PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید کیف لپ تاب!

esyo
25-05-2009, 18:29
سلام
دوستان کیف لپ تاب چی پیشنهاد میدید؟

من یک کیف برای لپ تاب میخوام که بتونم هم لپ تاب بگذارم و هم بتونم دفتر دستک بگذارم:27::31:
یعنی جا خوب داشته باشه

این جوری بگم بهتره:
1)لپ تاب با شارژر و موس جا بشه(اگر این کول پد هم جا بشه که دیگه عالی)
2)3 تا کتاب فرض کنید داخلش جا بشه(3 تا تقویم در نظر بگیرید)
3) وسایل کوچیک مثل فلش و کاغذ و جزوه های کوچیک هم در نظر بگیرید
4)جا به جا زیاد میشم
5)کیفش واقعا مقاوم باشه
6)مدل یکی من 1640 16 اینچ هست

نظر سنجی:
1) این کیف با مشخصات بالا که من می خوام قطعا بزرگتر از حالات عادی خواهد بود به نظر شما کار خوبی میکنم اگر کیف بزرگتر بگیرم ؟ یا به همون کیف هایی که اکثرا می برند اکتفا کنم؟

2) بزرگتر بودتن بعدا برام ایجا مشکل نمیکنه؟

ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیار من هم بگذارید و من رو راهنمایی کنید
با تشکر

ravi22
25-05-2009, 20:36
سلام.
كاربري من هم دقيقا مانند شماست.
به شما پيشنهاد ميكنم سري به بازار كفاشها بزنيد. پاساژ منجيره ( اگه اشتباه نكنم) عمده فروشي كيف هست. من خودم يه كيف كوله پشتي شو خريدم مارك MONZA ايتاليا( البته داخلش نوشته ساخت هنگ كنگ) دو رديف تسمه كاملا دور كيف رو احاطه كرده. با دسته هاي چرمي كه امكان كنده يا پاره شدنشون تقريبا صفر هستش.و .... 25000 فقط بايد ببيني چه جيگريه.
ولي مطمئن باش اگه با خريد همچين كيفي بدنسازي رو شروع نكني، كم مياري.!!!D:

esyo
25-05-2009, 23:11
سلام.
كاربري من هم دقيقا مانند شماست.
به شما پيشنهاد ميكنم سري به بازار كفاشها بزنيد. پاساژ منجيره ( اگه اشتباه نكنم) عمده فروشي كيف هست. من خودم يه كيف كوله پشتي شو خريدم مارك MONZA ايتاليا( البته داخلش نوشته ساخت هنگ كنگ) دو رديف تسمه كاملا دور كيف رو احاطه كرده. با دسته هاي چرمي كه امكان كنده يا پاره شدنشون تقريبا صفر هستش.و .... 25000 فقط بايد ببيني چه جيگريه.
ولي مطمئن باش اگه با خريد همچين كيفي بدنسازي رو شروع نكني، كم مياري.!!!D:

ممنون دوست عزیز
متاسفانه من شهرستان هستم
اگر میشه یک عکس از کیفتون بگذارید
با تشکر

scorpion818
26-05-2009, 12:03
به نظر می رسه بهترین انتخاب ها برای شما کیف کوله باشه. البته همون طوری که دوستمون گفتن باید بدن سازی رو هم شروع کنید! چون مسلماً این همه تجهیزاتی که شما گفتین وزنش حدود 6 کیلو می شه که حملش برای مدت طولانی می تونه خیلی مشکل باشه. بنابراین برای راحت تر کردن کارتون یا باید کیف کوله بگیرین یا 2 تا کیف همراه خودتون ببرید و جاهایی که نیاز نیست یکی از کیف ها رو نبرید.

REGISTERED USER
26-05-2009, 12:53
اگر عالی میخوای تارگوس هست حدود 150 هزار تومان ... و سری های جدید نانو اش حدود 200 هزار تومنه !

وگرنه کیف های اوجاک توی بازار ایران خوب هستند

REGISTERED USER
26-05-2009, 12:56
نظر سنجی:
1) این کیف با مشخصات بالا که من می خوام قطعا بزرگتر از حالات عادی خواهد بود به نظر شما کار خوبی میکنم اگر کیف بزرگتر بگیرم ؟ یا به همون کیف هایی که اکثرا می برند اکتفا کنم؟

کیف نهایت 17 اینچی هست توی بازار غیر از اینکه کوله بخری ... 17 اینچی یعنی هم خود لپ تاپ جا میشه و هم شارژرش کنارش و ماوس و اینا ... شارژر رو اغلب توی جیب جلو هم جا میدن !

خیر .... چرا مشکل ایجاد کنه ؟ خودش بند داره که محکم ببندیش

REGISTERED USER
26-05-2009, 12:56
نظر سنجی:

کیف نهایت 17 اینچی هست توی بازار غیر از اینکه کوله بخری ... 17 اینچی یعنی هم خود لپ تاپ جا میشه و هم شارژرش کنارش و ماوس و اینا ... شارژر رو اغلب توی جیب جلو هم جا میدن !

خیر .... چرا مشکل ایجاد کنه ؟ خودش بند داره که محکم ببندیش

aftab_azad20
26-05-2009, 19:55
سلام دوستان کاملا درست میگن،شما حتما باید بدنسازی رو شروع کنید،مخصوصا ساعد و سر ساعد،من خودم قبلا کار میکردم ولی با خرید 1640 دوباره شروع کردم(ولی این 1640به نظر من زیاد هم سنگین نیست)

scorpion818
26-05-2009, 23:07
بله خوشبختانه یکی از نکات مثبت 1640 همین سبک بودنش نسبت به 16 اینچ بودنشه. به نظر من که وزنش خیلی مناسبه. من خودم اکثراً با ماشین این ور و اون ور می رم ولی تا حالا شده 1 تا 2 ساعت هم با لپ تاپ راه رفتم ولی به اون شکل بهم فشتر نیومده (البته من مثل دوستمون بدن سازی نمی رم! D:)

mh.attari
27-05-2009, 08:48
بله خوشبختانه یکی از نکات مثبت 1640 همین سبک بودنش نسبت به 16 اینچ بودنشه. به نظر من که وزنش خیلی مناسبه. من خودم اکثراً با ماشین این ور و اون ور می رم ولی تا حالا شده 1 تا 2 ساعت هم با لپ تاپ راه رفتم ولی به اون شکل بهم فشتر نیومده (البته من مثل دوستمون بدن سازی نمی رم! D:)
اخه شما نینجایی واسه همینه:31: