مشاهده نسخه کامل
: خرید مادربورد و cpu و کارت گرافیک در حد 200 تومان
سلام...
مادربورد و cpu و کارت گرافیک256 در حد 200 تومان معرفی کنید(کمتر هم بشه بهتره) . 2 تا رم 512 DDR2 دارم خوبه راستی پاور هم میخاد عوض کنم پاورم یه خورده قدیمی هست.
بازم ممنون.
3jokes_x
26-05-2009, 13:59
بودجه خیلی کمه، بنابر این پیشنهاد می کنم یه مادربورد ارزون بگیری تا بتونی پول بیشتری روی سی پی یو و گرافیک بذاری.
MB:biostar tp43d2-a7 (85T)
CPU: INTEL E5200 (70T)
45 تومان هم برای گرافیک می مونه که یه کارت نسبتا ضعیف می شه. (اگر قصد بازی کردن با این کامپیوتر رو نداری گرافیک کافیه، ولی اگر قصد بازی کردن داشته باشی باید حداقل 70 تومان برای گرافیک کنار بذاری.)
سی پی یو هم یه مدل بالاتر از این هست به نام E5300 که 10 تومان گرون تره. اگر پولت برسه انتخاب خوبیه.
این هم یه پیشنهاد هست که خودم زیاد مطمئن نیستم، باید از افراد اینکاره بپرسی:
برای اینکه قیمت مادبورد از این هم کمتر بشه، می تونی مادربورد دارای گرافیک آنبورد به قیمت 45 یا 50 تومان انتخاب کنی و پولی که اضافه میاد رو یا بذاری تو جیبت یا بذاری روی کارت گرافیکی.
مثلا این مادربورد به قیمت 50 تومان:
Elite Group G31-tm7
(توضیح: مادربوردهایی که گرافیک آنبورد دارند این قابلیت رو دارن که گرافیک آنبوردشون رو غیر فعال کنی و یه کارت گرافیک جدا روشون نصب کنی. فقط من نمی دونم با این همه امکانات چرا اینقدر ارزون تر از مادربوردهای معمولی هستند!)
kourosh4
26-05-2009, 20:06
سلام...
مادربورد و cpu و کارت گرافیک256 در حد 200 تومان معرفی کنید(کمتر هم بشه بهتره) . 2 تا رم 512 DDR2 دارم خوبه راستی پاور هم میخاد عوض کنم پاورم یه خورده قدیمی هست.
بازم ممنون.
برای بازی اینم میشه
elite g31-tm7=50
cpu e5200=70
vga=4650 ddr3 =80
بعدا هم مقدار رمها رو افزایش بده
موفق باشی:46:
سلام...
زیاد اهل بازی نیستم(ولی یکی دوتا بازی متوسط روی PC باشه که وقتی کسی میاد سرگرم باشه تا فضولیش گل نکنه)
برای برنامه هایی مثل فوتوشاپ اتوکد میکس از این قبیل برنامه های گرافیکی می خام سیستمم را بالا ببرم .این مادر بورد هایی که
معرفی کردین رم DDR3 را هم ساپورت میکنن شاید بعدا (چند سال بعد) رم DDR3 بگیرم ولی اگه نکنه هم مهم نیست.
بازم ممنون.
kourosh4
28-05-2009, 09:01
نه دوست من این مادربورد رو ddr2 رو تا باس 800 پشتیبانی میکنه
مادر بورد هایی که رم ddr3 میخورن بالای 100 هست
اگه بازی نمیکنی گرافیک رو بیخیال شو چون مادر بورد گرافیک انبورد داره و همش رو بده برای cpu
e7400=114
گرافیک ان بورد خیلی هم بد نیست.اما حتما دقت کن که ان بورد چی داره چون قیمت ها خیلی به هم نزدیکه اما بعضی وقت ها کیفیت ها با هم خیلی تفاوت داره.
MSI P31 NEO
CPU :E5200
ATI 4650 BIOSTAR
با 20 تومن بیشتر میتونی 4670 BIOSTAR بگیری
سلام...
پس تا اینجا CPU E5300 این مادر بورد هایی که معرفی کردین چه مارکی هست؟
راستی در مورد پاور چیزی نگفتین پاوری که الان دارم یه خورده قدیمی هست موردی نداره؟
بازم ممنون.
سلام...
پس تا اینجا CPU E5300 این مادر بورد هایی که معرفی کردین چه مارکی هست؟
راستی در مورد پاور چیزی نگفتین پاوری که الان دارم یه خورده قدیمی هست موردی نداره؟
بازم ممنون.
پاور حداقل green 330
سلام...
من راستش توی قطعات چیزی سر در نمیارم بخاطر همین مزاحم شما میشم.
توی همین قسمت مشاوره خرید چیزهایی را دیدم که تا حالا نمیدونستم مادر بورد با گرافیک آنبورد 256 تا حالا فکر میکردم گرافیک
آنبورد حداکثر 64 بخاطر همین یه خورده دو دل شدم .
میشه یه مادر بورد با گرافیک آنبورد 256 خوب معرفی کنید.از چه مارکی بگیرم .و در موردش یه خورده توضیح بدین لطفا مثلا چندتا جا برای رم داره.
راستی cpu E 5200 یا 5300 چون همین جا بیشتر به دوستان اکثرا 5200 پیشنهاد داده بودند اگر خیلی تفاوت نداره که همون ارزونتره را
بگیرم آخه بودجه ام کمه.
بازم ممنون.
سلام...
من راستش توی قطعات چیزی سر در نمیارم بخاطر همین مزاحم شما میشم.
توی همین قسمت مشاوره خرید چیزهایی را دیدم که تا حالا نمیدونستم مادر بورد با گرافیک آنبورد 256 تا حالا فکر میکردم گرافیک
آنبورد حداکثر 64 بخاطر همین یه خورده دو دل شدم .
میشه یه مادر بورد با گرافیک آنبورد 256 خوب معرفی کنید.از چه مارکی بگیرم .و در موردش یه خورده توضیح بدین لطفا مثلا چندتا جا برای رم داره.
راستی cpu E 5200 یا 5300 چون همین جا بیشتر به دوستان اکثرا 5200 پیشنهاد داده بودند اگر خیلی تفاوت نداره که همون ارزونتره را
بگیرم آخه بودجه ام کمه.
بازم ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.