ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : maya

roya_borhany
27-05-2009, 16:03
برای کار کردن با مایا یا 3dmax سیستم باید از نظر سخت افزاری چه ویژگی هایی داشته باشه؟ من از استادمون که پرسیدم گفت 10 سال طول میکشه یه انیمیشن را با سیستم های خودمون با مایا رندر کرد. درسته؟

Warden
27-05-2009, 16:12
شعر گفته ............ نه بابا سیستم خوب داشته باشی راحت میتونی ........ رندر بکنی
اگه مشخصات سیستم میخوای از فرزاد wow بپرس تو سخت افزار مخصوصا انیمیت . اطلاعات خوبی داره

SSS_HHH_OOO
27-05-2009, 16:37
خوب بیراه نگفته زیاد
ببین انیمیشن بستگی داره چی باشه
کارایی در حد داداش سیا خوب نه
اونقدر طول نمیکشه
ولی مثلا وال ای رو کامپیوتر ما اصلا فکر نکنم رندر بشه
همش فاتال ارور میده میپره بیرون : دی
ولی کلا
رم بالا میخوای برای حجم صحنه هایی که قراره پردازش بشن
سی پی یو قوی میخوای برای سریع رندر شدن
کارت گرافیک خوب برای نمایش تو ویوپورتت
و هارد پر سرعت برای اینکه تو محاسبات کم نیاره
این هارد که میگم
الان همشون مثل هم هستن
ولی یه سری هارد جدید وارد بازار شدن
اینا کاملا غیر مکانیکی هستن و سرعتشون حدود 100 برابر این هاردای معمولیه
با اینا
رو یه کامپیوتر معمولی سرعت بالا اومدن ویندوز میشه کمتر از 3 ثانیه.
خوب این رو سرعت رندر تاثیر زیادی میذاره

88x88
27-05-2009, 16:51
این هارد های که ایشون می گن احتمالا SSD هست.
این ها هار های خیلی پر سرعتن که دیگه مثل هارد های قدیمی از یه دیسک چرخان درست نمی شه. بیشتر مثل مموری های موبایله.
ولی یکم خیلی گرونه فعلا. مثلا یه مدل GSkill titan sata II که فقط 128 گیگا ظرفیت داره قیمتش 350 تومانه. تازه قسمت بد ماجرا هم اینه که اگه اطلاعاتت پاک شه ریکاوری و اینا هم نداری.

رندر هم بستگی به مدل صحنه داره. یادمه تو پشت صحنه ی انیمیشن کارز مرده می گفت اول که کار نور پردازی هامون تموم شد و اومدیم رندر بگیریم برای هر فریم 14 روز طول می کشید. برای همین یکم صحنه رو ساده تر کردیم...

من خودم زیاد تو این زمینه سر رشته ای ندارم. ولی فکر کنم پردازنده رو 4 هسته ای بگیری بهتر باشه. برنامه هارو هم ورژن 64 رو بریز که ثباتشون بیشتره.

roya_borhany
27-05-2009, 19:24
خوب بیراه نگفته زیاد
ببین انیمیشن بستگی داره چی باشه
کارایی در حد داداش سیا خوب نه
اونقدر طول نمیکشه
ولی مثلا وال ای رو کامپیوتر ما اصلا فکر نکنم رندر بشه
همش فاتال ارور میده میپره بیرون : دی
ولی کلا
رم بالا میخوای برای حجم صحنه هایی که قراره پردازش بشن
سی پی یو قوی میخوای برای سریع رندر شدن
کارت گرافیک خوب برای نمایش تو ویوپورتت
و هارد پر سرعت برای اینکه تو محاسبات کم نیاره
این هارد که میگم
الان همشون مثل هم هستن
ولی یه سری هارد جدید وارد بازار شدن
اینا کاملا غیر مکانیکی هستن و سرعتشون حدود 100 برابر این هاردای معمولیه
با اینا
رو یه کامپیوتر معمولی سرعت بالا اومدن ویندوز میشه کمتر از 3 ثانیه.
خوب این رو سرعت رندر تاثیر زیادی میذاره
از نظر زمانی چی؟ مثلا یه انیمیشن 15 دقیقه ای. یا زمان اصلا مهم نیست؟

