-04-2010, 08:31
الان که 390 شده

راستی شما تو پست قبلیم تصویر دارین؟

SAEED_BARCELONA
07-04-2010, 09:40
سلام حمید. عکسات نیستن:دی فکر کنم جایی آپ کردی که فیلش تره

Hamid..God
08-04-2010, 10:02
فیاترش رو ردیف کردم
یه نگا به عکسا بندازین و تفاوترو ببینین اونوقت می فهمین همه ی حرفایی که از بد بودن و ضعیف بودن دوربین Aino اینور و اونور گفته می شه شعری بیش نیست(مثلا تو اون مقایسه ی رنوار و آینو که دوستمون لطف کرد گزاشت) میبینین رنگها چقدر طبیعیه یه زره هم رنگ ها رو مثل سامسونگ آبرنگی نکرده

این گوشی وsatio وN86 ,وOmnia hd و sumsung s8000 jet یعنی بهترین گوشی های دنیا

,واقعا وقتی اینو رو دیدم میخواستم بخرم
ولی صبر کردم تا قیمتش یه ذره بیاد پایین

حالا وقت خریدنشه:40::40:

vivaz وx10 رو یادت رفت بگی!!!

Aino -peyman
09-04-2010, 09:49
اره من عکس ها رو دارم میبینم واقعا عالیه الان گفتی قیمتش شده 390 با گارانتی اصلی؟؟؟؟:27:

Hamid..God
10-04-2010, 10:03
شرمنده گارانتی شو نپرسیدم

فقط باید بگم اگه می خوای این گوشی رو بگیری در کنار نقطه قوتاش مثل حساسیت عالیه تاچشو صفحه مانیتور خوب و چیزایه دگه باید نقطه ضعفاشم بدونی
گوشیه 400 تومنیت از لحاظ منو و اینترفیس با یه گوشیه 150 از سونی اریکسون یکیه
دکمه های کیبورد خیلی روون و خوش دست نیستن
منویه تاچ مدیاش خیلی تو موزیک گوش دادن به درد نمی خوره بعد یه مدت می ری سراغ مدیا سنتر غیر تاچ البته تو عکس دیدن و ویدئو مدیا سنتره غیره تاچه که فراموش می شه
به خاطره رزولویشن صفحه خیلی نرم افزار براش پیدا نمی شه
بلندیه صدا تو اسپیکر اونقدری نیست که بتونی باهاش آهنگ گوش بدی(هرچند به نظر من این کار مضخرف تربن کاریه که می شه با یه گوشی انجام داد)
مارک سونی اریکسون پشتتش چون از همه جایه دیگه ی گوشی بر آمده تره وقتی گوشی رو می زار ی زمین بر اثر استحکاک رنگش میره
وقتی داری آهنگ گوش میدی گوشی شدید کند میشه یعنی مثلا وقتی دکمه ی منو رو میزنی با گیر بازش میکنه که البته به غیر از اینجا جاهایه دیگه خیلی اذیتت نمی کنه
ویس ریکوردر گوشی بعد از ریکورد صدا اونو میفرسته به فولدر موزیک و هیچ جایی به غیر از فایل منیجر نمی تونین اونو پیدا و اجرا کنین حتی تو خوده نرم افزار ویس ریکوردر بعد اجرا تو فایل منیجر هم تنها کاری که میتونین بکنین استاپ کردنه که باعث میشه بعد اجرایه دوباره فایل از اول پخش شه یعنی پایز نداره
تو منویه تاچشم وقتی داری عکس نگاه می کنی یه تنالیته ای از خاکستری رو نمی توه اجرا کنه و سیاه کامل یا سیاه مایل به سبز نشون می ده که کلی حال گیریه البته تو بقیه جاها همچین چیزی نیست
خیلی تم براش پیدا نمی کنی
اگه یه جا شارژ هدست بلوتوس گوشی (حتی با توجه به اینکه این حدست چقدر دوام باطری بالایی داره) تموم بشه چون گوشی پورت 3.5 نداره کلا باید بی خیال موزیک گوش دادن بشی( البته با خریدن یه هدست دو تیکه ی سونی اریکسون با 7 هزار تمون این مشکل حل میشه)
موقع عکاسی یا فیلم گرفتن خیلی رو گوشی تسلت ناری انگار هر لحظه ممکنه گوشی از دستت بیوفته تازه چون لنزش خیلی به بالایه گوشی نزدیگه اگه دودستی بگیریش خیلی سخته که دستت یا انگشتات جلویه لنز نیاد
فلاشش اصلا به درد عکاسی تو شب نمی خوره انگار اصلا نیست!!!
سیستم کم و زیاد کردن صدا تو هدست در کنار جذاب بودن اولیش اصلا کاربردی نیست و زود خستت می کنه

اگه اینا برات مشکلی نیست گوشیه خوبیه

راستی اینا که گفتم کلش بود یعنی همش یعنی هرچی مورد بد تو این گوشی ممکن بود باشه حالا هر چقدر کم و بی تاثیر یعنی به غیر اینا دیگه هیچ چیزی که حالتو بگیره پیدا نمی کنی

البته من نمی خوام از خریدن گوشی منصرفت کنم گوشیه واقعا عالی ای هست من که از خریدش پشیمون نیستم دوربین عالی صدای عالی تو هد فون وای فای و جی پی اس اینتر فیس زیبا(درسته با بقیه ی سونی اریکسونا یکیه ولی هیچی کم نداره و واقعا زیبا و دلرباست) هدست بلوتوسش واقعا عالی و کاربردیه طراحیه عالی و زیبا اینترفیس خوش دست فیلم برداریه متوسط رو به خوب
فقط میخوام آگاهانه بری سراغش

dark fear
10-04-2010, 10:14
ببخشیدا.. ولی انگار اونایی که میخان با قیمت فعلی این گوشی رو بخرن ، یا خیلی خیلی متعصبن !
یا درست تحقیق نکردن !
من موندم چجوری این گوشی جزء بهترین گوشی های بازار حساب شد ؟!!
خدا شاهده با این پول گوشیای خیلی خیلی بهتری میشه خرید !!
شما اگه یه ذره بیشتر بذارید رو پولتون میتونید پیکسون12 رو بگیرید که کلا چند کلاس
از این بالاتره! و قابل مقایسه نیستن..
این گوشی جلو گوشایی مثل LG kc910 و SAMY s8300 که 250 تومن هستن هیچ حرفی واسه گفتن نداره !!
کیفیت صفحش هم که اینقد میگین خوبه ، خدا رو شاهد میگیرم .. قسم میخورم وقتی با kc910 مقایسه کردم
ضعیف تر بود .. چه برسه به s8300 !تازه ابعاد واقعا نا مناسبی داره..
واسه من فرق نمیکنه چی بخرید .. ولی به نظرم بهتره اونایی که میخان این گوشی رو بخرن یکم بیشتر تحقیق
کنن..

SAEED_BARCELONA
10-04-2010, 11:54
در مورد صفحه اصلا جرفتو قبول ندارم چون واقعا از لحاظ برایتنس و کنتراست و رنگ بندی جز بهترین هاست.
این گوشی به خاطر اون پایه شارژ و هندزفری که تو پکش هست قیمتش بالاست وگرنه تا الان زیر 250 میشد. مگه همون S8300 و kc910 اینارو داره؟ مموری 8گیگ هم داره نمیدونم اونا دارن یا نه!

R@R#M@N
10-04-2010, 12:48
فقط اون هندزفریش 120 30 تومنه فک کنم ! تازه اگه پیدا بشه !
استند و مموری 8 هم که هیچی نباشه 30 40 تومنی هس !

Hamid..God
10-04-2010, 14:15
ببخشیدا.. ولی انگار اونایی که میخان با قیمت فعلی این گوشی رو بخرن ، یا خیلی خیلی متعصبن !
یا درست تحقیق نکردن !
من موندم چجوری این گوشی جزء بهترین گوشی های بازار حساب شد ؟!!
خدا شاهده با این پول گوشیای خیلی خیلی بهتری میشه خرید !!
شما اگه یه ذره بیشتر بذارید رو پولتون میتونید پیکسون12 رو بگیرید که کلا چند کلاس
از این بالاتره! و قابل مقایسه نیستن..
این گوشی جلو گوشایی مثل LG kc910 و SAMY s8300 که 250 تومن هستن هیچ حرفی واسه گفتن نداره !!
کیفیت صفحش هم که اینقد میگین خوبه ، خدا رو شاهد میگیرم .. قسم میخورم وقتی با kc910 مقایسه کردم
ضعیف تر بود .. چه برسه به s8300 !تازه ابعاد واقعا نا مناسبی داره..
واسه من فرق نمیکنه چی بخرید .. ولی به نظرم بهتره اونایی که میخان این گوشی رو بخرن یکم بیشتر تحقیق
کنن..

