ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست مشورت از اساتید!×!: --> سرویس 320Kbps با محدودیت 27 گیگ از شاتل یــــــا سرویس 256Kbps نامحدود از داتک ?!؟

DaRiOuShJh
27-05-2009, 10:34
دوستان اینطور که پیداست همینا رو هم نچسبیم از دست میرن و حسنی میمونه و حوضش!

خوب دوستانی که از این شرکت ها سرویس گرفتن بی زحمت ما را منور سازند

قیمتاشون حدودا توی یه رنج هست

بی زحمت اگر موارد و تجربیاتی هم دارید ما ار محروم نگزارید همی:46::10:

iman_s
27-05-2009, 13:21
چطوري داريوش.
مي بينم كه بلاخره از دايل آپ دل كندي و داري ADSL مي گيري.
من با اينها كار نكردم و نميدونم كيفيتشون چطوره ولي به نظرم داتك بهتره چون روزي حدود يك گيگ ميتوني دانلود كني و سرعتش بيشتره.

DaRiOuShJh
27-05-2009, 14:42
مرسی ایمان جان
نه بابا

اینا هیچیشون حساب کتاب نداره! امروز زنگ زدم گفتم برای 10 ام ماه بعد میخوام لازمه رزرو کنم
گفتند نه همون موقع تماس بگیر

حالا از شانسمون گرون میشه یا پر میشه یا ....!×!

آخه میگن داتک اونطوری که باید سرعت نداره

مثلا 256 حدودی 32 که هیچ 20 هم دانلود نداره!×! تازه اگر مشکلاته دیگه نداشته باشه

bahdar
27-05-2009, 18:55
سلام داریوش جان...
چه پشتکاری داری...:31: هنوز دنبال ای دی اس الی؟:31:
من خودم آرت 1 (128 با 12 گیگ محدودیت که قبلا بود ده گیگ) از شاتل دارم و این سومین باره تمدید میکنم.
سرعتم باید 16 باشه اما 20 هستش.
پشتیبانیشونم خوبه...
کلی عیدی و جایزه هم میدن:دی مثلا:
1- از 1 تا 7 فروردین واسه کل کشور و تا 15 فروردین برای تهران رایگان بود!
2- اردیبهشت ماه از 16 تا 25 به مدت ده روز کل کشور به جز تهران ( احتمالا تلافی فروردین بوده :27: ) رایگان بود.
مشکلی با سایت خاصی نداشتم...
سرعت باز کردن صفحات برام عالیه...
و خیلی چیزای دیگه.
چون سرویست آرت هست علاوه بر 27 گیگ:
1- یک تا هفت صبح رایگان
2- جمعه ها رایگانه
3- تا آخر تابستان 88 پنجشنبه ها هم رایگانه
حالا شما به جز این موارد 27 گیگ داری و هر گیگ اضافه هم 3000 تومان...
=========
داتک تجربه ای ندارم اما به نظرم شاتل بهتره...
:11:

DaRiOuShJh
27-05-2009, 20:02
به به به
خوب پس چی برادر@ پیر شدیم با این دایال! تازه اونم که همه شرکت ها همش دارن پسرفت میکنن به جای پیشرفت

همین سپنتا بود که اونم دره آی اس پی میردامادش تخته شد به جای ساعتی 22 مگ 12 مگ هم زورکی دانلود دارم!!×!#

وگرنه مغز ** نخوردم که 56 تومن هر ماه پیاده شم×!

ببینم یه چیزی

مثلا این 320 تو 24 ساعت یه بند دانلود کنه چه قد میتونه بگیره؟

Senator_Offline
27-05-2009, 20:16
اگه سرعت دانلود ماکزیمم 40 باشد در روز 3456 مگ میتونید دانلود کنید ولی اگر سرعت کمتر باشه تا 3 گیگ میتونید.

DaRiOuShJh
27-05-2009, 20:23
دسته شما درد نکنه
پس اگر حدودا روزی 2.5 گیگ دانلود داشته باشیم چیزی در حدوده 75 گیگ باید دانلود داشته باشیم

خوب حدودا 30 گیگش میافته روزهای جمعه و یا 1-7 صبح

تقریبا 50 گیگ قایله دریافته که نصفش رو میتونیم بگیریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب اینطوریکه نمیصرفه!!×!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میصرفه از نظره شما؟

pedramch
27-05-2009, 20:31
داریوش جان من به اندازه موهای سرت آدم عضو شاتل کردم!
خودن هم الان حدود 5 ماهه که شاتل دارم.
حرف نداره..
پشتیبانیشون هم عالیه...
قطعی هم تقریبا نداره:دی

DaRiOuShJh
28-05-2009, 01:32
مرسی پدرام جان!

