مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد یک قفل CD ابتکاری
ehsan_885
25-05-2009, 13:29
سلام بر همه دوستان عزیز. راستش یه ایده برای قفل دارم.لطفا راهنمایی کنید.
من با VB.NET برنامه نویسی میکنم. چند تا نرم افزار آماده کردم که میخام بدم تو بازار. میخوام روی اون قفلی به این شکل بذارم.آیا شدنیه؟ اول روی سی دی یه فایلی که قابل کپی یا رایت نباشه مثلا بد سکتور رایت کنم. سپس در داخل نرم افزار خودم کدی بنویسم که اطلاعات اون فایل بد سکتور یا غیر قابل رایت رو بخونه و اگه سی دی اصل نباشه برنامه اجرا نشه. آیا چنین چیزی ممکنه؟ و یه سوال مهم دیگه. آیا این فایلهای بد سکتور ایجاد شده توسط نرم افزارهای قفل گذاری مانندTZ یا WTM بعد از کپی توسط ایزو باستر یا اولترا ایزو دقیقا مانند بد سکتور اصلی روی سی دی میباشد؟
کلا میخام قفل جوری باشه که نرم افزار بعد از نصب چک کنه که سی دی اصل هست یا نه(ممنونم اگه راهنمایی کنید)
negahefarda
28-05-2009, 18:35
سلام ....
روش های شما خوبه ولی بیشتر سعی کن بهرش کنی !!!
این روش ( چک کردن ) قدیمی است ولی کاری ولی مشکلاتی هم دارد !!!
شما دارید مجموعه خود را به کسانی میفروشید که اصلا ً نمی شناسید !!! ممکن است دستگاه خواننده سی دی دی ویای دی وی دی آن ها ( برای 1000 سال ) باشد آن وقت چک کردن بد سکتوری ( بر فرض این که بتهر این بد سکتور ها را هم گذاشته اید ) چه میشود ؟ ""<<<<< پارامترها اصلس طراحی قفل که میبینید : ( تبلیغات ) ... . ... و.... زمان بالای تشحیص لوح فشرده و.....
موفق باشید .
haghshenasmahdi
09-06-2009, 09:31
سلام
من ايميجي ساختم كه هنگامي كه در درايو مجازي mount ميكنم CloneCD نمي تونه ايميج بگيره ولي متاسفانه وقتي رايت مي كنم cd باز نميشه
اگه در این زمینه کمک کنید ممنون میشم
مرسي
سلام بر همه دوستان عزیز. راستش یه ایده برای قفل دارم.لطفا راهنمایی کنید.
من با VB.NET برنامه نویسی میکنم. چند تا نرم افزار آماده کردم که میخام بدم تو بازار. میخوام روی اون قفلی به این شکل بذارم.آیا شدنیه؟ اول روی سی دی یه فایلی که قابل کپی یا رایت نباشه مثلا بد سکتور رایت کنم. سپس در داخل نرم افزار خودم کدی بنویسم که اطلاعات اون فایل بد سکتور یا غیر قابل رایت رو بخونه و اگه سی دی اصل نباشه برنامه اجرا نشه. آیا چنین چیزی ممکنه؟ و یه سوال مهم دیگه. آیا این فایلهای بد سکتور ایجاد شده توسط نرم افزارهای قفل گذاری مانندTZ یا WTM بعد از کپی توسط ایزو باستر یا اولترا ایزو دقیقا مانند بد سکتور اصلی روی سی دی میباشد؟
کلا میخام قفل جوری باشه که نرم افزار بعد از نصب چک کنه که سی دی اصل هست یا نه(ممنونم اگه راهنمایی کنید)
چون با دات نت نوشتی برای کاربران سخته که 100 مگ فریم ورک نصب کنن تا مثلا از یه سی دی 50 مگی بتونن استفاده کنن
این سیستم که شما میگی شدنیه. البته باید با الگوریتم رید سالمان کاملا اشنا باشی . و برنامه نویس قابلی هم باشی
بدسکتور نرم افزاری با سخت افزاری از لحاظ درایو اپتیک فرقی نداره. کافیه ساختمان سکتور ناهنجار باشه. بدسکتور تلقی میشه
ehsan_885
10-06-2009, 11:21
سلام mimic جان. این الگوریتمی که گفتی میشه بیشتر توضیح بدی؟ کلا میشه حرفاتو بازتر کنی ؟ ممنون
الگوریتم رید سالمان یه جور مکانیسم هست برای بازیابی بایتهای از دست رفته در هر سکتور. بگونه ای که اگر داده های 2048 بایتی یک سکتور حتی تا n درصد هم از بین بره درایو اپتیک میتونه با بهره گیری از این الگوریتم سکتور را بصورت صحیح بخونه. اون n یادم نیست چند بود. فکر کنم 60 درصد بود. دیدی وقتی از نرو اسکن دیسک استفاده میکنی یه یر سکتورها زرد نشون داده میشن! این همون سکتورهای بازیابی شدن
تحقیق کرده بودم که دستورات اسکازی ی هست که میتونه سکتورهای نشانه دار شده ناهنجار را که در حالت عادی خوانده نمیشوند بخونه. ولی این تحقیق واسه پارسال بود و من دنبالشو نگرفتم. چون رفتم جنوب
در انجمن های afterdawn و cdfreak مطالب زیادی در این باره هست. اگر انگلیسی خوبی دارین و اون انجمن ها هم سر پا باشن برید عضو شید و استفاده کنید :)
09127835924
12-08-2009, 12:18
سلام برو دنبال نرم افزاری که اطلاعات رو روی سی دی multimode کنه اگه چیزی پیدا کردی برای منم بفرست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.