مشاهده نسخه کامل
: آموزش مقدماتی مایا
victoria1
24-05-2009, 08:41
با سلام خدمت دوستان من تازه مایا رو شروع کردم لطفا برای بهتر یادگرفتن کتاب یا دوره خاصی اگر لازم است معرفی کنید
باتشکر از راهنمایی شما:20:
سلام داداش یا خواهر victoria ورودتونرو به انجمن خوش آمد میگم.
ودر مورد سوالتون هم باید بگمکه خب میتونین از DVD های آموزشی که سایت داره میفروشه استفاده کنید ویا از آموزشهای
تالار مباحث آموزشی نیز استفاده کنید.
victoria1
30-05-2009, 09:22
سلام مجدد به دوستان . کلاس آموزش مایا تو رشت سراغ دارید؟
سلام دوست عزیز به نظر من کلاسهایی که در سطح یه شهر میزارن خیلی پایینتر از سطحهای آموزشی دیگس.
لطفا از این کار صرف نظر کنید.چون یکی از دوستای خودم داره تو شهرمون از این آموزشا میده ولی سطح آموزش
خیلی پایین هستش.بازم سوالی داشتین در خدمتیم.
omid_3dsmax9
30-05-2009, 12:28
بهترین کار برای یاد گیری هر نرم افزاری استفاده از منابع اصلیه.. هر چند گاهی (واغلب) مرور یک کتاب یا منبع ساده ی مقدماتی که شما رو با محیط کار برنامه و تعریفی مختصر از دستورها و منوها آشنا کنه و شروعی باشه برای یادگیری بسیار مناسبه..
victoria1
30-05-2009, 15:51
بهتره با سوالای ساده شروع کنم چه طوری میشه به اجسامی که درست میکنیم رنگ بدیم چون بعد از رندر همش خاکستریه
دوست عزیز اینجا نمیشه باید برین قسمت مباحث آموزشی.
ولی برای جواب سوال شما.برین به این منو window>rendering editor>hypershade
حالا تو این پنجره یه ماده از نوع lampert که در سمت چپ پنجره هستشو بسازید.
روی lampert دوبار کلیک کنید تا پنجره مشخصاتش واشه حالا یه قسمت هست با نام color که خاکستری هست.
روی رنگش کلیک کنید تا پنجره انتخاب رنگ باز شه و حالا رنگ مورد نظرتونو انتخاب کنیدو دکمه acsept و بزنید.
حالا جسم رو انتخاب کنید و برین پنجره hypershade و اون مادتونو با دکمه وسط موس روی جسمتون drag کنید.
همین.
victoria1
31-05-2009, 14:37
ممنون از جوابتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.