مشاهده نسخه کامل
: کمک برای روی هاست گذاشتن سایت
با عرض سلام به همه برنامه نویسان عزیز
من یه سایت با ای اس پی 2005 طراحی کردم ولی تا به حال تجربه روی هاست گذاشتن را ندارم بهم پیشنهاد شد که قبل از اینکه دوی هاست بذارمش در ای ای اس امتحان کنم و خطاهاشو بگیرم. حالا وقتی اونو پابلیش میکنم و در ای ای اس امتحان میکنم خطای زیرو میده .لطفا منو راهنمایی کنید!
A name was started with an invalid character. Error processing resource '[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'. Line ...
<%@ page language="C#" masterpagefile="~/Masteroffice.master" autoeventwireup="true" inherits="home_office, App_Web_qqnnt...
سلام
برای تست در iis
1- مطمئن شوید پوشه publish شده در ریشه قرار دارد
یعنی جایی که دایرکتوری bin و فایل web.config قرار دارد در پوشه اصلی باشد و تودرتویی وجود نداشته باشد.
2- مطمئن شوید فایلها را به درستی با فرمت utf-8 ذخیره کرده اید.
3- در تنظیمات IIS برای دایرکتوری سایت مورد نظر مطمئن شوید که نسخه ASP.Net روی 2.0.50727 یا کلاً عدد 2 تنظیم شده است.
Properties->ASP.Net
4- انشاا... Framework2.0.50727 هم روی رایانه تان نصب است.
(اگر vista دارید و یا vs2005/2008 را نصب کرده اید، این نسخهع نصب شده است)
5- دو فرمان زیر را در run اجرا کنید:
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspn et_regiis.exe –u
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspn et_regiis.exe –i
موفق باشید.
به خاطر راهنماییتون ممنون مشکلم حل شد پوشه پابلیشم تودر تو بود .حالا در صفحاتی که به دیتابیس وصل میشه خطای زیرو میده:
Description: An unhandled exception occured during the execution of the web request please review the stack trace for more information about the error and where it orgonizedin the code.
Exception details: system.data.sqlclient.sqlexception: login failed for user ...
سلام
system.data.sqlclient.sqlexception: login failed for user
برنامه شما قادر به ارتباط با sqlserver نیست و این میتواند دلایل بیشماری داشته باشد!
1- مطمئن شوید نسخه مناسبی از sqlserver در رایانه مقصد نصب است.
2- مطمئن شوید در زمان اجرای برنامه سرویس sqlserver اجرا و در پردازه های ram موجود است.
3- مطمئن شوید نام دیتابیس و user و password را صحیح وارد کرده اید.
و...
در صورت عدم حل مشکل، نسخه sqlserver و رشته کامل connectionstring را اینجا قرار دهید.
سلام
من هنوز برناممو آپلود نکردم و توی ای ای اس دارم تست میکنم بنابراین از موارد 1و2 که گفته بودین مطمئنم چون توی vsdnاجراشو بدون مشکل میگیرم.
اما مورد 3 من فقط پوشه ی پابلیش شده مو توی virtual directory گذاشتم و هیچ جایی user ,pass ندادم ,آیا باید جایی در ای ای اس یا برنامم قبل پابلیش برای دیتا بیس user ,pass بذارم؟ راستی من هر زمانی که برای برنامم در server explorer یا هر جای دیگه connection ساختم, ازuser ,pass استفاده نکردم و همیشه گزینه use windows Authentication را تیک زدم.
از راهنماییهایی که منو می کنین خیلی ممنونم!
sql server 2000و vsdn2005 را استفاده میکنم. اینم connection string ام:
<connectionStrings>
<add name="nasrConnectionString" connectionString="Data Source=(local);Initial Catalog=nasr;Integrated Security=True"
providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>
سلام
user و pas اگر لازم باشد باید در connectionstring وارد شود و احتمالاً دیتابیس شما بدون user و pass است.
اگر برنامه را در vs2005 اجرا کرده باشید، این نسخه برای ساخت بانک و استفاده از بانک به صورت پیشفرض از sqlserver2005express و بدون attach استفاده میکند.
1- اولین بار بانک را از کجا ساختید؟ یعنی در خود VS بانک را ساختید یا در SQLServer2000 تان؟؟؟
2- الآن فایلهای mdf و ldf بانک کجا هستند؟
سلام
خوشبختانه علت خطای Exception details: system.data.sqlclient.sqlexception: login failed for user
را پیدا کردم راه حلشو میذارم . البته من برناممو فعلا دارم توی ای ای اس تست میکنم و هنوز روی سرور نذاشتم ولی حداقل با روش زیر توی ای ای اس خطا برطرف شده .
Microsoft sql server -> enterprise manager-> Microsoft SQL Server
SQL Server Group serverName\VSDOTNET (Windows NT)->Security
Logins >right click>
New Login
...Name<click on
اسکرول را پائین اورده و انتخاب گزینه ASPNE .
************************************************** ****************************************
حالا 1سوال هم دارم
من تو برنامم یه فولدر به نام file_upload_pic دارم که عکس ها ی کالاهایی که تو سایته درون اونه. بنابراین عکساشو به کاربر نشون میدم و کاربر هم اجازه داره که اونارو تغییر بده . زمانی که با vsdn اجراشو میگیرم درج و یا تغییر عکسام مشکلی نداره ولی توی ای ای اس هنگام ویرایش خطای زیرو میداد.منم راههای مختلفی را با روش آزمون وخطا امتحان کردم تا بالاخره به این نتیجه رسیدم که اگه فولدرم را share کنم و گزینه allow network users to change my file راتیک بزنم خطا برطرف میشه. ولی نمیدونم این راهی درست و مطمئن هست؟ شما راه دیگه ای که امن هم باشه برای رفع این خطا سراغ دارین؟
Access to the path 'E:\asp\NASR\PrecompiledWeb\file_upload_pic\dpjt\t n.jpg' is denied.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'E:\asp\NASR\PrecompiledWeb\file_upload_pic\dpjt\t n.jpg' is denied.
ASP.NET is not authorized to access the requested resource. Consider granting access rights to the resource to the ASP.NET request identity. ASP.NET has a base process identity (typically {MACHINE}\ASPNET on IIS 5 or Network Service on IIS 6) that is used if the application is not impersonating. If the application is impersonating via <identity impersonate="true"/>, the identity will be the anonymous user (typically IUSR_MACHINENAME) or the authenticated request user.
To grant ASP.NET access to a file, right-click the file in Explorer, choose "Properties" and select the Security tab. Click "Add" to add the appropriate user or group. Highlight the ASP.NET account, and check the boxes for the desired access.
سلام
هر دایرکتوری حداقل سه مجوز قابل تنظیم دارد، Read و Write و Execute
در رایانه خودتان شما باید به IIS و در مورد سایت باید به کنترل پنل سایتتان مراجعه کنید و مجوز Write را برای دایرکتوری مورد نظر فعال/صادر کنید.
IIS6
SelectFolder->RightClick->Properties->HomeDirectory
IIS7
SelectFolder->RightClick->EditPermissions
و IIS_IUSRS را اضافه کرده و مجوز Write را صادر کنید.(همان روند استاندارد ویندوز)
سلام
من توی connection string از user& pass استفاده نکردم ولی حالا میخوام برای امنیت بیشتر ازش استفاده کنم به غیر از webconfig-connection string دیگه کجاها را باید تغییر بدم؟ دیتا بیس هم دستکاری میشه؟
اینم connection string ام :
<connectionStrings>
<add name="nasrConnectionString" connectionString="Data Source=(local);Initial Catalog=nasr;Integrated Security=True"
providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>
سلام
شما میتونید در برنامه کمکی SSMS برای دیتابیس خود user و pass اختصاص دهید و سپس فقط connectionstring را اصلاح کنید.
اگر صحیح برنامه نویسی و کدنویسی کرده باشید و هر جای کد که به connection ای احتیاج داشته اید connectionstring را از web.config خوانده باشید (و مثلاً آن را یکراست و مستقیم در کد ننوشته باشید) مشکلی وجود ندارد و نخواهد داشت و فقط باید همین بخش در web.config اصلاح شود.
البته بعد در زمان آپلود باید دقت کنید که عموم هاستینگ های (غیر اختصاصی) اجازه اپلود دیتابیس sqlserver را نمیدهند و شما باید دیتابیس را دستی و یا با یک اسکریپت tsql در سرور بسازید و حتماً هم user و pass ای انتخاب کنید و یا اجباراً user و pass مشخصی به شما خواهند داد، در نهایت باید web.config را برای اپلود نهایی روی سرور با اطلاعات صحیح user و pass آنجا تنظیم کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام connectionstring را فقط از web.config خوانده ام ولی این برنامه کمکی SSMS را نمیشناسم. باید بخرمش یا توی اس کیو ال هست ؟ چه شکلی باش کار باید کرد؟
سلام
اگر نسخه کامل sqlserver را تهیه و نصب کرده باشید، SSMS را دارد و احتمالاً نصب شده.
در غیر این صورا میتوانید از زیر دانلود کنید:
البته اگر فقد قصدتان ساخت user و password باشد، میتوانید خودتان دستی و با کدهای T-SQL دیتابیس را attach کرده و سپس login و user و pass بسازید و نیازی به دانلود SSMS نیست.
ولی ابزار SSMS یک وارایشگر خوب و قوی برای اعمال تغییرات در دیتابیسهای sqlserver است و کلاً دشتنش بسیار مفید خواهد بود.
نمونه برنامه به همراه سورس برای attach و user و pass با کمک دستورات T-SQL:
لینک ثابت: support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001158667
یا
لینک فعلی: h02.ir/Downloads/?familyid=439DC66A-B7FF-440D-80A5-C0404BB05888
=====
اما اگر connectionstring شما درون رایانه خودتان این است و کار هم میکند و مشکلی ندارید...
پس نسخه ای رسمی از SQLServer را نصب کردید و دیتابیس هم attach شده و احتمالاٌ SSMS را هم الآن دارید و فقط کافیست user و pas بسازید.
Start->Programs->Microsoft SQL Server 2005/8->SQL Server Management Studio
موفق باشید.
با عرض سلام خدمت دوست عزیز _H2_
اگر وقت داشتید امکان داره یه آموزشی درباره نصب سایت روی لوکال ویستا رو آموزش بدید. راستش رو بخواهید از این پنل IIS 7.0 توی ویستا چیزی سر در نمی یارم.می خواستم یه CMS رو نصب کنم نتونستم.
ممنون از لطفتون
سلام
اول پروزه خود را در VS2008 با فرمان Solution->RightClick->Publish کنید به محل مشخصی...
این متویات Publish شده چیزی است که شما باید تحویل IIS بدهد یا آپلود کنید.
سپس
IIS7->Sites->RightClick->Add Web Site
اسمی برای سایتتان وارد میکنید، مثلاً WebApplication1 !
مسیر ریشه سایت را هم در محل بعدی وارد میکنید
(همان مسیری که web.config و bin در ان قرار دارد)
(سرویس World Wide Web Publishing Service باید فعال باشد که البته پیشفرض چنین است)
اگر در گره Sites سایتهای دیگری وجود دارند انها را با فرمان RightClick->Manage->Stop کنید.
یا میتوانید آنها را انتخاب کرده و از پنل سمت راست Stop کنید.
(
البته میتوانید از همان گزینه Default Web Site هم استفاده کنید و سایت خود را انجا کپی کنید.
RightClick->Explorer
)
به همین نحو توضیح داده شده، سایت خودتان را Start کنید.
بعد هم مشابه همین روند فرمان Browse را برای مشاهده سایت خودتان صادر کنید.
یعنی یا RightClick->Manage->Browse یا انتخاب ساخت و فرمان Browse از پنل سمت راست.
البته طبیعتاً رشته ConnectionString و attach مناسب دیتابیس به sqlServer هم باید مراحل خود را طی کند که گمانم در این مورد مشکلی نداشته باشد.
تستی کنید و اگر به مشکلبی برخورد کردید، بیان کنید.
مهران باینری
11-09-2009, 15:47
بسیار مفید بود ممنتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.