شما میگی با این قیمت ارزش نداره 390 قیمت این گوشی رو داشته باش ازش 140 به خاطره هدست کم کن(قیمت کردم) بعد حد اقل 40 باسه رم و 17 باسه پایه شارژ میشه 193 حالا ما به خاطره شما میگیم رم(حافظه جانبی) جزو گوشیه و نباید قیمتشو از قیت گوشی کم کنیم که باز میه 233
به نظر شما 233 هزار تومن باسه یه گوشی با مانیتوره خوب و تاچ خازنی(که الان شدیدا گرونه) دوربین 8 عالی و ای فای و جی پی اس و یه رم 8 روش و خیلی امکانات دیگه واقعا به نظر شما زیاده
تازه هنوض افت قیمتش کامل نشده

الان W902 با این که امکانتش از این کمتره 260 بدون هیچ هدست یا پایه شارژی قیمتشه
حالا شما می تونی یه گوشی تو همین قیمت و این امکانات به ما معرفی کن ممنون میشم

andelous
14-04-2010, 13:34
با سلام

نحوه set كردن هنذفري با گوشي اينو چطوره؟
و

نرم افزارهاي مخصوص اين گوشي رو در كدام قسمت سايت ميتونم دانلود كنم ؟
:20:

dark fear
14-04-2010, 17:38
شما میگی با این قیمت ارزش نداره 390 قیمت این گوشی رو داشته باش ازش 140 به خاطره هدست کم کن(قیمت کردم) بعد حد اقل 40 باسه رم و 17 باسه پایه شارژ میشه 193 حالا ما به خاطره شما میگیم رم(حافظه جانبی) جزو گوشیه و نباید قیمتشو از قیت گوشی کم کنیم که باز میه 233
به نظر شما 233 هزار تومن باسه یه گوشی با مانیتوره خوب و تاچ خازنی(که الان شدیدا گرونه) دوربین 8 عالی و ای فای و جی پی اس و یه رم 8 روش و خیلی امکانات دیگه واقعا به نظر شما زیاده
تازه هنوض افت قیمتش کامل نشده

شما چرا اینجوری حساب میکنی :31:
اگه اینو کم کنیم اگه اونو کم کنیم:31:
بالاخره شما داری اینقد واسه یه گوشی ای پول میدی که با اون پول گوشیای خیلی بهتری هست..
بازم میگم گوشی بدی نیست .. تاچ خوب کیفیت صفحه ی خوب (ولی تاکید میکنم به جون مامانم
کیفیتش از kc910 پایین تر بود :31: .. و احتمالا از s8300 به مراتب کمتره ! بالاخره اون ledیه !

حالا شما می تونی یه گوشی تو همین قیمت و این امکانات به ما معرفی کن ممنون میشم
مشکل شما دوست عزیز اینه که فقط سونی رو نگا میکنی :10:
گوشیای KC910 - S8300 - pixon12 به مراتب از این گوشی سرتر هستن
به من ربطی نداره .. هر کی هر گوشی ای میخاد بخره .. ایشالا از خریدش راضی باشه :10:

Aino -peyman
16-04-2010, 15:18
سلام. من قیمت کردم 2 روز پیش قیمتش رسیده به 370000 :18:
بعضی جاها به دروغ با گارانتی سیتادل میگفتن که اصلا خوشم نیومد:41:

حالا چندتا سوال :
1.ایا مشکل نرم افزاری این گوشی هنوز هم وجود داره؟ اگه با اپدیت رفع میشه. چه جوری؟
2.این گوشی معمولا هر چند روز یه بار نیاز به شارج داره؟

در ضمن ملاک اصلی من برای خرید این گوشی: دوربین-فیلم برداری-طراحی عالی- ال سی دی عالی و اون هدست زبباش هست- نیمه لمسی بودن

وچیز هایی که برام مهم نیست: سیستم عامل.gps.خواندن فایلهای افیس و... است حالا دیگه فکر کنم هرکس جای من باشه اینو رو انتخاب میکنه

در ضمن یه کابل خروجی tv هم جدا به قیمت 5000 تومن میشه خرید:8::40:

Hamid..God
16-04-2010, 19:11
چه مشکل نرم افزار یای منظورتونه که من که گوشی رو دارم تا حالا متوجش نشدم!!!؟

راستی ست شدن هدست و گوشی در کسری از سانیه رخ میده کافیه بلوتوث گوشی رو روشن کنین بعد هم هدست رو روشن کنینن بعد اگه به مانیتوره گوشی نگاه کنین در همون زمان پیقامی مبنی بر ایجاد ارتباط بین این دو دیوایس مشاهده می کنین

andelous
17-04-2010, 15:56
نرم افزارهاي مخصوص اين گوشي رو در كدام قسمت سايت ميتونم دانلود كنم ؟

Hamid..God
18-04-2010, 14:19
به خاطره سایز صفحه نرم افزار مخصوصی براش پیدا نمیکنی
باسه همین باسه نصب نرم افزار باید آزمون و خطا کنی
اونایی که جواب داد رو هم به ما معرفی کنی
مثلا من چنتا نرم افزار نصب کردم یکی اوپرا مینی 5 که یه جستجوگر اینتر نته که تاچ رو هم ساپرت میکنه یعنی تاچه که خیلی باحاله و شدید پیشنهاد میکنم
یکی شاهزاذه ایرانی جواب داد
یدونه هم ماشین حساب تاچ که البته به خاطره کوچیک بودن صفحه خیلی به درد نخورد
همشونم می تونی تو نت پیدا کنی

roxana72
19-04-2010, 22:06
سلام
من 1 ماه هست این گوشیو گرفتم و خیلی راضیم هیچ مشکلی ام نداره
فقط 2 تا اشکال دارم یکی میخوام وقطی یکی بهم اس ام اس میده عکس بیوفته
دومی هم نمیتونم inbox به conversation تبدیل کنم راهنماییم کنین لطفا

Hamid..God
22-04-2010, 16:38
برا این کار باید بری تو مسیج بعدم تو همون Inbax بعد قبل از این که پیامی رو انتخواب کنی با زدن دکمه ی سمت راست جاگدیال بری تو کانورسیشن (همونجا آیکون دو حالت این باکس و کانورسیشن رو بالای مانیتور میبینی که با حرکت به چپ و راست میتونی بین اونا سوییچ کنی

roxana72
22-04-2010, 22:08
ببین جالب اینجاس که ماله من فقط inbox داره ): نمی دونم چرا

Hamid..God
23-04-2010, 09:41
مطمئنی آخه نمیشه!!!

SAEED_BARCELONA
24-04-2010, 13:34
بخاوی conversation بیاد این مسیر رو برو
Menu> Messaging> Inbox <hala bezan samte rast

roxana72
25-04-2010, 16:48
ببینین شما زیر inbox ایکون facebook دارین .
با با جونه مامانم نیست .
یکیم new event حذف نمیشه در aino ?

SAEED_BARCELONA
25-04-2010, 20:18
توی inbox منم آیکون فیس بوک نیست
فیلم میتونی از این باکست بزاری؟:دی اینطوری میتونیم بفهمیم کجا رفته کانورسیشنت

R@R#M@N
25-04-2010, 21:21
شاید فریمور گوشیت ماله این ودافون و ... باشه که دستکاری شدست !
اول فیلم بذار ! اگه مشکلت حل نشد ببر فلشش کن !

roxana72
26-04-2010, 14:20
باشه پس من یک گوشی پیدا کنم فیلم بگیرم میفرستم براتون ...
حالا بگیم اون حل شد این جریان new event چیه نمی خوام بیاد میخوام وقتی یکی sms می زنه عکسش بیوفته ! ماله شما میشه ؟

SAEED_BARCELONA
26-04-2010, 17:47
حالا بگیم اون حل شد این جریان new event چیه نمی خوام بیاد میخوام وقتی یکی sms می زنه عکسش بیوفته ! ماله شما میشه ؟
وقتی sms میدن عکس نشون نمیده

roxana72
26-04-2010, 20:49
یعنی چی یعنی new eventesh حذف نمیشه ؟

johnypersian1656
05-05-2010, 12:01
سلام . دوستان آخرین قیمت (کمترین قیمت :31: ) رو میشه لطف کنین بگین؟ (من اصفهانم میخوام ببینم اگه تفاوت قیمت زیاده از تهران بگیرم ) سعید یا حمید عزیز که این گوشی رو دارن , لطف کنین بگین این گوشی منوی فارسی هم داره؟ کلا ساپورت فارسی چطوره؟ منو, وب, اس ام اس؟ ممنون

Aino -peyman
05-05-2010, 14:43
................و سرانجام پس از ماهها انتظار بلاخره رفتم خریدمش از تهران-بازار موبایل ایران 380000

البته تا 340000 هم قیمت داشتم ولی اطمینان نکردم:13:

فقط هر موقع که میخوام عکس بگیرم باید اول لنزشو تمیز کنم..