نه جانم هنوز اونقد کچل نشدیم که به تعداد موهامون برسه×!!×@#%#^$[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب در این موارد که مشکلی نیست

فقط مقدار محدودیت دانلودیش مشکل داره
محاسباته پست آخریم رو ببین

sms11
28-05-2009, 08:13
سلام
من الان دو ساله که از داتک استفاده میکنم
اولا یه سری به قیمتای جدید داتک بزن
دوما داتک سرعت های 512 خودشو محدود میکنه و سرعت دانلود 50 بیشتر نمیره اما سرعت256 محدود نمیشه.اینو گفتم که یه وقت خواستی سرعت بالا بگیری بدونی چه خبره
سوما توی این دو سال من 5 بار بیشتر به داتک بخش پشتیبانی زنگ نزدم و باور کن توی دو سال 2بار فقط قطعی داشتم اونم تقصیر مخابرات بود نه داتک
چهارما سرعت نامحدود رو نمیشه با محدود مقایسه کرد
داتک اگه 24 ساعته کامپیوترت روشن باشه 2.5 گیگ میتونی دانلود کنی که در ماه میشه 75 گیگ اما شاتل 27 گیگ داری به علاوه شبانه که میشه حدود 51 گیگ که کلا میشه 78 گیگ البته به شرطی که سرعت اسمیه اسمی باشه که معمولا نیست
پنجم داتک در مناسب های مختلف جایزه نمیده و معمولا برای عید کمی تخفیف میده
من همه چیزو برات گفتم که نهایتا خودت انتخاب کنی.البته باید ببینی تو مرکز مخابراتی شما کدامیک بهتر جواب میده.چون ممکنه یه کدومشون جواب نده و مجبور باشی از اون یکی استفاده کنی
اینم بگم در پی اتفاقات جدید داتک من تصمیم گرفتم که اخر این ماه از این شرکت برم و به سپنتا نقل مکان کنم(به خاطر گران کردن و محدود کردن سرعت 512 این شرکت)
بازم تصمیم با خودته

sms11
28-05-2009, 08:15
سلام
دوما داتک سرعت های 512 خودشو محدود میکنه و سرعت دانلود 50 بیشتر نمیره اما سرعت256 محدود نمیشه.اینو گفتم که یه وقت خواستی سرعت بالا بگیری بدونی چه خبره
سوما توی این دو سال من 5 بار بیشتر به داتک بخش پشتیبانی زنگ نزدم و باور کن توی دو سال 2بار فقط قطعی داشتم اونم تقصیر مخابرات بود نه داتک
داتک اگه 24 ساعته کامپیوترت روشن باشه 2.5 گیگ میتونی دانلود کنی که در ماه میشه 75 گیگ اما شاتل 27 گیگ داری به علاوه شبانه که میشه حدود 51 گیگ که کلا میشه 78 گیگ البته به شرطی که سرعت اسمیه اسمی باشه که معمولا نیست
من همه چیزو برات گفتم که نهایتا خودت انتخاب کنی.البته باید ببینی تو مرکز مخابراتی شما کدامیک بهتر جواب میده.چون ممکنه یه کدومشون جواب نده و مجبور باشی از اون یکی استفاده کنی
اینم بگم در پی اتفاقات جدید داتک من تصمیم گرفتم که اخر این ماه از این شرکت برم و به سپنتا نقل مکان کنم(به خاطر گران کردن و محدود کردن سرعت 512 این شرکت)
بازم تصمیم با خودته

DaRiOuShJh
28-05-2009, 12:24
سلام
بازم تصمیم با خودته

سلام

مرسی برادر

نه دل بخواهس که نیست وگرنه من همون 128 هم برام زیاده! این ملته پول پرست که خیره سرشون تو مملکت اسلامی هم هستند زور کردن که پایینه این سرعت ها نمیدن!:13:
وگذنه ماهی 57 تومن از کجام بیارم

دستت درد نکنه واقعا:46: حداقل یه نفرم مقادیری از این داتک خوب گفت

در مورده این گیگ های دانلود هنگ کردم!×! ندانم چی به چیه!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DaRiOuShJh
29-05-2009, 12:57
ای بابا!
رای ها که 7 به 3 هست
یعنی شاتل بگیرم؟

