PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آنتي ويروس كاسپر اسكاي : Kaspersky Mobile Secuirty v8.0.51 Cracked iNTERNAL Read NFO-CODePDA

Legend
28-05-2009, 12:19
Kaspersky Mobile Secuirty v8.0.51 S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Cracked iNTERNAL Read NFO-CODePDA

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kaspersky Mobile Security 8.0 is designed to ensure complex protection of
mobile devices.

The product provides the following functionality to the user:

File system scan for viruses or other malicious programs by user's demand

or according to the schedule
On-access anti-virus file scan
Opportunity to quarantine infected objects and disinfect some of them
Anti-virus databases update by user's demand or according to the schedule
via GPRS, Wi-Fi, EDGE or ActiveSync (for Windows Mobile version)
Blocking unsolicited SMS messages and calls
Opportunity to block the user data in case the device is lost or stolen
Opportunity to delete user data in case the device is lost or stolen
Device protection against network attacks via TCP/IP
Opportunity to create a folder for saving files in the encrypted form
Opportunity to identify the phone location remotely
(if the device is equipped with a GPS receiver)
Opportunity to block outgoing calls and messages to the specified numbers.

The product has a user-friendly and intuitive interface.

The product can be installed to the main memory of the mobile device only.

Product components:
Kaspersky Mobile Security 8.0 comprises the following components:

Anti-Virus
Anti-Spam
Anti-Theft
Firewall
Encryption
Parental control

طريقه نصب:

Unzip,unrar,install
Use X-plore,go to C:\Private\2001CFC6\ and send settings.kls to your pc
Open settings.kls with a hexeditor then open settings.jpg
Copy the same hex values as in settings.jpg & write it down in
a new .txt file
Extract License.sis,open settings.kls and replace
XXXXXXXXXXXXXX with the hex values you got from prev. step
Repack License.sis and install
Note: when you click on license tab it says
"Your license is valid unitll 01/02/2048."
but the license will never expired....enjoy :)

خودم نصب نكردم...تست كنيد نتيجه رو اعلام كنيد!

شاد باشيد:40:

asklt
01-06-2009, 10:08
میشه طریقه نصب رو فارسی توضیح بدید.

Hassan_aku
01-06-2009, 14:40
با سلام
از دوستان اگه امکان داره فقط فایل SIS مخصوص نصب رو بذارن این فیل مال من از زییپ خاج نمیشه

Kaspersky.Mobile.Secuirty.v8.0.51.S60v3.SymbianOS9 .x.Unsigned.Cracked.iNTERNAL.Read.NFO-CODePDA.sis

ممنون میشم

Hassan_aku
01-06-2009, 14:43
روش کرک به صورت خلاصه:

1- بعد از نصب آنتی ویروس از پوشه C:\Private\2001CFC6 فایل settings.kls را به کامپیوتر انتقال دهید
2- settings.kls را با یه برنامه هگز ادیتور (مانند WinHex) باز کنید .میتوانید settings.kls را با استفاده از اکسپلور در همان گوشی باز کنید.
3- عکس نمونه ای برای شما قرار دارد تا با استفاده از آن بتوانید نام 14 کارکتر موجود در settings.kls گوشی را یادداشت کنید. پس settings.jpg را اجرا نمایید
4- بعد از یادداشت کردن 14 کارکتر موجود در settings.kls گوشی ، فایل License Unsigned.sis را با برنامه SISContents انپک کنید و فایل settings.kls موجود در لایسنس را اکسترکت کنید و با هگز ادیتور (مانند WinHex) باز کنید.
5- حالا کافیست 14 کارکتر موجود در settings.kls گوشیتان را جایگزین 14 کارکتر موجود در settings.kls لایسنس {که به شکل XXXXXXXXXXXXXX یا (14 تا X) میباشد} کنید
6- settings.kls جدید را با برنامه SISContents به داخل License Unsigned.sis بریزید و آن را ذخیره کنید سپس License.Unsigned.sis را نصب کنید

Hassan_aku
09-06-2009, 16:04
اگه دوستان نتوانستند کرک کنن میتوان فقط فیل سیتینگ گوشی قرار دهند تا لیسنس گوشی رو برایشان قرار دهیم
روش کار

1) ابتدا آنتي ويروس رو نصب كنند ( اگر قبلا نصب كردين و كركتون به مشكل برخورده پاكش كنيد و موقع پاك كردن هر سه تيك رو بردارين و يه ري استارت كنين و دوباره نصبش كنين )

2) با استفاده از X-PLORE ( البته گوشي بايد در حالت هك باشه ) به آدرس C:\Private\2001CFC6 برين و فايل settings.kls رو كپي كنين تو رم گوشي و اون رو بريزن تو كامپيوتر

3) تو اين پست اتچ كنيد تا براتون كرك مربوط به گوشيتونو درست كنم و براتون ارسال كنم

به این تاپیک مراجعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

king-hitler2
04-07-2009, 20:11
من کرک کردم ولی متاسففنه پیغام که لایسنس شما تمام شده میزنه
اکسپرد شده

e.khafan!
05-07-2009, 20:16
یه سوال ، وقتی ویروسا نیاز به ساین دارن و اصلا پیدا هم نمیشن !!! چه نیازی به انتی ویروس هست ؟