هندزفری بلوتوثش خیلی حال میده
خود گوشیش باطری زود تمووم میکنه...

منوی فارسی هم داره ولی من لاتینش کردم:46:

feryshad
08-05-2010, 20:39
چرا خبرا رو نمیذارین؟
فریمور جدید واسه این گوشی اومد. یه ساپورت کدک جدید بهش اضافه شد ، باتریش بهتر شده ، یه بازی جدید و 2 تا تم جدید هم بهش اضافه شده ...

یه خبر دیگه هم هست ...
سونی داره یه مدل special version از آینو تهیه میکنه که البته هیچ اطلاعات از تغییرات و قیمتش در دسترس نیست و احتمالا دیزاین و اکسسوری داخل جعبه فرق داره با مدل معمولی

Hamid..God
11-05-2010, 14:38
خوب دقیق تر میتونی این تقییرات رو بگی؟
چه کدکی اضافه شده؟
راستی کسی میدونه چه نرم افزاری برا GPS میشه رو این گوشی نصب کرد؟

راستی کسی میدونه چه طور میشه با وایرلس گوشی رو آپدیت کرد؟

Aino -peyman
14-05-2010, 13:58
من اپدیت کردم بازی بهش اضافه شد تم بهش اضافه شد یه ذره هم عمر باتری اضافه شدفیلم برداریش چرا این جوریه؟ به لرزش دست خیلی حساسه هروقت میخوام فیلم بگیرم تصویر تکون میخوره

Hamid..God
15-05-2010, 10:19
چه طوری آپدیت کردی

لرزشگیره دست رو روشن کردی؟یه نگاه هم بنداز نایت مد روشن نباشه

SAEED_BARCELONA
15-05-2010, 13:28
حامد آپدیت سرویس رو نصب کن. من 3روز پیش آپدیت کردم تاچشم بهتر شده:دی مثه فرفره شده
سرعتشم یه تغییر کوچولو کره
3تا تم بهش اضافه شده. البته 1 تمه در رنگهای مختلف.
بازی loco roco هم اضافه شد!

Hamid..God
16-05-2010, 09:28
فقط لوکاروکو اون که تو اپدیت قبلیه اضافه شده بود!!!
سرعت و بهبود تاچم مربوط به آپدیت قبلیست نه این آپ دیت
پس تو این آپ دیت چیزی اضافه نشده!!!

راستی کسی میدونه چه طور میشه با وایرلس (از طریق خود گوشی ) گوشی رو آپدیت کرد؟

titanium_zarin
16-05-2010, 09:55
اپدیت جدید برای Aino
مثل اینکه سونی اریکسون این روزها حسابی سرش شلوغه...بعد از اپدیتی که چند روز قبل برای Satio منتشر کرد که امکانات فوق العاده ای بهش اضافه کرد مثل فیلم برداری WVGA حالا نوبت به گوشی محبوب و لمسی کشویی جاوا Aino رسیده

امکاناتی که در اپدیت جدید اضافه میشه اینها هست:

-مصرف باتری گوشی بهبود پیدا میکنه

-کیفیت WIFI و بلوتوث افزایش پیدا میکنه

-چندین تم جدید و جالب به گوشی اضافه میشه

-کدک جدید ساپورت ویدیو (MIME-type MPEG4-generic) به گوشی اضافه میشه

-بازی جالب Bubble Town 2 به گوشی اضافه میشه

-پایداری کلی گوشی بسیار بهتر میشه

و موارد دیگر...

به زودی بر طبق ریجن گوشی تون میتونید از سایت خود سونی اریکسون اپدیت جدید رو دریافت کنید

منبع :

Aino -peyman
16-05-2010, 18:48
اپدیت کردنش خیلی ساده هستشابتدا برنامه update service رو نصب میکنیبعد گوشیت رو انتخاب میکنیبعد صبر میکنی تا اپدیت جدید رو پیدا کنهگوشی رو خاموش میکنی c رو فشار میدیشروع میکنه دانلود حدود 100 مگابایت اپدیتگوشی رو روشن میکنیاین برنامه ی مدیا گو بعضی فایل ها رو چرا این قدر طول میده تا بریزه؟ من برا یه فایل 27 مگابایتی 4 ساعت صبر کردم

Hamid..God
17-05-2010, 19:23
نه آخه من اینترنت پرسرعت ندارم اینترنتم زغالیه باسه همین میخوام تو دانشگاه از طریق وایرلس و باخود گوشی ،گوشی رو آپدیت کنم واسه همین اصلا آپدیت با کامپیوتر رو فراموش کنید
بهم بگین چه طور با خود گوشی می شه آپدیت کرد؟
راستی
Aino -peyman جان گوشی نو مبارک از گوشی راضی هستی؟

SAEED_BARCELONA
17-05-2010, 21:47
اپدیت جدید برای Aino
این آپدیت اومده من همینو گرفتم. قبلی رو نداشتم. بابل تاون یه بازی لمسیه. باحاله. سرعتشم که گفتم خوب شده
حمید این مسیر رو برو
Setting>General<Update software<Search For Update
اگه پیدا کرد که آپدیت میکنه اگر نکرد از طریق pc
من هر وقت با گوشی سرچ کردم پیدا نکرده لامصب!

Aino -peyman
18-05-2010, 08:47
نه آخه من اینترنت پرسرعت ندارم اینترنتم زغالیه باسه همین میخوام تو دانشگاه از طریق وایرلس و باخود گوشی ،گوشی رو آپدیت کنم واسه همین اصلا آپدیت با کامپیوتر رو فراموش کنید
بهم بگین چه طور با خود گوشی می شه آپدیت کرد؟
راستی
Aino -peyman جان گوشی نو مبارک از گوشی راضی هستی؟

والا من هم مثل بقیه فقط از طریق update service بلدم اپدیت کنم

اگه مشکل کندی سرعت اینترنت داری خب برو کافی نت چون باید 100 مگابایت رو دانلود کنی

اره خیلی راضیم چیز هایی که اذیتم میکنه:

1.لنز رو باید همش تمیز کنم
2.برنامه مدیا گو بعضی فایل هارو کند میریزه
3. بااینکه عمر باتری زیاد شده ولی باز هم به پای نوکیا نمیرسه
4.کیفیت پایین صدا
:46:

SAEED_BARCELONA
18-05-2010, 12:00
3. بااینکه عمر باتری زیاد شده ولی باز هم به پای نوکیا نمیرسه
کدوم گوشی نوکیا باتری خوبی داره که آینو به پاش نمیرسه؟؟؟
قبول دارم باتریش خیلی خوب نیست ولی نه اینکه به پای نوکیا نرسه.

piishii
18-05-2010, 14:51
این گوشی این قابلیت رو داره که با دادن رمز قفل بشه اگه پیش گوشیت نبودی؟ تا کسی نتونه به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنه؟

SAEED_BARCELONA
18-05-2010, 18:56
خیر هیچ کدوم از جاواهای سونی اریکسون همچین قابلیتی ندارن

Aino -peyman
18-05-2010, 21:15
کدوم گوشی نوکیا باتری خوبی داره که آینو به پاش نمیرسه؟؟؟
قبول دارم باتریش خیلی خوب نیست ولی نه اینکه به پای نوکیا نرسه.

در مجموع باتری نوکیا یه چیز دیگست

من قبل از این5200 داشتم 5 روز باتری نگه میداشت 5800 هم همینطور 5610 هم همین طور بازم بگم؟؟؟؟؟؟:27:

SAEED_BARCELONA
19-05-2010, 00:13
والا ما که تا حالا ندیدیم کسی بگه باتری گوشیای نوکیا خوبه جز شما!!!

Mah12
19-05-2010, 17:01
والا ما که تا حالا ندیدیم کسی بگه باتری گوشیای نوکیا خوبه جز شما!!!

بخصوص N95 که عالی بود:5:

feryshad
20-05-2010, 23:57
زیاد ارزش ترجمه نداره :دی
البته کم کردن قیمتش خوب بود :دی

Special edition of Aino is named Aino classic.

What's so special about it? The price: Reduced by ~50€ due to the stripped package.

No MH100 BT headset - just a standard wired stereo headset.
No EC100 docking station - just a standard charger.
No 8GB SD card - just a 2GB one.

Available in Germany from June, the "normal" Aino will go out of production.