آخه اینکه محدودیت دانلود داره بد! چه کنم؟

دیروز هم مجبوری برای این حدودا یه ماه اکانت ماهیانه داسالش رو خریدم سرعت در حده لاک پشت که نه حلزون!

sms11
29-05-2009, 13:08
ای بابا!
رای ها که 7 به 3 هست
یعنی شاتل بگیرم؟

آخه اینکه محدودیت دانلود داره بد! چه کنم؟

دیروز هم مجبوری برای این حدودا یه ماه اکانت ماهیانه داسالش رو خریدم سرعت در حده لاک پشت که نه حلزون!

دوست عزیز انتخاب نهایی با خودته.من که شرایط رو برات گفتم.دیگه این خودتی که باید تصمیم بگیری.به نظرم زیاد هم حساسیت نشون نده.یکیشو بگیر اشتفاده کن.این جوری کلی وقت میگذره و تو هنوز موندی که کدوم رو بگیری

DaRiOuShJh
29-05-2009, 16:21
والا الان که نمیخوام بگیرم
میره حدودن برای 10 ام ماهه دیگه
الان بگیرم که دو هفته دیگه باید پاشم برم ولایت نیستم که استفاده کنم

آخه بحث یکی دو گیگ نیست 20-30 گیگه

منم صرفا دارم برای دانلود میگیرم

amin2000
06-06-2009, 13:47
سلام داریوش جان

من فعلا مشتری هیچ کدوم نیستم ولی برا شاتل ثبت نام کردم 20 روزه که وصل نکردن هنوز!!
ولی اینطور که میگن خوبه
در ضمن من هم 128 یا همون آرت 1 میخوام بخرم ولی توی برگه هاشون که نوشته نامحدود من کاری به وبسایتشون ندارم :دی

تو که برا دانلود میخوای اونی رو بگیر که محدود نیست...

DaRiOuShJh
06-06-2009, 16:38
سلام امین جان

مرسی

نه بابا من 64 هم بدن راضیم
لازم ندارم واقعا

مشکل اینجاست که دندون گرد تشیف دارن و زیره 256 نمیدن کلا

وگرنه منکه .......

اگه اینطوری بخوان بدن که من 8 ام که میام از ولایت سفارش بدم که تا آخره تابستون طول میکشه وصل کنن!

rasoul2005
06-06-2009, 21:37
دوستان سلام
من حدود یک ماه هست که از شاتل سرویس گرفتم بدون هیچ تعصبی مزایا و معایب این شرکتا براتون میگم

مزایا
1.درخواست هر سرویسی که بدید به همون میزان دریافت دارید
2.پشتیبانی 24 ساعته که تا مشکلتون حل نشد دست بردار نیست که به ندرت پیش میاد که مشکل پیش بیاد(شده که ساعت 2 بامداد به من زنگ زدند تا مشکلما حل کنند)
3.قطعی بسیار کم که اگه کانکشن با مودم تنظیم باشد میتونم بگم که اصلا قطعی ندارد
4.طرح های تشویقی گوناگون
5. 6ساعت دانلود شبانه
6.سرعت دانلود ثابت در شبانه و روزانه

معایب
1.میزان دریافت و ارسال در پنل شاتلتون حقیقی نیست(کم و زیاد نشون میدد)

مزایا و معایبی که عرض کردم به مسایل دیگری مانند(سیم کشی تلفن-مخابرات منطقه و...)بستگی دارد

sms11
06-06-2009, 23:16
دوستان سلام
من حدود یک ماه هست که از شاتل سرویس گرفتم بدون هیچ تعصبی مزایا و معایب این شرکتا براتون میگم

مزایا
2.پشتیبانی 24 ساعته که تا مشکلتون حل نشد دست بردار نیست که به ندرت پیش میاد که مشکل پیش بیاد(شده که ساعت 2 بامداد به من زنگ زدند تا مشکلما حل کنند)
4.طرح های تشویقی گوناگون
5. 6ساعت دانلود شبانه

