مشاهده نسخه کامل
: آيا SQL Server 2000 و Visual Basic 2008 قابل ارتباطن؟
Pejvak61
28-05-2009, 15:01
من يه پايگاه داده دارم كه تو SQL Server 2000 ساختم و با VB6 برنامه مورد نظرمو نوشتم.
حالا ميخوام همون پايگاه داده رو با Visual Basic 2008 استفاده كنم. چون به كليه Table ها، Viewها و ... اون مسلطم. فقط ميخوام برنامه رو دوباره با شكل جديد بسازم. آيا ارتباط SQL Server 2000 و Visual Basic 2008 قابل برقراريه؟
سلام
شما میتوانید از بانکهای sqlserver2000 مستقیماً در vb2008 استفاده کنید.
ضمن اینکه میتوانید به سادگی بانک خود را تبدیل کنید به sqlserver2005 و sqlserver2008.
پیشنهاد میکنم حتماً یا از sqlserver2008 و یا حداقل از sqlserver2005 با همان بانک خودتان استفاده کنید.
با نصب vs2008 خودکار sqlserver2005 express هم نصب خواهد شد و میتوانید از آن در خود vs و یا با کمک SSMS-Express استفاده کنید.
(البته بدیهی است که کدهای برنامه نویسی VB6 شما چندان در VB9 قابل استفاده نخواهد بود.)
Pejvak61
30-05-2009, 06:37
هدف من از اينكه ميخوام از SQL Server 2000 استفاده كنم اينه كه پايگاه داده مورد نظر من داره توسط يه برنامه ديگه استفاده ميشه من ميخوام رو همون پايگاه داده برنامه نويسي كنم. يعني دو تا Application روي يه Database .
در ضمن من از Visual Basic 2008 Express Edition استفاده ميكنم. براي برقراري ارتباط از Dataset استفاده كردم ولي نتونستم يه Object ارتباط براي Sqlserver2000 بسازم. يعني اصلاً گزينه اي براي SQL Server 2000 نداشت.
من چطور ميتونم ارتباط با SQL Server 2000 برقرار كنم؟
سلام
شما میتوانید یک دیتابیس sqlserver2008 را هم بین نرم افزارهای مختلف قدیم و جدید مشترکاً استفاده کنید.
یک سوال مهم:
یعنی شما بلدید و میتوانید به sqlserver2005 وصل شوید؟ و فقط نمیتوانید به sqlserver2000 وصل شوید؟؟؟!!!
یا اینکه کلاً نمیتوانید از کدتان به بانکی مثل sqlserver (هرورژن و نسخه ای) وصل شوید؟
Pejvak61
30-05-2009, 14:53
من تا حالا با VB 6 و Sql server 2000 كار كردم و چند تا برنامه هم نوشتم و توش از OLEDB يا ADO استفاده ميكردم. الآن هم ميخوام ببينم آيا چنين چيزهايي در 2008 هم هست يا نه و آيا اساساً برقراري ارتباط بين VB2008 و SqlServer 2000 ممكنه يا نه؟
سلام
VB6 برای ارتباط با دیتابیس ها از ADO استفاده میکرده.
در حالی که VB9 از ADO.Net استفاده میکند و این دو بسیار متفاوت هستند.
متاسفانه من از پست قبلی شما اینطور نتیجه میگیرم که شما آشنایی با ADO.Net ندارید و مشکل شما سر نسخه 2000 و 2005 و... نیست! مشکل شما سر ADO.Net است!
باید درک کنید که من نمیتوانم ADO.Net را در یک پست به شما بیاموزم ... !
همانطور که بارها به افراد مشابه شما پیشنهاد کرده ام، به شما هم میگویم که اگر میخواهید برنامه نویسی را درست و حسابی پیگیری و ادامه دهید بهتر است یک کتاب با عنوان خاص ADO.Net تهیه و مطالعه کنید.
ولی فعلاً به عنوان یک مثال بسیار بسیار بسیار ساده برای خواندن مقادیر از دیتابیس و نمایش در DataGridView میتوانید نگاهی به پست 55 تاپیک زیر بیاندازید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشیای مهم در ADO.Net اینها هستند.
DataTable جهت نگهداری یک جدول در RAM
DataSet جهت نگه داری چندین جدول و ارتباط و... در RAM
Connection جهت ارتباط با دیتابیس
Command جهت اجرای فرامین مختلف SQL روی دیتابیس
DataReader جهت خواندن سریع مقادیر از دیتابیس (یکم شبیه RecordSet در ADO)
DataAdapter جهت پر کردن DataTable و DataSet از محتویات دیتابیس و اعمال تغییرات DataTable و DataSet به داخل دیتابیس
(Save و Load برنامه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.