مشاهده نسخه کامل
: درخواست آموزش ساخت دود و آتش در مکس
arealsin
27-05-2009, 16:47
سلام دوستان
من میخوام پشت سر موتور یه جت در 3D max یه آتش تیز + دود موتور ایجاد کنم.
لطفا هر کس یه آموزش سراغ داره بهم بگه.فارسی یا انگلیسی بودنش مهم نیست فقط سطح بالا نباشه چون من زیاد وارد نیستم.
از کمکتون ممنونم.:11:
مي تونيد با بخش effect اينوايمنت اين كار رو بكنيد كه هلپ مكس خيلي خوب توضيح داده.
مي تونيد از پلاگن afterbern يا fumeFX استفاده كنيد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون کوروش جان
-
به بخش مباحث آموزشی انتقال داده میشه
;)
arealsin
28-05-2009, 13:36
با تشکر از شما دوست عزیز این آموزشهایی که شما گذاشته بودید مربوط به آتش معمولی بودند ولی من یک آتش تیز برای پشت یک راکت نظامی میخوام.اگر لطف کنید ممنون میشم.
ضمنا من موفق نشدم afterburn 4.0 را بر روی مکس 2009 کرک کنم.اگر در این رابطه هم عزیزی راهنمایی کنه ممنون میشم.
Borhan72
28-05-2009, 14:44
خوب میشه از Gizmo ها و افکت آتش خود مکس هم استفاده کرد...
با تشکر از شما دوست عزیز این آموزشهایی که شما گذاشته بودید مربوط به آتش معمولی بودند ولی من یک آتش تیز برای پشت یک راکت نظامی میخوام.اگر لطف کنید ممنون میشم.
من يه همچين چيزي پيدا نكردم ولي با PF Source , After Burn و متصل كردن آيكون اون به پشت جتتون مي تونيد خيلي زيبا و آسون اين كار را انجام بديد. البتــــــه با يه مقدار آشنايي قبلي با اينــــــــــــها.
اگه امكان دانلود داريد آموزش هاي CG Academy براي AfterBurn خيلي عالي هست.
موفق باشيد.
arealsin
29-05-2009, 14:47
من موفق نشدم afterburn 4.0 را بر روی مکس 2009 کرک کنم.اگر در این رابطه هم عزیزی راهنمایی کنه ممنون میشم.
كجاش به مشكل بر مي خوريد لطفا يه مقدار توضيح بديد يا اگه اروري ميده عكس بزاريد تا بشه بهتر راهنمايي كرد.
arealsin
29-05-2009, 20:25
زمانیکه صفحه مربوط به رجیستر afterburn میاد من دکمه authorize را میزنم ولی صفحه ای باز نمیشه که من بتونم کد وارد کنم! ضمنا در هنگام اینکار اینترنتم وصل هستش.یه عکس هم گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arealsin
30-05-2009, 11:47
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟
arealsin
31-05-2009, 19:41
من واقعا کارم به این after burn و fumefx گیر کرده تو رو خدا یکی نحوه نصب و کرک اینا رو بهم بگه :(
من آموزشش رو دارم یک کتاب است که دو هفته پیش منتشر شده
با من تماس بگیر میگم بهت در ضمن 3 dvd آموزشیش رو هم دارم(زبان اصلی) هر کدوم رو می خوای برات می فرستم.
arealsin
04-06-2009, 19:04
من واقعا انتظارم از این فروم خیلی بیشتر از اینا بود.
مگه من چیزه پیچیده ای پرسیدم؟؟؟؟فقط خواهش کردم یکی نحوه نصب و کرک afterburn و fumefx رو واسه 3d max 2009 توضیح بده همین.آخه یکی نباید به من جواب بده؟؟؟
HOMAYOON.F
04-06-2009, 20:37
با سلام آقا یکی لینک دانلود این پلاگینها رو واسه مکس 2009 بده تا ما هم بگیریم و ببینیم قضیه چیه!
با تشکر.
arealsin
05-06-2009, 13:46
با سلام آقا یکی لینک دانلود این پلاگینها رو واسه مکس 2009 بده تا ما هم بگیریم و ببینیم قضیه چیه!
با تشکر.
FumeFX 1.1 For Max 2009
AfterBurn 4.0 For Max 2009
ممنون
HOMAYOON.F
05-06-2009, 23:30
با سلام
arealsin جان من تازه اینا رو دانلود کردم و چند دقیقه ای از نصب AfterBurn نمیگذره، ولی باید بگم FumeFX واسه ویندوز 64 بیته و ویندوز من 32 بیته، اصلا دقت نکردم که تو اسم فایل گفته 64 بیت...
و اما نصب AfterBurn و کرکش:
نصبش رو که مشکلی نداری، واسه کرکش هم که تو اون فایل تکست خودش گفته.
وقتی AfterBurn رو اجرا میکنیم یه پنجره میاد که کلید مشخص شده رو میزنیم:
بعد از اون، این یکی، که باز کلید علامت گذاری شده رو میزنیم:
پنجره ی بعدی اینه که Request Code رو به ما میده، روی Copy Reguest Code کلیک میکنیم:
حالا فایل XF-DCPFLICS14-KG.exe در پوشه ی کرک که همون کیجن ما هست رو اجرا میکنیم، و به ترتیب عدد، گزینه های مشخص شده رو میزنیم، (اما قبلش اون توضیحات پایین عکس رو که نوشتم میخونیم) :
در تصویر بالا:
1) ابتدا اسم برنامه رو انتخاب میکنیم.
Request Code (2 رو که در حافظه ی کلیپ برد کپی شده داریم رو در کادر مربوطه Paste میکنیم.
3) دکمه ی Generate رو میزنیم.
4) شماره سریال به خودی خودی به حافظه ی کلیپ برد کپی میشه و Authorization Code رو هم بهمون میده. الان قسمت مهم اینجاست که شماره سریال به صورت خودکار کپی شده هست و ما بدون انجام هیچ کاری در پنجره ی کیجن به پنجره ی قبلی برمیگردیم و در کادر مقابل Serial Number با کلیک راست و Paste کردن شماره سریال رو انتقال میدیم.
**بعد برمیگردیم به پنجره ی کیجن.**
5) حالا Authorization Code رو انتخاب و کپی میکنیم و دوباره بر میگردیم به پنجره ی قبلی و مث شماره سریال در کادر مقابل Authorization Code انتقالش میدیم(Paste)
** و در نهایت کلید AUTHORIZE رو میزنیم تا برنامه رجیستر بشه**
این نحوه ی کرک کردن AfterBurn .
برنامه ی FumeFX رو ندارم ولی اونم کرکش همینجوریه.(خودشون گفتن)
خب امیدوارم خوب توضیح داده باشم...
با اجازه.:11:
arealsin
06-06-2009, 13:01
ممنو Homayoon جان بالاخره یک نفر جواب ما رو داد.ولی متاسفانه من وقتی دکمه Authorize رو میزنم صفحه ای که باز میشه ارور میده.یعنی هیچ چیزی نشون نمیده و مینوسه try to connect ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
شما ویندوزتون چیه؟موقع کرک به اینترنت وصل بودید یا نه؟
ممنون
arealsin
06-06-2009, 13:05
اینم نسخه 32 بیتی
FumeFx 1.1 32bit For 3D Max 2009
HOMAYOON.F
06-06-2009, 13:16
سلام
اگه میشه یه عکس بذار.
به اینترنت هم نیازی نیست، اصلا وصل نشو شاید از اینترنت باشه!
ویندوز منم اینه:
Microsoft Windows XP
Professional
Version 2002
Service Pack 2
که با هیچ سیستم عامل دیگه ای عوضش نمیکنم، حداقل حالا حالاها، چون خیلی با معرفته و تا به حال هیچ مشکلی در هیچ زمینه ای باهاش نداشتم، آخه بعد از کلی تست ویندوزهای مختلف دیدم این بیشتر به کارم میخوره.
arealsin
06-06-2009, 16:46
این همون عکسیه که قبلا گذاشته بودم.کاملا مشخصه که اون صفحه باز نمیشه!!!
pooya.king
06-06-2009, 16:54
من که نمی دونم آیا وقتی که این دکمه رو می زنی به اینترنت وصل هستی؟
راستی دوست گرامی اگه میشه لینک FumeFx برای تری دی مکس 2010 رو بزار ممنون می شم
HOMAYOON.F
06-06-2009, 18:39
میگم، تری دی مکس کامل نصب شده؟ یعنی رجیستر شده؟
میبینیم که به License گیر داده، حالا یا ویندوزه یا مکسه یا خود افتربورن خوب نصب نشده!
من که همچین موردی نداشتم، چند بار هم الان نصبش کردم چیز خاصی موقع نصب ندیدم، یعنی هیچ تغییری به گزینه ها ندادم.
اگه تو نصب افتربورن مشکلی پیش نیومده و فکر میکنی ایراد از اون نیست مکس رو دوباره نصب کن ولی اون گزینه های شبکه و سرور و... رو نصب نکن(غیر فعال باشن).
ویندوزت چطوره؟!
فعلا که اینا به ذهنم میرسن...
arealsin
08-06-2009, 16:11
من ویندوزم Vista SP1 هستش.موقع نصب همه چیز بدون ایراد هستش فقط زمانی که نصب افتر برن تمام شد نوشت can not set the DCPFLICS یه همچین چیزی!!! برای فیوم اف اکس هم همینطور!!! البته نصب کامل انجام میشه ولی نمیدونم اشکال از چیه!!
arealsin
08-06-2009, 16:14
راستی دوست گرامی اگه میشه لینک FumeFx برای تری دی مکس 2010 رو بزار ممنون می شم
FumeFX for max 2010:
AfterBurn for max 2010:
pooya.king
08-06-2009, 18:51
بیا ویندوز Xp نصب کن شاید کارت راه افتاد
راستی آتیش موشک که می خوای بسازی با FumefX این جوری در میاد(البته این کار من نیست)
HOMAYOON.F
08-06-2009, 19:11
سلام
شما ببین این فایل DCPFLICS.dlu به آدرس Autodesk\3ds Max 2009\plugins\Afterworks\Common... تو هارد وجود داره؟
و همینطور این فایل TSRegisterNow.dll به آدرس Autodesk\3ds Max 2009... .
اگه نیست اینا رو بگیر و به آدرسهایی که گفتم کپی کن، اگرم هست بگو یه فکر دیگه کنیم(قبلش یه عکس از پنجره ی ارور بعد از نصب افتربورن بذار).
arealsin
08-06-2009, 22:43
آقا همایون دستت درد نکنه.من دوباره اومدم نصبش کردم این دفه هیچ اروری هم نداد ولی بازم اون صفحه مربوط به رجیستر باز نمیشه من فکر کنم باید یه ویندوزه جدید نصب کنم.اون فایلها هم بودن سرجاشون.دیگه فکر کنم نمیشه کاریش کرد.به هر صورت ممنون از کمکتون.
سلام.
به نظر من مشكل از خود فايل پلاگن براي نصب هست. اگه مي تونيد از لينك ديگه يا ورژن ديگه اي براي مكستون استفاده كنيد.
متاسفانه من نمي تونم لينك دانلود ديگه اي بدم چون توي هر سايت مرجعي مي رم يا فــــيلتره يا سرور پيداش نمي كنه.
موفق باشيد.
HOMAYOON.F
08-06-2009, 23:44
پس یه ویندوز xp نصب کن ببین جواب میده.
ممکنه با ویستا سازگار نباشه.
کوروش جان این پلاگینو من از همین آدرس گرفتم و هیچ مشکلی باهاش ندارم، ظاهرا مهمترین فرقش اینه که من ویندوز اکس پی دارم و دوستمون ویستا.
اگه آدرسی داری که ف-یلتره از برنامه ی gateway استفاده کن.
arealsin
10-06-2009, 10:19
بیا ویندوز Xp نصب کن شاید کارت راه افتاد
راستی آتیش موشک که می خوای بسازی با FumefX این جوری در میاد(البته این کار من نیست)
آقا این دقیقا همون چیزیه که من میخوام.کاش یک نفر یه آموزش برای این پیدا میکرد:41:
سلام.
من يه مقدار گشتم ولي اينجور آموزشي پيدا نكردم البته اگه امكان دانلود داريد پيشنهاد مي كنم آموزش AfterBurn از CGAcademy رو دانلود كنيد و انوقت خودتون حتما مي تونيد هر جور كه خواستي كارتون رو درست كنيد.
موفق باشيد.
با سلام خدمت همگي.دوستان به دادم برسيد.من يه مشكل خيلي بزرگ با رجيستر كردن dreamScape و afterburn دارم.
كيجني كه دارم انگاري خرابه.چون روش كه دابل كليك ميكنم يه پنجره باز ميشه و اين پيغامو ميده : windows cannot access the specified device , path or file.you may not have the appropriate permissions to access the item. چندين بار از چندين جاي مختلف اين 2 پلاگينو دانلود كردم ولي كرك همشون همينجوري بود.بايد چيكار كنم دوستان.به دادم برسين.ضمنا اين 2پلاگينو براي مكس 2009 گرفتم.
farazavizoon
04-04-2013, 14:27
سلام
شما ببین این فایل DCPFLICS.dlu به آدرس Autodesk\3ds Max 2009\plugins\Afterworks\Common... تو هارد وجود داره؟
و همینطور این فایل TSRegisterNow.dll به آدرس Autodesk\3ds Max 2009... .
اگه نیست اینا رو بگیر و به آدرسهایی که گفتم کپی کن، اگرم هست بگو یه فکر دیگه کنیم(قبلش یه عکس از پنجره ی ارور بعد از نصب افتربورن بذار).
آقا من الان چند روزی نتونستم مشکلمو حل کنم اون 2 تا فایلی هم گفتی هستن. اینم عکس ارور!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.