معایب

مزایا و معایبی که عرض کردم به مسایل دیگری مانند(سیم کشی تلفن-مخابرات منطقه و...)بستگی دارد
دوست عزیز اگه قرار باشه که دوستان شاتلی بیان و از این شرکت بگن که نمیشه
بنده هم خیلی راحت میتونم هی از داتک حمایت بکنیم
در جواب شما
1-داتک اصلا سرویس محدود نداره و همش نامحدود است و هرچی خواستید دانلود کنید
2-داتک هم پشتیبانی 24 ساعته داره.برای اصلا مشکلی نداره که بخوام به پشتیبانی زنگ بزنم.تو کل این دو سال کلا اینترنت من سه بار قطع شد.دوبارش تقصیر مرکز مخابراتی ما بود که بلافاصله درست شد و یکبارش هم مشکل سراسری اینترنت بود که برای همه مشکل داشت
3-من تاحالا یه بار هم قطعی نداشتم.حتی یه بار
4-تنها طرح تشویقی داتک مخصوص عید است.بیشتر این طرح های تشویقی مخصوص شرکت های محدود است.شرکتای نامحدود خیلی از این چیزا ندارن
5- داتک نامحدود است
6-سرعت دانلود روزانه ، شبانه و هفتگی و سالیانه داتک هم ثابت است
در مورد عیبی هم که گفتی مخصوص شرکتای محدود است
والسلام

rasoul2005
07-06-2009, 08:44
در جواب شما
2-داتک هم پشتیبانی 24 ساعته داره.برای اصلا مشکلی نداره که بخوام به پشتیبانی زنگ بزنم.تو کل این دو سال کلا اینترنت من سه بار قطع شد.دوبارش تقصیر مرکز مخابراتی ما بود که بلافاصله درست شد و یکبارش هم مشکل سراسری اینترنت بود که برای همه مشکل داشت
4-تنها طرح تشویقی داتک مخصوص عید است.بیشتر این طرح های تشویقی مخصوص شرکت های محدود است.شرکتای نامحدود خیلی از این چیزا ندارن
5- داتک نامحدود است
والسلام

دوست عزیز سلام

من همه هدفی از این پست داشتم به غیر از تعریف از شاتل
دوستمون DaRiOuShJh میخواند از شاتل و داتک یک شرکتا انتخاب کنند من فقط در مورد شاتل راهنمائیشون کردم و بس
به نظر دوستان من که مزایا و معایب شاتل که گفتم تعریف از شاتل کردم یا دوستانا در مورد انتخابشون راهنمایی کردم

ممنون

SIMON137
07-06-2009, 10:33
داتک اومده توی سرویس 512 مسخره بازی داره درمیاره
مدتی بسیار است که سرعت دانلود من روی 6 هست و هربار به پشتیبانی زنگ میزنم به نوعی مارو دور می زنن
هی میگن اینو دانلود کن ، اونو دانلود کن ، مستقیم به تلفن وصل کن و از این مسخره بازی ها که هیچ کدومش جواب نمیده.
سال پیش داتک خوب بود ولی متاسفانه از عید یا اردیبهشت به اینور این مشکلات هست که هست ، برطرف هم نمیشه ، ماهی 50 هزار تومان هم دارم میریزم تو شیکمشون ، سرعت دانلودم 6 هست.
نمی دونم idm من هم چش شده . دیگه با هیچ برنامه دانلودی به غیر از دانلود خود مرورگر های نمی تونم دانلود کنم ، ورژن اونهارو هم عوض کردم و ویندوز رو هم عوض کردم ، وضع همین بود که بود.
حالا مشکل از کجاست ، والا من نمی دونم.

DaRiOuShJh
07-06-2009, 12:40
دوستان سلام

مزایا
4.طرح های تشویقی گوناگون
5. 6ساعت دانلود شبانه

معایب

دسته شما درد نکنه
فقط یکی از دوستان چند پست پیش اشاره کرد که از شاتل میخواد سرویس بگیره ولی 20 روزی هست تو نوبته وصله! . از طرفی توی قرارداد هم حرفی از محدودیت حجمی و اندازش زده نشده
نظره شما در این رابطه چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در جواب شما
5- داتک نامحدود است
والسلام

اس ام اس جان ممنون
درکل هر شرکتی مشکلاتی داره که فقط کاربرایی که باهاش کار کردند میدونن
هم از شما و هم از دوستمون که وقت گزاشتید و نوشتید تشکر مکینم

دوست عزیز سلام

من همه هدفی از این پست داشتم به غیر از تعریف از شاتل
دوستمون DaRiOuShJh میخواند از شاتل و داتک یک شرکتا انتخاب کنند من فقط در مورد شاتل راهنمائیشون کردم و بس
به نظر دوستان من که مزایا و معایب شاتل که گفتم تعریف از شاتل کردم یا دوستانا در مورد انتخابشون راهنمایی کردم