Warden
28-05-2009, 08:33
البته بگم شهاب جون انیمیشن های مث والی رو هم کل صحنه رو یکجا نمیگیرن ..............
اره سیتسم که خیلی مهمه به نظر من پایه ی پیشرفت یک فرد و تمامی قدرتش بر روی رندر است .......
ولی باید در نظر گرفت اگه در یه انیمیشن خاسته باشی از مسائل مث مت پینتینگ و پست پروداکشن .... استفاده کنی زیادی هم ابر کامپیوتر نم خواد

بیشتر به خاطر این میگن ... سیستم خوبی برا رندر این انیمیشن ها میخوان که چون میخوان با رزولیشنهای بالا کار کنن تا روی پرده سینما که رفت با بهترین کیفیت نمایش داده یشه .............. همین

Sorosh MAX
28-05-2009, 10:23
سلام دوستان ،

مثل اینکه به کل سوال اول ایشون فراموش شد !

برای کار کردن با مایا و تری دی مکس در حد کار های خودمون سیستم خیلی بالایی نمیخواد . یه رم 1 گیگ گرافیک 256 هارد 80 و CPU 3Ghz کارت رو راحت راه میندازه و مشکلی نداری .

اما برای بهبود کار باید بالا تر از اینا باشه ...

valas
09-11-2009, 23:52
با سلام

به نظر بنده برای کسی که کار تجاری می کنه یه سیستم قوی داشتن واقعا مهمه.

اما کسی که می خواد کار هنری انجام بده یا برای جشنواره بسازه و یا کلیپهایی با زمان کافی بسازه،

و ایضا کسی که می خواد مهارتهاشو افزایش بده آرزوی سیستم خوب فقط روند کارش رو کند می کنه.

بهتر اینه که با یه سیستم که در حد معمول جواب می ده کار کنه. تو مایه های همون مشخصاتی که جناب Sorosh نوشته.

البته فکر می کنم CPU بهتره بالاتر باشه. هر چند قبلنا خودم با 2.5 Celeron هم کار می کردم.

N O V A L I S
10-11-2009, 00:21
حالا که این تاپیک بالا اومده.. دوستان من تو این یکی 2 روزه با کمک یکی از دوستان خبره ی سایت یه سیستم جمع کردم (البته هنوز رو کاغذ!) شمام نظرتون رو بگید :

CPU:Intel Core i7 920
M.B:Asus P6T i7
RAM:Team Group Xtreem 6Gb 2000 (3x2Gb)
VGA:BFG GTX275 OC-896Mb
Power:Nzxt 800W

1200 $ در اومده..

Warden
11-11-2009, 11:17
حالا که این تاپیک بالا اومده.. دوستان من تو این یکی 2 روزه با کمک یکی از دوستان خبره ی سایت یه سیستم جمع کردم (البته هنوز رو کاغذ!) شمام نظرتون رو بگید :

CPU:Intel Core i7 920
M.B:Asus P6T i7
RAM:Team Group Xtreem 6Gb 2000 (3x2Gb)
VGA:BFG GTX275 OC-896Mb
Power:Nzxt 800W

1200 $ در اومده..

این که مث سیستم منه :دی
من که ازش راضیم ..................
کپ اینه منه

ولی یه چیز هنو اگه بهتر میخوای رمتو بیشتر کن برا زیبراش
پاور 800 خوبه ولی اگه بیشتر بذاری فک میکنم بهتر باشه

مادر بردتم بنظر من Rampage 2 عالیه چون ...... اگه یه روز خواستی OverClock کنی
مشکل خاصی نداره راحت برات انجام میده ........ اخه این سیستم با این قیمت حیفه پر پر بشه :دی

ولی یه چیز میدونی این سیتم مخصوص گیم هستش .........
اون کارت گرافیک منظورم 275 میگم high End یعنی هیچ وقت بازی نمیاد که روش نصب نشه
ولی خب میگم ممکنه بازی هایی بیاد که نصب شه ولی تیک بخوره :دی

در کل چیزی خداست ........... بهت تبریک میگم

یه چیز دیگه لزومی نداره مث من اینجور گرافیک خفنی داسته باشه
چون تو کارت سی جیه پس لزومی نداره آخه گرونم هستش دیگه ...

همین امیدوارم مفید باشه .......... فک کنم محسن بودی آره !؟

N O V A L I S
11-11-2009, 12:57
خوب ممنون فرهاد.. (آره محسن ام!)
در مورد رم اتفاقا دیشب به فکرش بودم که 8 باشه..
پاورم تا جائیکه فهمیدم به گرافیک ربط داره.. یعنی اگه اشتباه نکنم گرافیک قوی تر به پاور بهتری نیاز داره... حالا باز مشورت می کنم..

