مشاهده نسخه کامل
: چه طوری حالت خوردگی ای که بعد از گرفتن فتوکپی در کلمات ایجاد میشه رو ایجاد کنم؟ ?!؟
DaRiOuShJh
27-05-2009, 18:16
من بابه تشویق یه جعل عرض نکردم ها!
در کل گفتم
بی زحمت اگه میگید براش هم یه نمونه ای چیزی بزارید چون هر چه گشتم به این مورد نمیخورد چیزی
huti_421
27-05-2009, 18:40
بیشتر وقتا با همون براش و با ابزار Eraser یا پاک کن استفاده می کنن
میتونی از خود براش های دیفالت فتوشاپ مثل اونایی که حالت خوردگی دارن استفاده کنی
وارد منوی براش های فتوشاپ بشی ، تو چشم میزنن
DaRiOuShJh
27-05-2009, 18:50
اونا رو تست کردم
ولی خیلی جالب در نمیان
چیزه دیگه ای سراغ نداری؟
Maysam-BFU
27-05-2009, 19:44
با گزینه Level هم یکم بازی کن !
روی تصویر های اسکن شده خیلی تاثیر میگذاره...
DaRiOuShJh
27-05-2009, 20:03
هان؟
لول چیه؟ مگه غول آخر هم داره که لول زیاد کنم؟
میثم جان تا اونجا که یادمه لول بیشتر با رنگ ها بازی میکرد نه؟
omid_3dsmax9
27-05-2009, 22:54
با threshold میشه یه کارهائی کرد... همین طور با ف ی ل ت ر Sketch>Photocopy فقط darkness رو باید کمش کرد..
خوب برای متون انگلیسی فونتهای وجود داره که همین شکل طراحی شدن و بعد از تایپ مثل شابلون چاپ شده روی کاترتون یا ماشین چاپ قدیمی به نظر میان ولی برای حروف فارسی تونوع فونت کمتره و باید از روشهای ابدایی به این حالت برسید
البته پیشنهاد ها دوستان به نظر من درستن ولی اگه نمونه ای بذارید دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنن
DaRiOuShJh
28-05-2009, 01:38
با threshold میشه یه کارهائی کرد... همین طور با ف ی ل ت ر Sketch>Photocopy فقط darkness رو باید کمش کرد..
همممم
والا کار نکردم باهاشون
خوب برای متون انگلیسی فونتهای وجود داره که همین شکل طراحی شدن و بعد از تایپ مثل شابلون چاپ شده روی کاترتون یا ماشین چاپ قدیمی به نظر میان ولی برای حروف فارسی تونوع فونت کمتره و باید از روشهای ابدایی به این حالت برسید
البته پیشنهاد ها دوستان به نظر من درستن ولی اگه نمونه ای بذارید دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنن
مرسی
چشم اگه موردی یافتم میزارم
همین امروز اتفاقا درست کردم ها!
ولی فایلش نمیدونم کجا رفته گم و گور شده
omid_3dsmax9
29-05-2009, 09:05
سلام. من یه نمونه ایجاد کردم. اکشنش رو هم ساختم.. البته شاید لازم باشه قبل از استفاده از اکشن کمی با کنتراست و روشنی تصویر ور بری.. البته نه همیشه... خودت که استادی.. درضمن فقط برای متن به درد می خوره.. امیدوارم مفید باشه..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکشن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DaRiOuShJh
29-05-2009, 12:49
مرسی برادر
یه مقدار نوشته رو fade کردم و یه نمه با براش روش رو حالت خوردگی البته خیلی کم ایجاد کردم و فتوکپی گرفتم
خوب شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.