مشاهده نسخه کامل
: مشاوره - انیمیشن رو ادامه بدم
Hamidreza2007
29-05-2009, 00:30
سلام
راستش من مدتی هست دارم سه بعدی کار می کنم و مدتی هم قبلاً شبکه کار می کردم حالا از این دو راه می خوام یکیو ادامه بدم . به هر دو تاشم علاقه دارم .
تو سرم قلقلست از بس فکرشو می کنم که کدومو ادامه بدم.
به نظر شما انیماتور شدن بهتره یا یک شبکه کار. خواهش می کنم با دلیل بگین.
سلام
خوب چرا دوراهی؟
خوب هر دوتاشونو میتونی ادامه بدی
من خودم فقط 3d کار نمیکنم غیره درسو شرکت ، کارای دو بعدیو سایتو اینا هم دارم
تازه دارم نرم افزار های دیگه رو هم یاد میگیرم
من پیشنهاد میکنم روی هر دو تا رشته وقت بزار
موفق باشی;)
Sorosh MAX
29-05-2009, 00:41
به نظرم هادی جان درست میگه میتونی هر دوتاشو ادامه بدی ..
Hamidreza2007
29-05-2009, 10:11
آخه میدونین من دانشجو هستم اگه بخوام دو تاشو ادامه بدم وقت ندارم
درس دانشگاه هست
انیمیشن هست
شبکه هم هست
به نظر شما کدومش بهتره
انیماتور شدن یا شبکه کار شدن
از نظر اقتصادی ، جنبه شغلی و ...
کمکم کنید
سلام خب حرفه ای شدن در هر زمینه ای خیلی سخت .من خودم رشته ام کامپیوتر هستش و شبکه هم میخونم.ولی بهت
بگم که انیمیشن خیلی بزرگتر و دلچسبتر از شبکه هستش.همیشه یه انیمیتور خیلی بزرگ جلوه میکنه به خاطر کاراش.
خب از نظر مالی که به هیچ عنوان با هم قابل قیاس نیستن چون پولی که انیمیتور میگیره کجا؟
پولی که یه مهندس شبکه میگیره کجا؟
خودشم لذت کار با 3d خیلی باحال.شما میتونین تن تن کار کنیدو حرفه ای شین ولی نمیتونین تن تن کار شبکه انجام بدین.
شاید کار ماهی تا سالی یه بارم سراغت نیاد.به نظرم کار سه بعدیرو ادامه بدی بهتر من اینو نمیگم چون یه سه بعدی سازم
من برنامه هم مینویسم.
و برنامه نویسی رو از همه بیشتر دوس دارم.
امیدوارم این حرفام به دردت بخوره.
موفق باشی.
Hamidreza2007
29-05-2009, 22:09
از راهنماییت ممنونم
خودم هم راستش توی همچین فکری بودم ولی باز تو سرم هرج و مرج بود ولی با راهنمایی شما و دیگر دوستان مشکلم به نظرم حل شد
ممنون
Mehran_trex
02-06-2009, 13:58
دوست عزيز بهتره به علاقه ات نگاه كني چون بعداز يك مدتي كه به جاهاي مشكل مباحث برسي واست خسته كننده ميشه و ممكنه رهاش كني پس سليقه رو اول بزار اما از لحاظ درامد نميشه مقاسيه كرد چون هردوش خوبه اما بايد توي اون كار تخصص داشته باشي حالا هر چي كه ميخواد باشه اما هر كدوم رو كه انتخاب كردي حتما تا رسيدن به نتيجه ولش نكن
بدرود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.