ولی یه چیز میدونی این سیتم مخصوص گیم هستش .........
اون کارت گرافیک منظورم 275 میگم high End یعنی هیچ وقت بازی نمیاد که روش نصب نشه
ولی خب میگم ممکنه بازی هایی بیاد که نصب شه ولی تیک بخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

یه کم نفهمیدم چی گفتی! من موقعی که با دوستان مشورت کردم تاکید کردم فقط برای کار گرافیکی می خوام.. یعنی متوجه نشدن چی گفتم؟
تیک چیه؟
فرصت بازی ندارم.. (هر چند همیشه کاشف رد کردن مراحل ناشناخته ی بعضی بازی ها بودم!! : دی یادش بخیر.. مافیا، Desperados.. وقتی دست بده سر فرصت یه بازی ای رو از سر می گیرم! هر چند بعید می دونم!)

بعدم برا گرافیک که گفتی بالاست خوب من از وقتی اومدم فتوشاپ CS4 رو نصب کردم و نتوستم از قابلیت 3 بعدیش استفاده کنم و یا مهم تر از این از حالت ریل تایم ویوپورت ها تو مکس 2010 (که خیلی برای رندر مخصوصا صحنه های معماری داخلی کمک می کنه و حال می ده) زورم گرفت! گفتم حالا یه سیستم ببندم تا 3-4 سال آینده جواب میده... (تا اون وقتم که ا.ن رفته اوضاع احوالمون بهتره بعدم به یه جاهائی رسیدم که یه سیستم چند میلیونی ببندم! اگه رنده باشیم..)

مرسی از نظرت...

من 2-3 روز نیستم.. تا اون وقت بای دوستان....

Aminzikzak
11-11-2009, 14:25
برای رندر پروژه های سنگین معمولا از رندر فارم استفاده میکنن
هیچ آدم عاقلی با یه سیستم اونم PC پروژشو رندر نمیکنه
اگر متوسط زمان رندر هر فریم برای یک انیمیشن 24 ساعت باشه ، برای انیمیشنی که 1 ساعتو نیم زمانشه تغریبا 3,110,400 ساعت وقت گذاشت ...
ولی برای پروژه های سبک مثل معماری و انیمیشنهای کوتاه در حد یکی دو دقیقه به همین سیستمهای معمولی هم میشه اعتماد کرد.

برای رندر سی پیو قوی
برای لود شدن محیطهای سنگین رم بالا
و گرافیک هم همین گرافیکا سری 9 توی بازار هم بسه

New Ray
12-11-2009, 09:09
حالا فارغ از نام و مدل قطعات : امروزه دنياي سخت افزار بيشتر به سوي افزايش كيفيت هست تا كميت. مثلا اگه رم 16 گيگ هم باشه با 4 گيگ فرق نميكنه ، بايد به سرعتش و نوع حافظه و ارتباطش با CPU و ... توجه كرد. همين هاردهايي كه دوستان گفتن (هاردهاي الكترونيكي) با وجود قيمت زياد و حجم پايين تر ولي به خاطر سرعتشون فروش دارند. هارد تا چند ترابايت هم هست ولي الان سرعت و بافر مهمتره . در ساخت CPUهم چون فركانس نميتونه بيشتر از 4GigaHertz بشه پس چند هسته اي ساخته شد، اما فقط سرعت CPU مهم نيست ، حافظه كچ هم نقش مهمي در رندر داره و همچنين سرعت و نوع ارتباط CPU با RAM و كارت گرافيك و ... مثلا يه كارت گرافيك قوي خوبه ولي سرعت CPU رو مياره پايين ، RAM هم بايد سرعتش با FSB در CPU همخواني داشته باشه تا بهترين عملكرد رو داشته باشه و ... پس با محاسبه دقيق تمام مشخصات ميشه سيستمي عالي داشت .

يه چيز ديگه : من فكر نميكنم انيميشن هاي سنگين رو فقط با يه سيستم رندر كنن ، بايد از چند سيستم استفاده بشه تا هم سرعت كار بره بالا و هم اينكه اگه حدود 140,000 فريم (انيميت 1.5 ساعته ) با يه سيستم PC رندر بشه سيستم تلف ميشه كه ! :31:

خودمو نيما اسم اين تاپيك چرا هست Maya ؟ :27: