ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : pmp و mp5 جي هستن ؟؟؟

bersam
28-05-2009, 14:40
خب عنوان مطلب رو مي كه ! راستش من يه همجين جيزي ديدم روش نوشته بود PMP و بخش mp5 و mp4 رو هم داشت !!!
china بود ! قيمتش هم خيلي ارزونه !!! يه دوربين 10 مكابيكسلي هم داشت !!!
قيمتش 55 بود (ميناب !!! شهر قاجاق خيز كشور توي جنوب) ! من كفتم يكيش رو براي من بيارن به قيمت 30 تومن !!!
واقعا اكه اهنك هم بخش كنه كافيه !!! فقط مي خواستم بدونم اين PMP و MP5 جي هست !!!

MP5 تا جايي كه من ياد دارم اسم يه اسلحه هست !!! :31:

prowler88
28-05-2009, 15:20
خب عنوان مطلب رو مي كه ! راستش من يه همجين جيزي ديدم روش نوشته بود PMP و بخش mp5 و mp4 رو هم داشت !!!
china بود ! قيمتش هم خيلي ارزونه !!! يه دوربين 10 مكابيكسلي هم داشت !!!
قيمتش 55 بود (ميناب !!! شهر قاجاق خيز كشور توي جنوب) ! من كفتم يكيش رو براي من بيارن به قيمت 30 تومن !!!
واقعا اكه اهنك هم بخش كنه كافيه !!! فقط مي خواستم بدونم اين PMP و MP5 جي هست !!!

MP5 تا جايي كه من ياد دارم اسم يه اسلحه هست !!! :31:
MP5 دقیقا همون طور که اشاره کردی اسم یه نوع اسلحه ی اتوماتیکه و معنی دیگه ای هم نداره.
PMP مخفف Portable Media Player هست. یعنی فایل های صوتی و تصویری رو پخش میکنه.
نمیدونم اطلاعاتت از جنس های چینی در چه حدیه. یه چیزایی درست میکنن آدم شاخ در میاره. پسرعموم چند روز پیش یه فلش مموری سونی (روش نوشته بود VAIO) نشونم داد ظرفیتش 900 گیگ بود.:18: قیمتش هم در حد یه لپ لپ بوده ظاهرا. یکی دو سال پیش هم یکی از چین مموری 16 گیگ pro duo سونی آورده بود ظرفیتش 256 مگ بود.
از نظر کیفیت هم یه چیزی حدود یک الی دو روز عمر مفیدشونه. اگه دوربین 10 مگاپیکسل داره که دیگه خدا داند چه جور چیزیه. حالا سفارش دادی در هر صورت. باید صبر کنی برسه ببینی چیه.

bersam
28-05-2009, 16:13
نه اخه يكي از اشنا ها اون جا دستشه و هنوز سالم مونده !!! حالا معلوم نيست شايد شانسي مال اون خوب در اومده !!! عجب !!!

prowler88
28-05-2009, 18:51
نه اخه يكي از اشنا ها اون جا دستشه و هنوز سالم مونده !!! حالا معلوم نيست شايد شانسي مال اون خوب در اومده !!! عجب !!!
نمیگم حتما روز اول خراب میشه. ولی خب شما خودت حساب کن. دستگاهی که هم MP3 پخش کنه هم تصویری هم دوربین 10 مگاپیکسلی داشته باشه 30 تومن هم باشه یه چیزیش هست دیگه. حالا اگه دستت اومد کیفیت دوربینشو نگاه کن ببین چه جوریه. یا مثلا با یه MP3 Player کریتیو مقایسه ش کن.

bersam
28-05-2009, 21:42
نمیگم حتما روز اول خراب میشه. ولی خب شما خودت حساب کن. دستگاهی که هم MP3 پخش کنه هم تصویری هم دوربین 10 مگاپیکسلی داشته باشه 30 تومن هم باشه یه چیزیش هست دیگه. حالا اگه دستت اومد کیفیت دوربینشو نگاه کن ببین چه جوریه. یا مثلا با یه MP3 Player کریتیو مقایسه ش کن.
خب من هم كه مي كم كه !!! يه 6 ماهي دستشه البته هيجي از دوربين و اينا نمي دونه !!!

تازه خب كفتم كه جنس جيني هست ديكه !!!

اوكي ! بايد هر موقع كسي رفت جنوب بهش بكم begire ازش !!!

seymour
29-05-2009, 18:47
حالا 30 تومن هم انقدر ریسک و ضرر مالی نداره ... بعنوان یه تجربه تحقیقاتی خوبه اتفاقاً! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* در مورد mp5 : آره - من هم همین ماه پیش یدونه mp5 دیدم ... مدلهای فراتر از mp4 هستن که ظاهرا تازه مد شده .. چه شود ! ... همون mp4 یه اسم من در آوردیه ... در نتیجه mp5 میشه نسل دومش ! ...

prowler88
29-05-2009, 20:40
حالا 30 تومن هم انقدر ریسک و ضرر مالی نداره ... بعنوان یه تجربه تحقیقاتی خوبه اتفاقاً! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* در مورد mp5 : آره - من هم همین ماه پیش یدونه mp5 دیدم ... مدلهای فراتر از mp4 هستن که ظاهرا تازه مد شده .. چه شود ! ... همون mp4 یه اسم من در آوردیه ... در نتیجه mp5 میشه نسل دومش ! ...

:42:
خدایا خودت رحم کن!

osmaan
30-05-2009, 06:18
آخه mp5 یعنی چی؟!!! حداقل mp4 یه معنی میداد ولی این دیگه چیه خداااااااااا!!!

prowler88
30-05-2009, 08:34
آخه mp5 یعنی چی؟!!! حداقل mp4 یه معنی میداد ولی این دیگه چیه خداااااااااا!!!
بعدش هم قراره MP6 و MP7 بیان حتما!

bersam
30-05-2009, 22:50
بعدش هم قراره MP6 و MP7 بیان حتما!
يقينا !!!

سال هاي اينده دستكاه : WQOWRWSADASDF !!!! با قابليت بخش Mp154 Mp153 Mp152 ...Mp5 Mp4 Mp3 Mp2 !!!