Hamid..God
22-05-2010, 13:49
از دوستان کسی میتونه از گیم های جدید اضافه شده چنتا اسکرین شات بزاره؟

SAEED_BARCELONA
23-05-2010, 22:31
حمید چطوری باید اسکرین شات بگیرم؟
loco roco فقط 1 مرحلست. باحاله حیف که کمه

Hamid..God
24-05-2010, 20:13
loca roco که آقاست
این بازی قبلا برا PSP اومده بود 3 تا نسخه داره که اصلا تو کنسول PSP تبدیل به یه افسانه شده اونجا باید ببینی چه چیزیه(باسش رفتم یه PSP خریدم)

بقیه بازی چی ؟ برا اسکرین شات نرم افزار زیاده جاوا و اسکرین شات ها رو سرچ کن
باز اگه نشد با یه دوربین ازش عکس بگیر

hesam68
30-05-2010, 15:40
سلام دوستان
شرمنده وقت ندارم کل تاپیکو بخونم
لطف میکنین یک ببرسی کوچیک از این گوشی بزارین؟
مزایا و معایبشو بدون تعصب بگین
و از لحاظ ظاهری چه طوره؟
دوربین و صداش
منتظرم
مرسی

Hamid..God
01-06-2010, 10:08
تمامی مواردی که شما میخواین به طور کامل تو تاپیک موجود هست تعداد صفحات هم بالا نیست و خودتون به راحتی میتونید پیدا کنید پس لازم نیست دوباره گفته بشه فقط کافیه چند صفحه برید عقب

ممنون

hasti
10-06-2010, 21:43
اخرین قیمت رو 340 من داشتم .میخام بگیرم الان n86دارم خیلی ازش راضیم ولی اریکسون چیزی دیگس و چه رنگی بگیرم رنگ مشکی اثر چربی روش میمونه یا نه؟

Hamid..God
11-06-2010, 10:58
رو سیاه که من دارم نه نمیمونه
از چیه N86 ناراضی هستی که میخوای عوضش کنی؟

Aino -peyman
12-06-2010, 10:42
بهترین گوشیهای دنیا اینو و ویواز هستند

ویواز تمام لمسی هستش

فرقش با اینو اینه که 1.تمام لمسیه 2.قلم وکیف مخصوص داره 3.سیستم عامل

دوربینشم فرق نداره زیاد میتونی مقایسه کنی:40:

ehsannirvana
21-06-2010, 16:59
سلام دوستان
من میخوام این گوشی و برا خواهرم بخرم
از یک فروشنده پرسیدم گفت تو جعبش استند و هندزفری بلوتوث نداره !
میخواستم ببینم شمایی که گرفتین همیوطوری بوده؟!
راستی قیمتم گفته 370

johnypersian1656
21-06-2010, 17:11
سلام دوستان
من میخوام این گوشی و برا خواهرم بخرم
از یک فروشنده پرسیدم گفت تو جعبش استند و هندزفری بلوتوث نداره !
میخواستم ببینم شمایی که گرفتین همیوطوری بوده؟!
راستی قیمتم گفته 370
چرا عزیز هم باید استند باشه هم هندزفری بلوتوث. قیمت هم همین حدوده (اصفهان 350 )

SAEED_BARCELONA
22-06-2010, 16:25
اوه اوه طرف چه کلاش بوده. اصلا گرونیه آینو بخاطر استند و هندزفری بلوتوثشه! مموری 8گیگی هم باید داشته باشه حتما. حواست باشه اینارو نداشت اصلا نخر!

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

آقا من به به مسئله مهم توچه نکرده بودم:دی شما گوشیتون برنامه فیس بوک داره؟ مال من نداره تازه فهمیدم بعد از این همه مدت:دی

johnypersian1656
22-06-2010, 16:37
سعید واسه پسردایی منم نداره:31: اگه داشته باشه بعیده فیلترییینگ رو دور بزنه ها منظورم اینه که مثل snaptu یا operamini کار کنن.

SAEED_BARCELONA
22-06-2010, 22:57
جانی عجیبه آخه چرا نداره؟؟؟
جانی به گمونم دور بزنه. مطمئن نیستم حالا دلیشو تو ...ستان بهت میگن
البته برنامه یوتیوب کاملا به فیلترینگ**لخ میده:دی

Buddy
29-06-2010, 23:56
سلام
تو هدفون کیفیت صدای Aino بهتره یا گوشی های W، ، بلندی صدای کدوم بیشتره تو هدفون، ؟

shahin_100
06-07-2010, 15:29
چجوري ميشه اين گوشي رو آپيدت كرد ؟

منم امروز رفتم Aino رو گرفتم . خيلي گوشي خوبي هست . اون هدستش خيلي خوبه .
اول مي خواستم از يه جا بگيرم گفت قيمتش 340 تومن بعد لوازم جانبيش رو نگاه كردم ديدم هدست و پايه روش نيست !!!!!!! گفتم چرا هدست و پايه نداره ؟ گفت سري جديد 2010 ديگه هدست و پايه نداره ( فكر كرده بود من خرم ) بعد بهش گفتم بدون اينا 200 تومن هم نمي ارزه اگه 180 تومن بدي ازت مي خرم بعد بهم گفت : مرد حسابي اين چه حرفيه مي زني ؟ دارم بهت راست مي گم سري جديد گوشي aino هدست نداره . همون موقع مي خواستم يه فوشي بهش بدم ولي وجدانم نزاشت D:
فقط مي خواستم بگم مردم واسه يكم پول دست به چه كار هايي مي زنن .
راستي آدرس اون مغازه رو بهتون ميدم هر كسي توي شيراز هست از اونجا گوشي نخره . بهتون مي ندازن .
آدرس : شيراز - فلكه ي اطلسي - مغازه اي كه كنار نمايندگي خريد و فروش خودرو هست ( شيرازي ها مي دونن كجا هست ) متاسفانه اسم مغازه رو نمي دونم

چجوري منوي فارسي روي Aino نصب كنم ؟
الان گوشي من فقط زبون انگليسي و فرانسوي داره

چرا هيچ كس جواب نميده ؟
چجوري منوي فارسي روي Aino نصب كنم ؟ الان اس ام اس هاي فارسي برام مياد و نوشته هاي فارسي رو قشنگ نشون ميده ولي خودم نمي تونم فارسي بنويسم . بايد چي كار بكنم ؟

سلام
تو هدفون کیفیت صدای Aino بهتره یا گوشی های W، ، بلندی صدای کدوم بیشتره تو هدفون، ؟

من خودم قبلا w910 داشتم . صداش توی هدفون خیلی خوب بود ولی الان aino دارم صداش چند برابر بهتر از اون هست .

SAEED_BARCELONA
13-07-2010, 18:40
شاهین باید آپدیتی که مربوط به middle east هست رو بریزی روی گوشی. اینطوری زبون شیوای فارسی و شاید عربی:دی اضافه میشه

mg_mahyar
20-07-2010, 19:37
ممنون میشم اگر کسی کسی با این گوشی گرفته بزاره ما کیفت دوربینشو متوجه بشیم
مرورگر اینترنتیش رو هم توضیحی بدید بد نیست خوبه؟ با ایرانسل و همراه اول و وای فای میشه باهاش به اینترنت وصل شد؟

Hamid..God
21-07-2010, 16:48
بچه ها باورتون میشه یک هفته P30W برا من فیلتر بود !!!!!!!!نمونه عکس هم تو پستایه قبل میتونی پیدا کنی کیفیت عکسش تو نور کافی عالیه و اگه عکسه بدی ازش دیدی یا کسی گفت عکساش محوه واسه اینه که لنز دوربینو تمیز نکرده بوده تو نور کم هم خوبه در کل دوربینه خوبی داره

shahin_100
21-07-2010, 23:29
شاهین باید آپدیتی که مربوط به middle east هست رو بریزی روی گوشی. اینطوری زبون شیوای فارسی و شاید عربی:دی اضافه میشه

چجوری باید آپدیت خاورمیانه رو بریزم روی گوشیم تا منوی فارسی بهش اضافه بشه ؟؟؟

Hamid..God
22-07-2010, 18:32
یه مقایسه بین اسکرین samsung Wave با اسکرین Super AMOLED و Sony ericsson Aino با اسکرین TFT:

,و اینم یه شات از نزدیک تا تراکم پیکسلها دیده بشه:

arefooo
25-07-2010, 17:41
سلام دوستان اگه امکان داره کسی راجع به ضبط صدای این گوشی بگه مثل w910 خوبه یا مثل g900 va w960 صدای حباب داره؟

Hamid..God
25-07-2010, 21:13
صداش از اون دوتا بهتره البته یکم نویز رو داره(جزو بهترینا نمیشه گفت که هست ولی خوبه)

shahin_100
27-07-2010, 14:31
كسي مي دونه الان قيمت هدست بلوتوث گوشي ( MH100 ) الان توي بازار حدودا چند تومنه ؟

abbasgh66
30-07-2010, 16:17
چه جالب من نمی دونستم aino صفحه ی لمسیش خازنی :18:
اگه همیشه می شد ازش استفاده کرد خیلی عالی می شد :21:

armenak
31-07-2010, 21:45
این گوشی زبان فارسی داره؟
کیبوردش میخوام فارسی داسته باشه

shahin_100
31-07-2010, 22:42
این گوشی زبان فارسی داره؟
کیبوردش میخوام فارسی داسته باشه

مال من نداره . ولی زبان فارسی رو نشون میده ولی خودت نمی تونی تایپ کنی و منوش فارسی نمیشه . ولی از چند تا از بچه ها پرسیدم گفتن میشه ولی هر کاری کردم نتونستم کیبورد و منوی فارسی بهش اضافه کنم حتی آپدتشم کردم ولی نشد !

majidstar
01-08-2010, 01:57
مال من نداره . ولی زبان فارسی رو نشون میده ولی خودت نمی تونی تایپ کنی و منوش فارسی نمیشه . ولی از چند تا از بچه ها پرسیدم گفتن میشه ولی هر کاری کردم نتونستم کیبورد و منوی فارسی بهش اضافه کنم حتی آپدتشم کردم ولی نشد !
فارسی کردن aino

Highbury
08-08-2010, 00:32
یه سوال
من یه کریتوی ای پی 635 دارم.میشه به هدفون آینو وصل کرد و باهاش مکالمه کنیم؟این میکروفون هدفونش روی تیکه ی اول هست یا روی تیکه ی دوم؟

shahin_100
09-08-2010, 14:58
آره . میشه روی همه ی گوشی هایی که بلوتوث دارن وصلش کرد . میکروفونش هم روی تیکه ی اول هست یعنی روی همون هدفون اصلی

outpost
09-08-2010, 16:32
گفت : مرد حسابي اين چه حرفيه مي زني ؟ دارم بهت راست مي گم سري جديد گوشي aino هدست نداره . همون موقع مي خواستم يه فوشي بهش بدم ولي وجدانم نزاشت D:
فقط مي خواستم بگم مردم واسه يكم پول دست به چه كار هايي مي زنن

اون فروشنده راست گفته.

خود سوني اريكسون گزارش داده بود كه آينو رو بدون پايه و هدست هم ميخواد بفروشه.

Highbury
09-08-2010, 16:37
اگه اینجوری باشه قیمتش پایینتر میاد.کسی میدونه قیمت بدون هدست و پایش چنده؟

Hamid..God
10-08-2010, 14:57
یه جا خوندم (فکر کنم تو همین تاپیک بود) 50 یورو یا دلار

Terova
11-08-2010, 22:59
یک جا رو برای خرید Aino معزفی کنید..

Highbury
12-08-2010, 02:42
پاساژ علاالدین ترجیحا طبقات بالا.
اگه بدون هدست باشه قیمتش هم پایینتره /نه؟
قیمت بدون هدست چنده؟

Hamid..God
12-08-2010, 12:17
من که میگم برو از بازار موبایل بگیر تو همون رنج قیمت اونجا هم پیدا میکنی فوقش 10 تومن گرونتر حد اقل اعصابت از آفتابه دزدی علاادینیا خورد نمیشهمیری تو مقازه تر تمیز مثل آقا هم باحات برخورد میکنن

Terova
12-08-2010, 12:40
قیمت دستم نیست سایت ها که زدن 300 به بالا ولی فکر کنم کمتر هم گیر بیاد
تو کرمانشاه هست با رم 2 گیگ..!!! 290 تومن ولی از اینجا خریدن ریسک محسوب میشه

Terova
13-08-2010, 14:46
دو سئوال دارم اگر میشه جواب بدین

1- دوربین Aino قوی تره یا Vivaz ..؟ چقدر قوی تره

2- با آپدیت کردن امکان داره محدودیت های لمسی آینو رو بداریم...؟

Hamid..God
13-08-2010, 18:27
دوربین خوبه ولی اینکه از ویواز بهتر باشه یا بد تر رو نمیدونم در مورد تاچشم امکانش هست اگه SE بخواد ولی بحث اینه که نمیخواد این یه گوشی های اند غیر تاچه که الان دیگه خیلی کم پیدا میشه(تقریبا همه گوشی ها تو این رنج قیمت و امکانات الان تاچ شدن) اینو برا اونایی ساختن که امکانات بالا میخوان و تاچ دوست ندارن

cool20063
16-08-2010, 21:24
سلام به همه يك اتفاق عجيب و توپ من يك برنامه ريختم روي ايننو كه تاچش كار ميكنه اونم به طور كامل يعني وقتي اسلايدش بازه داخل اون برنامه ميشه با تاچ كار كرد به راحتي . از دوستان اهل فن ميخوام اگه هكي هست كه ميشه تاچش را فعال كرد ارائه كنن . من منتظر پاسخم

Hamid..God
17-08-2010, 16:32
درسته تاچ این گوشی برا نرم افزار های تاچ ساپرت بازهنرم افزار دیگه ای که من پیشنهاد میکنم اوپرا مینی هستش که برای وب گردی بسیار مفید هست در ضمن کیبورد کامل هم داره و فول سایز اجرا میشه و البته ممنون میشم نرم افزار نصب شدتونم به ما بگین چی بود

Aino -peyman
18-08-2010, 09:59
1.من از بازار موبایل خریدم...

2.دوربین فوق العاده وبی نظیر.....

3.قیمت حداکثر 400000 هستش

4.منوی فارسی هم داره

:46::46:

cool20063
22-08-2010, 04:22
درسته تاچ این گوشی برا نرم افزار های تاچ ساپرت بازهنرم افزار دیگه ای که من پیشنهاد میکنم اوپرا مینی هستش که برای وب گردی بسیار مفید هست در ضمن کیبورد کامل هم داره و فول سایز اجرا میشه و البته ممنون میشم نرم افزار نصب شدتونم به ما بگین چی بود

برنامه تقويم فارسي 89 كه بسيار خوب كار ميكنه و مفيد .

shahin_100
06-09-2010, 17:27
اون فروشنده راست گفته.

خود سوني اريكسون گزارش داده بود كه آينو رو بدون پايه و هدست هم ميخواد بفروشه.

حرف شما درسته . ولی اون فروشنده می خواست با همون قیمت اصلی ( 340 تومن ) گوشی رو بفروشه . در حالی که مغازه ی بغل دستیش با هدست میداد 335 تومن !
به نظر من اگه بخوان بدون هدست بفروشن باید قیمتش رو بکنن بین 230 تا 250 تومن .
از دوستان کسی اطلاع نداره قیمت هدست MH100 توی ایران چند تومن هست ؟

MCSE MAN
06-09-2010, 17:56
سلام دوستان
من آينو رو با هندزفري و بدون پايه و بلوتوث 290-300 قيمت دارم.به نظرتون قيمتش چطوره؟
چون من از گوشي بولوتوث هم استفاده اي نميكنم
مطمئنيد گوشي بلوتوث و پايه اش اينجور كه شما ميگيد 100 تومن قيمتشه؟!!!

mehran_286
27-09-2010, 00:45
قابل توجه بیشتر دوستانم

فعلا آینو نخرید

بعد یه مدت ال سیدیش مشکل پیدا می کنه

تو کلی سایت خارجی دیدم

رفتم از فامیلمون اینو بگیرم بهم گفت نگیر بعدا به مشکل بر میخوری

اگر مطلبم بدرد بخور بود بی زحمت روی دکمه تشکر کلیک کنید

arta2008
27-09-2010, 22:07
گوش خیلی بدی هستش مخصوصا سرعتش وقتی میزنی مخاطب ها بیان سه ثانیه بعد میاد اما دوربینش خوبه

iilliya
08-10-2010, 10:21
چی شد؟؟ آخر یکی بگه بگیریم یا نگیریم:13:

shahin_100
24-10-2010, 14:51
چی شد؟؟ آخر یکی بگه بگیریم یا نگیریم:13:

من دارم و ازش هم راضی هستم . فقط با این قیمتی که الان داره میشه گوشی های تمام لمسی و خوبی رو گرفت . اگه نمی خوای گوشیت کامل لمسی نباشه من بهت aino رو پیشنهاد می کنم

MCSE MAN
29-10-2010, 11:32
سلام دوستان
من تازه اين گوشي رو گرفتم و يه مشكلي دارم.چرا گوشي زبان فارسي و عربي نداره؟!!
ميتونم اس ام اس فارسي بگيرم ولي نه گوشيم فارسي ميشه و نه ميتونم اس ام اس فارسي بدم!!
براي همه همينجوريه؟ راهي هست كه بهش فارسي رو بشه اضافه كرد؟
هندزفريش هم اوني كه تو تبليغاتش هست نيست.ميخواستم ببينم سري هاي جديدش اون هندزفري رو نداره يا فقط براي من اين شكليه؟
فايل آپديت داره؟اگه داره براي چيا هست؟ اگه لينكي داره بديد ممنون ميشم
با تشكر

