مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری
samin1269
28-05-2009, 11:49
سلام
برنامه ای بنویسید که دوماتریس اسپارس را از ورودی دریافت و اعمال زیر را روی آنها انجام دهد؟
1- هر دوماتریس را به حالت استاندارد در صفحه نمایش دهد
2- ماتریس اول را ترانهاده ودر نتیجه حاصل را در قالب استانداردنمایش
به کاربر نمایش دهد(حداکثر10*10)
تمرین ساختمان داده در زبان ++c
خواهش میکنم کمکم کنین من 1روزبیشترفرصت ندارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماتری Sparse ماتریسی هست که بیشر element های اون صفر هست. بعد فقط کافیه element های غیر صفر روبگیری و بقیه رو صفر قرار بدی. نمایشش هم تو دو تا حلقه تو در تو به راحتی انجام میشه. برای ترانهاده یا Transpose هم کافیه جای element های سطر و ستون رو عوض کنی که اونهم تو دو حلقه تو درتو انجام میشه. برای اینکار یک آرایه با طول یک سطر بگیر و ابتدا element های اون سطر رو در اون آرایه کپی کن و بعدelement های ستون رو در اون سطر. بعد هم اون آرایه رو تو اون ستون کپی کن البته اگر ماتریس مربع داری وگرنه که ترانهاده اش همون ابعاد رو داره وگرنه یک ماتریس جدید باید بگیری و احتیاجی به آرایه میانی هم نداری.
samin1269
28-05-2009, 22:15
مرسی از راهنماییهات....امام من دانشجوی ترم2 ام متاسفانه هنوز ++c کامل بهمون نگفتن
این ترم ساختمان داده واسه مون گذاشتن درحالی که هنوز زبان c کامل نخوندیم...لطفا اگه میشه
برنامه اش واسم بفرست....ممنون میشم.:11:
این مشکل رو باید با استادهاتون در میون بذارید. فرستادن برنامه هم مشکلی رو حل نمیکنه و باعث میشه که شما چیزی یاد نگیرید. به هر حال این برنامه اینقدر ساده هست که با یک مطالعه چند ساعته بشه حلش کرد. شما دانشجوی کامپیوتر و مهندس آینده هستید. باید خودتون بتونید این چیزا رو حتی اگر یادتون نداده باشند حل کنید. البته اینجا کسایی هستند که تکالیف بقیه رو حل می کنند و فکر میکنند که دارند کمک می کنند که من مخالف هستم.
sin2x=2sinxcosx
29-05-2009, 10:39
مرسی از راهنماییهات....امام من دانشجوی ترم2 ام متاسفانه هنوز ++c کامل بهمون نگفتن
این ترم ساختمان داده واسه مون گذاشتن درحالی که هنوز زبان c کامل نخوندیم...لطفا اگه میشه
برنامه اش واسم بفرست....ممنون میشم.:11:
شما رشتتون نرم افزاره ؟ تو درس برنامه سازي پيشرفته هستين و ++C نمي دونين چيه ؟
خوب اساسي ترين درستون همينه + پايگاه داده و شبکه . يه کم هم هوش مصنوعي . اينا رو ياد بگيرين ولي بقيه رو فقط پاس کنين . از استاد نبايد انتظار داشته باشين براي شما ++C تدريس کنه . اگه استاد هم بخواد بگه زمان اين اجازه رو بهش نمي ده .
موفق باشيد ... :20:
samin1269
29-05-2009, 10:53
با سلام
حق با شماست اما من دارم برنامه سازی مقدماتی می خونم..باور کن کلی کار کردم اما خوب متوجه نمیشم
باید چیکار کنم لطفا بیشتر راهنماییم کن
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
main()
{
clrscr ;
int s[3][3] ;
int i,j ;
cout <<"================enter matrix sparse=================\n" ;
//cin >> n ;
for(i=0;i<3;i++)
{
cout <<endl ;
for (j=0;j<3;j++)
{
cout <<"s["<<i<<"]["<<j<<"]=" ;
cin >>s[i][j] ;
}
}
getch();
}
این کد اشکالش چیه؟؟؟؟؟؟
samin1269
29-05-2009, 10:58
لطفا کمکم کنین.....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشکالش در تابع main بود که باید به اینصورت که نوشتم باشه. ترانهاده یا Transpose رو هم به صورت بالا با عوض کردن ستونها با سطرها انجام بدین. کد بالا برای ایده گرفتن شماست و من به شما اعتماد کردم که شما خودتون از اول برنامه رو مینویسید. کامپایلش نکردم ولی تقریبا مطمئن هستم که کار میکنه.
samin1269
29-05-2009, 20:31
ازاینکه واسم وقت گذاشتی بی نهایت ممنونم
مطمئن باش اول سعی میکنم یادبگیرم تا کپی اش
کنم چون مهمتر از همه کمک به خودمه.........
سلام دوست من فک کنم تاپیک یکمی تکراری شده
این یه نمونش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.