مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید برد AM3 ساپرت
mf.designing
27-05-2009, 17:16
دوستان اگه میشه کمک کنید تا من یه برد مناسب واسه سوکت AM3 و پردازنده Phenom II پیدا کنم . ممنون
سوتل 1 : کدوم مدل ها رم 1600 یا بالاتر (اگه هست) رو ساپرت می کنند ؟
2: بردهای کاملا حرفه ای بر اساس چیپ Nvidia اومدن ؟ (مثه M3N Delux واسه AM2 )
3:بردی مثه M4A79T Delux که بر پایه ی چیپ AMD هست یه خوبی از کارتای geforce پشتیبانی میکنه ؟ و آیا این بردها که قالبا فناوری کروسفایر رو ساپرت میکنند SLI رو هم ساپرت میکنند ؟
4: برد جدید گیگا چی ؟ (بهترین مدلش واسه AM3)
mf.designing
27-05-2009, 17:57
دوستان کسی از برد Giga 790FXT-UD5P و Asus m4n79t Deluxe اطلاعات جامعی داره ؟ (باتوجه به سوالاتی که بالا گفتم)
2: بردهای کاملا حرفه ای بر اساس چیپ Nvidia اومدن ؟ (مثه M3N Delux واسه AM2 )
بله
برد های با چیپ nVidia با سوکت Am2+ اومدند که Am3 هم ساپورت میکنند.ولی من پیشنهاد این کارو به شما نمیدم به علت تفاوت Memory Controller های در این دو مدل و همچنین نوع حافظه ها DDR3 و DDR2 .
و آیا این بردها که قالبا فناوری کروسفایر رو ساپرت میکنند SLI رو هم ساپرت میکنند
نه این فقط در پلتفورم X58 i7 وجود داره و همچنین در i5 .
برد جدید گیگا چی ؟ (بهترین مدلش واسه AM3
در کل شرکت Gigabyte سه مدل برای سوکت AM3 & DDR3 به بازار داده که بهترین مدلش همون 790FX هست.
mf.designing
29-05-2009, 16:30
بله
برد های با چیپ nVidia با سوکت Am2+ اومدند که Am3 هم ساپورت میکنند.ولی من پیشنهاد این کارو به شما نمیدم به علت تفاوت Memory Controller های در این دو مدل و همچنین نوع حافظه ها DDR3 و DDR2 .
نه این فقط در پلتفورم X58 i7 وجود داره و همچنین در i5 .
در کل شرکت Gigabyte سه مدل برای سوکت AM3 & DDR3 به بازار داده که بهترین مدلش همون 790FX هست.
ممنون دوست عزیز . اگه میشه کمی از محاسن بردها با چیپ AMD نسبت به N بگید و بلعکس . راستی نگفید که آیا میشه از کارت گرافیک های Nvidia به خوبی دربرد چیپ AMD استفاده کرد ؟ اگه میشه امکانات Asus M4A و Giga 790FX رو هم ذکر کنید . بازم تشکر :40:
سلام
ممنون دوست عزیز . اگه میشه کمی از محاسن بردها با چیپ AMD نسبت به N بگید و بلعکس
خوب بستگی به کاربرد شما داره.
بر فرض مثال هدف شما از خرید سیستم SLI/CrossFireX باشه.........
راستی نگفید که آیا میشه از کارت گرافیک های Nvidia به خوبی دربرد چیپ AMD استفاده کرد
بله میشه استفاده کرد ولی اگر درآینده قصد استفاده کردن از 2 یا چند کارت رو داشته باشین امکان پذیر نیست.
اگه میشه امکانات Asus M4A و Giga 790FX رو هم ذکر کنید . بازم تشکر
خوب این دو برد امکانات زیادی داره تا منظور شما از امکانات چی باشه؟!
هر دو قدرت اورکلاک بالایی دارند به خصوص M4A79T-DLX و همچنین از 4 اسلات PCI-Express ......وهمچنین کولینگ بهتر نسبت به مدل های دیگه سوکتAm3 .
ممنون دوست عزیز . اگه میشه کمی از محاسن بردها با چیپ AMD نسبت به N بگید و بلعکس . راستی نگفید که آیا میشه از کارت گرافیک های Nvidia به خوبی دربرد چیپ AMD استفاده کرد ؟ اگه میشه امکانات Asus M4A و Giga 790FX رو هم ذکر کنید . بازم تشکر :40:
فعلا وضعیت چیپست های AMD بهتر از NVIDIA هست (قابلیت اورکلاک بهتر، RAID بهتر، ...) و فقط در صورتی سراغ چیپست های NVIDIA برید که قصد SLI داشته باشید. کارتهای گرافیک NVIDIA مشکلی با چیپست های AMD ندارند و میشه ازشون به خوبی همراه با چیپست های AMD استفاده کرد.
mf.designing
30-05-2009, 16:44
آخه میدونید واسم SLI و فناوری های آینده NVIDIA مهم هست و میخوام از دوکارت استفاده کنم . آیا بردی اومده که هم چیپ nvidia داشته باشه هم رم 1600 ساپرت کنه و هم SLI ??
mf.designing
30-05-2009, 16:46
حالا راستی دوستان قیمت این دوتا بردی که راجبش بحث شد چنده ؟
آخه میدونید واسم SLI و فناوری های آینده NVIDIA مهم هست و میخوام از دوکارت استفاده کنم . آیا بردی اومده که هم چیپ nvidia داشته باشه هم رم 1600 ساپرت کنه و هم SLI ??
خیر دوست عزیز، NVIDIA هنوز مادربردی بر پایه AM3 به بازار عرضه نکرده و از DDR3 پشتیبانی نمی کنه... و البته هنوز حتی پلتفرمی برای AMD بر پایه AM3 معرفی هم نکرده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.