Legend
05-07-2009, 20:49
یه سوال ، وقتی ویروسا نیاز به ساین دارن و اصلا پیدا هم نمیشن !!! چه نیازی به انتی ویروس هست ؟
موافقم...! ولي ما گوشي رو هك كرديم...ساين نميخوان...ولي با اين حال اگرم به احتمال 1 در ميليون ويروسي شه يه هارد ريست ميكنم...!
شاد باشي:40:

*M!L4D*
06-07-2009, 10:37
موافقم...! ولي ما گوشي رو هك كرديم...ساين نميخوان...ولي با اين حال اگرم به احتمال 1 در ميليون ويروسي شه يه هارد ريست ميكنم...!
شاد باشي:40:
خب اصلا در حالت هک قرار نمیدیم ... :31:

Legend
06-07-2009, 13:06
خب اصلا در حالت هک قرار نمیدیم ... :31:
قرار بدی ندی بدون ساین نصب میشه..!

شاد باشی:40:

king-hitler2
09-07-2009, 16:57
ریپید

من کرک کردم ولی متاسففنه پیغام که لایسنس شما تمام شده میزنه
اکسپرد شده

S0R3N4
12-07-2009, 19:07
رفقا
با سیم کارت ایرانسل آپدیتش کنم؟

S0R3N4
23-07-2009, 17:04
دوستان
نصب کردم!موقع اجرا این ارور رو میده؟:

one of the components not found.please reinstall the appliacation و میاد بیرون!
البته اینم بگم که تاریخ گوشیم تنظیم نیست!

Hassan_aku
26-07-2009, 10:53
دوستان
نصب کردم!موقع اجرا این ارور رو میده؟:

one of the components not found.please reinstall the appliacation و میاد بیرون!
البته اینم بگم که تاریخ گوشیم تنظیم نیست!

دوست عزیز فایل لایسنس نصب شده اشتباه است

Hassan_aku
26-07-2009, 11:09
قابل توجه تمامی دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتشار نسخه ی جدید خطرناک ترین ویروس سیمبیان Transmitter.C

این بدافزار که پیشتر با عنوان "S.ex.y View" انتشار یافته بود تقریبا سه هفته پیش آپدیت شده و روش کار و آلوده سازی خودش رو هم تغییر داده.
برنامه ای که این ویروس در کالبد اون قرار میگیره، نرم افزار فراگیر "Advanced Device Locks" هست که در واقع از کلیدی ترین برنامه های سیمبیان به شمار میاد.
از طرفی نویسنده ی این بدافزار اقدام به ساین کردن برنامه با استفاده از سرتیفیکیت معتبر سیمبیان "Symbian CA I" کرده و راه تشخیص رو به روی افراد مبتدی بسته.

اما کاری که این بدافزار پس از نصب انجام میده :

در ابتدا از طریق GPRS به مدت سه دقیقه به نت وصل شده و شماره های موجود در لیست مخاطبین رو به سرور اصلی منتقل میکنه. سپس اقدام به ارسال 500 پیام با محتوای غیراخلاقی و گاها' ناجوانمردانه ای (!) به اون شماره ها میکنه. در ذیل پیام ها هم لینکی به فایل اصلی بدافزار قرار داره که شخص دریافت کننده به محض کلیک برروی آن و اتصال به نت، آلوده میشه.
ضمنا چک کردن پوشه Resource ، زبان گوشی رو هم تشخیص میده.

فراموش نکنید که این بدافزار تنها برای نگارش سوم سیمبیان هست و توسط آنتی ویروس کامپیوتر شناسایی نمیشه.
جدا از شرکت هایی که اسمشون ذکر شد، احتمالا مثل دفعه قبل "Fortinet" هم نسخه ی جدیدی از آنتی ویروس خودش رو در همین روزها ارائه میکنه.

(دوستان) : این Malware به اندازه ی کافی هوشمند هست اما GPRS در کشور ما به اندازه ی کافی پرسرعت نیست ! از طرفی توجه داشته باشید که متن SMS های ارسالی از طرف این خرابکار به اندازه ای ناجوره که در صورت دچار شدن، مهاجرت شما به کشورهای همسایه رو الزامی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مطلب هم عینا به نقل از مدیر اجراییNetQin

Dr. Lin Yu: As compared with the Symbian malicious software formerly discovered, Transimitter.C has even stronger transmissibility and harmfulness: It not only has the corresponding server end for coordination, but can also be dynamically adapted to the current language of mobile phone and thus send short messages to address lists and strange numbers in different languages Furthermore, utilizing obscene short messages with links, it can inveigle the users to click it for installation. If this virus has been transmitted to mobile phones, it will bring tremendous economic loss and reputation crisis to the users

منبع :موبایلستان

S0R3N4
02-08-2009, 10:37
دوست عزیز فایل لایسنس نصب شده اشتباه است

همون لایسنس رو دانلو کردم که معرفی شد!پس بایدکدوم رو دانلود کنم؟

mammad2007
14-08-2009, 13:16
ممنونم.امتحان می کنم ببینم چی میشه
باید کارش درست باشه