PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با تجربه ها بگن‌! ارزانترین مسنجر موبایل

AmiRreZA_RAcEr
27-05-2009, 21:49
سلام دوستان
ارزونتری مسنجر موبایل چیه ؟!‌
اگه یاهو باشه بهتره !

gladiator.shiraz
28-05-2009, 13:42
سیم کارتت چیه ؟

ایرانسل یا همراه اول ؟

AmiRreZA_RAcEr
28-05-2009, 19:37
همراه اول
مگه فرقیم داره ؟!؟!
شاید بعضی وقتا ایرانسلم بذارم خوب یکم توضیح بیشتر بدید ممنون میشم ولی دوست دارم همراه اولمو بذارم همیشه

djjamal
30-05-2009, 17:34
سلام داداش.اگه میخوای با موبایل چت کنی نوع سیم کارت هیچ تفاوتی در دیتای دریافتی و ارسالی ایجاد نمیکنه و فقط تنها فرقش توی هزینه هایی هست که اون اپراتور برای سرویس جی پی آر اس(general pocket radio service) تعریف میکنه.البته من خودم از ایرانسل استفاده میکنم برای نرم افزار چت هم ترجیح میدم که از shmessenger استفاده که اونم تو همین فروم هست و با یه سرچ زدن میتونی پیدا کنی.امکانات خوبی هم داره و میتونی با چند تا آی دی مثل یاهو,گوگل و ... همزمان آن شی,پشتیبانی از شکلکها و صداهای یاهو و ...از ویژگیهای این نرم افزار مفیده.
اگه سوالی در حد توان ما بود در خدمتیم.:20:

gladiator.shiraz
31-05-2009, 13:35
سلام داداش.اگه میخوای با موبایل چت کنی نوع سیم کارت هیچ تفاوتی در دیتای دریافتی و ارسالی ایجاد نمیکنه و فقط تنها فرقش توی هزینه هایی هست که اون اپراتور برای سرویس جی پی آر اس(general pocket radio service) تعریف میکنه.البته من خودم از ایرانسل استفاده میکنم برای نرم افزار چت هم ترجیح میدم که از shmessenger استفاده که اونم تو همین فروم هست و با یه سرچ زدن میتونی پیدا کنی.امکانات خوبی هم داره و میتونی با چند تا آی دی مثل یاهو,گوگل و ... همزمان آن شی,پشتیبانی از شکلکها و صداهای یاهو و ...از ویژگیهای این نرم افزار مفیده.
اگه سوالی در حد توان ما بود در خدمتیم.:20:

منظورم از لحاظ هزینه بود .چون ایرانسل ارزون تر از همراه اول هستش ...... در مورد نرم افزار هم اونایی که دوستمون پیشنهاد داد تایید میشه ........

M0h@MmMaD
31-05-2009, 15:27
سلام

من سیم کارت ایرانسله
به نظرتون از چه نرم افزار استفاده کنم تا خیلی ارزون در بیاد و همچنین پیغام هارو سریع منتقل کنه ؟

AmiRreZA_RAcEr
01-06-2009, 15:29
اصلا واقها توي هزينه ها تفاوتي هم دارند ؟!؟!؟!

gladiator.shiraz
01-06-2009, 23:02
سلام

من سیم کارت ایرانسله
به نظرتون از چه نرم افزار استفاده کنم تا خیلی ارزون در بیاد و همچنین پیغام هارو سریع منتقل کنه ؟

یه نگاه بنداز..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sabasistem_co
02-06-2009, 10:36
بهترین shmessenger هست از همه برنامه های موجود امکاناتش بیشتره .

برو اینجا آخرین ورژنشو دانلود کن ( البته اول باید تو همون سایتش ثبت نام کنی که کاری نداره )

K E Y H A N
02-06-2009, 14:33
فقط و فقط YMTiny !!!

هزینه هاش خیلی کمه !!!

مثلا من 1 ساعت توی یاهو هستم و با دوستام چت میکنم کلا 40 تومن کم میکنه !!!

rezadevilmaycry
26-08-2009, 13:47
اینم هست که واقعا توپه که هر 1 ساعت 10تومان بیشتر هزینش نمیشه
LiveCHat

rezadevilmaycry
26-08-2009, 13:50
YMTiny دوست عزیز میتونی تو سایت آپش کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rezadevilmaycry
26-08-2009, 14:18
ارزانترین مسنجر موبایل رو میتونید از این آدرس که گذاشتم دانلود کنید.امیدوارم خوشتون بیاد و دگمه ی تشکر استفاذه کنید

آدرس فایل :

رمز فایل :

rezadevilmaycry
26-08-2009, 15:14
اینم برنامه ی LiveCHatکه ارزانترین هستش و در ازای هرساعت فقط 10 تومان پول کم میکنه :31::31::19::19:

آدرس فایل :

رمز فایل :