مشاهده نسخه کامل
: 3D کار های محترم که با چندین برنامه کار کردن یه راهنمایی کنن ،لطفا.
خسته نباشید.
من یه مشکل کوچولو دارم.
بین انتخاب برنامه برای یاد گیری موندم.
یه برنامه ی سه بعدی می خوام که تو کار مدلینگ قوی باشه. بشه باهاش یه انیمیشن کامل ساخت. برای جلوه های ویژه هم خوب باشه. بشه باهاش بازی هم ساخت.
حالا به نظر شما کدوم برنامه رو یاد بگیرم؟ maya ? 3D max? blender ? cinema 4D ?
من تو اینا با 3D max کار کردم و در حد باقی برنامه های بالا توش گیج نمی زنم. ولی این یه سری مشکلات داره. مثلا از جلوه ی اتیشش اصلا خوشم نمیاد.
تو فیلم ماتریکس دو از این برنامه استفاده شده ولی اون هم زیاد چنگی به دل نمی زنه و انیمیشن بودنش خیلی معلومه.
تو این برنامه ها که رفتم دیدم چه فیلم های باهاشون ساختن به نظرم از نظر جلوه های ویژه cinema 4D از همشون جالب تر بود. ولی این یکی رو دیگه اصلا نمی شناسم. باز سه تای دیگه رو حد اقل یه بار رو کامپیوترم ریختم و باهاشون کار کردم.
حالا با توجه به این تفاسیر شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ یکدوم از اینا یا کلا یه برنامه دیگه؟
تو انجمن سرچ کردم چیز خاصی گیر نیاوردم. اگه تاپیک تکراری بود شرمنده.
Borhan72
27-05-2009, 10:37
دوست عزیز همچین تایپیکی تو صفحه ی اول هست و همونطور که هادی جان گفتند مقایسه ی نرم افزار ها خلاف قوانینه...
ولی به نظر من Maya و C4D رو برای چیزایی که گفتی انتخاب کن...
دست شما درد نکنه. من که چنین تاپیکی پیدا نکردم. بهتر بود لینک تاپیک رو می دادید.
تو قوانین نوشتن بحث در مورد برتری نرم افزار ها ممنوعه. منم نگفتم بگید کدوم بهتره . گفتم بگید من با توجه به نیاز هام کدوم رو انتخاب کنم.وگر نه همشون تو ساخت بازی ها و فیلم های بزرگی استفاده شدن.
بعد هم تاپیکی که می گید فکر نکنم این خواسته های من توش جواب داده شده باشه.
من هم جواب می خوام.
در هر صورت ممنون.
Borhan72
27-05-2009, 11:37
اینم آدرس...:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SSS_HHH_OOO
27-05-2009, 13:27
آخه اگه الان من بیام بهت بگم از کدوم استفاده کنی به هر دلیلی خوب دارم برتری اون نرم افزار رو تو اون زمینه میگم و کاربرای تعصبی بقیه نرم افزارا هم میان و شلوغ میشه اینجا..
خوب نمونه کارارو که دیدی
از همشون استفاده شده
من خودم فیلمایی که با سافت ایمیج ساختن خوشم میاد
مثل ترنسفورمرز و .....بقیه نرم افزارها هم مشخص هست کارشون
اینقدر مشهور هستن که بشه تشخیص داد
کلا اگه تو ایران کار میکنی با هر کدوم کار کنی فرقی نداره
چون قرار نیست تو ایران بدون استاد به اونجا برسی که این مدل جلوه های ویژه رو بسازی...
دست شما درد نکنه.
اون تاپیک همون طور که حدس می زدم خیلی معمولی بود و فقط یک نفر می خواست بفهمه با کدوم شروع کنه و هیچ کدوم از چیزای که مد نظر من بود براش مهم نبود.
در مورد مقایسه هم به نظر بنده اشتباهه مقایسه خلاف قوانینه. این که تیم فوتبال نیست. دارن برنامه می سازن برای ما. دیگه طرفداری نداره. هر کدوم بهتره رو ادم مقایسه می کنه. مثل قسمت اینترنت که براوزر هارو با هم مقایسه می کنن. و حالا من این سوال برام پیش اومده بجز اینجا که یکسری حرفه ای توش پست میدن کجا می تونم جوابش رو پیدا کنم.
ولی حالا که ممنوعه و تغییرش هم کار مدیراس. منو چه به دخالت تو کار مدیرا .
حالا شما بدون مقایسه ی برتری هاشون جواب بدید.
