ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست آموزش نصب MyBB بر روی لوکال

mohsensoft
28-05-2009, 11:16
اگه میشه آموزش کامل نصب سیستم انجمن ساز mybb رو بر روی لوکال بذارید
من هر جا گشتم آموزش درستو حسابی پیدا نکردم
ممنون

senaps
28-05-2009, 13:32
برای نصب mybb روی لوکال ابتدا اون رو دانلود کنید و سپس اون رو از حالت فشره خارج کنید(100%لازم نیست که بگم برای این کار باید win rar داشته باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد محتویات پوشه upload رو به شاخه ی www در جایی که نرم افزار easy php رو نصب کردید کپی می کنید.
بعدش می رید تو پنجره مرورگر و این رو تایپ می کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی صفحه ای که میاد create a new database رو پیدا کنید و توی کادر زیرینش یه اسم برای جداولتون بنویسید مثلا mybb و بعد روی create کلیک کنید.
حالا با زدنctrl+t(اگه فایرفاکس دارید اینه من با ای ای کار نکردم و بلد نیستم!)رو بزنید تا یه تب دیگه باز بشه و توی اون تب(اگر روی پوشه نصب کردید!) این رو بنویسید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا صفحه ای که اومده مراحل نصب mybb است.

در ابتدا یه صفحه میاد که یه سری خوش امد گویی می کنه و ......رو next کلیک می کنیم....
بعد یه صفحه با نام License Agreement میاد که شما باید اونو next کنید....(البته می تونید قوانین رو بخونید ولی به هر حال باید برید به صفحه بعد!)
توی صفحه جدید Requirements Checkممکنه که بارگزاری بیشتر طول بکشه چون سیستم امکانات هاست شما رو برای نصب خودش چک می کنه و اگه تمام گزینه هایی که داده بود سبز بود یعنی می تویند انجمن رو نصب کنین و اگه چیزی قرمز بود یعنی نمی تونین... رو نصب کنین یا می تونین ولی خراب نصب می شه....
Database Configuration صفحه بعدیه که برای پر کردن اطلاعاتش به کادر اول دست نمی زنیم...
کادر دوم یعنی هاست نیم همون اسم هاستیه که ما داریم و معمولا بیشتر هسات ها این رو توی ایمیل تکمیل ارائه هاست بهتون می دن......در این جا باز به محتویات دست نزنید....
کادر سوم گفته نام کاربری که این رو باید خودتون بسازید یا اینکه هاست مورد نظر این رو هم بهتون میگه خودش...ولی در لوکال شما بنویسید root
در کادر بعدی که گذرواژه یا همون پاسورده...شما باید پاسورد مربوط به نام کاربری رو وارد کنید که در این اموزش باید کادر خالی بمونه.....
کادر اخر هم نام جدول ها رو می خواد که در اینجا باید همون نامی که قبلا ساختید رو بهش بدید که در این اموزش ما نام mybb رو استفاده کردیم....
دیگه به چیزی کاری نداشته باشید و next کنید چند لحظه صبر کنید تا جدول های مربوطه ساخته بشن....
بعد روی next کلیک کنید....
دو تا next دیگه هم بزنید....
در صفحه ی جدیدی که با عنوان Board Configuration اومده اطلاعات مربوط به انجمن رو وارد کنین مثلا:
"انجمن های تخصصی من!" برای نام برد،به ادرس برد دست نزنید چون خراب میشه!!!!!!!(البته برای لوکال خراب میشه..)
مقابل کادر وبسایت اسم ساییتون رو وارد کنید مثلا "وبسایت دیگه!"
کادر بعدی رو کاریش نداشته باشید...
تا اونجایی که گفته ایمیل ارتباط به چیزی دست نزنید تا بعدا که خودم براتون می گم چیکار کنید.....
در کادر اخر هم ایمیل ارتباط با خودتون رو بنویسید من نوشتمnadaram@myemail.com که شما ایمیل حقیقی خودتون رو وارد می کنین.....
روی next کیلیک کنید...
خوب نام کاربری و پاسورد و تاییدش و ایمیل رو بزنید و وارد بشید(این نام کاربری نام کاربری مدیر کل سایته پس دقت کنین............)
خوب انجمن های شما نصب شده.......برای رفتن به انجمن یا کنترل پنل هم خودش دو تا لینک در اختیارتون قرار داده.....

mohsensoft
28-05-2009, 14:01
ممنون
ولی من از wamp5 استفاده میکنم که وقتی این آدرس هارو واسه install میزنم ارور 404 میده
این آموزش شما مخصوص نرم افزار easy php هستش؟
اگه easy php رو نصب کنم باید wamp رو پاک کنم از رو سیستمم؟

mohsensoft
28-05-2009, 14:06
ضمنا اگه میشه لینک دانلود نرم افزار easy php رو هم بذارید

senaps
28-05-2009, 14:29
بله من برای easy php گذاشتم.....
شاید ادرس ها رو اشتباهی دادید.....
شما محتویات فایل upload رو کپی کردید یا خود پوشه رو هم کپی کردید؟
اگه با پوشه کپی کردید باید یه upload به ادرس اضافه کنید....
لینک پی اچ پی رو هم می تونید از گوگل جست و جو کنید!

