ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب غریب با صدا

King_90
28-05-2009, 22:21
سلام.

دوستان کسی می دونه چرا صدا از کامپیوتر من در نمی اد.وقتی یه اهنگ رو می خوام اجرا کنم با هر برنامه ارور می ده. البته اگه تصویری باشه تصویر رو نمایش میده ولی صدا رو نه.صدای کیس هم در می اد و اسپیکر ها هم درست اند.دیشب از توی ریختن یا پاک کردن برنامه ها یکی دوتا برنامه که واسم اشنا نبودن رو پاک کردم.کارت صدا رو هم گذاشتم.اون برنامه هایی که پاک کردم مربوط به صدا نبودند.منم کاری با مادربورد نکردم همینطوری یکدفعه مشکل پیدا کرد صدای کامپیوتر.کسی نظری نداره.یه لطفی بکنید.

djsystem
29-05-2009, 20:48
شما اصلا درایور کارت صدات رو نصب کردی؟

King_90
29-05-2009, 23:17
بله.من داشتم اهنگ گوش می دادم.دقیقا قبل بازی منچستر و بارسا:دی ولی بعدش دیگه نه.
کارت صدا رو هم که می ذارم شاید دوباره نصب کنم میگه تمام برنامه ها اینیسال شده و ارور میده.
اروری هم موقعه پخش اهنگ دارم اینه:

There is no sound card
You either do not have a sound card installed on your computer or it is not functioning properly. If you do not have a sound card installed, you must install one before you can listen to audio in a digital media file. If you do have a sound card installed, refer to its documentation to troubleshoot the problem.

DrXoX
30-05-2009, 08:41
بله.من داشتم اهنگ گوش می دادم.دقیقا قبل بازی منچستر و بارسا:دی ولی بعدش دیگه نه.
کارت صدا رو هم که می ذارم شاید دوباره نصب کنم میگه تمام برنامه ها اینیسال شده و ارور میده.
اروری هم موقعه پخش اهنگ دارم اینه:

There is no sound card
You either do not have a sound card installed on your computer or it is not functioning properly. If you do not have a sound card installed, you must install one before you can listen to audio in a digital media file. If you do have a sound card installed, refer to its documentation to troubleshoot the problem.

سلام

از داخل Devie Manager بررسی کنید که کارت صدا نصبه یا نه:

روی Mycomputer کلیک راست ==>Properties و بعد انتخاب سربرگ(تب) Hardware ==> انتخاب دکمه Device Manager

در پنجره باز شده ببینید کارت صدای شما نصبه یا نه! اگر علامت سوال زرد رنگ برای صدا وجود داشت یعنی نصب نیست و باید

آن را نصب کنید.

اگر هم نصب بود می تونید اونو Unistall کنید و مجدداً نصب کنید

موفق باشید