سافت ایمیج رو هیچ جا گیر نیاوردم. تازه گیریم گیر اوردم. از کجا یاد بگیرمش؟
مودو چه طوره؟
خب ببین یه نرم افزارهستش با نام houdini master که فقط مخصوص جلوه های ویژس البته کارکردن باهاش سخت
باید مخ باشی.چون برای ساختن یه چیزی باید بندهارو به هم ارتباط بدی ولی نرم افزار خیلی خدائیه.
سلام
دوست عزیز الان دیگه همه نرم افزارا همه امکاناتشون مشابهه
هر چیزی که بشه با یه نرم افزار ساخت میشه با نرم افزار مشابه هم ،همونو ساخت.
انتظار نداشته باش یه نرم افزار نصب کنی و بهت جلوه های ویژه استفاده شده تو فیلما رو بده
یه نرم افزار که باهاش راحتی رو انتخاب کن و اینقدر توش حرفه ای شو که بتونی هر چیزی رو میخوای خلق کنی
موفق باشی دوست من
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی خــــــــــــــــــدا
به پیر به پیغمبر نرم افزارا به هم هیچ فرقی نمی کنن ................ فرقشون در یه چیزایی هست که به درد ما نمی خوره ماله بالا بالا هاست
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی خــــــــــــــــــدا
به پیر به پیغمبر نرم افزارا به هم هیچ فرقی نمی کنن ................ فرقشون در یه چیزایی هست که به درد ما نمی خوره ماله بالا بالا هاست
من هم می خوام اگه بتونم تا بالا ها برم.تو ماتریکس 2 از مکس استفاده شده و تو ترانسفورمرز از سافت ایمیج. که با هم فرق دارن.
mr_max عزیز بله تقریبا خبر دارم که امکاناتشون برابر شده.می خواستم بدونم اگر تو یکیشون حرفه ای بشم، می شه همه ی کار های رو که مد نظرمه انجام بدم؟ یا باید چند تا رو با هم یاد بگیرم؟
راستی تو یه سایت که ویژگی های هر کدوم از این برنامه هارو نوشته بود، نوشته بود برای اموزش هر کدوم چقدر وقت می خواد. ولی جالبیش این بود که هیچ کدوم بیشتر از 3 ماه نبود. راس می گفت؟ کسی چیزی میدونه؟
با cinema 4D میشه یه انیمیشن کامل ساخت؟
omid_3dsmax9
28-05-2009, 09:14
خوب من اطلاعاتم در مورد نرم افزار ها به اندازه ی دوستانی که این جا نظر دادن نیست... ولی در مورد اون 3 ماه که نوشته برای آموزش هر نرم افزار زمان لازمه یاد همین توتوریال های ساده ی برنامه ی مکس افتادم که تو شروع هر موضوعش نوشته مثلا: زمان آموزش 60 دقیقه! ولی شاید 3 ساعت یا 6 ساعت یا... طول بکشه که ما بتونیم بخونیم و ترجمه کنیم و بفهمیم.. به گمونم این که چه قدر زبانتون قوی باشه در آموزش تاثیر داره...
HOMAYOON.F
28-05-2009, 09:49
با سلام
88x88 جان، ببین عزیزم، شما اگه واقعا میخوای تا اون بالا بالاهاش بری باید با اکثر یا همه ی این برنامه ها بلد باشی و دو سه تاشو فول.
اینم در نظر بگیر که مفاهیم پایه، منوها، ابزارها و ... اکثر برنامه های تری دی تقریبا یکیه، یعنی شما اگه یکی از این برنامه ها رو بلد باشی یادگیری اون یکی، زمان و کار زیادی نمیخواد.
حالا اگه میخوای بدونی که با کدومشون باید شروع کنی، نظر شخصی من اینه که تری دی استودیوی مکس گزینه ی مناسبه!!
حالا چرا مکس؟
دلیلش هم معلومه چون آموزشهای این برنامه همه جا هست و از بقیه ی نرم افزارهای تری دی بیشتره.
مثلا همین سایت خودمون، یا سایتهای دیگه تو انجمن های تری دیشون معمولا مکس در اولویته و انواع آموزش ازش پیدا میشه، سایتهای خارجی هم همینطور.
تازه معمولا هم، تو استودیوهای ایرانی از مکس استفاده میشه که واسه ادامه ی کار و مقدمه ی اون بالا بالاها خیلی خوبه.
بعد که تو مکس پیش رفتی و مفاهیم تری دی رو خوب گرفتی که چطورین و چی هستن اونوقت یکی یکی برو سراغ بقیه ی برنامه ها.
