Hoom@n
13-02-2006, 14:44
در طی دیروز و امروز تعدادی از کاربران خوش شانس وقتی سایت یاهو را باز کردند با طرح جدید و متفاوت سایت یاهو مواجه شدند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باز هم احتمال دادم که ممکنه الکی باشه ولی اینطور نبود و تعداد زیادی از کاربران تصاویری رو از این طرح جدید یاهو گرفته بودند برای مثال در سایت فلیکر چند مورد دیدم: عکس 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). البته اگه شما این طرح جدید رو دیدید حتماً نظرتون رو به یاهو بگید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
توی سایت Digg.com هم دو سه بار این مطلب عنوان شده و چندین بار لینک به تصاویری از این طرح داده شده. برای مثال اینجا. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جالب دونستم این نکته رو هم بگم که طرح های یاهو از سال های گذشته تا به امروز چقدر پیشرفت داشته یه نگاهی بندازید.
1996: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1997: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1999: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2001: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2003:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2005: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر پیشرفت خوبی میاد ولی من یاهو رو اینطوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست دارم. نظرتون رو حتماً بگید خوشحال می شم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باز هم احتمال دادم که ممکنه الکی باشه ولی اینطور نبود و تعداد زیادی از کاربران تصاویری رو از این طرح جدید یاهو گرفته بودند برای مثال در سایت فلیکر چند مورد دیدم: عکس 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). البته اگه شما این طرح جدید رو دیدید حتماً نظرتون رو به یاهو بگید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
توی سایت Digg.com هم دو سه بار این مطلب عنوان شده و چندین بار لینک به تصاویری از این طرح داده شده. برای مثال اینجا. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جالب دونستم این نکته رو هم بگم که طرح های یاهو از سال های گذشته تا به امروز چقدر پیشرفت داشته یه نگاهی بندازید.
1996: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1997: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1999: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2001: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2003:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2005: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر پیشرفت خوبی میاد ولی من یاهو رو اینطوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست دارم. نظرتون رو حتماً بگید خوشحال می شم.