ممنون
:46:

داتک اومده توی سرویس 512 مسخره بازی داره درمیاره
مدتی بسیار است که سرعت دانلود من روی 6 هست و هربار به پشتیبانی زنگ میزنم به نوعی مارو دور می زنن
هی میگن اینو دانلود کن ، اونو دانلود کن ، مستقیم به تلفن وصل کن و از این مسخره بازی ها که هیچ کدومش جواب نمیده.
سال پیش داتک خوب بود ولی متاسفانه از عید یا اردیبهشت به اینور این مشکلات هست که هست ، برطرف هم نمیشه ، ماهی 50 هزار تومان هم دارم میریزم تو شیکمشون ، سرعت دانلودم 6 هست.
نمی دونم idm من هم چش شده . دیگه با هیچ برنامه دانلودی به غیر از دانلود خود مرورگر های نمی تونم دانلود کنم ، ورژن اونهارو هم عوض کردم و ویندوز رو هم عوض کردم ، وضع همین بود که بود.
حالا مشکل از کجاست ، والا من نمی دونم.

ای بابا؟
6>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خسته نباشه که با این وضع!

راستی برادر من 256 اش رو میخوام بگیرم طرفای 56 تومن ماهی در میاد چی ریختی ماله شما 512 طرفای 50 تومنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از دوستان کسی در مورده گرفتن شرکتی اطلاعی داره
یعنی مدارک چیا میخواد؟ مهر شرکت کافیه؟

دیگه نرم دانشگاه دنباله جنگولکی جات

rasoul2005
07-06-2009, 13:07
دسته شما درد نکنه
فقط یکی از دوستان چند پست پیش اشاره کرد که از شاتل میخواد سرویس بگیره ولی 20 روزی هست تو نوبته وصله! . از طرفی توی قرارداد هم حرفی از محدودیت حجمی و اندازش زده نشده
نظره شما در این رابطه چیه؟

این مطلبی که شما میگید فقط و فقط به مخابرات منطقتون بستگی دارد و نمیشه گفت عیب از شاتله برا خود من قول 10 روز کاری گرفتند ولی 4 روز خطم رانزه شد

DaRiOuShJh
07-06-2009, 13:15
همممممممممم
این مخابراته منطقمون که کلا تعطیله
پس روی آخره تابستون حساب کنم

آقایون یه بحثه دیگه هم هست

من فرضا برای 2 ناهه تابستون (تا وصل کنن) تجهیزات رو خریدم و راه انداختم و ....
بعدش دیگه از مهر دوباره تهران نیستم اونطور
بخوام همون 64 رو بگیرم میدن یا نه؟ میگن باز باید همون 256 اینا رو بگیری؟

ایدون
07-06-2009, 14:05
سلام
بازم تصمیم با خودته
سلام
بنده 320 شاتل دارم و جوری به سرعتش عادت کردم که روز جمعه که گذاشته بودم برای دانلود دیدم سرعت روی 40 ثابت مونده با خودم گفتم حالا چون مجانیه 4 کیلو بایت هم کم کردن عیبی نداره ولی بعد از مدت کوتاهی نرم افزاری نصب کردم که مجبور شدم سیستم رو ریبوت کنم وقتی دوباره شروع به دانلود کرد دیدم سرعت 44 شده.
این سرعت از اولی که گرفتم تا الان ثابت بوده و هست و بالا تر از سرعت اسمیشه در صورتی که 256 امکان نداره از 32 سرعتش بیشتر باشه.
این تعرفه داتک 256:
اینترنت 256 کیلوبیت نامحدود شارژ ماهانه 535,600 تومن
اینهم از 320 شاتل:
تومن320Kbps ART4 25+2GB 53.000

DaRiOuShJh
07-06-2009, 18:55
مرسی برادر
آره قیمتاشون خیلی کم فرق میکنن برایه همین بینشون موندم کدوم رو انتخاب کنم
ولی چند پست پیش حساب کردیم حدودا با این رنج سرعت هم کمتر حدوده 20 گیگ کم میاره نصبت به داتک در ماه

Rastin.
08-06-2009, 01:16
شاتل!! اصلا شک نکن...خودم یه زمانی ناراضی بودم اما الان بهترینهو