این یه راهیه که یه فرد عادی تو ایران بخواد بره دنبال این کار، اگه شما جزء این گروه نیستی راههای دیگه ای هم هست، که میری خارج و تو کلاسهای مربوطه ثبت نام میکنی تا سریعتر و حرفه ای تر و بیشتر یاد بگیری.
اینا چیزایی بود که به ذهن من رسید...
امیدوارم موفق باشی.
Farzad.wow
28-05-2009, 18:25
به نظر من داری بیهوده رفیق فک می کنی همه ی برنامه ها مث همه ...... یه چیز بگم شاید یه زمانی یه سری برنامه ها نسبت به هم سر بودن اما الان همگی شبیه به هم و کاملا مثلا به Auto desk نیگا رفته maya رو از Alias خریده الان تقریبا Feature های مکس داره شبیه مایا می شه و برعکس......... شما فیلم ها رو اگه نیگا کنی فقط از یه برنامه واسه ساخت استفاده نمی کنن ..... تازه اگه استفاده کنن به شرکت شون بر می گرده که چه نرم افزاری رو انتخاب کرده باشن...... من اکثر کسی یا رو که به مکس واردن مخصوصا برو بچ خارجی رو می بینم که به مایا هم همون اندازه مسلط اند ........ بعدش هم شما رفیق هدفت رئ تو cg تعیین کن بعد برو دنبال نرم افزار .... آخرش بگم سی جی هنره و نرم افزار ابزار .... سعی کن تو این راه علم و هنرتو زیاد کنی نه چک و چونه سر نرم افزار بزنی شرمنده نمی خواستم این همه بشه ..
حالا اگه میخوای بدونی که با کدومشون باید شروع کنی، نظر شخصی من اینه که تری دی استودیوی مکس گزینه ی مناسبه!!
دوستمون درست میگن. اگه میخوای تازه کارتو شروع کنی 3DS Max رو انتخاب کنی بهتره چون هم محیط بهتری برای کسانی که تازه شروع میکنن داره هم همونطور که دوستمون گفت آموزش های مکس همه جا پیدا میشه و اکثر موسسه های آموزش کامپیوتر هم اونو یاد میدن.
بعد از مکس برای کامل کردن کارت، میتونی سراغ نرم افزار هایی مثل Poser, Maya و ... بری.
SSS_HHH_OOO
01-06-2009, 16:04
خوب دوستان حرفا رو زدن ولی چهار ماه برای آموزش یکم مسخره است
من الان سه سالی میشه کار میکنم ولی واقعا هنوز اول راهم تازه دارم یاد میگیرم
حال اینکه تو چهار ماه بشه
یکم عجیبه
ولی در کل
نظر خوب اینه
تو ایران که همه نرم افزارا مفتن
همه رو بگیر
نصب کن
یه روز رو هر کدوم وقت بذار
ببین با کدوم راحتی
خودت انتخاب کن...
hamedharry2007
02-06-2009, 11:35
با سلام من دانشجو انیمشن و انیمشن کار هستم و من هم اینو بگم که اگر 3ds max یا Maya یا هر برنامه های 3D هم کار کونی که همه دارن ریز دست autodesk جای می گیرند و هر کدوم قابلیتشون مشابه هست ولی عملکردش فرق می کنه که بسته به توپولوژی شون یکی در عملکردشون راحت تر یا سخت تر از دیگری است باز هم باید برای حرفه ای کردنی از photoshop, After Effect,Adobe Premiere,و zbrush هم اضافه کنید تازه بماند ......
اگر خواستید یک سری به سایت بزنید شاید مشکلتونو حل کرد
دوست من اگه میخوای یه برنامه رو انتخاب کنی نظر من بین دو گزینه maya و max هست چون از نظر اموزشی توی اینترنت خیلی غنی هستند در ضمن زمان یادگیریه maya حداقل 5 سال به طور مداوم هستش مکس رو نمیدونم اگرم بین این دو برنامه یکی رو خواستی انتخاب کنی حتما نظر من اینه که برو تو اینترنت سرچ کن و نمونه کارها و ویژگی هاشونو خودت مقایسه کن تا اون چیزی رو که از برنامه میخوای رو بتونی بدست بیاری
داشم ترانسفورمرزو با مایا ساختن همشو کی بهت گفته با xsi من پشت صحنشو دارم.
