ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل برای CONVERT کردن فایل تصویری برای MP4

Ni_nigc
27-05-2009, 18:35
سلام دوستان من یه MP4 مدل " KINGSTONE KT-100 "خریدم .
توی CD دستگاه برنامه ی " K-T100 Conversion tool " برای مشکل برای CONVERT کردن فایل تصویری برای MP4 وجود داره .
ولی مشکل اینجاست که برای تبدیل یه فایل 40 MB با فرمت MPG به فرمت مورد نظر دستگاه تقریبا 30 min طول می کشه .
پیرم در اومد .
اومدم با tvc تبدیل کنم فرمتش رو نشناخت .

چکار کنم ؟
ممنووووووووووووووووووون :40:

Ni_nigc
27-05-2009, 19:00
لطفا راهنمایی بفرمائید .

فایل EXE نرم افزارش هم : video2smv " هست .

seymour
27-05-2009, 19:12
Mp4 player ها (=مدلهای نسبتا گمنام چینی) این خاصیت بد رو دارن که معمولا تک-فرمته هستن ... یعنی یه فرمت ویدئویی (اغلب اختصاصی) دارن در نتیجه تبدیل ویدئو به اون فرمت باید با برنامه مخصوص خودش انجام بشه ... از طرف دیگه اون برنامه شاید همه فرمت های ویدئویی رو نپذیره و این کار رو سخت تر می کنه ...

+این برنامه ای که میگی چه فرمتی رو به عنوان فرمت نهایی بیرون میده ؟ ...

+ فایلی که می خوای تبدیل کنی یه mpg ساده اس ؟ ... mpeg2 یا چیز دیگه ای نیست ؟ ...

بهرحال یه راه حل مرسوم اینه که با یه نرم افزار میانی اینو یه بار تبدیل به فرمت استاندارد کنی و بعدش بفرستی واسه اون کانورتورت ... مثلآ super یا xsilisoft ...

و البته ، دستگاهت پرقدرته یا قدیمی ؟ ... گاهی وقتا مشکل از اونه ... یا حتی از تبدیل نهایی به اون فرمت اختصاصی که اینجا دیگه راه حلی نداره .. (راستی، چه نسخه ای از این نرم افزارت رو داری ؟ ... شاید نسخه های بالاتر سریعتر باشن)

Ni_nigc
27-05-2009, 19:23
این برنامه ای که میگی چه فرمتی رو به عنوان فرمت نهایی بیرون میده ؟ ...

فرمتش همونطور که توی برنامه بالا گفتم SMV هست .

فایلی که می خوای تبدیل کنی یه mpg ساده اس ؟ ... mpeg2 یا چیز دیگه ای نیست ؟ ...

با Total Video Convertor سریع کانورت می شه .

و البته ، دستگاهت پرقدرته یا قدیمی ؟

تازه پریروز خریدمش . 85000 تومان خریدم .

تازه از همه ی اینا گذشته من نیم ساعت هم صبر کردم ولی بعد از اینکه کانورت شد فایل تصویری با فرمت smv رو هم نتونست پخش کنه .
به نظر میومد که براش مثلا سنگینه .

Ni_nigc
27-05-2009, 19:24
دوست عزیز من الان تو اداره هستم و دارم میرم خونه .
اگه جواب راهنماییتون رو سریع ندادم پیشاپیش عذر می خوام .
ممنون

seymour
27-05-2009, 20:00
خب پس آزمایش و خطاست ... معمولا مساله اینه که باید پروفایل درستش رو دربیاری تا دستگاهت قبولش کنه ... یعنی دقیقا بفهمی که دستگاهت چه نوع smv ی رو می پذیره ... با چه کیفیتی ، چه وضوحی ، و ...

این دوتا رو هم چک کن : این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز من الان تو اداره هستم و دارم میرم خونه .
اگه جواب راهنماییتون رو سریع ندادم پیشاپیش عذر می خوام .
ممنون
شما ببخش ... چون من روزی یه بار بیشتر فرصت نمی کنم اینجا سر بزنم .. بنابراین اگر جوابت دیر میشه ، معذرت ...