mohsensoft
28-05-2009, 18:29
بله من برای easy php گذاشتم.....
شاید ادرس ها رو اشتباهی دادید.....
شما محتویات فایل upload رو کپی کردید یا خود پوشه رو هم کپی کردید؟
اگه با پوشه کپی کردید باید یه upload به ادرس اضافه کنید....
لینک پی اچ پی رو هم می تونید از گوگل جست و جو کنید!
بله من پوشه ی آپلود رو به www برده بودم
(راستی آی پی من همونیه که توی قسمت اول از 3 تا فیلد properties هست دیگه؟همونی که نوشته ip address)
من برنامه های warp و php triad رو هم روی سیستمم نصب دارم
وقتی easy php رو نصب کردم و میخوام اجراش کنم این error رو میده:
My SQL port (3306) is used by mysqld-nt.exe
مشکل چیه؟

senaps
28-05-2009, 21:15
دیتا بیس شما ظاهرا داره با یه نرم افزار دیگه استفاده میشه اینطوری که متن داره میگه.....
بین این برنامه ها شاید تفاوتی باشه ولی بین چیزی که به شما تحویل می دن(انجمن)تفاوتی نیست و لازم نیست که از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید!!!

mohsensoft
28-05-2009, 22:21
دیتا بیس شما ظاهرا داره با یه نرم افزار دیگه استفاده میشه اینطوری که متن داره میگه.....
یعنی من فقط یکی از اینارو روی کامپیوترم نصب کنم؟(مثلا همون easy php)
آخه من مامبو رو هم روی لوکال نصب کردم
نمیشه mybb رو باwamp نصب کرد؟

senaps
28-05-2009, 23:30
چرا نمیشه.....
کافیه که ادرسی رو که بهتون دادم قبل از install بهش یه upload اضافه کنید(بنا به گفته خودتون که می گید پوشه upload رو اپلود کردید!)
و اینکه بهتره وقتی کار می کنین easy php فعال نباشه

mohsensoft
28-05-2009, 23:46
کافیه که ادرسی رو که بهتون دادم قبل از install بهش یه upload اضافه کنید(بنا به گفته خودتون که می گید پوشه upload رو اپلود کردید!)
من همه ی محتویات upload رو توی www نرم افزار wamp کپی کردم
اما وقتی میزنم ارور میده
راستی توی قسمت زیر باید اولش آی پی خودم رو وارد کنم دیگه؟:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا توی upload اصلا قسمتی به نام install وجود نداره

senaps
29-05-2009, 00:42
راستی توی قسمت زیر باید اولش آی پی خودم رو وارد کنم دیگه؟:
شما باید بصورت افلاین ثبت نام کنین!البته این ای پی 127.0.0.1 ای پی شما هم هست!این ای پی، ای پی نیست! یعنی هست ولی برا همه هست!!!
ببینید شما محتویات پوشه اپلود رو بردید تو پوشه www؟
پس بزنید:
127.0.0.1 و بعد یه ارور میاد که باید بعدش install.php رو اخر ادرس اضافه کنید(البته می تونید از اول با این قسمت هم وارد بشید که سریع تره!!!!)

ولی اگر محتویات پوشه اپلود رو در پوشه دیگری وارد کردید(احتمالا باید وارد کردهباشید چون مامبو رو هم دارید رو سیستم<<اگر وارد نکردید پس این کار رو بکنید!>>)
باید به ادرس "اسم پوشه(مثلا forum)"رو هم اضافه کنید البته قبل از install ....
تست کنید

mohsensoft
29-05-2009, 01:16
هر کاری میکنم نمیشه :)
دستتون درد نکنه
این درست بشو نیست
خیلی بهتون زحمت دادم شرمنده

mohsensoft
29-05-2009, 01:19
راستی من هنوز sql نساختم
اونو نمیدونم چطور با wamp بسازم
اگه کلا آموزشتون را بر اساس wamp بذارید ممنون میشم
باز هم شرمنده

senaps
29-05-2009, 01:27
اینبار دیگه شرمنده چون من wamp ندارم ولی دنبال php my admin توی گزینه هاش باشید(هر جایی که گزینه می ده)
اخه برای مامبو چجوری دیتا درست کردید؟

mohsensoft
29-05-2009, 01:36
اینبار دیگه شرمنده چون من wamp ندارم ولی دنبال php my admin توی گزینه هاش باشید(هر جایی که گزینه می ده)
اخه برای مامبو چجوری دیتا درست کردید؟
قربونت داداش
یعنی نحوه ی ساخت دیتا بیس دقیقا مثل مامبو هست؟

senaps
29-05-2009, 01:47
بله فقط باید اسمش یه چیز دیگه باشه!