Mehran_trex
02-06-2009, 13:53
سلام دوست عزيز اين سوال شما چند سال پيش خيلي ذهن منو درگير كرد ولي با كنكاش زياد به اين نتايج رسيدم
1_ در ايران براي يادگيري ، مكس بهتره چون اساتيد و موسسات زيادي وجود داره اما در ساير كشورها و نت بيشتر مايا چون امكانات انيميشن عالي داره البته اين نكته رو بگم كه بعد از خريده شدن اون خيلي از پلاگين هاش توي مكس هم وارد شد اما نظر شخصي من مايا هست و اين هيچ ربطي به برتري نداره فقط از محيط اون و نمونه كارهاش بيشتر خوشم اومد
2_ در كنار اين 2 نرم افزار (بعد از انتخاب يكي از اونها بعنوان بيس كار ) بايد يك سري نرم افزار مخصوص modeling ياد بگيري
مثل zbrush , Mudbox كه براي حرفه اي شدن حتما بايد يكيشون رو ياد بگيري نظر شخصي من اينجا zbrush هست چون منابع بسيار زيادي داره
وبالاخره براي شروع كار يكي از 2 برنامه مكس يا مايا رو شروع كن و ديگه سراغ چيزاي ديگه نرو و مدام دنبال بهتر يا بدتر نباش تو توي هر كدومش كه خبره بشي ميتوني اون يكي رو هم در آينده راحت ياد بگيري چون 70% اونها شبيه به همن
ممنون از همگی.
حالا مگه مدلینگ خود این برنامه ها کفاف نمی ده که مدلینگ چیزای دیگه هم باید یاد بگیرم؟
مقایسه رو می دونم خلافه قوانینه ولی لینک گذاشتن رو نمی دونم.
این یه لینک مقایسه ی چند برنامه ی سه بعدی که توش راجع به اون چند ماهی که گفتم حرف زده:
این هم یک مقایسه ی دیگه:
تو این دو تا لینک هیچ کی نظر شخصی نداده و فقط قابلیت هاشونو با هم مقایسه کردن.
این هم یک لینک از ویکی پدیا که فیلم های که تو ساختشون از سافت ایمیج استفاده شده نوشته:
دوست عزیز دو نرم افزار zbrush و modbox دو نرم افزار برای ایجاد جزئیات روی مدلهای شماست.
با نرم افزارهایی مثل مایا یا مکس نمیشه جزئیات زیادی رو مدل ایجاد کرد.
حالا من اینا رو مثلا یاد گرفتم.
برای کار کردن باید چی کار کنم؟
مدرک می خواد؟ تو ایران مدرک برای کار با یه برنامه خاص داریم؟
یا مثلا باید نمونه کارام قوی باشه؟
HOMAYOON.F
03-06-2009, 21:07
اصل موضوع توانایی در انجام کار و داشتن نمونه کاره، اگه مدرکی چیزی هم داشته باشی واسه هل دادنت به جلو بد نیست!
پس تا میتونی نمونه کار خوب ردیف کن...
نمونه کار خووووووووووب...
10 تا از جایزه هایی که مایا به خاطر ویژگی هاش گرفته
10 شخصیت برتر ساخته شده توسط مایا از سال 1998 تا 2007
10 فیلم برتر ساخته شده توسط مایا از سال 1999 تا 2007
Tamirat.laptop
03-06-2009, 22:02
سلام عزیز تمام دوستان راهنمایی بجایی کردن
درضمن با هر برنامه ای هم که بخوایی کار کنی پلاگین های خوبی هم واسش هست که بتونی جلوه های ویژه خوبی درست کنی
مثلا همون مکسی که گفتی آتیش هاش جالب نیستن این FumeFX 1.1 پلاگین... مشکلتو حل میکنه برای ساخت آتیش البته اگه خوب بتونی روش کار کنی... پلاگین های خب زیادی تو بازار هست که میتونه نیاز همه رو بر طرف کنه ... پس جایی هیچ بحثی نمیمونه
نمونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
SSS_HHH_OOO
05-06-2009, 01:41
به به
میبینم که چشم همکارا رو دور دیدین همینطوری برای خودتون مقایسه میکنین....
کاربرای فعالمون هم که هیچی
خوب شما رعایت کنید خودتون کسی چیزی نمیگه
این تاپیک داره به سمتی میره که باز مثل قدیما توش دعوا بشه و اینا
برای همین بحث رو بیارید سر جای اولش
بعدش هم ترنسفورمرز رو با سافت ایمیج ساختن
میتونید به سایت رسمیش بری
به ویکیپدیا بری
توشون نوشته
دست شما درد نکنه.
من قوانین رو مطالعه کردم ولی توش چیز خاصی از لینک گذاشتن پیدا نکردم.