Aino -peyman
29-10-2010, 12:46
سلام دوستان
ميتونم اس ام اس فارسي بگيرم ولي نه گوشيم فارسي ميشه و نه ميتونم اس ام اس فارسي بدم!!
هندزفريش هم اوني كه تو تبليغاتش هست نيست.ميخواستم ببينم سري هاي جديدش اون هندزفري رو نداره يا فقط براي من اين شكليه؟
با تشكر

داره خوبشم داره..... مال من که به همه ی زبونا منو داره

shahin_100
29-10-2010, 17:30
سلام دوستان
با تشكر

مگه هندزفریش این جوری نیست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4gMzIAGgFzAQ4vUe3M&t=1&h=157&w=237&usg=__Uk1K-ubrSNFNyOHTl0cNdO_Mj9s=

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DQr_M3fpL8EnOijZJY&t=1&h=167&w=223&usg=__SfnAXgTlVqRkqmF-GFBMs2euXrc=

MCSE MAN
29-10-2010, 22:41
مگه هندزفریش این جوری نیست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4gMzIAGgFzAQ4vUe3M&t=1&h=157&w=237&usg=__Uk1K-ubrSNFNyOHTl0cNdO_Mj9s=

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DQr_M3fpL8EnOijZJY&t=1&h=167&w=223&usg=__SfnAXgTlVqRkqmF-GFBMs2euXrc=

نه نيست،اين رو درستش ميكنم
حالا اين هيچي،زبان فارسي رو چجوري بايد به گوشي اضافه كنم كه بتونم اس ام اس فارسي هم بدم؟

shahin_100
30-10-2010, 20:12
نه نيست،اين رو درستش ميكنم
حالا اين هيچي،زبان فارسي رو چجوري بايد به گوشي اضافه كنم كه بتونم اس ام اس فارسي هم بدم؟

برای من هم فارسی نداره ولی هندزفریش مثل عکس بالا هست . گوشیتون رو چند گرفتین ؟

MCSE MAN
30-10-2010, 22:25
برای من هم فارسی نداره ولی هندزفریش مثل عکس بالا هست . گوشیتون رو چند گرفتین ؟
300 تومن
نتونستيد فارسيش كنيد؟ راهي نداره؟
اس ام اس فينگليش گرون در مياد:31:

shahin_100
31-10-2010, 13:15
300 تومن
نتونستيد فارسيش كنيد؟ راهي نداره؟
اس ام اس فينگليش گرون در مياد:31:

یکی بهم گفت گوشیتو از سایت سونی اریکسون آپدیت بکن بعد فارسی می شه . من این کار رو کردم ولی نشد . دیگه نمی دونم باید چه جوری فارسیش کنم :41:

Hamid..God
03-11-2010, 10:00
قابل توجه بیشتر دوستانم

فعلا آینو نخرید

بعد یه مدت ال سیدیش مشکل پیدا می کنه

تو کلی سایت خارجی دیدم

رفتم از فامیلمون اینو بگیرم بهم گفت نگیر بعدا به مشکل بر میخوری

اگر مطلبم بدرد بخور بود بی زحمت روی دکمه تشکر کلیک کنید

سلام من نزدیک 8 ماهه آینو دارم و تا حالا نه اسکرینش و نه هیچ جای دیگش به مشکل بر نخورده

البته از اطلاع رسانی و نگرانیتون ممنونم

m_pixel
11-11-2010, 23:26
دوستان یه آموزشی برنامه ای چیزی هست که بشه باهاش sms فارسی داد؟
اگه ممکنه اون برنامه ای که تاچش رو به کار میندازه هم معرفی کنین!

ممنون:11:

shahin_100
20-11-2010, 14:16
دوستان یه آموزشی برنامه ای چیزی هست که بشه باهاش sms فارسی داد؟
اگه ممکنه اون برنامه ای که تاچش رو به کار میندازه هم معرفی کنین!

ممنون:11:

این برنامه رو دانلود کنید بعد بریزید توی گوشیتون . کیبورد فارسی هست

این برنامه رو توی گوشیتون بریزید . توی قسمت Web pages ذخیره می شود .
با این برنامه می تونید حرفت های فارسی تایپ کنید ( حرف های ک چ پ ژ هم هستند ) و بعد اونو کپی کنید و توی قسمت اس ام اس یا هر جایی که می خواید پیست کنید .
تا موقعی که هنوز برنامه ای برای فارسی کردن aino پیدا نشده می تونید از این استفاده کنید .
موفق باشید :11:

m_pixel
22-11-2010, 14:09
این برنامه رو دانلود کنید بعد بریزید توی گوشیتون . کیبورد فارسی هست

این برنامه رو توی گوشیتون بریزید . توی قسمت Web pages ذخیره می شود .
با این برنامه می تونید حرفت های فارسی تایپ کنید ( حرف های ک چ پ ژ هم هستند ) و بعد اونو کپی کنید و توی قسمت اس ام اس یا هر جایی که می خواید پیست کنید .
تا موقعی که هنوز برنامه ای برای فارسی کردن aino پیدا نشده می تونید از این استفاده کنید .
موفق باشید :11:
شرمنده که دیر پستتون رو دیدم!:11:
فقط اگر ممکنه اون برنامه ای که میگن استفاده از تاچ رو بیشتر میکنه رو هم بزارید!
تشکر!:46:

shahin_100
22-11-2010, 19:24
شرمنده که دیر پستتون رو دیدم!:11:
فقط اگر ممکنه اون برنامه ای که میگن استفاده از تاچ رو بیشتر میکنه رو هم بزارید!
تشکر!:46:
همچین برنامه ای فکر نکنم باشه . شما همین الان هم توی بعضی نرم افزار ها و بازی ها می تونید از تاچ استفاده کنید .

Greatone
01-12-2010, 22:25
کیفیت فیلم برداریش چرا انقدر پایینه ؟
من n96 داشتم دیگه انقدر هنگ کرد دادم اینو گرفتم اما اون با اینکه 5 بود دوربینش کیفیت فیلم برداریش بالاتر بود
اما کیفیت عکس این معرکس...

Greatone
02-12-2010, 14:42
راستی بچه ها برای من زده made in china برای شما هم همینه دیگه ؟!!!!!!!

shahin_100
03-12-2010, 17:07
راستی بچه ها برای من زده made in china برای شما هم همینه دیگه ؟!!!!!!!

آره برای من هم زده mede in chine .
کیفیت فیلم برداریش هم بد نیست . من یکی از دوستام N96 داشت وقتی فیلم هایی رو که با Aino گرفته بودم نشونش دادم گفت کیفیتش از گوشیه من بهتره . کیفیت فیلم بردارش nHD هست . ولی توی تاریکی گوشی N96 به خاطر فلش های قوی اش بهتر است

Hamid..God
03-12-2010, 23:52
کیفیت فیلم برداریش چرا انقدر پایینه ؟
من n96 داشتم دیگه انقدر هنگ کرد دادم اینو گرفتم اما اون با اینکه 5 بود دوربینش کیفیت فیلم برداریش بالاتر بود
اما کیفیت عکس این معرکس...

یه نگاه بنداز ببین نایت مد رو روشن نکرده باشی (البته نباید ازش فیلم برداری در حد HD و اینا توقع داشت،کیفیت فیلم برداری فقط Wave برا یکی از فامیلا گرفتم کیفیت در حد مرگ بود با ویواز هم مقایسه کردم ویواز رو قورت میداد البته نسخه ی pro ی ویواز بود)
کیفیت عکسش هم آره خوبه به شرط اینکه لنز رو تمیز نگه دارین اگه تمیز نشه بعد یه مدتی یه لایه ی مه مانند رو عکسا ظاهر میشه و از هر چیزی برا تمیز کردن لنز استفاده نکنین به خصوص دستمال کاغذی

Greatone
04-12-2010, 00:04
برنامه ای هست که بشه تاچ در همه حالت ها فعال باشه ؟
راستی ورژنش رو چجوری بروز کنم ؟ فرقی هم میکنه بروز کنم یا سنگین تر میشه ؟!

