ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این دود رو چه طور ایجاد کردند؟

omid_3dsmax9
27-05-2009, 14:01
سلام.
این دود رو چه طور میشه ایجاد کرد؟ تو عکس های دیگه ای هم دیده بودم که باهاش مثلا چهره ی یک آدم رو ساخته بودند... با براش میشه همچین کاری کرد؟ اگه آره لطفا اگر کسی براشش رو داره تو بانک براش قرار بده..
ممنونم..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bersam
27-05-2009, 15:32
براش هاي زيادي براي دود هست !

مثل اين :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اين

و براش هاي زياده ديكه اي !(البته لينك هاي بالا رو جك نكردم ! و اين يك رو هم خودم داشتم ابلود كردم :

Smoke رو هم سرج كني براش بيدا مي كني ! ايني كه ابلود كردم انصافا خوبه !

omid_3dsmax9
27-05-2009, 16:03
ممنون.. 3 تاش جواب داد. (یعنی دانلود شد) ولی این افکت رو که رنگ دود تغییر کرده چه جور میشه به تصویر داد؟ تو این عکس نگاه کنید بعضی جاها آبیه.. بعضی جاها کم رنگ تر.. بعضی جاها سفید...

DaRiOuShJh
27-05-2009, 18:21
دستت درد نکنه برسام جان
از این چیزا داری بازم بده باهاشون عکس بندازیم برای بچه ها تعریف کنیم

huti_421
27-05-2009, 18:36
برای تیرگی یا روشنی میتونید از ابزار Dodge و Burn استفاده کنید

یا میتونید قسمتی از دود رو با ابزار Lasso انتخاب و کلید های Ctrl + B که Color Balnace هست میتونید رنگ رو یه خورده تغییر بدید

بعد که رنگ رو تغییر دادید با History Brush که کلید میانبرش Y هست با یه قلم نرم ، دور جایی که رنگ کردید رو به حالت اولیه برگردونید تا یه رنج رنگی از رنگ مبدا به رنگ مقصد رو داشته باشید

گاهی وقتا میتونید از براش هایی که شعاع تور ایجاد می کنن برای این استفاده کنید که مثلا شعاع نور از وسط دود گذشته

یا میتونید یه انعکاس نور شدید رو با استفاده از فیلطر Render > Lighting Effects اضافه کنید ( با درجه ی کم )

فعلا همینا به ذهنم رسید

خلاقیت رو فراموش نکنید

omid_3dsmax9
27-05-2009, 22:42
ممنون.. خیلی چیزا به ذهنت رسیده! مخصوصا ابزار هسیتوری براش که گفتید خیلی خوبه و بهش فکر نکردم.. چون تو این فاصله که بیام جواب ها رو ببینم یه کم باهاش ور رفتم و به بعضی از راههای شما رسیدم... فقط قلم هائی که گفتی شعاع نور ایجاد می کنند رو فکر کنم تا حالا استفاده نکردم و نمی دونم چه جوریه... میشه یه نمونه از تاثیر معمولی این قلم رو برام بذارید...

huti_421
28-05-2009, 09:11
تو این آموزش ، خود فرشاد جان نمونه براش هارو قرار دادن :