PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظیم جهت برای زیان فارسی در منوی های Horizontal

nightmare
25-05-2009, 12:48
سلام دوستان . :10:

من طبق دستورالعمل های لینک زیر ، در بخش Multi-level dropdowns

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه منوی زیر شاخه دار به صورت Horizontal دارم که جهت باز شدن زیرمنو های اون بر اساس زبان انگلیسی هست . میتونید نمونه ی انگلیسی ساده اش رو با دو مرحله زیر شاخه اینجا ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما همونطور که میدونید برای استفاده در زیان فارسی ، نیاز هست تا جهت باز شدن زیرمنوها برعکس باشه .
( فکر میکنم اصطلاحاش Orientation و Position باشه ) ازتون میخواستم راهنماییم کنید که در کدوم قسمت کد هاش باید دستکاری کنم تا جهت باز شدن منو ها برای زبان فارسی درست بشه ؟

این رو هم اضافه کنم که با برنامه ی DHTML Menu با اضافه کردن dir="rtl" در تگ div میشه این کار رو انجام داد . اما میخوام تنظیمات CSS یا javascript رو برای اینکار دقیقا در منوی صفحه ای که لینکش رو گذاشتم بدونم . در واقع به کمک Direction ها نمیخوام این عمل انجام بشه . بلکه بوسیله ی تغییر تگ های اصلی و مربوط برای این کار ، جهت هاشون رو عوض کنم .

راستش حدس خودم به سمت تگ های Left: -999em و Left: auto معطوف شد . اما بازم اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم و ازتون میخوام اگر امکان داره راهنماییم کنید .

با تشکر :11:

sam.sum
04-07-2009, 16:30
من هم تقریباً مشکل شمارو دارم اما ظاهراً اینجا کسی نیست جواب بده

nightmare
04-07-2009, 18:06
من هم تقریباً مشکل شمارو دارم اما ظاهراً اینجا کسی نیست جواب بده

سلام . ( اصلا یادم رفته بود این تاپیک رو !! ) :10:

راستش من خیلی جستجو کردم . اما ظاهرا این منوها وقتی راستچین میشن تا بشه در زبان فارسی ازشون استفاده کرد ، خروجی جالبی نمیدن و اگر هم بدن توی همه ی مرورگر ها یکسان نیست و بهم میریزه.

( البته به طور حتم انجامش شدنی هست ، اما مسلما به تجربه و علم بیشتری در برنامه نویسی وب نیاز داره )

به هرحال من برای حل کردن مشکلم صورت مساله رو تغییر دادم ! :31:
( نحوه چیدمان اطلاعاتم رو طور دیگه ای تنظیم کردم .)

بازم اگر دوستان راه حلی برای مشکل این تاپیک داشته باشند ممنون میشم به اشتراک بذارن . :11:

تا بعد ...