بیشترین چیزی که تا بحال اینجا گفته شده اینه که بیشتر برنامه های یکی هستن و قابلیت های همدیگه رو که ندارن با پلاگ این پیدا می کنن. و بقیه اش بیشتر سلیقه ایه. لینکی رو هم که من گذاشتم برای این بود که اون 3 ماه یادگیری رو به شما نشون بدم. چون شک داشتم که چنین چیزی ممکن باشه. که البته بعد از گذاشتن لینک جواب درستی نگرفتم.لینک دیگری هم که گذاشتم همون لینک ویکی پدیا ی سافت ایمیج بود.
کسی با شخصی که به صورت تعصبی از یک برنامه همایت کنه کاری نداره. و از اون جا که من تو این فروم تازه واردم نه می تونم تذکر بدم و نه کار دیگه.
هدف تاپیک؟ اسم این تاپیک رو این شکلی انتخاب کردم چون هدفش فقط راهنمای خواستن از شما بود. نه مقایسه نه چیز دیگه. من اول می خواستم بدونم با چی شروع کنم که فهمیدم. حالا راجع به مدرک یه سوالی کردم که یه جواب هم گرفتم: نمونه کار خوب. .اگر کسی نظر دیگری هم داره بفرماید ما تازه کارا رو راهنمای کنید.
مدرک هارو حرفی ازش نزدید. ما به صورت اکادمیک برای برنامه ای خاص مدرک داریم؟ یا این مدرکی که می گید هم موسسه ایه؟
SSS_HHH_OOO
05-06-2009, 12:44
خوب دوست عزیز منم میگم داره از اصلش خارج میشه
همون راهنمایی خواستن شما
ولی الان داره به سمت مقایسه میره
کسی نگفت لینک نذارین...
اینم لینک از خود سایت autodesk که میگه برنامه اصلی ساخت این فیلم مایا بوده در ضمن کل انیمیشن این فیلم هم با مایا بوده
ehem
باز بگید چرا نمزارید ما تازه کارا یه نرم افزار خوب انتخاب کنیم !
چند صفحست گیر داد یکی میگه مایا یکی میگه مکس !
اون میگه فلان فیلم با مکس فلانی با مایا !!!
دوستان این حرفاتون منو میخوندونه ، مطمئن باشید خیلی ها هم مثل من میخندن
عزیز من الآن 8 ساله دارم با مکس کار میکنم حتی هنوز به نظره خودم نتونستم 60% از امکاناتشم یاد بگیرمو ازشون استفاده کنم ، بعد شما گیر داد که من میخوام برنامه کامل کامل با انده قدرت باشه !!!
تا شما تلاش نکنید هیچ نرم افزاری نمیتونه بتون کمک کنه
خوب تاپیکو بازم به مقایسه هو کل انداختن پیش ببرید تا من ببندمش : دی
اقا کسی نمی خواد بی خیال شه؟
من برنامه ی مورد نظر رو انتخاب کردم. انتخابم هم تا موقعی که نیام این جا مدلهام رو نظارم پیش خودم محفوظه.
الان مشکلم سر چیز دیگه ایه. پس از اسم بردن برنامه های مختلف صرف نظر کنید. از همه ممنون. ولی بی خیال. جواب سوالم رو گرفتم.
حالا جدا بجز یک نفر کس دیگه ای از مدارکی که می شه گرفت اطلاعی نداره؟
الان سوال من اینه. مدرک های که در رابطه با یه برنامه ی سه بعدی می شه تو ایران گرفت چیه؟ اکادمیکه یا موسسه ای؟ به درد می خوره یا فقط اسم داره.
دیگه خواهشا از برنامه های مختلف اسمی نبرید. که جز بسته شدن تاپیک سودی نداره.
SSS_HHH_OOO
07-06-2009, 16:00
خوب مدارکی که تو ایران میگیر واقعا از نظر فنی که هیچ چیزی به شما یاد نمیده
من دوستم زشته انیمیشن خونده دانشگاه تهران ولی میگه من هر چی از انیمیشن سه بعدی بلدم خودم یاد گرفتم
یعنی رسما دانشگاه چیزی یاد نمیده
موسسات هم همینطور
چون علمش رو هنوز ندارن
استاد این رشته تو ایران نیست
هر کسی هم که یاد گرفته خودش تلاش کرده
فقط و فقط مرک اسم داره
البته چون اکثرا با مدرک رشته های دیگه تو این زمینه فعالیت میکنن پس برای همین هم تو استخدام هیچوقت مدرک انیمیشن سازی از شما نمیخوان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.