ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک خیلی فوری

Vahid67
27-05-2009, 20:08
سلام دوستان
من نمیدونم جفت سیستمهام چه مرگشون شده هیچ برنامه ایی رو نمیتونن اجرا کنن و اون پنجره Open With برای همه برنامه ها میاد روی یک سری از چیز میزای خود ویندوز که هم میرم میخوام بازشون کنم به فایلrundll32 ارور میده!!!!!!! نمیدونم مشکلش چیه خواهشاً سریع راهنمایی کنید در ضمن با بیت دفندر هم تمام ویروسهای سیستم ها رو پاک کردم کلی ویروس پیدا کردش

Mojtabaf
27-05-2009, 20:21
سلام دوستان
من نمیدونم جفت سیستمهام چه مرگشون شده هیچ برنامه ایی رو نمیتونن اجرا کنن و اون پنجره Open With برای همه برنامه ها میاد روی یک سری از چیز میزای خود ویندوز که هم میرم میخوام بازشون کنم به فایلrundll32 ارور میده!!!!!!! نمیدونم مشکلش چیه خواهشاً سریع راهنمایی کنید در ضمن با بیت دفندر هم تمام ویروسهای سیستم ها رو پاک کردم کلی ویروس پیدا کردش

این یه نوع دیگر از ویروس هاست که تازگی هم نداره ، که کارش میشه گفت همین چیزاست !

در رابطه با Open With اگه واقعا ویروس پاک شده باشه با یه بار ریستارت شدن دیگه این مشکل حل میشه !

اگه نه که معلومه ویروس داری !!

saeed774
27-05-2009, 20:32
سلام دوستان

اگر از نبود ويروس اطمينان داري برنامه هاي زير كمك خواهند كرد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Vahid67
27-05-2009, 21:01
الان میرم با یه کسپر آپدیت شده هم تست میکنم ببینم چی میشه...

Vahid67
27-05-2009, 22:02
آپدیت کسپر تموم شد 30 مگ !!!!!!!!! خود برنامش 36 مگ بود!!!!!!! الان دوباره زدم برای اسکن یه سری فایلهایی که بیت نتونسته بود پیدا کنه پیدا کرده....

Vahid67
27-05-2009, 23:09
دوستان مشکل من حل نشد.... تازه بدترم شد!!!! بعد از اسکن با کسپر توسط یک کامپیوتر سالم الان که هارد ها رو بستم به اون دوتا سیستم خودش حالا موقع باز کردن درایو ها این ارور میادش..... و مثل قبل هم وقتی چیزهای خود سیستم مثل Add Remove یا System restore رو میخوام اجرا کنم به این فایل ارور میده...میگه نیستش....
Windows/System32/Runddll32.exe

اینم ارور موقع باز کردن درایوها

This File does not have a program associated with it for performing this action creat an association in the folder option control panel

Ghaioom
28-05-2009, 08:18
شما برو به start > run > cmd بعد sfc/scannow بنویس و cd ویندوز رو بزار.
یا ویندوز رو Repair کن

Vahid67
28-05-2009, 11:07
با تشکر از دوستان مشکلاتم حل شد....