Hamid..God
07-12-2010, 13:23
نه همچین چیزی نیست(فعال کردن تاچ) ولی میتونی از برنامه های تاچ استفاده کنی برای استفاده کردن از تاچ هم میتونی از برنامه ی اپرا مینی استفاده کنی که بهترین بروزر وب تو دنیای موبایله سایزشم با صفحه هماهنگه
سنگین تر که نه بهتر میشه برای اینگکار هم باید از سایت سونی اریکسون نرم افزار آپدیتر رو دانلود و نصب کنی بعد هم گوشی رو مستقیم از نت آپدیت کنی

Andaron
09-12-2010, 23:29
سلام دوستان خسته نباشید ؟

من دیروز گوشی aino گرفتم 315 هزار تومان ولی کیفیت دوربین هیچی نداره حتی عکس که می گیرم اگر تو اتاق باشه تاریک و نقطه نقطه می افته یعنی خیلی افتضاح هستش گوشی میده چین هستش بنظر شما مشکلش چیه راستش یه گوشی اریکسون c905 دارم که کیفیت دوربین عالی داره که اونم دوربینش 8 هستش آخه خیلی کیفیت داره
به نظر شما مشکلش چیه
؟

Andaron
10-12-2010, 18:10
کسی نبود جواب ما رو بده ؟
یه سوال دیگه اینکه سیستم عامل این گوشی جاوا هستش یا سیمبین

hamidr65
11-12-2010, 23:35
من هفتخ پیش Aino گرفتم ...میخواستم دوستان در مورد gps این گوشی منو راهنمایی کنن ...

نقشه ایران رو داره ؟؟؟ اگه نداره باید چیکار کرد ؟؟
آیا به صورت آفلاین هم کار میکنه ؟
سیستم ناوبریش چه جوری فعال میشه؟؟؟

Andaron
12-12-2010, 00:29
من هفتخ پیش Aino گرفتم ...میخواستم دوستان در مورد gps این گوشی منو راهنمایی کنن ...

سلام دوست عزیز چه قدر گرفتی ؟
آیا دوربینش ضعیفه ...
با تشکر

hamidr65
12-12-2010, 11:24
سلام دوست عزیز چه قدر گرفتی ؟
آیا دوربینش ضعیفه ...
با تشکر

من بدون پایه و هندزفری بلوتوثش 290 گرفتم از علاالدین.
کیفیت عکسش عالیه ولی فیلم برداریش معمولیه ...
فقط یه خورده محدود بودن صفحه لمسیش چند روز اول تو ذوق میزنه ولی بهش عادت می کنی.

Hamid..God
12-12-2010, 20:13
من 1 ساله آینو رو دارم C905 هم دارم کیفیت عکسای هر دو در یه سطحه میشه یه سمپل از عکسات بزاری هم بیرون اتاق هم تو اتاق
آخه دوربین همه ی گوشی ها تو نور کم چندان جالب نیستن

shahin_100
13-12-2010, 20:12
کسی نبود جواب ما رو بده ؟
یه سوال دیگه اینکه سیستم عامل این گوشی جاوا هستش یا سیمبین
سیستم عاملش جاوا هست .

Andaron
14-12-2010, 00:04
من 1 ساله آینو رو دارم C905 هم دارم کیفیت عکسای هر دو در یه سطحه میشه یه سمپل از عکسات بزاری هم بیرون اتاق هم تو اتاق
آخه دوربین همه ی گوشی ها تو نور کم چندان جالب نیستن

ممنون دوست عزیز می زارم

hamidr65
15-12-2010, 01:00

کسیی جواب ما رو نمیده؟؟؟

Hamid..God
22-12-2010, 13:27
منم این مشکل gps رو دارم اگه کسی راشو بلده به ما هم بگه البته فکر نکم با بقیه ی اریکسونا فرقی داشته باشه هر نرو افزاری که رو اونا جواب بده رو اینم باید جواب بده فقط ممکنه با رزولویشن صفحه هم خانی نداشته باشه

mehdi_pro2
24-12-2010, 17:54
سلام.....
من یکی از این هدست mh100 رو دارم ولی با هر گوشی که سرچ میکنم پیداش نمیکنه!!!
روش بخصوصی داره؟!!

ویرایش:بعد از تلاش نسبتا زیاد!!موفق شدم...!!!:d

Greatone
11-01-2011, 16:55
بچه ها شما ها دوربین رو رو 8 میزارین ؟
با توجه به اینکه رو 8 میزاریم سینمایی طوری میشه من میزارم رو 6 ! فرق انچنانی هم نداره !
شما چطور؟
+
هندزفریش خیلی ضعیفه چکار کنم ؟ یدونه نو بخرم ؟

iman-crystal
11-01-2011, 17:06
منم این مشکل gps رو دارم اگه کسی راشو بلده به ما هم بگه البته فکر نکم با بقیه ی اریکسونا فرقی داشته باشه هر نرو افزاری که رو اونا جواب بده رو اینم باید جواب بده فقط ممکنه با رزولویشن صفحه هم خانی نداشته باشه

سلام

من vivaz دارم - در مورد gps اینو اطلای ندارم فقط می دونم چون جاوا هست نمی تونید gps روش نصب کنید و فقط از همونی که وش هست می تونید استفاده کنید

shah abas
12-03-2011, 22:49
امروز این گوشی رو خریدم اما:
۱-انگار باید مموری ۸ گیگ داشته باشه٬ این روش ۲ گیگ بود.
۲-انگار باید پایه داشته باشه٬ این نداره. (ولی جعبه اش کوچیکه ها! توش پایه جا میشه؟)
۳-انگار باید هدست بلوتوث داشته باشه٬ ولی این نداشت.یه هندزفری معمولی داشت که اونم روش نوشته بود greenheart . (گرین هارت که یه گوشی دیگس! عوض کردند؟)

گوشی رو ۲۸۵ خریداری کردم.
اینایی که گفتم درسته؟ باید اینارو می داشت؟ به نظرتون چی کار کنم؟ برچسب عقب گوشی رو هم کندم ولی هنوز دارم.

Original Titan
12-03-2011, 23:09
مثل اين كه خود كارخونه براي كاهش قيمت گوشي پكش رو عوض كرده... هندزفري و پايه رو ميدونم باقيش رو نميدونم

shah abas
12-03-2011, 23:11
مثل اين كه خود كارخونه براي كاهش قيمت گوشي پكش رو عوض كرده... هندزفري و پايه رو ميدونم باقيش رو نميدونم کمی نامفهموم بود
حالا این هندز فری بلوتوث و پایه رو حذف کرده یا باید باشه؟

Original Titan
12-03-2011, 23:49
ببخشيد :31:
نبايد باشه...

shah abas
13-03-2011, 00:39
این رم ۸ گیگ رو چی؟کسی اطلاعی نداره؟ چون اگه نداده باید زود پیگیر شوم.

shah abas
14-03-2011, 00:38
بدم میاد زیاد پست تکراری بدم٬ ولی لازمه بدونم این رم ۸ گیگ باید روش باشه یا اینم تبدیل شده به ۲ گیگ؟

alex_pk
14-03-2011, 14:50
بدم میاد زیاد پست تکراری بدم٬ ولی لازمه بدونم این رم ۸ گیگ باید روش باشه یا اینم تبدیل شده به ۲ گیگ؟

تا اونجا که من خبر دارم تو پک جدیدش تغیراتی داده
ولی برای اینکه مطمئن بشی میتونی یه زنگ به چنتا از مغازه های علاالدین بزنی جریان رو بپرسی.

Hamid..God
17-03-2011, 20:04
برای اینکه خیالت راحت بشه بورو بازار موبایل (پایین علاالدین) نمایندگی خود سونی اریکسون اونجا هست از اونا بپرس

mpvd
24-03-2011, 10:36
با سلام ببخشید چطوری میشه gps این گوشی رو فعال کرد؟

mpvd
25-03-2011, 20:39
بازم سلام.. ببخشید من از gps زیاد سر در نمیارم چون این اولین گوشی gps دارمه... ببخشید این گوشی باید به اینترنت وصل باشه تا بتونیم از gpsش استفاده کنیم؟ اگه نه که یه زحمت توضیح دادن میوفته گردنتون (لطفا) ..پیشاپیش ممنونم

Hamid..God
09-04-2011, 13:02
نه نیازی نیست به اینتر نت وصل بشی فقط باید یه نرم افزار مناسب برای gps پیدا کنی (که البته خودمون هم تا حالا چیزی پیدا نکردیم) ولی با وصل شدن به اینتر نت از گوگل مپ میتونین استفاده کنین

Original Titan
09-04-2011, 13:55
@ Hamid..God
سلام
ميگم آينو چطور گوشي اي هست؟ با آپديت هايي كه احتمالا براش اومده گوشي خوبيه؟
مثل جاواهاي ديگه سوني اريكسون سورعتش خوبه؟
عكاسيش چطوريه؟
عيبش چيه؟
ممنون
براي خانوم ميخوام :31:

MCSE MAN
09-04-2011, 14:23
@ Hamid..God
سلام
ميگم آينو چطور گوشي اي هست؟ با آپديت هايي كه احتمالا براش اومده گوشي خوبيه؟
مثل جاواهاي ديگه سوني اريكسون سورعتش خوبه؟
عكاسيش چطوريه؟
عيبش چيه؟
ممنون
براي خانوم ميخوام :31:
سرعتش نسبتا خوبه ولي اگه اطلاعات زياد باشه يكم كند ميشه
عكاسيش خيلي خوبه،من ازش راضيم
عيب خيلي خفني نداره ولي يكي همين كه سرعتش وقتي اطلاعات زياد باشه يكم مياد پايين. مثلا عكس اگه زياد باشه قسمت عكس رو يه مقدار دير باز ميكنه.آهنگ هم همينطور ولي بازم خيلي بد نيست
يكي هم قسمت لمسيش هر چندوقت يه بار هنگ ميكنه كه ميشه يه دور كشوييش رو باز بسته كرد كه از هنگي در بياد
در كل از نظر من گوشي خيلي خوبيه،مخصوصا اگه براتون زيبايي مهمه.مه هنوز بعد چند ماهي كه اين گوشي رو دارم هر وقت نگاهش ميكنم لذت ميبرم.هر كسي هم گوشيم رو ديده اولين چيزي كه گفته اين بوده كه چقدر قشنگه

Original Titan
09-04-2011, 14:42
دوست عزيز شما قبل از اين گوشي با گوشي ديگه سوني اريكسون كه جاوا باشه كار كردين؟؟

MCSE MAN
10-04-2011, 10:32
بله حدود 3 سال W810i داشتم
به نظرم سرعت W810 بيشتر بود،البته من تو اون 600 مگ اطلاعات داشتم ولي توي اين نزديك حدود 1.8 گيگ ولي در كل بازم فكر كنم در شرايط برابر سرعت اون بيشتر بود

sammira
11-04-2011, 11:08
بچه ها خسته نباشین
راستش من تو 3 تا گوشی گیر کردم ویواز ساتیو اینو حالا معیارهام

1.پشتیبانی از همه بازی های جاوا
2.کیفیت صدای خوب برای پخش موزیک
3.دوربین حداقل با کیفیت که تا حدودی نیازمو ارضا کنه
4.مسیج دادن باهاش راحت باشه یعنی تو دست باشه
فکر کنم کلا همینا بود و اخریش اینکه خواهشا التماس میکنم من تا 12اردیبهشت وقت دارم بگین کدومش خوبه راستش من بیشتر تو اینو گیر کردم اما بازم راهنمایی شما یه چیز دیگه هستش ببخشین اینقدر متنم زیاد شد ولی ببگین تو پکش چی داره که سرم کلاه نره یکی از دوستان من که اینو خرید گفت پایه نداره راسته؟

Original Titan
11-04-2011, 15:07
فکر کنم کلا همینا بود و اخریش اینکه خواهشا التماس میکنم من تا 12اردیبهشت وقت دارم بگین کدومش خوبه راستش من بیشتر تو اینو گیر کردم اما بازم راهنمایی شما یه چیز دیگه هستش ببخشین اینقدر متنم زیاد شد ولی ببگین تو پکش چی داره که سرم کلاه نره یکی از دوستان من که اینو خرید گفت پایه نداره راسته؟
ببينيد براي همه موارد بالا من گوشي ويواز رو پيشنهاد ميكنم! حالا براي اين كه مسج دادن بيشتر حال بده و به قول شما تو دست تر باشه كيبورد دارش بهتر ميتونه باشه.
ولي براي ساپورت كامل بازي هاي جاوا ،‌آينو خوب مطمئنا بهتره و چون خودش پلت فورم جاواست خوراكش ميشه همين بازي هاي جاوا
... حالا !‌ به نظر من كلا شما ويواز رو بگير خيلي بيشتر از آينو راضيت ميكنه !
درمورد پك آينو هم بگم كه پك هاي قديمي كامل بود .... يعني هندزفري و پايه داشت و اينا!‌ولي اين جديدا اينا رو نداره!‌يكي از بچه ها چند تا پست بالاتر هم پرسيده بود كه جوابش داده بودم! كاربري با نام shah abas :31:
سوالي بود در خدمتيم :31:

MCSE MAN
11-04-2011, 18:28
بچه ها خسته نباشین
راستش من تو 3 تا گوشی گیر کردم ویواز ساتیو اینو حالا معیارهام

ببينيد براي همه موارد بالا من گوشي ويواز رو پيشنهاد ميكنم! حالا براي اين كه مسج دادن بيشتر حال بده و به قول شما تو دست تر باشه كيبورد دارش بهتر ميتونه باشه.
ولي براي ساپورت كامل بازي هاي جاوا ،‌آينو خوب مطمئنا بهتره و چون خودش پلت فورم جاواست خوراكش ميشه همين بازي هاي جاوا
درمورد پك آينو هم بگم كه پك هاي قديمي كامل بود .... يعني هندزفري و پايه داشت و اينا!‌ولي اين جديدا اينا رو نداره!‌يكي از بچه ها چند تا پست بالاتر هم پرسيده بود كه جوابش داده بودم! كاربري با نام shah abas [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالي بود در خدمتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منم با اين دوستمون موافقم،در كل ويواز بگيريد بهتره.من چون آينو دارم بيشتر جوابتون رو راجع به آينو ميدم
1.آينو چون جاواس پس فكر كم پشتيبانيش براي بازي هاي جاوا خيلي بهتر باشه
2.آينو پخش صداش زياد قوي و بلند نيست ولي كيفيتش بالاس براي همين وقتي با هندزفري گوش بديد عاليه. حالا ويواز رو نميدونم
3.عكس برداريه آينو خيلي خوبه
4.اين كانورسيشن آينو كه عاليه ولي vivaz pro چون دكمه هاش سبك كيبورده،مسيج دادن باهاش راحت تره

در مجموع ويواز معمولي و اينو تقريبا در يه سطحن(البته ويواز چون سيستم عامل داره و تمام لمسيه ميشه گفت بهتره ولي من چون دوست داشتم دكمه هم داشته باشه آينو خريدم.البته آينو از نظر ظاهري خيلي بهتر از ويواز معموليم هست) ولي vivaz pro از جفتشون بهتره.
درباره گوشي بلوتوث آينو هم من چند وقت پيش رفتم پرسيدم،گفتن خود گوشي بلوتوثش قيمتش نزذيك به 100 تومن هست براي همين از تو پك كاملش برداشتن كه هر كي نخواست نخره

sammira
11-04-2011, 21:28
درمورد پك آينو هم بگم كه پك هاي قديمي كامل بود .... يعني هندزفري و پايه داشت و اينا!‌ولي اين جديدا اينا رو نداره!‌يكي از بچه ها چند تا پست بالاتر هم پرسيده بود كه جوابش داده بودم! كاربري با نام shah abas :31:
سوالي بود در خدمتيم :31:
خیلی ممنونم از اینکه برام وقت گذاشتی و جحوابمو دادی

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

منم با اين دوستمون موافقم،در كل ويواز بگيريد بهتره.من چون آينو دارم بيشتر جوابتون رو راجع به آينو ميدم
1.آينو چون جاواس پس فكر كم پشتيبانيش براي بازي هاي جاوا خيلي بهتر باشه
2.آينو پخش صداش زياد قوي و بلند نيست ولي كيفيتش بالاس براي همين وقتي با هندزفري گوش بديد عاليه. حالا ويواز رو نميدونم
3.عكس برداريه آينو خيلي خوبه
4.اين كانورسيشن آينو كه عاليه ولي vivaz pro چون دكمه هاش سبك كيبورده،مسيج دادن باهاش راحت تره

در مجموع ويواز معمولي و اينو تقريبا در يه سطحن(البته ويواز چون سيستم عامل داره و تمام لمسيه ميشه گفت بهتره ولي من چون دوست داشتم دكمه هم داشته باشه آينو خريدم.البته آينو از نظر ظاهري خيلي بهتر از ويواز معموليم هست) ولي vivaz pro از جفتشون بهتره.
درباره گوشي بلوتوث آينو هم من چند وقت پيش رفتم پرسيدم،گفتن خود گوشي بلوتوثش قيمتش نزذيك به 100 تومن هست براي همين از تو پك كاملش برداشتن كه هر كي نخواست نخره
از شما هم ممنونم دوست من

Hamid..God
18-04-2011, 13:47
من الان 8 گیگ اطلاعات روش دارم ولی خیلی کند نشده البته اون قسمت مدیا سنترش که مبتنی بر فلش از همون اول یکم گیج میزد با این حال برا کسایی که خیلی اهل گوشی بازی نیستن و یه گوشی روون و راحتو صد البته زیبا میخوان مناسب ترین گوشیه